2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin aso cum ben ii yim sen nasılsın tatlım...
Sağol canm ya benim de dünden beri hafif başım ağrıyor.Umarım artmaz :S Sabah kahvaltıya gittik geldik kocam fabrikaya uğrayım 5 dakika dedi tam 1.5 saat oldu hala gelmedi :) gelsin bebek odası bakmaya gitcez tabi benim başım şiddetlenmezse.

aaa geçmiş olsun cnm, nie ağrıyo acaba gece ii uyuyamadın mı, ama havalardanda olur, dikkat et kendine, dışarı çık bence daha ii olur, evde oturmak daha da arttırıyo baş ağrısnı, temiz hava ii gelir ama kendini fazla yormadan gez...

Temiz havada başladı başım zaten cnm ya :S Dün polonezköydeydik. Sonra ordan çıktık akşam palladiuma gittik alışverişe.Palladiumda iyice başladı ağrı. Ssabah da kavaltıdaydık denizin dibinde ama bana mısın demedi. neyse geçer herhalde biraz daha bekleyim geçmezse ağrı kesici artık.

evet ağrı kesici al cnm napalım dahada azmasından ii dir, baş ağrısı çok feci bi şi ya nefret ediyorum baş ağrısnından...

dün akşam evin içinde dolandım durdum sabaha kadar, zor nefes alıyorum ya sanki nefesim kesilecekmiş gibi oluyo geceleri, bu yüzdende zor uyuyorum...

evet ağrı kesici al cnm napalım dahada azmasından ii dir, baş ağrısı çok feci bi şi ya nefret ediyorum baş ağrısnından...
aynen canm ben de nefret ediyorum. Ben de hem migren var hem sinüzit ikisi de bir başladı mı düşün halimi tam içler acısı kabusa dönüşüyorum.

dün akşam evin içinde dolandım durdum sabaha kadar, zor nefes alıyorum ya sanki nefesim kesilecekmiş gibi oluyo geceleri, bu yüzdende zor uyuyorum...
ahhh ahh ben her sene alerji mevsimimde öyleyim cnm gece gündüz.Çok iğrenç bir olay o ya.Hamilelikte de oluyor kan akışıyla ilgili burnumuz fln tıkanıyor canm. Nette okumuştum hamilelikte nefes almalar güçleşiyormuş biraz daha ileri dönemlerimizde halimizi düşünemiyorummmmmmmm:gitme:

bendede migren var maalesef cnm ondan böle kötü oluyorum zaten, çok sinir bi durum...

bende ileriki dönemleri düşünemiyorum cnm şimdiden böyleyse ileride nasıl olacak acaba, Allahtan kış ayına denk geliyo doğumumuz...

neyse napalım idare etcez artık.Şu yazı atlattık mı tamamdır :) hava kapadı yine yaa acaba yine mi yağmur yağacak ki :S

haftaya canım.. haziranın 3. pazarı..

babalar günü haziranın 3. pazarı, anneler günü mayısın 2. pazarı....

neyse bız erken kutlamış olduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birazdan annemlere gtçez.babamında hediyesini verelim erkenden ..
sonrada çarşıya gitçez kızımıza bişeyler almak istiyorum.
dün ananesi havlu aldı kesesi bile var :roflol:

boşver erken kutlamışsınız işte geç kalmaktan ii dir, sürpriz olmuştur onlarada...

slm guzel annisler nasilsiniz? Cinsiyetleri belli olan bebislerin anneleri gozunuz aydin. Kizlar artik oturup kalkarken zorlaniyorum ya ilerki aylarda nasil yapcam kac gundur yagmur var burda yuruyusede cikamiyom. Tikan is gibiyim valla hamile olmadan 53 kiloydum 1 ay once tartildigimda 59 olmustum simdi tartilmadim cokmu kilo aldim acaba?oglum icin herseye katlanirim saglikla gelsinde. kizlar gece yatarken bacagim acayip sekilde agriyo bazen hissetmiyorum sanki. Doktor demir eksikligi var dedi ondanmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…