2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,
2-3 gece bende de oldu kramp, sol tarafıma yattığım için sol bacağıma kramp giriyor.. üzerine yattığım için olduğunu düşünüyordum ben de..

gözün aydın canım demek bir kız daha geliyor çok güzel zemuszemuszemuszemus

biraz midem bulanıyor, 2 tane patates haşlıyorum üzerine de kaşar ile yicem.. canım başka bişey istemiyor.. çok seçici oldum ben yaa

maşallah kızına o zaman hayırlı uğurlu olsun canım a.s.

gözün aydın canım demek bir kız daha geliyor çok güzel zemuszemuszemuszemus

teşekkürler kızlarr. Allah sağlıkla versin herkesin yavrusunu.
8 temmuzda bi daha ki randevu. zaman geçmez artık

ben keçiboynuzu pekmezi aldım içemiyorum çok ağır ve keçi boynuzu kokuo. hiç kusmayan ben felaket kustum bu sabah kokusuna. nasılllll içiyorsunuz yaaa bana da anlatın varsa bi yönteminiz

tickerımı düzenledim tekrar. son adet tarihime göre 2 hafta geç döllenme var. bu şekilde ilerliyor yavrum. 17. haftamızdayız zemuszemus

canım o kramplardan bende çok çekiyorum. benim uzun zamandır var. şiddetlenmişti. doktorum magnezyum takviyesi verdi. suya katılıp içilen bi ilaç.

bir de benim rahim karın çevremede ara ara şiddetli sancılar oluyor. nefesimi kesecek kadar bazen. doktorum o derece olması normal deil. bu magnezyumu al düzenli. aynı şiddette tekrarlarsa ve olduğunda karnın sertleşiosa hemen beni ara dedi. bi kaç kere bu durumu yaşadım. bidaha olursa hemen arıcam doktoru.

Günaydın anneler ve bebişler...

Begümcüm bi kısın olacakmış gözünaydın...bende 17 haftayı bitirdim ama öğrenemedim henüz hayırlısı olsun napalım ne zaman gösterirse o zaman öğreneceğiz:)

Keçiboynuzunu ben çok severdim küçükken hep kemirirdim...o nedenle pekmezini kolaylıkla içebiliyorum...hatta su ve sütten bile midem bulandı zaman zaman ama ondan hiç bulanmadı...burnunu tıka gözünü kapa ve senin için bebeğim de iç...içemiyorsanda üzüm pekmezini dene dut pekmezide acayip kan yapıyormuş onu dene...

ben biraz geçmişe bakıp geliyorum bye

günaydın hllyvz ,begümcük

begümcük bir de benim rahim karın çevremede ara ara şiddetli sancılar oluyor. nefesimi kesecek kadar bazen. doktorum o derece olması normal deil. bu magnezyumu al düzenli. aynı şiddette tekrarlarsa ve olduğunda karnın sertleşiosa hemen beni ara dedi. bi kaç kere bu durumu yaşadım. bidaha olursa hemen arıcam doktoru.
farklı bir durum ben yaşamadım hiç ama sonuçda doktorun haberi var sanırım magnezyum eksikliğindendir.geçmiş olsun.

Günaydın saces...

Geçmiş olsun canım...benim karnıma ve kasığıma (afedersin)öğürürken kramp giriyor.onun dışında henüz yaşamadım ama yaşamamızda normalmiş...rahim büyüdükçe etrafındaki kaslar geriliyormuş ve buda biz annelere kramplar olarak geri dönüyormuş...

Duygusal dalgalanmalarında hamilelik kaynaklıdır endişe etme...ben kendime bile tahammül edemiyordum bir ara...Oğluşuna isim düşünüyormusun?

Biz eşimle flört dönemimizde koymuştuk isimlerini son dakika değişikliği yapmazsak eğer...
Kız :Zeynep Berra
Erkek : Mustafa Sami :)

hllyvz o kramplar bana değil begümcüğe giriyormuş onun üzerine yorum yapmıştım canım.
evet ya duygusal sorunlarımın hamilelikten olduğunu düşünüyorum da gel bunu kocişe anlat ikide bir beni seviyormusun diye soruyor. Önceden ben sorardım kaydirigubbakcemile3 geçiştirirdi sıra onda ....

oğlumun ismini babası koyacak ben karışmıyorum. sanırım babasının ismini koyacak 'serkan' ama kararsız bu olursa 2. bebek düşüüyoruz kız veya erkek ismini ben koyacam ama kız olursa buna babasının ismini koyuyoruz ya annesine ayıp olurmuş bide annesinin ismini koymamız gereke bilirmiş bende olmaz kız olursa ben nehir koycam diyorum. Bu nedenle şimdi oğlumuza babasının ismini koyup koymamakda kararsız ama koyar. Ailesi tarafından yoğun bir baskı var çünkü...........ama kızıma annesinin ismi 'semra' koymam.

