2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh nee güsell çesmede cok güsellll :) ben evde oturcam bu yas belkim 3-4 günlüğüne gidebilirimmmm senağlama
Yaz geldi acayip tatil modundayız biz bir an önce tatile çıkmak istiyoruz.Git git bikaç gün de olsa kaç biyerlere bu yıl zor olcak yorulcaz çok

Yaz geldi acayip tatil modundayız biz bir an önce tatile çıkmak istiyoruz.Git git bikaç gün de olsa kaç biyerlere bu yıl zor olcak yorulcaz çok

aso sımdı oncekı sayfalara donup alıntı yapmaya usendım burdan alıyım :)
sen kocanı nası o kadar zaman bırakabılıosun? ben ankaraya gıttıgımde 2 geceden fazla kalamıyorum delı gıbı ozluyorum, zaten kıskanclıkta var bende malum, cıldırırım yanımda olmazsa. ee hanı sen ben de cok kıskancım fln dıodun, 1 hafta bırakıcakmıssın, hatta belkı daha cok dıosun, nasssııı yani :))

:)))) Kıskancım çok canım ama zaten o çalışcak ki hep ondan sorun yok yani bir şey yapcak olan ben varken de yapar onu engelleyemem ki. Benim kocam durmadan yurtdışına gidiyor mesela gittiğinde hep aklım kalıyor ne yapıyo ne ediyo çevredeki karılar kızlar nasıl diye :)))) uuuf ne yapayım ya zaten çalışcak o. Asıl o beni merak etsin ayvalıktayken :))))))

yok ya kıskanclık bı etken sadece, ben ayrı kalamıyorum hiç, annem çk sinir oluyo mesela boğuyosun çocukcağızı diye ama napım ben katiiiyen ayrı kalamam oyle bı hafta :)
ay asoooo senın neyını merak etsın hamıle kadının karnın da buyumus olur artık ay sonunda, sana kım bakar, hahahaah :)

sıcaklardan iyice bunaldım.okula gelmekse işkence.bu hafta bitsede hiç değilse seminerlerde üç saat kalıp eve gideceğim.cumartesi kızkardeşlerim ve yeğenlerim geliyor çok mutluyum.1 temmuzda da hep beraber adanay gideceğim

puhahaha sen artık bebekli bir garı olduğuna göre bu sene o da seni merak etmez sempatiksalakcinni
Kıskançlıklarınızı adamlara belli edip de boğmayın gereksiz yere çünkü bir çok erkek için kıskanç kadın cazip değil.
Eltimden biliyorumboshayallersmile

merhaba bende bu cuma gideceğim dr.a inşallah öğrenirim.bundan 2 hafta önce gittiğimde kız olabilir demişti doktor ama henüz kimseyle paylaşma bu haftalarda erkek göstermeyebilir dedi.çok merak ediyorum cuma bakalım ne olacak

ya sadece erkek değil tabi kadın da boğulur fazla kıskançlıktan, hele bı taraf kıskancsa dıger taraf dıılse daha da kotu, ama allahtan bız ıkımız de ölümüne kıskancız dengelenıyoruz :)

:))))) boğma bence o kadar. Ne kadar boğarsan o kadar dışarı yönelir benden söylemesi.Bir sürü arkadaşım var orda sürekli gezmelerde olcam gece alkol alamasamda eller havaya yapcam daha ne olsun :)))))))))

hoşgeldin mavi. ne güzel bir tarih o öyle 25 kasım bayanssulusmile doğum günüm o gün

canım senınde kızın geliyoor demekkk gözünüzaydınnnn

Hadi canım hayırlı olsun,kesinleşti demek prensesinin geleceği:ecrin_bebek:

canim gözün aydinopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimmm kızlarrrr. Allah herkese gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tatlım sanada. başağrıları bu aralar bende de devam edio. aminnnn canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahhh opuyorumnanaktan

gözünnn aydın senin de kokoşun geliomuşşş bayanssulusmile

herşeyin başı sağlık yeter ki sağlıklı olsunlar. oğluşuna arkadaş geliyor demek. maşallah 300 gr da olmuş küçük adamın sağlıkla gelsin annesi

Prop doğru söylüyorsun her iki taraf içinde geçerli kıskançlık durumu ancak kadınların kıskançlıklarının yanına bir de dırdır eklenince o zaman çekilmez oluyor erkekler için hayat.boshayallersmile

:))))) boğma bence o kadar. Ne kadar boğarsan o kadar dışarı yönelir benden söylemesi.Bir sürü arkadaşım var orda sürekli gezmelerde olcam gece alkol alamasamda eller havaya yapcam daha ne olsun :)))))))))

tamam canım hala çok güzel ve çekici olcaksın merak etme :))) bu arada cok hoplayıp zıplama valla bel ağrısından ölürsün sonra benden dimesi.. tatıldeyken de ınternete gırcek mısın yoksa kayıplara mı karışcaksın

şokkk şokkk şokkk !!!! topicte bu haberi ilk ben vermek istemezdim ama popomda tam 5 tane çatlakkk varrr mafoldumben görünce şokk oldum bu sabah yaa. o kadarda kremledim falan. hemde şimdiden neyin çatlağı buuuuu akannehir

kız sen kımden yanasın :) kadın dediin çeneli olur :lepi: ama ben de acıyorum bazen erkeklere cidden, allah onlara sabır versin :)))

evet ya profcum aynen ben de ayrı kaldığımızda deli gibi özlüyorum ama kavuşması güzel oluyor :kedi:

boşver popo onemlı değil benım ortaokuldan berı var popomda. bacaklara ınmesın ve karnında cıkmasın işalla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…