iyi ki doğdun essssraaaaaaaaaa
iyiki doğdun esraaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
günaydınnn kızlarrr
dün doktora gittim. bebeğimin kız olduğu kesinleşti zemuszemus o kadan çikolata yedim uyuyodu uyanmadı. ilk kez uyurken gördüm ama yavrimi olumunekankayizsmile doktor dudakları çok güzel bi kız olacak dedi sengözlerimebaksanab
sağol bijocum iyi aklıma getirdin sorayım doktora. not almaya başlıyayım.
begüm gözün aydın canım. prenses geliyor.
benim salı günü doktor kontrolüm, sağlığını çok merak ediyorum. ve cinsiyetini.
maşallah kızına o zaman hayırlı uğurlu olsun canıma.s.
gözün aydın canım demek bir kız daha geliyor çok güzel zemuszemuszemuszemus
günaydın kızlar! nasılsınız? benim yine midem bulanıyor, ama fazla değil allahtan. kahvaltıdan önce iyiydim, kahvaltı yapınca bulanmaya başladı. dün eşim iş için çeşmeye gitti bende annemde kaldım. kahvaltıda annemim içtiği lıght süt ve peynirden yedim. sanırım bana iyi gelmedi. sabah işe gelirken çarpıntım oldu. allahtan otobüs klimalıydı ferah ferah geldim.
kızlar sizinde bacaklarınıza kramp giriyormu. benim bu hafta gece girdi ara ara. bacağımın arkası dizden aşağı olan kaslarım taş gibi oluyor. yatakta gerindiğim zaman anında kramp giriyor.
Benimde mustafa kayınbabamın adı hem kayınbabamı hemde ismini çok sevdiğim için ben koydum "mustafa"yı mustafa : insanlar arasından seçilmiş kişi, demek.."Sami" de benim babacığımın ikinci ismi onuda eşim ekledi mustafaya karşılıklı jest yaptık birbirimize:)
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
NE KADAR BUNALIM Bİ SICAK VAR BÖYLE
BU YAZ ÇOKKKKK SICAK GEÇECEKMİŞ ALLAH SABIR VERSİN HEPİMİZE ÖZELLİKLE ÇALIŞANLARA ÇOK ZOR OLUYO
BENDE ÖĞLEDEN SONRA İŞ ÇIKIŞI BURSAYA GİDİCEM BAKALIM YARIN ELTİCİMİN PRENSESİSİN MEVLÜDÜ VAR BİRAZ ISIRAYIM ZİLLİYİ
YENİ DOĞDUĞUNDA GİTMİŞTİM O ZAMAN ÇOK KÜÇÜKTÜ SEVEMEDİM ARTIK 1 AYI GEÇİYO 4 KG OLMUŞ 2,5 OLARAK DOĞMUŞTU PRENSES
günaydın kızlar,
2-3 gece bende de oldu kramp, sol tarafıma yattığım için sol bacağıma kramp giriyor.. üzerine yattığım için olduğunu düşünüyordum ben de..
canım o kramplardan bende çok çekiyorum. benim uzun zamandır var. şiddetlenmişti. doktorum magnezyum takviyesi verdi. suya katılıp içilen bi ilaç.
bir de benim rahim karın çevremede ara ara şiddetli sancılar oluyor. nefesimi kesecek kadar bazen. doktorum o derece olması normal deil. bu magnezyumu al düzenli. aynı şiddette tekrarlarsa ve olduğunda karnın sertleşiosa hemen beni ara dedi. bi kaç kere bu durumu yaşadım. bidaha olursa hemen arıcam doktoru.
melodi canım benimde bacağıma kramp giriyordu aynı senin gibi gerinirken. Ama keçiboynuzu pekmezine başladığımdan beri kesildi inş. tekrar yaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?