Benimde mustafa kayınbabamın adı hem kayınbabamı hemde ismini çok sevdiğim için ben koydum "mustafa"yı mustafa : insanlar arasından seçilmiş kişi, demek.."Sami" de benim babacığımın ikinci ismi onuda eşim ekledi mustafaya karşılıklı jest yaptık birbirimize:)

Berra: temiz günahsız anlamlarının yanında,ana-babasına iyilik eden anlamınıda taşıyor...Zeynep: değerli taş, mücevher demek...ama bu iki ismide ben koydum eşim son anda kızımıza başka bir isim düşünürse(annesininki hariç)Berranın sonuna onu ekleriz herhalde:)

Sağlıkla doğsunlarda isim işi kolay, ama yinede düşünmeden edemiyor insan

senin kaynana semra kaynanamı yoksa tv deki semranın aynısımı:) :) :) bütün semralarmı cadoloz acaba....?

Güzel bende serkandan rahatsız değilim. Ama bak eşin sana jest yapmış bizde oda yok benim babamın ismide baya ii 'emir' konulur cinsden... Ya benim eşimin ailesinde beni hiçe koymal gibi bir durum var ondan bu isim olayı bu kadar kızıştı.
Daha hamileyken kaynanam benim ismimi koymazsanız yüzüne bakmam diye bağrındı. Onun ismini koymamak veya koymak diye bişey yok veya bir bebek ismi bile yok ortada bu tepkisi beni kızdırdı. onun korkusu benim annem vefat etti annemin ismini koyarım diye cadolozluk yapıyor anneminde ismi baya ii 'ipek meryem' ama ne yazıkki abilerim kaptı isimleri yeğenlerimin ismi yani bir ailede bi tane yeter koymayacaktım. böyle tepki verdiği için bende nehir koymaya karar verdim. Aslında buda annemin istediği bir şey kız yeğenlerime hep su ile ilgili isimler koyun saflıkdır berekettir demişti. bizim kızların ismi bu nedenle yağmur, damla, ipek Shihoyyytu , ırmak banada nehir kaldııııı.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
NE KADAR BUNALIM Bı SICAK VAR BÖYLE
BU YAZ ÇOKKKKK SICAK GEÇECEKMıŞ ALLAH SABIR VERSıN HEPıMıZE ÖZELLıKLE ÇALIŞANLARA ÇOK ZOR OLUYO

BENDE ÖĞLEDEN SONRA ıŞ ÇIKIŞI BURSAYA GıDıCEM BAKALIM YARIN ELTıCıMıN PRENSESıSıN MEVLÜDÜ VAR BıRAZ ISIRAYIM ZıLLıYı
YENı DOĞDUĞUNDA GıTMıŞTıM O ZAMAN ÇOK KÜÇÜKTÜ SEVEMEDıM ARTIK 1 AYI GEÇıYO 4 KG OLMUŞ 2,5 OLARAK DOĞMUŞTU PRENSES

günaydın canım. maşallah canım baya büyümüş prenses ....kızlara bayılıyorum benim yerimede sıkıştır.

günaydın kızlar,
2-3 gece bende de oldu kramp, sol tarafıma yattığım için sol bacağıma kramp giriyor.. üzerine yattığım için olduğunu düşünüyordum ben de..

bende soluma yatıyorum daha çok ama ben gerindiğim zaman oluyor. normalde hiç olmadı.

benim karnımda hiç olmadı sadece bacağımda arka bacak dizden aşağısı ama durduğu yerde değil.
melodi canım benimde bacağıma kramp giriyordu aynı senin gibi gerinirken. Ama keçiboynuzu pekmezine başladığımdan beri kesildi inş. tekrar yaşamam.

ben doktora sordum pekmezi iç ama sana kilo aldırır demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…