Nalan ütüleri daldı galiba.Girmez oldu artık nete
ben de bıran once ütülere dalsam harıka olcak aslında anca cene yapıyorum burda daha yemek fln da yapıcam amaaannnn.. ben cıkıyorum o zmn hadı yıne dayanamayıp gelırım bı saate, gorusuruz kızlar..
çok çok çok kolay gelsin canım sana.ben de bıran once ütülere dalsam harıka olcak aslında anca cene yapıyorum burda daha yemek fln da yapıcam amaaannnn.. ben cıkıyorum o zmn hadı yıne dayanamayıp gelırım bı saate, gorusuruz kızlar..
dur yollayım kadını sana hemen :) benim valla çarşaflar değişti camlar silindi her yer dip köşe temizleniyor. salona geçti şimdi sırada mutfak ve ütüler var:) dağ gibi ütü var kadın gelcek diye hepsini yıkadım biriktirdim:)))))onlardan da kurtulcam en azından şimdilik.cok fazla girmicekmişş başı gecene kadar öle demiştiii biride benim ütülerimi yapsaa dün çarşafları değiştiremedim gelince uyuyakalmışımm onları değiştirsee makinaya çamaşır atsaaa
kızlar bu günlerde tuhaf tuhaf şikayetlerim başladı.göbeğimde acı hissediyorum,mesela bugün mutfakta iş yaparken karnımı tezgaha yasladım o anda bir acı hissettim.neden böyle oluyor normalmi sizce:bbo:
hadi yaaa adam gibi çalışmayanlara uyuz oluyorum var ya. Bakalım bu kadın ne zaman bozulcak kadınlar4.temizlikten sonra cozutuyolar nedense.Bu benim 2 yılda 5.kadın:))))))))))bende gecen ay aldımdııı salak kadın 6 da ütülerii bitirdi annemde evi temizlemişş yetişdiremeyincee
rahim büyüyor karnın büyüyor ondan olabilir ama daha sağlıklı bir cevap için ve için rahat olması için doktoru aramalısın bence.Ben de olmuyor mesela. sadece hapşururken kasığımda ağrı oluyor o kadar.kızlar bu günlerde tuhaf tuhaf şikayetlerim başladı.göbeğimde acı hissediyorum,mesela bugün mutfakta iş yaparken karnımı tezgaha yasladım o anda bir acı hissettim.neden böyle oluyor normalmi sizce:bbo:
asena dikkat et canım. hemen buz sürseydin.
nerde cafeniz canım?slm kızlar..... geçmşi bıraz okuyabildım..
ahhhh benım eşim eve zor geliyor.. resmen adama artık çalişma dıye aglıyorum..zor uyuyor.. bu sene denız kenarı cafe açtı... orası artık 2 ye kadar açık... akşamları orada.. offffffffffff...
hepiniz bayagı marıfetlısınız.... ben haftada bır ancak yemek yapıyorum...hep meyve akşamları....
kızlar dun göbegımı yaktım.... ütü ile... dalmışim ütü karnıma deydı...
yandı bıraz...
eşim kızıyor.. çok salakça iş yapıyorsun... bebege bır şey oldu dıye.... dedim olmaz... o yedı kat derı altında....dıye..
Fena değil ya benden önce bir arkadaşıma yollamıştım o hiç memnun kalmamıştı. fena değil eli çok yavaş ama temiz yapıyor.Ütü yapmıyorum ben dedi aaa o zman bi daha almam seni ütü en önemlisi dedim. tamam o zman size yapayım artık dedi :))))çocuk odasının duvarını da sildirdim tertemiz oldu. zaten o oda hiç kullanılmmaıştı kalorifer bile yanmamıştı o odada çizikler vardı hepsi geçti. badanaya gerek kalmadı yani :) benim önceki kadın şimdiye slaonu bitirp mutfağa geçmişti önceki çok hızlıydı.aman olsun düzgün yapsın da yeter. şimdi 3 hafta bir alıyorum karnım biraz daha büyüsün her hafta gelcek artık bakalım eğer gerçekten işe ihtiyacı varsa temiz çalışır canımaso beğendim bu yeni kadını ne dersin bi daha alır mısın?
nerde cafeniz canım?
aaaa olur mu hiç akşamları sadece meyve mi yiyosun akşam yemeği yemiyo musun hiç? Düzenli beslen hem bebeğin hem de senin sağlığın için.:umursamaz:
hadi yaa doktorun vitamin verdi mi sana o zman. Ben dengeli ve düzenli beslendiğim için vermedi bana gerek görmedi.yemeye çalış bence etini balığını sütünü yoğurdunu baklagillerini düzene koy ve yemeye çalış bence.cafemız bakırköyde..
yemek canım istemıyor.. sevdiğim yemeklerden tiskındım resmen... salata, meyve, bulgur gibi şeyler yiyorum.. öyle agır abartılı yemek yapmıyorum..
mesela taze fasuye bile yıyemıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?