2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel isimler canım bende zeynep ismini çok beğeniyorum.inşallah cinsiyetin yakında belli olurda kesinleştirirsiniz ismi aslında bende ne koyacak diye merak ediyorum ama tavizde vermiyorum.
tv deki semra kaynana benim kaynananın yanında melek gibi valla benimki evlere zarar ziyan çok uyanık yüzsüz bir kadın.
bide ben isimlerin ruhu değiştirdiğine inanıyorum.allah korusun evde iki tane semra allahım sen beni koru.

beni şimdiden ateş basıyor otururken iş yerimde. yazın napıcam bilmiyorum.

birde şu isim konusunda yapılan baskıları anlamıyorum. kendi çocuğuna istediğin ismi koyamıyorsun. benim abim rahmetli babamın ismini koydu, ama karısı gıcık olmuştu birşey diyemedi abim bu olacak dedimi bitmiştir. ve yıllar sonra gıcıklığını oğluna aşıladı. ve 18 yaşına girdiğinde ismini değiştirecek. halbuki kızına kendi istediği ismi koymuştu. biz hiç karışmadık ikisindede.
ben bu konuda çok sertim, kimseyi karıştırmam. 9 ay ben taşıyım her türlü sıkıntıyı ben yaşayım başkası gelsin ismini koysun.
sakın yalnış anlamayın buradaki lafım baskı yapan kaynanalar.
isteyerek koyuyorsanız bişey diyemem.

melodiiiiiiii
canım vitamin ilaçlarıda kilo yapıyor. megadyn içiyordum aynı keçibounuzundaki vitaminler var ondan olabilir.ya ben vitamin ilacı içmiyorum o nedenle bana ii geliyor tabi doktor en doğru kararı verecektir.

bende baskı yapılmasından nefret ederim ama işte bu insanlardan kurtuluş yokkkkkkkkkkkk.

Selam Melodi ateşler benide basıyor sorma dün dersanede tekrar vardı..ayaklarımın altından ateşler fışkırıyor sanki babetleri çaktırmadan çıkarıp ayaklarımı sıranın demirine değdirdim birazkaydirigubbakcemile3...

Kayınvalidem annesinin ismini koymak istedi "mediha" ama mümkün değil koymam zaten karışamazda bu saatten sonra karıştırmam...kayınbabamın ismini ben zaten çok seviyorum hem ismini hem kendisini...tabi benim tatlı kocamda bana aynı jestle karşılık verince daha bi güzel oldu...birbirimizin babalarının isimlerini koyacağız tabii benim ufaklık erkekse:)

Ben gidiyorum arkadaşlar...bi duş alıp çıkacağım dersanede yine tekrar var...derslere katılamadım bari tekrarlarda bulunup bişeyler öğreneyim...

Hepiniz Allah'a emanet olun....

heheh sabah aynen valla tıkadım burnumu gözümüde kapadım içtim. içip bitirince açtım burnumu ağzımdaki tadı alınca ne varsa çıkardım kafamçokkarıştı çok kötüydüüüü :1ninca:

tabiki doktoruma soruyorum aklıma takılan herşeyi. verdiği ilacı bi dahaki kontrole kadar kullanayım bakalım etki edicek mi

bana da kaynanam çocuğun kız olursa annemin adını koyucam hep hayalimdi diip durdu nişanlıyken. hiç takmadım hele o zaman gelsin dedim geçtim. geçenlerde yine söylemişti. bende diğer oğullarının eşlerini ikna et onlara koy. ben koydurtmam başkasına dedim. o gün bugündür lafını etmior. Ben var ya çok sevsem bile o ismi sırfff onlar istedi diye koymam laelaelaelaelae siz anlaşarak hareket etmişşiniz eşinizle o güzel. eşim benle ne kadar anlaşşa da koymam ayyyy vallahi koymammm onların sülalesinin adını klava:-tatlicadiarzu- ne kadannnn öfkeliyim onlara :1shok:

zeynep benim ölen kız kardeşimin adı. berra da yiğenimin martta doğdu. nurtopumuz o bizim olumunekankayizsmile çok güzel isimler

