Yaz geldi acayip tatil modundayız biz bir an önce tatile çıkmak istiyoruz.Git git bikaç gün de olsa kaç biyerlere bu yıl zor olcak yorulcaz çokohh nee güsell çesmede cok güsellll :) ben evde oturcam bu yas belkim 3-4 günlüğüne gidebilirimmmm senağlama
Yaz geldi acayip tatil modundayız biz bir an önce tatile çıkmak istiyoruz.Git git bikaç gün de olsa kaç biyerlere bu yıl zor olcak yorulcaz çok
güncelledim cnm sağolasınbafo merhaba özelden mesajımı aldınmı?
melodinin ki belli diil kızın yüreğine indireceksinizz şimdi oğlannn diil
:)))) Kıskancım çok canım ama zaten o çalışcak ki hep ondan sorun yok yani bir şey yapcak olan ben varken de yapar onu engelleyemem ki. Benim kocam durmadan yurtdışına gidiyor mesela gittiğinde hep aklım kalıyor ne yapıyo ne ediyo çevredeki karılar kızlar nasıl diye :)))) uuuf ne yapayım ya zaten çalışcak o. Asıl o beni merak etsin ayvalıktayken :))))))aso sımdı oncekı sayfalara donup alıntı yapmaya usendım burdan alıyım :)
sen kocanı nası o kadar zaman bırakabılıosun? ben ankaraya gıttıgımde 2 geceden fazla kalamıyorum delı gıbı ozluyorum, zaten kıskanclıkta var bende malum, cıldırırım yanımda olmazsa. ee hanı sen ben de cok kıskancım fln dıodun, 1 hafta bırakıcakmıssın, hatta belkı daha cok dıosun, nasssııı yani :))
:)))) Kıskancım çok canım ama zaten o çalışcak ki hep ondan sorun yok yani bir şey yapcak olan ben varken de yapar onu engelleyemem ki. Benim kocam durmadan yurtdışına gidiyor mesela gittiğinde hep aklım kalıyor ne yapıyo ne ediyo çevredeki karılar kızlar nasıl diye :)))) uuuf ne yapayım ya zaten çalışcak o. Asıl o beni merak etsin ayvalıktayken :))))))
:)))) Kıskancım çok canım ama zaten o çalışcak ki hep ondan sorun yok yani bir şey yapcak olan ben varken de yapar onu engelleyemem ki. Benim kocam durmadan yurtdışına gidiyor mesela gittiğinde hep aklım kalıyor ne yapıyo ne ediyo çevredeki karılar kızlar nasıl diye :)))) uuuf ne yapayım ya zaten çalışcak o. Asıl o beni merak etsin ayvalıktayken :))))))
puhahaha sen artık bebekli bir garı olduğuna göre bu sene o da seni merak etmez sempatiksalakcinni
Kıskançlıklarınızı adamlara belli edip de boğmayın gereksiz yere çünkü bir çok erkek için kıskanç kadın cazip değil.
Eltimden biliyorumboshayallersmile
:))))) boğma bence o kadar. Ne kadar boğarsan o kadar dışarı yönelir benden söylemesi.Bir sürü arkadaşım var orda sürekli gezmelerde olcam gece alkol alamasamda eller havaya yapcam daha ne olsun :)))))))))yok ya kıskanclık bı etken sadece, ben ayrı kalamıyorum hiç, annem çk sinir oluyo mesela boğuyosun çocukcağızı diye ama napım ben katiiiyen ayrı kalamam oyle bı hafta :)
ay asoooo senın neyını merak etsın hamıle kadının karnın da buyumus olur artık ay sonunda, sana kım bakar, hahahaah :)
a.s.selam kızlar bu topiğe ilk defa uğradım.artık listede benimde adım olsun istedim.listeyi yapan arkadaşım umarım benide ekler.kısmetse tahmini doğum tarihi 25 kasım.hepinize sağlıklı gebelik diliyorumopuyorumnanaktan
canım senınde kızın geliyoor demekkk gözünüzaydınnnn
Hadi canım hayırlı olsun,kesinleşti demek prensesinin geleceği:ecrin_bebek:
canim gözün aydinopuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldim, napıyosunuz die bi bakim dedim, eşim dünya kupası maçlarına takılıyo...
bugün daha ii yim baş ağrım tam geçmemekle birlikte baya azaldı, eşim bana ortapedik yastık aldı belki yastıktan ağrıyordur die, bakalım işe yarayacak mı...
