2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)))))))) hoplamam kız zaten ufacık bişeyde belim ağrıyo ani hareketlerde. Off artık evli çocuklu karılar olduk :)))) olsun doğumdan sonra daha da güzelleşcez tam kadın olcaz:)))) internete gircem canm sitede wireless var umarım ben gittiğimde açılmış olur. olmazsa hemen vınn alcam ya da teleefondan gircem. Sürekli açık oluyor kocamı takip ediyorum D Umarım yönetici açtırmıştır wirelessi yaa. açtırmazsa da geçenlerde biri kontörlü var diyodu telsimin neti. onu araştırcam. olmadı alırım artık zaten benim annem internet delisi o internetsiz yaşayamaz. babamın vturkcell connect cardı var ondan giriyor hep net olmadığı yerde. ondan fırsat kalırsa alırım elinden
kız sen kımden yanasın :) kadın dediin çeneli olur :lepi: ama ben de acıyorum bazen erkeklere cidden, allah onlara sabır versin :)))
Bencede benim kocam çeneme düştü mü ayvayı yiyor valla :))))Burnundan getiriyorum :)))))))))))

bende bırakırımm ama kocam beni bırakmazz bitişikk gibim benleee amann bişiycik yapamazz yapsa kesin yakalarımm ben hep yanımda çünküüü bende gitsem keşkemmm görümcemlerr gidicek yazlığaa gönderse hemen giderimmm onlarla

Ben de de popomda 1 tane var küçük bir şey. ben de anlamadım kilo da almadım popomda büyümedi ama hamilelik hormonlarından belkide. bencede prop dediği gib karnımzıad göğüslerde olmasın inşallllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh.. İnşalllah hiçbirimizin memişleri de göbüşleri de çatlamaz kızlar. Geçen gün lierac aldım biraz da lierac kullancam.Diğeri bitti değişiklik olsun :)

biz de çok özlüyoruz birbirimizi ayrıldığımız saniyeden itibaren ama ne yapayım işte :S bakalım nasıl olcak eşimin işler belli olsa direk gelcek benle de belli değil şimdilik. ağustosta zaten göremicem kocamı çok fabrikayı taşıcaklar gebzeye bir sürü işleri olcak. amaaannn sabah ola hayrola derler ya bir o zman gelsin bakalım :)

Ben bı haftadır karnıma ve goguslerıme lıerac kullanıyorum bacaklarıma ve popoma da palmers a devam edıyorum :) lıerac pahalı oldugu ıcın onu popoma surmeye kıyamıyorum :))) da herkesın dedıgı uzre catlıycagı varsa catlıyo ne surersek surelım, işalla catlamaz ama mutlaka deformasyonlar olcak bakalım hayırlısı :))

olsunn özlemekte güsell hem özler hem giderimmde gönderenn kimm herkes yazlıktaa onun gebe karısını beklemiy ama göndermezzz

ben de gecenlerde ankaraya gıtmıstım aradım ıste cuma sabahı gelıyorum dıye aa bı kac gun daha kalsaydın gıtmısken cok ozluyosun sonra demesıyle ben cıldırdım :) sen dedım eskıden ızın vermezdın nıye ızın verıosun benı nıye kıskanmıosun hamıleyım dıye mı boyle yapıosun fln dıye :roflol: o da ne yapcanı sasırdı yazık:) ben ıstemıyorum gondermesın hıc bıyerei oyle olmalı kı ben de gondermedıgımde laf olmasın, eger o ızın verırse, e ben vermıcem sonucta, o zaman bak ben ızın verıorum sen nıye vermııosun der :) yaşasın kıskançlıkdelikafadulden

sizin de göbeğiniz günden güne değişiyor mu? bugün bir baktım iyice gerilmiş açılmış yakında dışarı çıkacak delikafadulden

:) sizede iilik yaramıyooo art niyetlilerrr benimki gitmezdeee arabayı servise bile benimle götürüyo ben daha arkadaşlarımla evlendikten sonra şehir dışına hiç çıkamadımmm 20-30 km yola bileee hemen kendide gelir beni yedilerr yaaa sıkıyoo amaaa bazennn belkimm cocuklu hatun oluncaa bırakırr

