tamam canım yollayım hemen :)))))kaydirigubbakcemile3 biraz eli yavaş ama olsun düzgün yapıyor gibi şimdilik. Arada kontrol ediyorum.banadaaa gönder :) hafta sonu bol bol gezdimmm hiç iş yapmadımm
evet ya ben de niye oldu anlamadım midem hazmetmemiş hiçbirini.Sanırım dün bir şey dokundu bana.Çıkınca rahatladım valla:)Geçmiş olsun canım..Mide bulantısı illet bişey sanırım,çok şükür diyim ne mide varsa bende artık,kustuğumu pek hatırlamam..İkiz geblikte bile olmadığına göre,daha da olmaz herhalde
Doğumdan 3 hafta önce cinsiyetin farklı olduğunu öğrenmek te iyice şok:1shok:Helin in durumu yine iyiymiş..
herşeyin hayırlısı esasında
Hadi ya oh ne güzel valla. Bizim ev büyük yaa 180 m2 :S camları da görsen kocaman kocaman yere kadar.Mutfak camı da yere kadar ve çok büyük silinmesi de çok zor çünkü tek kanat var o da dışa doğru açılıyor.düzgün silinmiyor ama en azından çamuru gidiyor işte. Mutfak camlarını berbat yapmışlar uyuzlar.Bizim ev küçük.Camları eşim siliyor sağolsun,valla kısa zamanda güzel siliyor..Dün de küçük bir halımız vardı,onu yıkadı
Yok valla mavi mavi kullandı kardeşim :)doğuma 3 hafta kalmış nasıl değişsin olan olmuştu artık :) Bebek arabası bebek odası her şeyi maviydi :))))) annem ondan sakın erkenden bişey alma biraz daha kesinleşsin diyor ): sütten ağzı yanmış ya tırsıyor :)E herşeyi hazırdır o bebeğin, renk falan mavi ağırlıktadır.Kız olunca ne yaptılar,yeniden mi aldılar
Hadi ya oh ne güzel valla. Bizim ev büyük yaa 180 m2 :S camları da görsen kocaman kocaman yere kadar.Mutfak camı da yere kadar ve çok büyük silinmesi de çok zor çünkü tek kanat var o da dışa doğru açılıyor.düzgün silinmiyor ama en azından çamuru gidiyor işte. Mutfak camlarını berbat yapmışlar uyuzlar.
Yok valla mavi mavi kullandı kardeşim :)doğuma 3 hafta kalmış nasıl değişsin olan olmuştu artık :) Bebek arabası bebek odası her şeyi maviydi :))))) annem ondan sakın erkenden bişey alma biraz daha kesinleşsin diyor ): sütten ağzı yanmış ya tırsıyor :)
İlk evlendiğimizde Bursadaydık biz. o zman ben de çalışıyordum küçük bir ev tutmuştuk.Çok küçüktü ama çok güzeldi.Ordan bu eve taşınınca anammm dedim noluyoruz. yatak odasındayken kapı çaldı mı kapıya koşmak o kadar uzak geliyordu ki şimdi alıştım tabi :) Evet ya temizlensin bi güzel. Zaten 2 haftaya kdr yazlığa giderim ben diye düşünüyorum. Camlar tatil bitene kadar idare etcek çünkü zaten pek olmıcaz burda biz.Büyük ev in temizliği büyük sorun zaten,ama alışınca da küçük evde yapamazsın sanırım..
Zormuş canım senin cam işi,neyse şimdi pırıl pırıl olur
öyle tabii sil baştan yeniden nasıl yapılcak ki her şeyi hazırken.ondan ben hep ara renkler alcam yinede:)Haklı valla annen.Çok sık yaşanan bir olay değil tabi,ama arada cinsiyet yanılmaları da oluyor demek ki ,ilginç CADIARZU
Doğru tabi o kadar masraf yap,üzerine yeniden masraf olamaz tabiki ,saçma olur
İlk evlendiğimizde Bursadaydık biz. o zman ben de çalışıyordum küçük bir ev tutmuştuk.Çok küçüktü ama çok güzeldi.Ordan bu eve taşınınca anammm dedim noluyoruz. yatak odasındayken kapı çaldı mı kapıya koşmak o kadar uzak geliyordu ki şimdi alıştım tabi :) Evet ya temizlensin bi güzel. Zaten 2 haftaya kdr yazlığa giderim ben diye düşünüyorum. Camlar tatil bitene kadar idare etcek çünkü zaten pek olmıcaz burda biz.
