boşver erken kutlamışsınız işte geç kalmaktan ii dir, sürpriz olmuştur onlarada...
Sağol canm ya benim de dünden beri hafif başım ağrıyor.Umarım artmaz :S Sabah kahvaltıya gittik geldik kocam fabrikaya uğrayım 5 dakika dedi tam 1.5 saat oldu hala gelmedi :) gelsin bebek odası bakmaya gitcez tabi benim başım şiddetlenmezse.
bizde klasik bi pazar günü yaşıyoruz valla, evet iyileştim sayılır çok hafif bi ağrı kaldı, demek bilgisayara fazla takılmamak da ii geldi cnm...
Temiz havada başladı başım zaten cnm ya :S Dün polonezköydeydik. Sonra ordan çıktık akşam palladiuma gittik alışverişe.Palladiumda iyice başladı ağrı. Ssabah da kavaltıdaydık denizin dibinde ama bana mısın demedi. neyse geçer herhalde biraz daha bekleyim geçmezse ağrı kesici artık.
demiii erken kutladık iştee daha nee kaydirigubbakcemile3
benm nerden aklımda kaldıysa 2.hafta bilmiyorumkismile
anneler gününde 2 hafta öncesinden televizyonlarda falan gösterıyolar çok.
babalar gününde nıyese pek gösterilmiyor.-tatlicadiarzu-
mertol sema bebişlerin cinsiyetini öğrenmişsiniz hayırlı olsun.
nalan sanırım baş ağrısı iice geçti sevindim canım . sanırım bu aralar yaşayacağımız dertlerden biride bu allah yardımcımız olsun.asocum geçmiş olsun.
selamlar herkese,
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun, aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyorumm vereliniortak
nalancım ve asocum geçmiş olsun malesef tek yol parol o da hafif tabi katlanıyoruz malesef. bende de bel sorunu işte..
biz de klasik pazar günü yaşıyoruz geç pazar kahvaltısı sonra da tv. akşam da oturmaya gidicez arkadaşlara. dün gittik oda baktık belis in bir modeline karar verdik büyüyebilen yatak ve 3 kapaklı gardrop bi de şifonyeri var. uyku seti ve yatagı da veriyorlarmış daha ne dedik ama eylülde alıcaz şimdilik sadece marka ve model belli. oda için de kağıt seçtik bakalım başka gözümüze çarpmazsa onu kaplicaz. baktığım perdeciye götürdüm eşimi çok beğendi, bugün veya yarın perdeciler ölçü almaya gelecekler sonra da dikerler heralde en azından perdesi hazır olsun oğluşumunn
saol cnm,bu arada bel ağrısı olanlar için hamile korsesi veriyor dr. lar onu dr.una bi danış istersen eğer danışmadıysan tabi...
sen oda işini baya hallettin gibi, bütün eşyaları hazır sayılır, eline sağlık valla, bu arada ben zemini duvardan duvara halı kaplatmayı düşünüyorum acaba bebişe bi zararı olurmu ki?
ayy cnm geç gördüm mesajını. biz geldik modokodan.1-2 tane beğendim koskoca modokoda oda beğenemedim sadece 1-2 tane çıktı. 45 günde yapılıyomuş 1 ay da boya kokusu 2 ay önceden almak lazım.oda fiyatları 2600-3700 arasında değişiyor. Hepsinin içinde uyku seti ve iç yatağı da dahil.Bakalım bakalım ne olcak işte.Belise de bakayım ben bir de.aso belis in ürünlerinede bakın ümraniyede fabrika satış mağazası var galiba onu bi araştırsana cnm...
sağol canım benim.oh valla her şey hallolmaya başladı sen de ne güzel.perdeye ne kdr fiyat verdiler cnm sana. Oda bakarken mobilyacıda çok dandik bi perde vardı küçücük cam için. fiyatı 450 tl idi çok geldi bana perde fiyatlarını bilmediğim için. hem de o çok kötüydüselamlar herkese,
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun, aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyorumm vereliniortak
nalancım ve asocum geçmiş olsun malesef tek yol parol o da hafif tabi katlanıyoruz malesef. bende de bel sorunu işte..
