2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaar çok sağolun
evet duru ismi çok güzel erkek olsaydı doruk 1. sıradaydı
ya kızlar çamaşırımı çıkartmıştım tişörtüm ıslanmış süt gelmiş baya ama çok acıyo sormayın :kedi:

benden 4 kilo aldım(((

ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. ben şimdiden aldım 3,5 kilo((

Aman kzlar dert edecek kadar kilo almamışsınız ki, 4 ayı devirdiniz sonuçta.Bir de bulantıyla gebeliği başlayan arkadaşlar var,onlarla kıyaslamayın kendinizi. Ben 8 kilo aldım,ne yapayım,öleyim milmaz:İkiz olmasına rağmen bulantım hiç olmadı...Allahtan kilolu başlamadım hamileliğe ..
Temmuzda sabah yürüyüş yapıcam, bol bol da yüzmeyi düşünüyorum..Biraz durur kilo almam..
benımde bulantım olmadı.. bol meyve vs. yıyorum.. haftada bır hamur işi ancak yıyorum.. ve hergun en az iki saat yuruyorum. ama ginede almışım.. dıkkat etmeme ragmen aldım..
Seninki de ilginçmiş canım yaa,her güz 2 saat yürüyorsun ve yine de 4 kilo aldın demek.Sonuç olarak bünye ile ilgili demek bu kilo işi de

benim doktorum yürüyüşü yasaklamıştı ama ben kaçamak yapıyordum bugün tekrar sordum çok az yavaş yürüyebilirsin dedi akşamları denizede haziran bitsin deniz ısınsın ben sana nasıl giriceni tarif edicem dedi
geçen hamileliğimde tarif etmişti sadece ayaklarını suya sok demişti akannehir bakalım bunda nasıl tarif edicek aslında haklı çünkü denizden enfeksiyon kapabiliriz havuzdanda aynı şekilde
kilo işide ben baktım 2,5-6 kilo arası normalmiş ama ben çok kilolu hamile kaldığım için tırsıyorum eyvahedigeldismile neyse doktorum zaten kilo olayına çok kızıyor yiyceksin aşırıya kaçmadan kilo verilir diyo allahtan banada 12-14 kiloya kadar alabilirsin dedi içim rahatladı

benımde bulantım olmadı.. bol meyve vs. yıyorum.. haftada bır hamur işi ancak yıyorum.. ve hergun en az iki saat yuruyorum. ama ginede almışım.. dıkkat etmeme ragmen aldım..

evt sadece yediklerimizle alakalı değil hormonlar vitamin hapları ve bünye tabi. hayırlısı sağlık olsun en önemlisi o:))

slm semaveelaa..cinsiyetini 19.haftadamı gösterdibilmiyorumkismile bende 1 hafta sonra gidicem 16.haftaya giricez kısmetse dr.belli olur ddedi şimdi acaba kız olduğu için mi ge çgösterdi die düşündüm..öle diyolar ya kızlar geç gösterirmiş çok merak ediyorum inş.bi aksilik olmazda gösterir bebişimm

yaa katılıyorum size..benimde kayınvalidem kayınpederim geçengün demişki arkaba ortamında işte sormuşlar acaba ismini ne koyarlar diye kayınpederim de demiş ki walla kız olursa karışmam ama erkek olursa ben koyarım demiş,onlarda demişki ne koyacaksın ''MUSTAFA''demiş onlarda belki çocuklar kabul etmez sen onlarla konuşmadan hayal kurma demişler,oda benim çocukalrım beni kırmaz die bide bizim namımıza söz vermiş bunları kayınvalidemden öğreniyorum ... ki eşimde istiyordu dedesinin ismini koymak(yani mustafa)ama onu ikna edebiliyorum,ama kayınpederim bizim namımıza söz vermiş koysan bi dert(istediğim isim değil)koymasan ayrı dert okadar eminki öööff gelgitlerdeyim...ama acayip bozukum ben istediğim ismi koymak istiyorum ama üzülmesinler de istiyorum çünkü tek oğlu ne bilim yaaaaasempatiksalakcinni

Tüm annişlere günaydın....
Prens ve prenseslerimiz belli olmaya başladı.
Uzun zamandır işlerin yoğunluğu nedeni ile giremedim. Umarım herkes çok iyidir.
Veeee Dün bende doktora gittim. Doktor cinsiyeti görebilmek için baya uğraşmak zorunda kaldı.
Benimde bir prensesim oluyor...!!! Şimdiden ona nasıl ciciler alacağımı saçına takacağım tokaları düşünmeye başladım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

Sema, Mertols kızlar gözünüz aydın demek sizin de kızınız geliyor ne güzel.. Allah tamamına erdirsin inşallahhh

Günaydın, sabahları midem boş olduğu için hem bulantı oluyor hem de öğürme illa ağzıma bişeyler atıcam.. bebiş içerde acıkıyor demekki :))

bu gece de sağ bacağımda kasılma oldu doktora gittiğimde söylicem mutlaka.. uyutmuyor çünkü

18 haziran cnm saol.inşallah öğrenirim.benmde eşim uyandı şimdi::)bizde hazırlayalım kahvaltımızı:)

günaydınnn
bişi sorcam babalar günü haftayamı ?
ben bugun die biliyorumdaa.
eşime hediyesini verdim. kayınpederımede verdım. kendı babama bugun vercem.
bi arkadaşım haftaya dıyınce kafam karıştı..ben 2.haftası die biliombilmiyorumkismile

haftaya canım.. haziranın 3. pazarı..

esracım benimde oldu 2 kere sol baldırımda kramp gibi bişey. internetten baktım kalsiyum veya magnezyum eksikliği olabilirmiş. ama ikisi de olmayabilirmiş yani rahim büyüdüğü için dolaşım bozukluğuyla ilgili de olabilir. ben de sorucam dr.uma.

bebişerinin cinsiyetini öğrenmiş arkadaşlar hayırlı olsun, gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…