2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çamaşır makinasını çalıştırdım, birazdan durur asarım onları, yarında Allah kısmet ederse ütü yaparım, bütün hafta sonu cuma günü yaptığım yemekleri yedik valla çok rahat oldu...

yarına bile var daha tam olarak bitmedi yemekler, neyse yarın ütüleri salı günüde yemekleri yaparım, çarşambada temizlikci gelecek...

selam kızlr hepinize tek tek teşekkür ederim

evet kız geç gösterir diyolar ama benim ilk kaybettiğim bebeğimde kızdı çok erken bile göstermişti bide tabi tatlı ekşi olayı yalan oldu çünkü benim ilk kızımda canım ekşi çekerken bu kızımda tatlı istiyor

benimde kasılklarıma ve sağ bacağıma hafiften kramp giriyordu doktorum magnezyum takviyesi yaptı

sütümde normalmiş çok normal dedi doktor sıkma dedi bide bi krem verdi onu kullan dedi normalde doğumdan sonra kullanılıyor ama benin erken geldiği için sütüm kullan dedi doktorum sadece ama şimdiden tişörtlerim batıyor yarın şu yuvarlak bişey varya pamuk gibi adını getiremedim :kedi: ondan alıcam artık napıyım inşallah kuzum doğuncada bol bol gelirde emer bebişim

HERKESEIYI GECELER HANIMLAR...GERCI SABAH OKUYACAKSINIZGALIBA AMA...

H.SONU DUGUN VARDI BIRKOSTURMAICINDE GECTI YENI EVE GELDIM DIYEBILIRIM.

CINSIYETINI OGRENENARKADASLARI TEBRIK EDIYRUM.BENDESALI KESINLESTRICEM KISMETSE.

YENI GELEN ARKADAŞLARA DA HAYIRLI OLSUN DIYORUM.

BIRDE BEN BUGUN KUAKLIKLAMUZIKDINLETMEYE BAŞLADIM.BAKALIMIYI MI YAPIORUM KOTU U ACABA?ohaoldumsmile

fisfisfis [/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html

son durumbayanlar

yemek linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html[/QUOTE]

günaydın arkadaşlar,
gece gözüm ağrısıyla uyandım, arpacık mı çıkıyor yoksa başka bir göz hastalığı mı tam anlamadım ama gözüm acayip şişmiş ama uç falan yok, tpim kaydı resmen sakat gibi. hay Allah'ım inşallah çabuk geçer.. çok fena ya..

Ben su da iiçiyorum ama bana mısın demiyor. Gerçi bugün iyiyim çok şükür geçti galiba :)
selam kızlar size birşey sorucam,sabahtan beri karnımda batma şeklinde tuhaf birşey oluyor.normalmi acaba merak ettim..sizde yaşadınızmı böyle birşey?
Gaz sancısı da olabilir doktorunu ara sor istersen,için rahat etsin.
Belise de bakcam.Artık hafta içi bakamayız haftasonuna kaldı.Ya evet perdeyi görsen bide bişeye benzemiyodu fiyat fikri almak için sormuştum sadece yuh dedim :) Benim boş odamda da perde var aslında ben de belki yaptırmam.Sadece stor güneşlik yaptırcam o kadar o da yeter zaten.Tabi belli de olmaz.:)

Ay çok geçmiş olsun cnm yaaaaa :S Mikrop mu kaptı acaba?

aso senle aramızda birgün varmış şimdi dikkatimi çekti aynı anda doğurabiliriz :)

Ay çok geçmiş olsun cnm yaaaaa :S Mikrop mu kaptı acaba?
bilemiyorum ki, acaba elimi bir şeye sürüp gözüme mi sürdüm.. ama sanırım sıkıntıdan haftasonu dışarı çıkamadım dert ettim kendime.. dün çok sıkıldım ondan da olmuş olalabileceğini düşünüyorum. bende deri hastalıkları ve göz stresten çıkıyor genelde.

kesinlikle belise bak derim. 3 kapılı gardrop + şifonyer + asansörlü ve sallanabilen büyüyen beşik (boyutu diğer beşiklere göre daha büyükmüş, ileride büyütünce rahat rahat yatıyomuş çocuk) + odayla uyumlu uyku seti + yaylı yatagı 1,650 dedi 1,500 10 taksite anlaştık. yani eğer peşin alıcaksanız daha da düşer.. bir de belisin kalitesi diğer mobilyalara göre çok daha iyidir dedi adam. işelri sadece bebek odası yapmakmış da ondan sanırım.

