Berra: temiz günahsız anlamlarının yanında,ana-babasına iyilik eden anlamınıda taşıyor...Zeynep: değerli taş, mücevher demek...ama bu iki ismide ben koydum eşim son anda kızımıza başka bir isim düşünürse(annesininki hariç)Berranın sonuna onu ekleriz herhalde:)
Sağlıkla doğsunlarda isim işi kolay, ama yinede düşünmeden edemiyor insan
senin kaynana semra kaynanamı yoksa tv deki semranın aynısımı:) :) :) bütün semralarmı cadoloz acaba....?
____hllyvz___ gunaydın cnm nasılsın...
beni şimdiden ateş basıyor otururken iş yerimde. yazın napıcam bilmiyorum.
birde şu isim konusunda yapılan baskıları anlamıyorum. kendi çocuğuna istediğin ismi koyamıyorsun. benim abim rahmetli babamın ismini koydu, ama karısı gıcık olmuştu birşey diyemedi abim bu olacak dedimi bitmiştir. ve yıllar sonra gıcıklığını oğluna aşıladı. ve 18 yaşına girdiğinde ismini değiştirecek. halbuki kızına kendi istediği ismi koymuştu. biz hiç karışmadık ikisindede.
ben bu konuda çok sertim, kimseyi karıştırmam. 9 ay ben taşıyım her türlü sıkıntıyı ben yaşayım başkası gelsin ismini koysun.
sakın yalnış anlamayın buradaki lafım baskı yapan kaynanalar.
isteyerek koyuyorsanız bişey diyemem.
birde şu isim konusunda yapılan baskıları anlamıyorum. kendi çocuğuna istediğin ismi koyamıyorsun. benim abim rahmetli babamın ismini koydu, ama karısı gıcık olmuştu birşey diyemedi abim bu olacak dedimi bitmiştir. ve yıllar sonra gıcıklığını oğluna aşıladı. ve 18 yaşına girdiğinde ismini değiştirecek. halbuki kızına kendi istediği ismi koymuştu. biz hiç karışmadık ikisindede.
ben bu konuda çok sertim, kimseyi karıştırmam. 9 ay ben taşıyım her türlü sıkıntıyı ben yaşayım başkası gelsin ismini koysun.
günaydın canım. maşallah canım baya büyümüş prenses ....kızlara bayılıyorum benim yerimede sıkıştır.
Günaydın anneler ve bebişler...
Begümcüm bi kısın olacakmış gözünaydın...bende 17 haftayı bitirdim ama öğrenemedim henüzhayırlısı olsun napalım ne zaman gösterirse o zaman öğreneceğiz:)
Keçiboynuzunu ben çok severdim küçükken hep kemirirdim...o nedenle pekmezini kolaylıkla içebiliyorum...hatta su ve sütten bile midem bulandı zaman zaman ama ondan hiç bulanmadı...burnunu tıka gözünü kapa ve senin için bebeğim de iç...içemiyorsanda üzüm pekmezini dene dut pekmezide acayip kan yapıyormuş onu dene...
ben biraz geçmişe bakıp geliyorum bye
günaydın hllyvz ,begümcük
begümcük bir de benim rahim karın çevremede ara ara şiddetli sancılar oluyor. nefesimi kesecek kadar bazen. doktorum o derece olması normal deil. bu magnezyumu al düzenli. aynı şiddette tekrarlarsa ve olduğunda karnın sertleşiosa hemen beni ara dedi. bi kaç kere bu durumu yaşadım. bidaha olursa hemen arıcam doktoru.
farklı bir durum ben yaşamadım hiç ama sonuçda doktorun haberi var sanırım magnezyum eksikliğindendir.geçmiş olsun.
hllyvz o kramplar bana değil begümcüğe giriyormuş onun üzerine yorum yapmıştım canım.
evet ya duygusal sorunlarımın hamilelikten olduğunu düşünüyorum da gel bunu kocişe anlat ikide bir beni seviyormusun diye soruyor. Önceden ben sorardım kaydirigubbakcemile3 geçiştirirdi sıra onda ....
oğlumun ismini babası koyacak ben karışmıyorum. sanırım babasının ismini koyacak 'serkan' ama kararsız bu olursa 2. bebek düşüüyoruz kız veya erkek ismini ben koyacam ama kız olursa buna babasının ismini koyuyoruz ya annesine ayıp olurmuş bide annesinin ismini koymamız gereke bilirmiş bende olmaz kız olursa ben nehir koycam diyorum. Bu nedenle şimdi oğlumuza babasının ismini koyup koymamakda kararsız ama koyar. Ailesi tarafından yoğun bir baskı var çünkü...........ama kızıma annesinin ismi 'semra' koymam.
