2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
21inden sonra memleketimdeyiim ooh o nemli havasını ciğerlerime çekicem, sularıyla yıkanıcam ipek gibi.

günaydın kıslar ve minik bebişleri.
birisi ve propcum geçmiş olsun!
kızlar çok heyecanlıyım. yarın doktor randevum var saat 3,00 te. öğleden sonra burda olmayacağım.
çarşamba günü paylaşırım sizlerle. sorularımı hazırlamaya başlıyayım.
bu hamile boxerleri ne kadar acaba? bugün annemle bana çamaşır bakmaya çıkıcaz hazır gitmişken bakayım.

şimdi ankaralıyım ama ankarayı sevmem bılıosundur hep soyluorum ama ıstanbulun nemlı havasından daha ıyı ya kuru havası :S ıstanbulda aynı sıcaklık ıkı katına cıkıo yaa haksız mıyım

gunaydın melodı :) bu kadar heyecan yapma ıyı dııldır gece uyuyamazısn da sen sımdı :))
hamıle boxer ının ne oldugu konusunda ne ufak bı fıkrım yok, don mu yanı boxer seklınde?

yok işte öyle değil alışık olunca nemli havayı arıyorsun, tabii ankara'da bugüne kadar hiçbir zaman yapış yağış olmadım ama ilk geldiğim sene kuruluktan burnumun içi hep yara oldu.. vucüdum kurudu resmen gerçi yağlı cildime iyi geldi havası sivilce falan kalmadı ama işte insan alıştığı havayı arıyor.. istanbula bir gidiyorum ankaradan sonra, böyle sanki buharlı bir havayı içine çekiyormuşsun gibi.. eskiden annem söylerdi (o da eski ankaralı olduğu için) hiç anlamazdım ama kendin yaşayınca anlıyorsun

bafo benım oglum oluyor... yazabılırsın..
Hayırlı olsun oğluşun
Çok geçmiş olsun canım.Göz ihmale gelemz,göz doktoruna git ilk fırsatta

herkese günaydın.... ctesi günü dr a gittim... benimde oğlum olacakmışşşş :)

Canım senin de oğlun hayırlı olsun

ışte hamile kreasyonumda bir parça, ilk defa annem yanımda olmadan bir şey diktim çok güzel oldu tabii üzerimde güzel duruyor.. askıda pek değil. kumaşı ince keten..

şimdi resme bakıyorum da amma koyu renk diyorum haha niye öyle seçtiysem..

günaydınnnnnnnnn .....bayanlar
birisi ve prop çok geçmiş olsunnnnnn
melodiçarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı inş.
iskender oğluşun hayırlı olsun canımcım maşallah

neyse gideyim dikişlere devam edeyim.. haha çok zevkli nalan puzzle seviyor ben de severim, dikiş de bana bir çeşit puzzle gibi geliyor..

ben kaçıyorum kızlar wii oynıcam, dun yenı oyun aldık, butun aksam kavga ettık durduk kocamla ben oynıcam hayır ben oynıcam diye :) bı kumandanın pillerı bıtmıs de, heueheu, kocam yokken hazır doya doya oynayım, hadı gorusuruz bebikler

dilemmacım çook teşekkürler .. ikizlerin nasıl? karnın kocaman oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…