slm kizlarr herkes bu kaynanalardan sikayetci bende tabii. Valla bende anlamiyorum bu baskilari ya biraz iyi olsunlar bizde isimlerini koymayi dusunelim dimi ama. Hem yapmadigi kotulugu biramazla bide ustune isimlerini koydurmaya kalkarlar valla benimki kiz olsaydi kaynanamin ismini aslaa koymam eger kaynanam deseydi yuzune derdim senden ne hayir gordumde bebegimin ismini koycam. Demi ama kizlar haksizmiyim? Oglusumun ismi yusuf olacak biz cinsiyeti belli olmadan koymustuk kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti erkek oldu esimin dedigi oldu. Kaynanamin babasinin ismide yusufmus kendi kendine gelin guvey olur babamin ismini koydular diye halbuki benim haberim bile yoktu babasinin isminden yazik kendi kendine sevinir artik ama ben onun oyununu bizmasini bilirim. Haksizmiyim ama?

canım sana hangı konuda isim baskısı var.. diret bıraz..

selam kızlar
herkes bir isimdir gidiyor değilmi hele bu kaynanalar deli ederler insanı benim ilk kaybettiğim bebeime hamileyken kaynana eşime erkek olursa babanın adını koyacaksın söz ver diye baskı yapmıştı ama ne yazıkkı bebeğim dünyaya gelmeye kısmet olmadan gitti şimdi zaten eşimde koymayacaktı ama kaynananın gıcıklığı
bu bebeğimin kız olduğunu hatta hamile olduğumnu bile bilmiyor cadı yoksa benim adımı koyun diye yırtar kendini heralde ama tabi avucunu yalasın onun adını koyamıcam çünkü ona çok gıcığımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

bu arada bende özlem düşünüyorum kızlar sizce nasıl bir isim soyadımızda öz ile başlıyor yani özlem öz........ olucak fikrini beyan etmek isteyen buyursun

a.s.selam kızlar bu topiğe ilk defa uğradım.artık listede benimde adım olsun istedim.listeyi yapan arkadaşım umarım benide ekler.kısmetse tahmini doğum tarihi 25 kasım.hepinize sağlıklı gebelik diliyorumopuyorumnanaktan

vitamin ilacıma daha başlamadım. başlayınca kilo almamak için daha dikkatederim.

bende baskı yapılmasından nefret ederim ama işte bu insanlardan kurtuluş yokkkkkkkkkkkk.

valla tk kurtuluş ağızlarının payını vermek.

ikinizde kabul etmişsiniz problem yok. sen severek koyuyorsun.

selam kızlar
ben kafayı kabak çekirdeğine taktım.yemeden duramıyorum.acaba bi zararı olurmu?var mı bilen?:CüvCüv:

bişey olacağını zannetmiyorum canım ama yine de abartma bence.

bencede sanki annen gibi karışıyorlar. bırak çocuğunun adını koyma keyfini kendin yaşa dimi ama! boz valla haklısın.

canım sana hangı konuda isim baskısı var.. diret bıraz..

yok bana baskı yok canım. kimse karışmıyor. burda karışan kaynanaları okuyunca gıcık oldum. ben baskıya gelmem sadece eşim kız ismi için 2 . isim leyla istiyorum dedim. o istemedi. ben onun 2. ismini istemedim diye. onuda patronu önermiş. benim bulduğum isme gavur adı demiş gıcık oldum.

özlem güzel bir isim soyad ile de uyumlu.

hoş geldin. sen benden bir gün öndesin. benim 16+1.

hosgeldin canim..annelerimiz bol olsun inşallah..bu arada dogum tar,himiz aynı benimkide 25 kasım..hayırlısı bakalım..

yaw ne cahillik yeminle..insan kendi çocugunun ismini özgürce koyamayacak demekki..benim bu konuda tutumum gerçekten sert olurdu..sende sonuna kadar git canim..sonuçta senin bebegin ve ilerde bebeginin güzel bir isimle hayat sürmesi çok öenmli..büyüklerin dedigi our gibişeyler yok artik..

ben bu konuda şanslıyım..kaynanamda kaynatamda eşimdehiç karşımazlar sadcce fikir önerirler..
sen ne istersen onu koy canim çocuk seninklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…