perdeyi de brillant ın junior kolleksiyonu var öyle klasik bebek perdesi gibi değil. mikili falan sevmiyorum ben hiç. bir sürü model yapmışlar işte size gösteriğimden aldım. şu an brillantta kampanya varmış peşin fiyatına taksit yapıyolarmış. benim camım biraz büyük olmasına rağmen mavi stor + perde 270 tuttu canım.. orda biraz abartmışlar :1shok:

tamam canım teşekkürler önerine dr a bir sorayım gittiğimde bakalım..

aa çok geçmiş olsun hayatım ya mikrop mu kaptı ki allah korusun durup dururken tüh..

hadi yaaa aman geçmiş olsun cnm dikkat et gözüne çok çok çok.....
aso senle aramızda birgün varmış şimdi dikkatimi çekti aynı anda doğurabiliriz :)
evet cnm belki aynı gün aynı saatte :)))) zaten doğumdan sonra çok merak ediyorum burdaki halimizi. Düşünsenize hepimiz aynı zmanlarda doğurmuş elleirmizde bebekler :))))

Hadi yaaa ne kadar uygunmuş gerçekten de. Perde fiytaında çok uygun ya benim sorduğumda stor yoktu ve cam küçücüktü.Rengi tülü kalitesi hepsi çok kötü görünüyordu hatta. Mobilya fiyatları da çok uygunmuş gerçekten. Peşin alcaz canım biz.Bir tane beğendim ben dün o da çok güzeldi o da 2800 tl idi peşin alımda fiyatı. Eşim de başka beğendi onun beğendiği de 3200.Ama içinde ne ararsan var.Eşim takmış onu alcam kızıma diyor ama ben bilmiyorum valla çok büyük odaya sığmaz o takım. Belise de bakalım biz haftasonu en iyisi. Daha bebek arabası park yatağı beşiği kıyafetleri yastığı yorganı ohooooooo bir sürü şey var :)

asocum bijocum teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için. üst kattakiler taşınıyor hihoyyyt ay çok sevindim gürültü yapıyorlardı ama inşallah gelen gideni aratmaz!

günaydin arkadaslar birisi canim gecmis olsun dikkat et kendine evde papatya cayi varsa demleyip suyuyla pansuman yaparsan iyi gelir:1hug:

Günaydın millet.. Yine hafta içi oldu offff hep haftasonu kalsa kocam işe gitmese yanımda kalsa ne süper olur yaa :)) Haftasonu güyya duvar kağıdını, sticker vs. alıcaktık ama kocacım saolsun hiç duvar kağıdı bakma havamda diilim dedi, bi insanın nasıl duvar bakma havası olur çok merak ediyorum:lepi: O yuzden oğlumun hala duvar kağıdı ve perdesi yok, odası haziranın son haftası gelıcek o gunden once mutlaka alıp uygulatmamız lazım, haftaya denıcem şansımı bi daha bakalım..
Benim her sene 3-4 defa alerji çıkar göz kapaklarımda kronıkleşti artık lensı pis kullandığım zamanlarda oluyo, yine oldu 4-5 gündür gozum kıpkırmızı, antibiyotikli iki tane damlam vardı onları kullanıodum gecıodu doktor bı prospektusunu oku sonra benı ara haber ver demıstı, gittim eczaneye, aldım prospektusunu, baktım kı hamılelıkte kullanımı test edılmemıstır yazıo, haa ben kullanamıomusum dedım, eczacı kaltak aa nıyeymıs bı zararı yok ıste fln dedı, gormuo musunuz test edılmemıs yazıo dedım, ama bı zararı vardır yasaktır da yazmıo fln dedı, sanki bakkal ya, satış yapıp para kazancak ya, neyse ben almıcam bana bişi onerebılır mısınız gozum ıcın dedım, siz doktorunuza sorun o zaman o ıyı bılıomus ya dedı, ya yemınle orda kadına bi ucucaktım kafa goz dagılcaktı, velhasıl gozum hala kırmızı, e jınekolog gozden bısı anlamıcana gore goz odktoruna gıtmem lazım ama cok üşeniyorum... yani Birisi senınkı de alerjık bısı olabılır o da cok agrı yapıo sancıo resmen, gecmıs olsun sana da

propcum çok geçmiş olsun, aynı dertten muzdaribiz bence de göz doktoruna görünmemiz lazım..
inşallah çabuk geçer bu yamuk görüntüyle istanbul'a gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…