neyse gideyim dikişlere devam edeyim.. haha çok zevkli nalan puzzle seviyor ben de severim, dikiş de bana bir çeşit puzzle gibi geliyor
ufffffffffffffff ya süper olmuş elbisen çok beğendim maşallah canım güle güle giymek nasip etsin. yetenekli bayanlara hep hayranlık duymuşumdur çalışmalarının devamını bekliyoruz kolay gelsin.
herkese günaydın.... ctesi günü dr a gittim... benimde oğlum olacakmışşşş :)
dilemmacım çook teşekkürler .. ikizlerin nasıl? karnın kocaman oldu mu?
herkese günaydın nasılsınız anneler.geçmiş ne kadar uzuzun ya oku oku bitmedi.birisi ve prop geçmiş olsun.cinsiyetni öğrenenlerinde gözü aydın.
bu arada herekese günaydınnnn
DOKTOR KONTROLÜM
selam kızlar.kaç gündür giremiyorum sizleri özledim.haftasonu dışarda oluyorum yada oğlumla geçiriyorum.çok da kalamayacağım.inşallah herkes iyidir.Cumartesi kontrole gitim.her şey yolundaydı.bebek bayağı büyümüştü.300 gr olmuş.sat tarihine göre o gün 18+2 ultrasona göre bir hafta öndeydi.buraya kadar bi sürpriz yoktu.ama doktor cinsiyeti için bu ERKEKdiyince eşimde bende şok olduk.pipisini çok net gördük.bize gösterdi.artık %100 erkek dedi.daha önce çok hareketliydi pipiyi göremeyince kız demiştim ama kesinlikle erkek dedi.zaten pipisi ortadaydı.tabii biz şok olduk.bi oğlum vardı kız denildiğinde çok mutlu olmuştum ama tabii üzülmedim.sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.gönlümden geçen kız idi ama böyle tutku halinde değildi.sadece 3 haftadır psikolojimizi kıza göre hazırlamıştık.kızım diye seviyordum ama ben küçük adamları da seviyorum.hayırlısı diyorum artık
İyiyim cnm ben de sağol. İki gün baş ağrım oldu geçti çok şükür. Dün akşam da yediklerimi hazmetmemiş midem çok midem bulanıyordu hepsini çıkardım :S niye böyle oldu anlamadım valla.İyiyim ben canım,sen de iyisindir inşallah
Aşağıda birsürü isim var,ama yazmıyorlar,gene geçmişle mi cebelleşiyosunuzkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun cnm ne olcak işte olsun sağlıklı olsun yeter. Tabiki insan şoka girer. Benim kız kardeşime doğumdan 3 hafta önceye kdr doktor hep erkek dedi.Annem her şeyini mavi almıştı o zman. Sonra doğuma yakın bir öğrenildi ki kız :)DOKTOR KONTROLÜM
selam kızlar.kaç gündür giremiyorum sizleri özledim.haftasonu dışarda oluyorum yada oğlumla geçiriyorum.çok da kalamayacağım.inşallah herkes iyidir.Cumartesi kontrole gitim.her şey yolundaydı.bebek bayağı büyümüştü.300 gr olmuş.sat tarihine göre o gün 18+2 ultrasona göre bir hafta öndeydi.buraya kadar bi sürpriz yoktu.ama doktor cinsiyeti için bu ERKEKdiyince eşimde bende şok olduk.pipisini çok net gördük.bize gösterdi.artık %100 erkek dedi.daha önce çok hareketliydi pipiyi göremeyince kız demiştim ama kesinlikle erkek dedi.zaten pipisi ortadaydı.tabii biz şok olduk.bi oğlum vardı kız denildiğinde çok mutlu olmuştum ama tabii üzülmedim.sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.gönlümden geçen kız idi ama böyle tutku halinde değildi.sadece 3 haftadır psikolojimizi kıza göre hazırlamıştık.kızım diye seviyordum ama ben küçük adamları da seviyorum.hayırlısı diyorum artık
Günaydın cnm nasılsınGünaydın Herkese,
Güzel bir hafta geçiririz inşallah.opuyorumnanaktan
CAaaanımm naber nasılsın? Ne yapayım bebişim bugün yeni temizlikçi geldi evde temizlik var. eskiyi çıkarmıştım bakalım bu nasıl. Şimdilik iyi gidiyor ama görcez:) Camlar çamur içindeydi artık ya ev insana dönsün :)asommm napıyosunn
İyiyim cnm ben de sağol. İki gün baş ağrım oldu geçti çok şükür. Dün akşam da yediklerimi hazmetmemiş midem çok midem bulanıyordu hepsini çıkardım :S niye böyle oldu anlamadım valla.
hayırlı olsun cnm ne olcak işte olsun sağlıklı olsun yeter. Tabiki insan şoka girer. Benim kız kardeşime doğumdan 3 hafta önceye kdr doktor hep erkek dedi.Annem her şeyini mavi almıştı o zman. Sonra doğuma yakın bir öğrenildi ki kız :)
Günaydın cnm nasılsın
CAaaanımm naber nasılsın? Ne yapayım bebişim bugün yeni temizlikçi geldi evde temizlik var. eskiyi çıkarmıştım bakalım bu nasıl. Şimdilik iyi gidiyor ama görcez:) Camlar çamur içindeydi artık ya ev insana dönsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?