2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eeee adam bilgisayarcı olsun o kadar :) teknolojik aile sizi :)kaydirigubbakcemile3 benim kuzenimin eşi de öyle ya teknoloji hastası tam :)ben oyun oynamayı çok seviyorum ondan istiyorum ben de.Artık siz oğlunla birlikte kapışırsınız tüm aile

kıslar bugün netim sürekli gitti ve giremedim.
birisi elbisen çok hoş olmuş marifetlisin maşşalh. keşke bende becersem. annem beni sinir ediyor. 2 tane elbise aldı bütün yazı çıkarırsın diyor. dün dolabımda önceden olan kıyafetleri denedim olmadı. bir tanesi oldu göğüs kısmı düğmeleri aralı durdu. içine body giyip 2 düğmesini açarak kullanabilirm bir süre.
bir penye pantolonum var. hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.
propcum heyecanım geçti şimdilik. ama kaç gram olmuş neye benziyor çok merak ediyorum.
cinsiyeti de belli olsun. bişey almak istiyorum alamıyorum.

:)) Babasının hayali o zaten, ben oğluma kodlama öğretçem diyo, çok akıllı olcak herşeyi bilcek bilgisayar hakkında diyo:) benim hiç öyle arzularım yok mesela aman benim oğlum da mimar olsun fln diye bişi asla demem hatta mimar olcam derse hadi leyn ordan kafayı mı sıyırdın derim :) ayyy aso çocuklarımız büyüynce ne olcaklar acaba, zeki mi olcaklar salak mı olcaklar :)))

ya tabi insan heyecan yapıo da bazı ınsanlar boyle uyuyamaz fln ya heyecandan oyle olma dıye soyluorum onun orda keyfı de yerınde mis gibi buyuyodur merak etme sen :)
bu arada 25inde ayrıntılı ultrasonum var benım ve kac kısı gıdıyoruz bılıo musunuz, tammmmmm 7 kısı :) mesela o yuzden ben pek heyecanlı degılım doktor cıldırcak heralde o kadar ınsanı gorunce karsısında bu ne be dıye:) ama kımseye soz gecıremedım herkes merak edıo oğlumu :)

ayyyyy sorma yaa ne olcak bizim çocuklar ben de çok merak ediyorum.Nasıl olcaklar kime benzicekler.angut mu olcaklar aman allah korusun allah bize cin gibi çocuklar versin inşallah benle eşime çekerse kesin cin horoz olur :) seninki de sana çekerse tam cin olur. bakalım görcez ne olcaklar :)Çok merak ediyorum yaaa. haftaya salı detaylı ultrasonum var sonunda beklenen tarihe az kaldı :) yüzü az çok belli olurmuş kime benzediği.Benim ki çok sakin bişey olcak anca yatıyor sadece bacak bacak üstüne atıp ayaklarını sallıyor. sanırım benim kardeşime yani dayısına çekcek kızım :)

merhabalar arkadaşlar;
helinciğim 2.oğluşun geliyormuş sağlıklı sihhatli olarak dünyaya gelir inş. canım benim

zekanınnn % 70 i kalıtsalmışş sizinkiler belliki zekii olcakkk

biraz daha kişi gelseydiiiii kim geliyo kız 7 kişi :)))) arkadaşlarınız mı? benim detaylı da 22sinde senden 3 gün önce benimkide inşallah problem yoktur

herkese selam geçmişi okuyarak geldim

helinciğim hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter

aynen valla ya doğumdan önceye kdr hep erkek erkek diye bekle sonradan kız olsun :) Şoka girmişler zaten annemler.