:)))) çeşit çeşit insanız tabi ki :)))

wii yazınca dikkatimi çekti canım ya bende almayı düşünüyorum ama çabuk sıkılıp bir kenara bırakırmıyım acaba diye almakta kararsız kaldım. sende varmış bana fikir verebilirmisin almaya değermi? çünkü hep böyle bir heves alıyorum sonra bir kenara atılıp kalıyor kafamçokkarıştı

aynen yaa en azından sürmedik ilgilenmedik demeyiz napalım.İnşallah çatlaksız hasarsız atlatırız şu hamileliği.duştan sonra bebe yağını sürüyorum göğüsten başlayıp dizlerime kadar kaydirigubbakcemile3 Ne yapalım deformasyon olcak ama neyapalım artık ya.yaşasın güzellik merkezleri yaşasın plastik cerrahlar diyelim
olsunn özlemekte güsell hem özler hem giderimmde gönderenn kimm herkes yazlıktaa onun gebe karısını beklemiy ama göndermezzz
:))))))))
ayyy canımmm aynı mevzu bizde de var okuyunca ahanda ben dedim geçen sene eşim 1 hafta gönderdi fazla göndermedi.bu sene de diyoki git biraz kal senin de bebeğimizin de denize temiz havaya ihtiyacı var diyor. ben de başlıyorum tabi sen artık beni beğenmiyosunnn hamileyim diye dimiiiiiiiiiiii :)))))))))))) sonra da anneme şikayet ediyor. kal diyorum kal diyince sen beni özlemiyo musun sevmiyo musun diyo diyo :))) ne yapalım valla biz böyleyiz dimi şekerim :)))))

herkese günaydın.... ctesi günü dr a gittim... benimde oğlum olacakmışşşş :)
gözün aydin canim
İşte hamile kreasyonumda bir parça, ilk defa annem yanımda olmadan bir şey diktim çok güzel oldu tabii üzerimde güzel duruyor.. askıda pek değil. kumaşı ince keten..
canim ellerine saglik cok güzel olmuskaydirigubbakcemile5
canim ya hakkinda hayirlisi olsun iki erkek annesi olucaksin iki kücük adam masallahgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
canim daha dur ileride dahada fazlalasicak ben simdiye kadar hic krem sürmedim ama ilk hamileligimden olan catlaklarim ortaya cikmaya basaladi ilk hamileligimde bende sizin gibi hergün kremleniyordum hic faydasi olmadi heryerim catladi onun icin bunda sürmüyorum:1rolleyes:
sizin de göbeğiniz günden güne değişiyor mu? bugün bir baktım iyice gerilmiş açılmış yakında dışarı çıkacak delikafadulden

tatlim benimde öyle göbegim hergün baska sekle giriyorzemuszemus

valla tatlım biz 3 senedir kullanıyoruz müptelasıyız kesınlıkle sıkılmadık, önce sadece wii oynuoduk sonra wii motion lar çıktı onları da aldık e oyunlar da guzelleşti tabi, kaç haftasonunu evden ıkı dk bıle cıkmadan sadece wii oynayarak geçirdik tahmin edemezsin :)
eğer boyle bılgısayar oyunlarına fln meraklıysan tabı hiç sıkılmazsın, ben playstation dan kalkıyorum wii ye sonra ordan kalkıorum bılgısayara, paso oyun oynuyorum o yuzden benım ıcın cok guzel.. dedıgım gıbı oyun oynamayı sevıosan wii bi ihtiyaçtır :))
( yanlış anlaşılma olmasın nintendo dan komisyon fln almıyorum :roflol:)

kaydirigubbakcemile3 hakkaten kız nintendo sana ne veriyo söyle hemen biz de ps düşünüyoruz wii de düşünüyoruz. ama hala icraata geçemedikkaydirigubbakcemile3

sağol canım ya çok seviyorum oyun oynamayı birde wii ayrı oyunun içinde olmak daha güzelmiş gibi geldi. 3 senedir sıkılmadıysan kesin almalıyım şimdi işide bırakacağım bana eğlence olur. bende Wii motion lu alacağım birde spor yapmak için wii fit tamamdır. cevabın için teşekkür ederim.

kaydirigubbakcemile3 hakkaten kız nintendo sana ne veriyo söyle hemen biz de ps düşünüyoruz wii de düşünüyoruz. ama hala icraata geçemedikkaydirigubbakcemile3

biz teknoloji konusunu düşünmeyiz canım hiç direk uygularız :) eşim o kadar teknoloji delisi ki elınde bişilerle eve çıkagelıo ne oldugunu ben hayatımda duymamıs oluyorum bu ne dıyorum yurtdısındna getırttım dıyo mesela ne ısı yarıo dıyorum oyle ıste bılgısayar gıbı bısı fln dıyo evde ıkı tane laptop var bılgısayar gıbı bısıye de mi ıhtıyacımız mı vardı dıyorum ama bu yenı cıktı cok super bısı dıyo bişi diyemıyorum :))))evin elektrıklı supurgesıne kadar kendısı sectı aldı, onu bıle bı bılgısayar alırmışçasına sordu satıcıya fln öyle aldı :))

ohh al valla, super mario al bı tane de allahım cocukluk gunlerıme dondum vallahi marıo nun wii versıyonu acayip bişi tavsıye ederım :))):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…