günaydınnn kızlarrr
dün doktora gittim. bebeğimin kız olduğu kesinleşti zemuszemus o kadan çikolata yedim uyuyodu uyanmadı. ilk kez uyurken gördüm ama yavrimi olumunekankayizsmile doktor dudakları çok güzel bi kız olacak dedi sengözlerimebaksanab
Hadi canım hayırlı olsun,kesinleşti demek prensesinin geleceği:ecrin_bebek:günaydınnn kızlarrr
dün doktora gittim. bebeğimin kız olduğu kesinleşti zemuszemus o kadan çikolata yedim uyuyodu uyanmadı. ilk kez uyurken gördüm ama yavrimi olumunekankayizsmile doktor dudakları çok güzel bi kız olacak dedi sengözlerimebaksanab
çok güzel isimler canım bende zeynep ismini çok beğeniyorum.inşallah cinsiyetin yakında belli olurda kesinleştirirsiniz ismi aslında bende ne koyacak diye merak ediyorum ama tavizde vermiyorum.
tv deki semra kaynana benim kaynananın yanında melek gibi valla benimki evlere zarar ziyan çok uyanık yüzsüz bir kadın.
bide ben isimlerin ruhu değiştirdiğine inanıyorum.allah korusun evde iki tane semra allahım sen beni koru.
canim allah kolaylik versin kramplar icin magnezyum iyi geliyor dene istersen:1hug:günaydın kızlar! nasılsınız? benim yine midem bulanıyor, ama fazla değil allahtan. kahvaltıdan önce iyiydim, kahvaltı yapınca bulanmaya başladı. dün eşim iş için çeşmeye gitti bende annemde kaldım. kahvaltıda annemim içtiği lıght süt ve peynirden yedim. sanırım bana iyi gelmedi. sabah işe gelirken çarpıntım oldu. allahtan otobüs klimalıydı ferah ferah geldim.
kızlar sizinde bacaklarınıza kramp giriyormu. benim bu hafta gece girdi ara ara. bacağımın arkası dizden aşağı olan kaslarım taş gibi oluyor. yatakta gerindiğim zaman anında kramp giriyor.
canim gözün aydinopuyorumnanaktangünaydınnn kızlarrr
canim aramiza hosgeldina.s.a.s.selam kızlar bu topiğe ilk defa uğradım.artık listede benimde adım olsun istedim.listeyi yapan arkadaşım umarım benide ekler.kısmetse tahmini doğum tarihi 25 kasım.hepinize sağlıklı gebelik diliyorumopuyorumnanaktan
herkese selam!!!!!! İsim konusunda tabi ki ailelerin karışması çok doğru değil. Allaha şükür bizim her iki ailede de isim konusunda bir baskı yok. Kızımız olacağı için babası çok önceden kafasında bir isim belirlemişti. Hamile olduğumu öğrendiğimde de o ismi hep söylemişti. Eğer ki allah izin verirse kızımızın ismine Elif koyacağız. Eşim saolsun ismi sürekli telafuz ettiği için artık ilk başlarda istemeseme de zamanla isim bana sıcak gelmeye başladı.
napıon gülüm ne var ne yok
selam kızlar
bu arada bende özlem düşünüyorum kızlar sizce nasıl bir isim soyadımızda öz ile başlıyor yani özlem öz........ olucak fikrini beyan etmek isteyen buyursun
aaaaaaaaaa herkeş gitmiiiişşşş :gitme:
kendi kendime kalmışım habarım yok sempatiksalakcinni
benden 4 kilo aldım(((
ben hiç kusmadım ona bağlıyorum, bide aklıma geleni yedim. herkes hamilelik canının her istediğini yiyeceğin bi dönem diye söylüyordu. ama değilmiş biraz tutmak gerekırmiş neyse erken farkettim diyorum:))..
bu arada bizde isim konusunda baya araştırma yaptık kızımıza en çok hangi isim yakışır die ve iki isim arasında kaldık şimdilik...
sena ve duru
2. ismi füsun olacak o kesin, babaannesinin ismini koyacaz ona, diğer isim konusunda kararsısız henüz ama "duru" ağır basıyo sanki...
selaaaam kızlar nasılsınız annişler bakiim
biz bugün bebişimin anneannesi ve babası ile beraber doktora gittik uzun çabalar sonunda bebişim uyandı ve açtı bacaklarını veee kızım geliyomuuuuuşşş kocişime dedim hadi ikinci aşkın geliyor diye
annemde çok sevindi ağzını oynatıp duruyordu doktor amcamız bak anneannesi sana bişeyler anlatıyo dedi elleri ağzı çok komikti sanki sohbet ediyordu kilosu 250 gram olmuşama boyunu söylemedi bende soramadım neyse
üçlü testte iyi dedi haftaya gene kültürüm var. bi krem verdi sütüm geldiği için meme başına sürüceksin koruycak hemde çatlamasını önliycek dedi bide magnezyum ekledi bide haftaya tetanoz aşısı olucam geçen hamileliğimde sonlanmadan önce ilk aşımı olduğum için sadece bir tane olucam çok şükür yırttım
şimdi isim düşünüyoruz ben ilk andan beri kız olursa duru demiştim babamızda beğendi gene alternatif bakıcaz ama bütün ailemizde durudan memnun kaldı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişim
bu arada can sıkıcı kısım 4 kilo almışım toplam (19. haftaya giriyoruz kısmetse) neyse doktor bişey demedi zatem şişkoyum tam dubacık olurum artık napalım
herşey bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?