Berra: temiz günahsız anlamlarının yanında,ana-babasına iyilik eden anlamınıda taşıyor...Zeynep: değerli taş, mücevher demek...ama bu iki ismide ben koydum eşim son anda kızımıza başka bir isim düşünürse(annesininki hariç)Berranın sonuna onu ekleriz herhalde:)
Sağlıkla doğsunlarda isim işi kolay, ama yinede düşünmeden edemiyor insan
senin kaynana semra kaynanamı yoksa tv deki semranın aynısımı:) :) :) bütün semralarmı cadoloz acaba....?
melodiiiiiiii
canım vitamin ilaçlarıda kilo yapıyor. megadyn içiyordum aynı keçibounuzundaki vitaminler var ondan olabilir.ya ben vitamin ilacı içmiyorum o nedenle bana ii geliyor tabi doktor en doğru kararı verecektir.
bende baskı yapılmasından nefret ederim ama işte bu insanlardan kurtuluş yokkkkkkkkkkkk.
Selam Melodi ateşler benide basıyor sorma dün dersanede tekrar vardı..ayaklarımın altından ateşler fışkırıyor sanki babetleri çaktırmadan çıkarıp ayaklarımı sıranın demirine değdirdim birazkaydirigubbakcemile3...
benim ateş dediğim böyle durup dururken ter basıyor.
Kayınvalidem annesinin ismini koymak istedi "mediha" ama mümkün değil koymam zaten karışamazda bu saatten sonra karıştırmam...kayınbabamın ismini ben zaten çok seviyorum hem ismini hem kendisini...tabi benim tatlı kocamda bana aynı jestle karşılık verince daha bi güzel oldu...birbirimizin babalarının isimlerini koyacağız tabii benim ufaklık erkekse:)
selam kızlar
ben kafayı kabak çekirdeğine taktım.yemeden duramıyorum.acaba bi zararı olurmu?var mı bilen?:CüvCüv:
slm kizlarr herkes bu kaynanalardan sikayetci bende tabii. Valla bende anlamiyorum bu baskilari ya biraz iyi olsunlar bizde isimlerini koymayi dusunelim dimi ama. Hem yapmadigi kotulugu biramazla bide ustune isimlerini koydurmaya kalkarlar valla benimki kiz olsaydi kaynanamin ismini aslaa koymam eger kaynanam deseydi yuzune derdim senden ne hayir gordumde bebegimin ismini koycam. Demi ama kizlar haksizmiyim? Oglusumun ismi yusuf olacak biz cinsiyeti belli olmadan koymustuk kiz olursa ben erkek olursa esim koycakti erkek oldu esimin dedigi oldu. Kaynanamin babasinin ismide yusufmus kendi kendine gelin guvey olur babamin ismini koydular diye halbuki benim haberim bile yoktu babasinin isminden yazik kendi kendine sevinir artik ama ben onun oyununu bizmasini bilirim. Haksizmiyim ama?
canım sana hangı konuda isim baskısı var.. diret bıraz..
selam kızlar
herkes bir isimdir gidiyor değilmi hele bu kaynanalar deli ederler insanı benim ilk kaybettiğim bebeime hamileyken kaynana eşime erkek olursa babanın adını koyacaksın söz ver diye baskı yapmıştı ama ne yazıkkı bebeğim dünyaya gelmeye kısmet olmadan gitti şimdi zaten eşimde koymayacaktı ama kaynananın gıcıklığı
bu bebeğimin kız olduğunu hatta hamile olduğumnu bile bilmiyor cadı yoksa benim adımı koyun diye yırtar kendini heralde ama tabi avucunu yalasın onun adını koyamıcam çünkü ona çok gıcığımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden
bu arada bende özlem düşünüyorum kızlar sizce nasıl bir isim soyadımızda öz ile başlıyor yani özlem öz........ olucak fikrini beyan etmek isteyen buyursun
a.s.selam kızlar bu topiğe ilk defa uğradım.artık listede benimde adım olsun istedim.listeyi yapan arkadaşım umarım benide ekler.kısmetse tahmini doğum tarihi 25 kasım.hepinize sağlıklı gebelik diliyorumopuyorumnanaktan
selam prop ve figencim..hafta sonu olmasi burayı boşaltmiş:))
a.s.selam kızlar bu topiğe ilk defa uğradım.artık listede benimde adım olsun istedim.listeyi yapan arkadaşım umarım benide ekler.kısmetse tahmini doğum tarihi 25 kasım.hepinize sağlıklı gebelik diliyorumopuyorumnanaktan
slm canım boş evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?