benden 4 kilo aldım(((
ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. ben şimdiden aldım 3,5 kilo((
Seninki de ilginçmiş canım yaa,her güz 2 saat yürüyorsun ve yine de 4 kilo aldın demek.Sonuç olarak bünye ile ilgili demek bu kilo işi debenımde bulantım olmadı.. bol meyve vs. yıyorum.. haftada bır hamur işi ancak yıyorum.. ve hergun en az iki saat yuruyorum. ama ginede almışım.. dıkkat etmeme ragmen aldım..
benımde bulantım olmadı.. bol meyve vs. yıyorum.. haftada bır hamur işi ancak yıyorum.. ve hergun en az iki saat yuruyorum. ama ginede almışım.. dıkkat etmeme ragmen aldım..
selaaaam kızlar nasılsınız annişler bakiim
biz bugün bebişimin anneannesi ve babası ile beraber doktora gittik uzun çabalar sonunda bebişim uyandı ve açtı bacaklarını veee kızım geliyomuuuuuşşş kocişime dedim hadi ikinci aşkın geliyor diye
annemde çok sevindi ağzını oynatıp duruyordu doktor amcamız bak anneannesi sana bişeyler anlatıyo dedi elleri ağzı çok komikti sanki sohbet ediyordu kilosu 250 gram olmuşama boyunu söylemedi bende soramadım neyse
üçlü testte iyi dedi haftaya gene kültürüm var. bi krem verdi sütüm geldiği için meme başına sürüceksin koruycak hemde çatlamasını önliycek dedi bide magnezyum ekledi bide haftaya tetanoz aşısı olucam geçen hamileliğimde sonlanmadan önce ilk aşımı olduğum için sadece bir tane olucam çok şükür yırttım
şimdi isim düşünüyoruz ben ilk andan beri kız olursa duru demiştim babamızda beğendi gene alternatif bakıcaz ama bütün ailemizde durudan memnun kaldı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişim
bu arada can sıkıcı kısım 4 kilo almışım toplam (19. haftaya giriyoruz kısmetse) neyse doktor bişey demedi zatem şişkoyum tam dubacık olurum artık napalım
herşey bebek için
Hadi canım hayırlı olsun,kesinleşti demek prensesinin geleceği:ecrin_bebek:
Allahım Allahım ne sini kaynanalar var.Bu devirde böyle isim talepleri olması,dahası bu konuda diretmeleri....Pes vallahi..Aman kızlar sallAmayın,hiç te karıştırtmatın..dokuz ay karnında taşı,kanından canından bebeğine başkası isim koysun,olduu
günaydın ben siteye yeni üye oldum 16 haftalık hamileyim ama ben daha cinsiyetini öğrenemedim
günaydınnn
bişi sorcam babalar günü haftayamı ?
ben bugun die biliyorumdaa.
eşime hediyesini verdim. kayınpederımede verdım. kendı babama bugun vercem.
bi arkadaşım haftaya dıyınce kafam karıştı..ben 2.haftası die biliombilmiyorumkismile
Sema, Mertols kızlar gözünüz aydın demek sizin de kızınız geliyor ne güzel.. Allah tamamına erdirsin inşallahhh
Günaydın, sabahları midem boş olduğu için hem bulantı oluyor hem de öğürme illa ağzıma bişeyler atıcam.. bebiş içerde acıkıyor demekki :))
bu gece de sağ bacağımda kasılma oldu doktora gittiğimde söylicem mutlaka.. uyutmuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?