2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kasıklarımda böyle tatlı tatlı bir sancı oluyor arada.. Yaşayan var mı benzer birşey.. ınternetten araştırıyorum ama tam olarak cevabını bulamadım.. Büyükler çocuk büyüyor ya da yer değiştiriyor olabilir diyorlar..

herkese selam!!!!!! İsim konusunda tabi ki ailelerin karışması çok doğru değil. Allaha şükür bizim her iki ailede de isim konusunda bir baskı yok. Kızımız olacağı için babası çok önceden kafasında bir isim belirlemişti. Hamile olduğumu öğrendiğimde de o ismi hep söylemişti. Eğer ki allah izin verirse kızımızın ismine Elif koyacağız. Eşim saolsun ismi sürekli telafuz ettiği için artık ilk başlarda istemeseme de zamanla isim bana sıcak gelmeye başladı.

selammopuyorumnanaktan
çarşıdaydım eve zor attım kendimi felaket yağmur var. sabah ne kadar güzeldi . sırılsıklam oldummm ..
isim konusunda eşim zeynepe takmış durumda. zeynep diye sevıyor kızımızı. hiç bişey bulamasak zeynep olacak heralde .
kaynanamın dedığını falan hayatta koymam. ( bişey dediği yok gerçi ) dün soruyo ne koycanız ismini diye bende daha karar vermedik ! dedim ...........sempatiksalakcinni

canım senınde kızın geliyoor demekkk gözünüzaydınnnn

Hadi canım hayırlı olsun,kesinleşti demek prensesinin geleceği:ecrin_bebek:

Allahım Allahım ne sini kaynanalar var.Bu devirde böyle isim talepleri olması,dahası bu konuda diretmeleri....Pes vallahi..Aman kızlar sallAmayın,hiç te karıştırtmatın..dokuz ay karnında taşı,kanından canından bebeğine başkası isim koysun,olduu

meraba arkadaşlar bende kasım annelerindenim size sorum olacak benim rahimden gelen agrılarım var sizdede varmı lütfen yardım ederseniz sevinirim

canim allah kolaylik versin kramplar icin magnezyum iyi geliyor dene istersen:1hug:
canim gözün aydinopuyorumnanaktan
canim aramiza hosgeldina.s.

canim benim kizimin adida elif elifler cok tatli oluyor bayanssulusmile

selam kızlar ben geldim, napıyosunuz die bi bakim dedim, eşim dünya kupası maçlarına takılıyo...

bugün daha ii yim baş ağrım tam geçmemekle birlikte baya azaldı, eşim bana ortapedik yastık aldı belki yastıktan ağrıyordur die, bakalım işe yarayacak mı...

begümcük gözünaydın cnm sende bizdensin demek, sağlıkla al prensesini kucağına inşallah...

bu arada bizde isim konusunda baya araştırma yaptık kızımıza en çok hangi isim yakışır die ve iki isim arasında kaldık şimdilik...

sena ve duru

2. ismi füsun olacak o kesin, babaannesinin ismini koyacaz ona, diğer isim konusunda kararsısız henüz ama "duru" ağır basıyo sanki...

benim eşimde maç a bakıyor dolayısıyla ben de:) Duru ismini beğeniyorum ben de erkekler de de Kerem:)

selaaaam kızlar nasılsınız annişler bakiim
biz bugün bebişimin anneannesi ve babası ile beraber doktora gittik uzun çabalar sonunda bebişim uyandı ve açtı bacaklarını veee kızım geliyomuuuuuşşş kocişime dedim hadi ikinci aşkın geliyor diye

annemde çok sevindi ağzını oynatıp duruyordu doktor amcamız bak anneannesi sana bişeyler anlatıyo dedi elleri ağzı çok komikti sanki sohbet ediyordu kilosu 250 gram olmuş ama boyunu söylemedi bende soramadım neyse

üçlü testte iyi dedi haftaya gene kültürüm var. bi krem verdi sütüm geldiği için meme başına sürüceksin koruycak hemde çatlamasını önliycek dedi bide magnezyum ekledi bide haftaya tetanoz aşısı olucam geçen hamileliğimde sonlanmadan önce ilk aşımı olduğum için sadece bir tane olucam çok şükür yırttım

şimdi isim düşünüyoruz ben ilk andan beri kız olursa duru demiştim babamızda beğendi gene alternatif bakıcaz ama bütün ailemizde durudan memnun kaldı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişim

bu arada can sıkıcı kısım 4 kilo almışım toplam (19. haftaya giriyoruz kısmetse) neyse doktor bişey demedi zatem şişkoyum tam dubacık olurum artık napalım

herşey bebek için

Son düzenleme:
aaaaaaaaaa herkeş gitmiiiişşşş :gitme:
kendi kendime kalmışım habarım yok sempatiksalakcinni

benımde bulantım olmadı.. bol meyve vs. yıyorum.. haftada bır hamur işi ancak yıyorum.. ve hergun en az iki saat yuruyorum. ama ginede almışım.. dıkkat etmeme ragmen aldım..

sema hayırlı olsun kzın:ecrin_bebek:
Ay en çok Duru olduk kızlarkaydirigubbakcemile3Duru ismin ben de başından beri düşünüyorum,çok güzel bir isim,çok sade,anlamı da güzel.İki isim koymayı düşünmüyorum.Oğluma da kızımıza uygun bir isim düşünüyoruzCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…