çok fena umarım bizlerin başına böyle birşey gelmez

bizdede ben eşimi biyere yollamam bir sürü tantana ederim ama ben biyere gitmek istiyim o hemen tamam der hiç sorun çıkarmaz enteresan :)

benimki cok hareketli olcak, yerınde durmıcak :) işalla cin gıbı olurlar cidden, ben cin gibi diilimdir pek, yani zekiyimdir de öyle cin diilimdir, babası cin bi de anneannesi bakalım onlar gıbı olursa o da cin olur :) hakkaten kıme benzıcekler acaba bellı oluomuymuş cıdden hayırlısı bakalım 10 gun sonra gorcez anyayı konyayı :))
zekanınnn % 70 i kalıtsalmışş sizinkiler belliki zekii olcakkk
ya cok zekı olmasına gerek yok ama akıllı olsun kafasını kullanmayı bılsın yanı zekı ınsanlar var hanı oss bırıncılerı fln ama andaval gıbı bakıolar hanı kamerlarda roportajlarda yanı yeterınce zekı olsun ama kafasını cok ıyı kullansın işalla..
biraz daha kişi gelseydiiiii kim geliyo kız 7 kişi :)))) arkadaşlarınız mı? benim detaylı da 22sinde senden 3 gün önce benimkide inşallah problem yoktur
ya 26sında tatıle gıdıyoruz biz, annemler de ıstanbula gelıo bızım evde kalcaklar bız ıgıdınce onlar da burda yapcak tatili kardesımle beraber, annemın cok yakın bı arkadası var teyzem gıbıdır benım onun da ıkı kızı var kardesımle yakın yasları demişler bız de gelelım hep beraber gezerız :) e oyle olunca annemın arabayla gelcekler hani sızı eve bırakım bız ultrasona gıdelım olmaz onlar da gelcek helıyle :) kardeşim cıldırıo cunku bebegı gorcem bebegı gorcem dıye ultrason fotolarına baka baka öldü çocuk yolda fln yururken sureklı karnımı okşadı durdu ben ankaradayken :) oyle ıste ..

propcum benimki çok uslu olacak galiba henüz hiç kendini belli etmiyor.
karnımda şişmese unutucam hamile olduğumu.
detaylı ultrasona 7 kişi mi geliyor? allah iyiliğini versin.

propcum benimki çok uslu olacak galiba henüz hiç kendini belli etmiyor.
karnımda şişmese unutucam hamile olduğumu.
detaylı ultrasona 7 kişi mi geliyor? allah iyiliğini versin.

uslu olsun hareketsiz bebeği hareketlendirmesi kolay da hareketlı olanı durdurmak pek mumkun olmuyo :))

oh valla görsünler bebişini madem öyle.evet cnm ya belli oluyomuş arkadaşım yeni doğum yapmıştı ya her şey soruyorum ona ne ne zman belli olur fln filan diye :))))))))) zaten doktorum da acıbademden ayrılcakmış uuufff kötü oldu bu haber. henüz belli değil ama haber vereyeim dedi. caddede klinik açcakmış artık oraya gitcez hep allahtan doğuma acıbademe gelcek. inşallah gitmez ben doğurana kadar yaaaa amaannn amaann ooof

benimki afacan bişiy olcakkk habiree tepikleyim duruyooo hep hissediyorum artıkk bidee bebeğinin ben gibi aşağıdaa sananlar dr. sordum bu aylarda önemlli diil dedii

merhabalar arkadaşlar hafta sonu birikmiş işlerimi yeni bitirdim anca açabildim şimdi hastaneye 3 lü test için gideceğim cumartesi günü çok karnım ağrıdı nefes aLSAN ACIYORDU KARNIMIN İÇİ DOKTOR RENDEVUMU ERKENE ALDIM
BİR SORUN YOK DEDİ HAMİLELİK BÖYLE BİŞİ DEDİ MAĞNEZYUM VERDİ İÇİYORUM BURASI ACAİP SICAKKK ÖPÜYORUM SİZİ KENDİNİZE İYİ BAKIN FAZLA GÜNEŞTE KALMATIN BOL BOL SIVI TÜKETİN :)

ben de bıran once ütülere dalsam harıka olcak aslında anca cene yapıyorum burda daha yemek fln da yapıcam amaaannnn.. ben cıkıyorum o zmn hadı yıne dayanamayıp gelırım bı saate, gorusuruz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…