hadi yaa doktorun vitamin verdi mi sana o zman. Ben dengeli ve düzenli beslendiğim için vermedi bana gerek görmedi.yemeye çalış bence etini balığını sütünü yoğurdunu baklagillerini düzene koy ve yemeye çalış bence.
4 kilo çok mu sanki sen de yani kaç haftalıksın sen?bukadar yedigim için 4 kilo almışım...((((((((((
4 kilo çok mu sanki sen de yani kaç haftalıksın sen?
selam kızlar.. bu ne sıcaktır ya sadece 10 dk dısarıdaydım ve elbisem sırılsıklam oldu sonrada ofiste klima tam hasta olmalık yani.... Kızlar bebişinin hareketini hissedemiyen var mı benim gibi
evet cnm hem de ne sıcakkkkk allahtan evdeyim ben yoksa kesin bayılırdım :Sselam kızlar.. bu ne sıcaktır ya sadece 10 dk dısarıdaydım ve elbisem sırılsıklam oldu sonrada ofiste klima tam hasta olmalık yani.... Kızlar bebişinin hareketini hissedemiyen var mı benim gibi
bişey olmaz verirsin hamileliğinin tadını çıkarmaya bak sen nasılsa veriliyor merak etme. çevremdeki örneklerden görüyorum ben bunu. hamileliğinin tadını çıkar sen. çok da tuzlu yeme ödem yapar su toplarsınşu an 16. haftadayım... çok tuzlu yedıgım için aldıgımı farkettım... dikkat etmeye başladım..
selam kızlar
anca gelebildim hersey yolunda inşallah
hadi bakalım hayırlsıı olsun sağlıklı olsunlar da:) haftaya görcem bebeğimi bakalım nasılmış küçük hanımefendi napıyomuş :)benimkide cok uysal, doğuncada aynen devam inşallah
Ohhh ne güzel valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum hep 2 haftada bir çağırıyordu doktorum bu iki seferdir 3 haftada bire çıkardı o kadar zor geliyor ki beklemek.Bir an önce gidip görmek istiyorum bebeğimiiiiiiibende yarın bebegımı görecegım... özledim....
napisin.. yorgunum bugün klavyenin tuşlarına basacak biri lazım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?