biz de klasik pazar günü yaşıyoruz geç pazar kahvaltısı sonra da tv. akşam da oturmaya gidicez arkadaşlara. dün gittik oda baktık belis in bir modeline karar verdik büyüyebilen yatak ve 3 kapaklı gardrop bi de şifonyeri var. uyku seti ve yatagı da veriyorlarmış daha ne dedik ama eylülde alıcaz şimdilik sadece marka ve model belli. oda için de kağıt seçtik bakalım başka gözümüze çarpmazsa onu kaplicaz. baktığım perdeciye götürdüm eşimi çok beğendi, bugün veya yarın perdeciler ölçü almaya gelecekler sonra da dikerler heralde en azından perdesi hazır olsun oğluşumunn
bakalım canım değişmezse şu an için bnun düşündüm ilk başta da yağmur diyordum ama hayırlısıvitamin ilacıma daha başlamadım. başlayınca kilo almamak için daha dikkatederim.
valla tk kurtuluş ağızlarının payını vermek.
ikinizde kabul etmişsiniz problem yok. sen severek koyuyorsun.
bişey olacağını zannetmiyorum canım ama yine de abartma bence.
bencede sanki annen gibi karışıyorlar. bırak çocuğunun adını koyma keyfini kendin yaşa dimi ama! boz valla haklısın.
yok bana baskı yok canım. kimse karışmıyor. burda karışan kaynanaları okuyunca gıcık oldum. ben baskıya gelmem sadece eşim kız ismi için 2 . isim leyla istiyorum dedim. o istemedi. ben onun 2. ismini istemedim diye. onuda patronu önermiş. benim bulduğum isme gavur adı demiş gıcık oldum.
özlem güzel bir isim soyad ile de uyumlu.
hoş geldin. sen benden bir gün öndesin. benim 16+1.
evet canım ama özüm arkadaşımın kızının adı koyarsam benden arakladın der gıcık zaten kendisigüzel olur canım. özüm de güzel onu da düşünebilirsin..
hayırlı olsun kızın inş sağsalim kucağına almak nasip olur neden sütün bu kadar erken gelmiş acaba drun ne diyor bu durum için normal mi acaba?selaaaam kızlar nasılsınız annişler bakiim
biz bugün bebişimin anneannesi ve babası ile beraber doktora gittik uzun çabalar sonunda bebişim uyandı ve açtı bacaklarını veee kızım geliyomuuuuuşşş kocişime dedim hadi ikinci aşkın geliyor diye
annemde çok sevindi ağzını oynatıp duruyordu doktor amcamız bak anneannesi sana bişeyler anlatıyo dedi elleri ağzı çok komikti sanki sohbet ediyordu kilosu 250 gram olmuşama boyunu söylemedi bende soramadım neyse
üçlü testte iyi dedi haftaya gene kültürüm var. bi krem verdi sütüm geldiği için meme başına sürüceksin koruycak hemde çatlamasını önliycek dedi bide magnezyum ekledi bide haftaya tetanoz aşısı olucam geçen hamileliğimde sonlanmadan önce ilk aşımı olduğum için sadece bir tane olucam çok şükür yırttım
şimdi isim düşünüyoruz ben ilk andan beri kız olursa duru demiştim babamızda beğendi gene alternatif bakıcaz ama bütün ailemizde durudan memnun kaldı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişim
bu arada can sıkıcı kısım 4 kilo almışım toplam (19. haftaya giriyoruz kısmetse) neyse doktor bişey demedi zatem şişkoyum tam dubacık olurum artık napalım
herşey bebek için
gözünaydın hayırlı olsun canımTüm annişlere günaydın....
Prens ve prenseslerimiz belli olmaya başladı.
Uzun zamandır işlerin yoğunluğu nedeni ile giremedim. Umarım herkes çok iyidir.
Veeee Dün bende doktora gittim. Doktor cinsiyeti görebilmek için baya uğraşmak zorunda kaldı.
Benimde bir prensesim oluyor...!!! Şimdiden ona nasıl ciciler alacağımı saçına takacağım tokaları düşünmeye başladım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
neyseki kilolu hamiş kalmadığın için sanırım sorun olmaz canımslm guzel annisler nasilsiniz? Cinsiyetleri belli olan bebislerin anneleri gozunuz aydin. Kizlar artik oturup kalkarken zorlaniyorum ya ilerki aylarda nasil yapcam kac gundur yagmur var burda yuruyusede cikamiyom. Tikan is gibiyim valla hamile olmadan 53 kiloydum 1 ay once tartildigimda 59 olmustum simdi tartilmadim cokmu kilo aldim acaba?oglum icin herseye katlanirim saglikla gelsinde. kizlar gece yatarken bacagim acayip sekilde agriyo bazen hissetmiyorum sanki. Doktor demir eksikligi var dedi ondanmi acaba?
