2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banadaaa gönder :) hafta sonu bol bol gezdimmm hiç iş yapmadımm
tamam canım yollayım hemen :)))))kaydirigubbakcemile3 biraz eli yavaş ama olsun düzgün yapıyor gibi şimdilik. Arada kontrol ediyorum.
evet ya ben de niye oldu anlamadım midem hazmetmemiş hiçbirini.Sanırım dün bir şey dokundu bana.Çıkınca rahatladım valla:)

Bizim ev küçük.Camları eşim siliyor sağolsun,valla kısa zamanda güzel siliyor..Dün de küçük bir halımız vardı,onu yıkadı

aynen valla ya doğumdan önceye kdr hep erkek erkek diye bekle sonradan kız olsun :) Şoka girmişler zaten annemler.

Bizim ev küçük.Camları eşim siliyor sağolsun,valla kısa zamanda güzel siliyor..Dün de küçük bir halımız vardı,onu yıkadı
Hadi ya oh ne güzel valla. Bizim ev büyük yaa 180 m2 :S camları da görsen kocaman kocaman yere kadar.Mutfak camı da yere kadar ve çok büyük silinmesi de çok zor çünkü tek kanat var o da dışa doğru açılıyor.düzgün silinmiyor ama en azından çamuru gidiyor işte. Mutfak camlarını berbat yapmışlar uyuzlar.

E herşeyi hazırdır o bebeğin, renk falan mavi ağırlıktadır.Kız olunca ne yaptılar,yeniden mi aldılar
Yok valla mavi mavi kullandı kardeşim :)doğuma 3 hafta kalmış nasıl değişsin olan olmuştu artık :) Bebek arabası bebek odası her şeyi maviydi :))))) annem ondan sakın erkenden bişey alma biraz daha kesinleşsin diyor ): sütten ağzı yanmış ya tırsıyor :)

Büyük ev in temizliği büyük sorun zaten,ama alışınca da küçük evde yapamazsın sanırım..
Zormuş canım senin cam işi,neyse şimdi pırıl pırıl olur

Haklı valla annen.Çok sık yaşanan bir olay değil tabi,ama arada cinsiyet yanılmaları da oluyor demek ki ,ilginç CADIARZU

Doğru tabi o kadar masraf yap,üzerine yeniden masraf olamaz tabiki ,saçma olur

Büyük ev in temizliği büyük sorun zaten,ama alışınca da küçük evde yapamazsın sanırım..
Zormuş canım senin cam işi,neyse şimdi pırıl pırıl olur
İlk evlendiğimizde Bursadaydık biz. o zman ben de çalışıyordum küçük bir ev tutmuştuk.Çok küçüktü ama çok güzeldi.Ordan bu eve taşınınca anammm dedim noluyoruz. yatak odasındayken kapı çaldı mı kapıya koşmak o kadar uzak geliyordu ki şimdi alıştım tabi :) Evet ya temizlensin bi güzel. Zaten 2 haftaya kdr yazlığa giderim ben diye düşünüyorum. Camlar tatil bitene kadar idare etcek çünkü zaten pek olmıcaz burda biz.

Haklı valla annen.Çok sık yaşanan bir olay değil tabi,ama arada cinsiyet yanılmaları da oluyor demek ki ,ilginç CADIARZU

Doğru tabi o kadar masraf yap,üzerine yeniden masraf olamaz tabiki ,saçma olur
öyle tabii sil baştan yeniden nasıl yapılcak ki her şeyi hazırken.ondan ben hep ara renkler alcam yinede:)

nereye gidiyon gebe otur evinde :)

Oh yazlığa demek,keyif senin canım
öyle tabii sil baştan yeniden nasıl yapılcak ki her şeyi hazırken.ondan ben hep ara renkler alcam yinede:)

Yakın tanığısın tabi,garantiye almak istiyosun doğal olarak:)

Ben çıkıyorum kızlar,kahvaltı hazırlayacağım,giyinicem sonra doğru okula

Görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr. keyfi aleminiz nasıl kaydirigubbakcemile2 geçmiş çok kabarık diilse göz atıp geliorum

gunaydin kizlar naber? ya benim her tarafim ariyor karnimin etrafi acayip? Buyudugu için sanirim agriyor. sizdede varmi? Karninizin buyudugunu agrilarla hissedeniniz?

nereye gidiyon gebe otur evinde :)
Ayvalığaaaaaa:))))) var ya acayip özledim geçen yaz sadece 1 hafta kalabildim normalde en az 1 ay kalan ben(iş hayatına girene kadar) annemler gidiyor 3 ay ordalar valla hiç sıkılmıyorum orda ben.aşığım ayvalığa.Eşim götürcek beni haftasonu o da kalıp döncek buraya. sonra 1 hafta sonra geri gelcek 1 hafta ayvalıkta tatil yapcaz sonra çeşmeyeeeeee 2 hafta :)))) tabi sonra ben belki yine ayvalıkta kalırım hiç belli olmaz sağım solum :)
Oh yazlığa demek,keyif senin canım

Yakın tanığısın tabi,garantiye almak istiyosun doğal olarak:)
ay evet cnm annemler gitsin diye bekliyorum cuma gidiyolar sonunda D:

ay kıslar netim gitti, bir sürü alıntı yaptım hepsi kaldı.
neler yaptınız bir bakıp geleyim.

cnm gecmıs olsun cok

asocum bijocum teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için. üst kattakiler taşınıyor hihoyyyt ay çok sevindim gürültü yapıyorlardı ama inşallah gelen gideni aratmaz!
ah benımkıler de bı gıtse kaydirigubbakcemile3

İşte hamile kreasyonumda bir parça, ilk defa annem yanımda olmadan bir şey diktim çok güzel oldu tabii üzerimde güzel duruyor.. askıda pek değil. kumaşı ince keten..

şahaneeee

aaaaa ya bana da aynısını derse eyvahedigeldismile

asenam, melodi, iskender, helin

kızlar oğullarınız hayırlı olsun

ohh nee güsell çesmede cok güsellll :) ben evde oturcam bu yas belkim 3-4 günlüğüne gidebilirimmmm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…