Oh yazlığa demek,keyif senin canımİlk evlendiğimizde Bursadaydık biz. o zman ben de çalışıyordum küçük bir ev tutmuştuk.Çok küçüktü ama çok güzeldi.Ordan bu eve taşınınca anammm dedim noluyoruz. yatak odasındayken kapı çaldı mı kapıya koşmak o kadar uzak geliyordu ki şimdi alıştım tabi :) Evet ya temizlensin bi güzel. Zaten 2 haftaya kdr yazlığa giderim ben diye düşünüyorum. Camlar tatil bitene kadar idare etcek çünkü zaten pek olmıcaz burda biz.
öyle tabii sil baştan yeniden nasıl yapılcak ki her şeyi hazırken.ondan ben hep ara renkler alcam yinede:)
Ayvalığaaaaaa:))))) var ya acayip özledim geçen yaz sadece 1 hafta kalabildim normalde en az 1 ay kalan ben(iş hayatına girene kadar) annemler gidiyor 3 ay ordalar valla hiç sıkılmıyorum orda ben.aşığım ayvalığa.Eşim götürcek beni haftasonu o da kalıp döncek buraya. sonra 1 hafta sonra geri gelcek 1 hafta ayvalıkta tatil yapcaz sonra çeşmeyeeeeee 2 hafta :)))) tabi sonra ben belki yine ayvalıkta kalırım hiç belli olmaz sağım solum :)nereye gidiyon gebe otur evinde :)
ay evet cnm annemler gitsin diye bekliyorum cuma gidiyolar sonundaOh yazlığa demek,keyif senin canım
Yakın tanığısın tabi,garantiye almak istiyosun doğal olarak:)
cnm gecmıs olsun cokgünaydın arkadaşlar,
gece gözüm ağrısıyla uyandım, arpacık mı çıkıyor yoksa başka bir göz hastalığı mı tam anlamadım ama gözüm acayip şişmiş ama uç falan yok, tpim kaydı resmen sakat gibi. hay Allah'ım inşallah çabuk geçer.. çok fena ya..
ah benımkıler de bı gıtse kaydirigubbakcemile3asocum bijocum teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için. üst kattakiler taşınıyor hihoyyyt ay çok sevindim gürültü yapıyorlardı ama inşallah gelen gideni aratmaz!
İşte hamile kreasyonumda bir parça, ilk defa annem yanımda olmadan bir şey diktim çok güzel oldu tabii üzerimde güzel duruyor.. askıda pek değil. kumaşı ince keten..
aaaaa ya bana da aynısını derse eyvahedigeldismileDOKTOR KONTROLÜM
selam kızlar.kaç gündür giremiyorum sizleri özledim.haftasonu dışarda oluyorum yada oğlumla geçiriyorum.çok da kalamayacağım.inşallah herkes iyidir.Cumartesi kontrole gitim.her şey yolundaydı.bebek bayağı büyümüştü.300 gr olmuş.sat tarihine göre o gün 18+2 ultrasona göre bir hafta öndeydi.buraya kadar bi sürpriz yoktu.ama doktor cinsiyeti için bu ERKEKdiyince eşimde bende şok olduk.pipisini çok net gördük.bize gösterdi.artık %100 erkek dedi.daha önce çok hareketliydi pipiyi göremeyince kız demiştim ama kesinlikle erkek dedi.zaten pipisi ortadaydı.tabii biz şok olduk.bi oğlum vardı kız denildiğinde çok mutlu olmuştum ama tabii üzülmedim.sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.gönlümden geçen kız idi ama böyle tutku halinde değildi.sadece 3 haftadır psikolojimizi kıza göre hazırlamıştık.kızım diye seviyordum ama ben küçük adamları da seviyorum.hayırlısı diyorum artık
Ayvalığaaaaaa:))))) var ya acayip özledim geçen yaz sadece 1 hafta kalabildim normalde en az 1 ay kalan ben(iş hayatına girene kadar) annemler gidiyor 3 ay ordalar valla hiç sıkılmıyorum orda ben.aşığım ayvalığa.Eşim götürcek beni haftasonu o da kalıp döncek buraya. sonra 1 hafta sonra geri gelcek 1 hafta ayvalıkta tatil yapcaz sonra çeşmeyeeeeee 2 hafta :)))) tabi sonra ben belki yine ayvalıkta kalırım hiç belli olmaz sağım solum :)
ay evet cnm annemler gitsin diye bekliyorum cuma gidiyolar sonundaD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?