yaa katılıyorum size..benimde kayınvalidem kayınpederimgeçengün demişki arkaba ortamında işte sormuşlar acaba ismini ne koyarlar diye kayınpederim de demiş ki walla kız olursa karışmam ama erkek olursa ben koyarım demiş,onlarda demişki ne koyacaksın ''MUSTAFA''demiş onlarda belki çocuklar kabul etmez sen onlarla konuşmadan hayal kurma demişler,oda benim çocukalrım beni kırmaz die bide bizim namımıza söz vermiş bunları kayınvalidemden öğreniyorum ... ki eşimde istiyordu dedesinin ismini koymak(yani mustafa)ama onu ikna edebiliyorum,ama kayınpederim bizim namımıza söz vermiş koysan bi dert(istediğim isim değil)koymasan ayrı dert okadar eminki öööff gelgitlerdeyim...ama acayip bozukum ben istediğim ismi koymak istiyorum ama üzülmesinler de istiyorum çünkü tek oğlu ne bilim yaaaaasempatiksalakcinni
Ohh süper kız annesi olacaksıın yani...Tebrik ederim canıma.s.Tüm annişlere günaydın....
Prens ve prenseslerimiz belli olmaya başladı.
Uzun zamandır işlerin yoğunluğu nedeni ile giremedim. Umarım herkes çok iyidir.
Veeee Dün bende doktora gittim. Doktor cinsiyeti görebilmek için baya uğraşmak zorunda kaldı.
Benimde bir prensesim oluyor...!!! Şimdiden ona nasıl ciciler alacağımı saçına takacağım tokaları düşünmeye başladım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
günaydınnn
bişi sorcam babalar günü haftayamı ?
ben bugun die biliyorumdaa.
eşime hediyesini verdim. kayınpederımede verdım. kendı babama bugun vercem.
bi arkadaşım haftaya dıyınce kafam karıştı..ben 2.haftası die biliombilmiyorumkismile
selam kızlar size birşey sorucam,sabahtan beri karnımda batma şeklinde tuhaf birşey oluyor.normalmi acaba merak ettim..sizde yaşadınızmı böyle birşey?
Canım hiçbir fikrim yok,bebek o kadar yukarıda olamaz..Belki de kendimizi çok dinliyoruz..
canım olurmuş araştırmalarıma göre. aslında bebegin odasına aslında halı bile koymamak lazımmış. topladıkları toz ve toz alerjisi açısından.. bir de duvardan duvara olursa daha çok oluyo bu olasılık. tabi sen de bir araştır derim..
ben herşeyi hazırlamaya çalışıyorum tatile gitmeden hayatım. karar versem yeter. dönücem ramazan ondan sonra da eylül bayram falan. ben 7 aylık olucam hareket kısıtlılığı olcak derken olsun bitsin dedim..
perdeci geldi az önce ölçüleri aldı, 15 gün sonra gelip takacaklarmış :dance:
hamile korsesini bir sorayım dr uma. eşi de fizik dr u mutlaka bilgisi vardır ama ben ameliyat olmadan önce korse takmıştım bi işe yaramamıştı :bbo:
ayy cnm geç gördüm mesajını. biz geldik modokodan.1-2 tane beğendim koskoca modokoda oda beğenemedim sadece 1-2 tane çıktı. 45 günde yapılıyomuş 1 ay da boya kokusu 2 ay önceden almak lazım.oda fiyatları 2600-3700 arasında değişiyor. Hepsinin içinde uyku seti ve iç yatağı da dahil.Bakalım bakalım ne olcak işte.Belise de bakayım ben bir de.
sağol canım benim.oh valla her şey hallolmaya başladı sen de ne güzel.perdeye ne kdr fiyat verdiler cnm sana. Oda bakarken mobilyacıda çok dandik bi perde vardı küçücük cam için. fiyatı 450 tl idi çok geldi bana perde fiyatlarını bilmediğim için. hem de o çok kötüydü
merhaba hanımlar
baş ağrısı çeken hanımlara bir tavsiyem var
bol bol su içmeniz gerekiyor vücut susuz kaldığı zaman baş ağrısı oluyormuş
bende de migren var elimden su bardağını düşürmüyorum
acayip su içiyorum zaten içmemde gerekliymiş
bol bol su içmenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?