begümcük gözünaydın cnm sende bizdensin demek, sağlıkla al prensesini kucağına inşallah...
selaaaam kızlar nasılsınız annişler bakiim
biz bugün bebişimin anneannesi ve babası ile beraber doktora gittik uzun çabalar sonunda bebişim uyandı ve açtı bacaklarını veee kızım geliyomuuuuuşşş kocişime dedim hadi ikinci aşkın geliyor diye
annemde çok sevindi ağzını oynatıp duruyordu doktor amcamız bak anneannesi sana bişeyler anlatıyo dedi elleri ağzı çok komikti sanki sohbet ediyordu kilosu 250 gram olmuşama boyunu söylemedi bende soramadım neyse
üçlü testte iyi dedi haftaya gene kültürüm var. bi krem verdi sütüm geldiği için meme başına sürüceksin koruycak hemde çatlamasını önliycek dedi bide magnezyum ekledi bide haftaya tetanoz aşısı olucam geçen hamileliğimde sonlanmadan önce ilk aşımı olduğum için sadece bir tane olucam çok şükür yırttım
şimdi isim düşünüyoruz ben ilk andan beri kız olursa duru demiştim babamızda beğendi gene alternatif bakıcaz ama bütün ailemizde durudan memnun kaldı bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişim
bu arada can sıkıcı kısım 4 kilo almışım toplam (19. haftaya giriyoruz kısmetse) neyse doktor bişey demedi zatem şişkoyum tam dubacık olurum artık napalım
herşey bebek için
DOKTOR KONTROLÜM
selam kızlar.kaç gündür giremiyorum sizleri özledim.haftasonu dışarda oluyorum yada oğlumla geçiriyorum.çok da kalamayacağım.inşallah herkes iyidir.Cumartesi kontrole gitim.her şey yolundaydı.bebek bayağı büyümüştü.300 gr olmuş.sat tarihine göre o gün 18+2 ultrasona göre bir hafta öndeydi.buraya kadar bi sürpriz yoktu.ama doktor cinsiyeti için bu ERKEKdiyince eşimde bende şok olduk.pipisini çok net gördük.bize gösterdi.artık %100 erkek dedi.daha önce çok hareketliydi pipiyi göremeyince kız demiştim ama kesinlikle erkek dedi.zaten pipisi ortadaydı.tabii biz şok olduk.bi oğlum vardı kız denildiğinde çok mutlu olmuştum ama tabii üzülmedim.sağlıklı olsun başka bi şey istemiyorum.gönlümden geçen kız idi ama böyle tutku halinde değildi.sadece 3 haftadır psikolojimizi kıza göre hazırlamıştık.kızım diye seviyordum ama ben küçük adamları da seviyorum.hayırlısı diyorum artık
:))))) boğma bence o kadar. Ne kadar boğarsan o kadar dışarı yönelir benden söylemesi.Bir sürü arkadaşım var orda sürekli gezmelerde olcam gece alkol alamasamda eller havaya yapcam daha ne olsun :)))))))))
Prop doğru söylüyorsun her iki taraf içinde geçerli kıskançlık durumu ancak kadınların kıskançlıklarının yanına bir de dırdır eklenince o zaman çekilmez oluyor erkekler için hayat.boshayallersmile
şokkk şokkk şokkk !!!! topicte bu haberi ilk ben vermek istemezdim ama popomda tam 5 tane çatlakkk varrr mafoldumben görünce şokk oldum bu sabah yaa. o kadarda kremledim falan. hemde şimdiden neyin çatlağı buuuuu akannehir
Ayvalığaaaaaa:))))) var ya acayip özledim geçen yaz sadece 1 hafta kalabildim normalde en az 1 ay kalan ben(iş hayatına girene kadar) annemler gidiyor 3 ay ordalar valla hiç sıkılmıyorum orda ben.aşığım ayvalığa.Eşim götürcek beni haftasonu o da kalıp döncek buraya. sonra 1 hafta sonra geri gelcek 1 hafta ayvalıkta tatil yapcaz sonra çeşmeyeeeeee 2 hafta :)))) tabi sonra ben belki yine ayvalıkta kalırım hiç belli olmaz sağım solum :)
Canım benim yakınıma geliyorsun bende altınoluk'tayım hemde yaz kış yani yazlığa gitme problemim yok :) deniz mevsimini de dün açtım sonunda su harikaydı. gelimişsindir belki altınoluğa, biz arada ayvalığa kaçıyoruz haftasonları çok güzel yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?