2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver erken kutlamışsınız işte geç kalmaktan ii dir, sürpriz olmuştur onlarada...

demiii erken kutladık iştee daha nee kaydirigubbakcemile3
benm nerden aklımda kaldıysa 2.hafta bilmiyorumkismile
anneler gününde 2 hafta öncesinden televizyonlarda falan gösterıyolar çok.
babalar gününde nıyese pek gösterilmiyor.-tatlicadiarzu-

mertol sema bebişlerin cinsiyetini öğrenmişsiniz hayırlı olsun.

nalan sanırım baş ağrısı iice geçti sevindim canım . sanırım bu aralar yaşayacağımız dertlerden biride bu allah yardımcımız olsun.asocum geçmiş olsun.

geçmiş olsınn canım dikkat et kendineee anam oda bakmayamı ne güselll yaaaa

bizde klasik bi pazar günü yaşıyoruz valla, evet iyileştim sayılır çok hafif bi ağrı kaldı, demek bilgisayara fazla takılmamak da ii geldi cnm...

iyi olmana sevindiim canım bilas dikkat ett düzelir İnş.

ayy kıyamammm kuzumaaa migrene karar biber li kolanyalı pamuğun ii geldiğini duymuştum üşenmezssen dene kuzum

bende hatırlayamadımdaaa netten baktımm anneler daha önemlidee ondannsempatiksalakcinni

cinsiyetinin öğrenenn annişler gözünüz aydınnnn

saol cnm, benim hamilelikten öncede sık ağrırdı migren yüzünden ama o zamanlar ilaç alabildiğim için hemen geçiyordu,şimdi ilaç kullanamadığım için maalesef biraz uzun ve ağrılı oluyo...

selamlar herkese,
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun, aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyorumm vereliniortak

nalancım ve asocum geçmiş olsun malesef tek yol parol o da hafif tabi katlanıyoruz malesef. bende de bel sorunu işte..

biz de klasik pazar günü yaşıyoruz geç pazar kahvaltısı sonra da tv. akşam da oturmaya gidicez arkadaşlara. dün gittik oda baktık belis in bir modeline karar verdik büyüyebilen yatak ve 3 kapaklı gardrop bi de şifonyeri var. uyku seti ve yatagı da veriyorlarmış daha ne dedik ama eylülde alıcaz şimdilik sadece marka ve model belli. oda için de kağıt seçtik bakalım başka gözümüze çarpmazsa onu kaplicaz. baktığım perdeciye götürdüm eşimi çok beğendi, bugün veya yarın perdeciler ölçü almaya gelecekler sonra da dikerler heralde en azından perdesi hazır olsun oğluşumunn

saol cnm,bu arada bel ağrısı olanlar için hamile korsesi veriyor dr. lar onu dr.una bi danış istersen eğer danışmadıysan tabi...

sen oda işini baya hallettin gibi, bütün eşyaları hazır sayılır, eline sağlık valla, bu arada ben zemini duvardan duvara halı kaplatmayı düşünüyorum acaba bebişe bi zararı olurmu ki?

canım olurmuş araştırmalarıma göre. aslında bebegin odasına aslında halı bile koymamak lazımmış. topladıkları toz ve toz alerjisi açısından.. bir de duvardan duvara olursa daha çok oluyo bu olasılık. tabi sen de bir araştır derim..

ben herşeyi hazırlamaya çalışıyorum tatile gitmeden hayatım. karar versem yeter. dönücem ramazan ondan sonra da eylül bayram falan. ben 7 aylık olucam hareket kısıtlılığı olcak derken olsun bitsin dedim..

