2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso ütüye başladın mı desene önce :) ghost whisperer ın fınalı yuklenmedı zannedıodum ben ankaradayken yuklemısler megersem oturdum onu ızledım :)

aso ütüye başladın mı desene önce :) ghost whisperer ın fınalı yuklenmedı zannedıodum ben ankaradayken yuklemısler megersem oturdum onu ızledım :)
kaydirigubbakcemile3 boşver ya bugün ütüleme o zaman hava da sıcak zaten:)
ütüden nefret ediyorum ben özellikle yazın :S

kaydirigubbakcemile3 boşver ya bugün ütüleme o zaman hava da sıcak zaten:)
ütüden nefret ediyorum ben özellikle yazın :S

kocam haftasonundan başladı dırdıra gıycek bısıım kalmadı dıye :) aslında bı suru sey oluo gıycek ama en sevdıgı seyler kırlıde ya da utude olunca hıcbısıyım yok demeye baslıyo, belkı sadece onunkılerı utulerım yarım saat surer zaten :)

ben cuma gunu gıttım... ama masada kaldım.. doktor acile gıttı.. o yuzden yarın tekrar gidecegim...

:))))İyi yap bari de azalsın en azından ütü sayısı.sonra da duşa atla hemen.

Benimde ütüm çok akşam tv karşısında yaparım artık.
Aslında kocamda izinde belki bana süpriz de yapabilir.sempatiksalakcinni

Lady arada bir benimde kalbim çok hızlı çarpıyor hemde durup dururken :bbo:

fınfık ya panik ataklı gibi böle hızlı atıyo korktukça daha da artıyo akannehir
:çok üzgünüm:

Kızlar Mothercare'de her ayın 15 inde indirim oluyormuş yarında ayın 15'i gitmek isteyen olursa diye hatırlatayım dedim..boshayallersmile

Güzel indirim yapıyorlarmış bir arkadaşım söyledi kendisi sürekli o indirimleri takip ediyormuş.

Korkma nan dediğim gibi bana da oluyor arada geçen kocam stetoskop ile bir kendini dinledi bir beni çok şaşırdı kalbimin atışını duyuncasempatiksalakcinni

benim steteskopum yok kime dinletcem sempatiksalakcinni

az kendime geldim ha şimdi boshayallersmile

çok sevim o mağazayı ben ya
yarın gitsem mi acep cevahire sempatiksalakcinni

bende panik atak hastasıyım benneyaptımki
3 ,5 yıldır ilaç neyim kullanmıyorum
evlendikten sonra kestim arada durduk yere öle bi oluyo eşim sağolsun iyi ediyo beni
o da bunu yasadığı için nasıl davranacağını ne yapması gerektiğini biliyo
Allah yardım etsin gercekten çok zor hele gebelikte çok daha zor :çok üzgünüm:
ben dün hiç sevmediğim biri ile konustum o saatten beri böyleyim
uzaktaki hamileye ne güzel yakışmış maşallah diyo benimle ilgili hiç bişi demedi sadece karnın büyümüş dedi Çok üzgünüm çoook
maşallah demesi yeterli olurdu , kendimi övmek gibi olması hamileliğin bana çok yakıştığını söylüyorlar .. ne sinir bozucu ya kıskanç insanların çevrende olması

arkadaşlar yarın giderseni mother care e bizi de bilgilendirir misiniz ? bende merak ediyorum o indirimleri..

bende yarın bebegımı görecegım... özledim....

kısmetse bende orucem 1 ay 1 hafta gectı :sinifsinif:

süperrrrr ben yarın bakarım haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…