perdeci geldi az önce ölçüleri aldı, 15 gün sonra gelip takacaklarmış :dance:

hamile korsesini bir sorayım dr uma. eşi de fizik dr u mutlaka bilgisi vardır ama ben ameliyat olmadan önce korse takmıştım bi işe yaramamıştı :bbo:

aso belis in ürünlerinede bakın ümraniyede fabrika satış mağazası var galiba onu bi araştırsana cnm...
ayy cnm geç gördüm mesajını. biz geldik modokodan.1-2 tane beğendim koskoca modokoda oda beğenemedim sadece 1-2 tane çıktı. 45 günde yapılıyomuş 1 ay da boya kokusu 2 ay önceden almak lazım.oda fiyatları 2600-3700 arasında değişiyor. Hepsinin içinde uyku seti ve iç yatağı da dahil.Bakalım bakalım ne olcak işte.Belise de bakayım ben bir de.
sağol canım benim.oh valla her şey hallolmaya başladı sen de ne güzel.perdeye ne kdr fiyat verdiler cnm sana. Oda bakarken mobilyacıda çok dandik bi perde vardı küçücük cam için. fiyatı 450 tl idi çok geldi bana perde fiyatlarını bilmediğim için. hem de o çok kötüydü

bakalım canım değişmezse şu an için bnun düşündüm ilk başta da yağmur diyordum ama hayırlısı
güzel olur canım. özüm de güzel onu da düşünebilirsin..
evet canım ama özüm arkadaşımın kızının adı koyarsam benden arakladın der gıcık zaten kendisi
hayırlı olsun kızın inş sağsalim kucağına almak nasip olur neden sütün bu kadar erken gelmiş acaba drun ne diyor bu durum için normal mi acaba?
gözünaydın hayırlı olsun canım
neyseki kilolu hamiş kalmadığın için sanırım sorun olmaz canım

merhaba hanımlar
baş ağrısı çeken hanımlara bir tavsiyem var
bol bol su içmeniz gerekiyor vücut susuz kaldığı zaman baş ağrısı oluyormuş
bende de migren var elimden su bardağını düşürmüyorum
acayip su içiyorum zaten içmemde gerekliymiş
bol bol su içmenizi tavsiye ederim

selam kizlar nasilsiniz bugün buralar bos bizde esimle simdi almanyanin macina bakicaz hihoyyyt sonra görüsürüz

selam kızlar size birşey sorucam,sabahtan beri karnımda batma şeklinde tuhaf birşey oluyor.normalmi acaba merak ettim..sizde yaşadınızmı böyle birşey?

Kız olursa karışmam ,erkek olursa ben koyarm ismini demek te,emrivaki oluyor..Ve çok gıcık bir durum.Senin baban veya annen bu şekilde söylese eşin uyuz olmaz mı...
Ben anlayamıyorum böyle şeyleri
Ohh süper kız annesi olacaksıın yani...Tebrik ederim canıma.s.

3. haftasıymış meğer..Anneler günü şaşmıyor da,babalar günü karışıyor:bbo:

Eeeeeeeee ne de olsa anaların hakkı ödenmez

hadi hayırlı olsun cnm, ben odanın devamını eşim tatile çıktığında halletmeyi düşünüyorum, temmuz ortası yada sonu gibi çıkacak bakalım...

bu dediğim korsen karnına alttan destek veriyo ve göbeğin belini zorlamasını önlüyo cnm yani normal fıtık korsesi değil, sen dr.una bi sor istersen cnm o seni yölendirecektir...

Bebefox Destekleyici Hamile Korsesi - Beyaz

Albimini Hamile Boxer Külot

bunlara bi bak istersen cnm, böle bişi kastettim..

aso belise bakmadan karar verme sakın, ben büyüyen beşiği belisten alıcam, dolap ve şifon yeri sana sölediğim mobilyacım var ya ona çizdirip yaptırmayı düşünüyorum, perdeyide normal bi perdeciden alcam, modoko da çok demişler perde için, modoko biraz kazık geldi bana...

ben günde en az 3-4 litre su içiyorum bazen 5 litreyi bile buluyo, hamileliğimin başından beri böle içiyorum ama yinede ağrıyo, benim baş ağrımın suyla alakası yok yani, diğer kızları bilemem tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…