kaydirigubbakcemile3 boşver ya bugün ütüleme o zaman hava da sıcak zaten:)aso ütüye başladın mı desene önce :) ghost whisperer ın fınalı yuklenmedı zannedıodum ben ankaradayken yuklemısler megersem oturdum onu ızledım :)
kaydirigubbakcemile3 boşver ya bugün ütüleme o zaman hava da sıcak zaten:)
ütüden nefret ediyorum ben özellikle yazın :S
Ohhh ne güzel valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum hep 2 haftada bir çağırıyordu doktorum bu iki seferdir 3 haftada bire çıkardı o kadar zor geliyor ki beklemek.Bir an önce gidip görmek istiyorum bebeğimiiiiiii
Bir soru dahaiçinizde şimdiden ayakları şişen var mı?
:))))İyi yap bari de azalsın en azından ütü sayısı.sonra da duşa atla hemen.kocam haftasonundan başladı dırdıra gıycek bısıım kalmadı dıye :) aslında bı suru sey oluo gıycek ama en sevdıgı seyler kırlıde ya da utude olunca hıcbısıyım yok demeye baslıyo, belkı sadece onunkılerı utulerım yarım saat surer zaten :)
Bir soru dahaiçinizde şimdiden ayakları şişen var mı?
benm cnm ayaklarımla başım belada.üstüne basamıyorum.çok acyolar.
fınfık ya panik ataklı gibi böle hızlı atıyo korktukça daha da artıyo akannehir
:çok üzgünüm:
fınfık ya panik ataklı gibi böle hızlı atıyo korktukça daha da artıyo akannehir
:çok üzgünüm:[/QUOT
Lady canım, Hamilelikte bunun normal olduğunu söylüyorlar düşün ben bide panik atak hastasıyım zaten. Psikologa gidiyorum ilaç kullanamıyoruz biliyorsun. Kalbinin hızlı artma sebebi aslında doğru nefes alamaman ve oksijenin beynine yetmemesi bu durum bir süre sonra panik duygusunu ortaya çıkartıyor ve senin kalbin daha da hızlı atmaya başlıyor. Nefes egzersizleri yap çok iyi geliyor
Korkma nan dediğim gibi bana da oluyor arada geçen kocam stetoskop ile bir kendini dinledi bir beni çok şaşırdı kalbimin atışını duyuncasempatiksalakcinni
Kızlar Mothercare'de her ayın 15 inde indirim oluyormuş yarında ayın 15'i gitmek isteyen olursa diye hatırlatayım dedim..boshayallersmile
Güzel indirim yapıyorlarmış bir arkadaşım söyledi kendisi sürekli o indirimleri takip ediyormuş.
Lady canım, Hamilelikte bunun normal olduğunu söylüyorlar düşün ben bide panik atak hastasıyım zaten. Psikologa gidiyorum ilaç kullanamıyoruz biliyorsun. Kalbinin hızlı artma sebebi aslında doğru nefes alamaman ve oksijenin beynine yetmemesi bu durum bir süre sonra panik duygusunu ortaya çıkartıyor ve senin kalbin daha da hızlı atmaya başlıyor. Nefes egzersizleri yap çok iyi geliyor
bende yarın bebegımı görecegım... özledim....
Kızlar Mothercare'de her ayın 15 inde indirim oluyormuş yarında ayın 15'i gitmek isteyen olursa diye hatırlatayım dedim..boshayallersmile
Güzel indirim yapıyorlarmış bir arkadaşım söyledi kendisi sürekli o indirimleri takip ediyormuş.
1 ay 1 hafta mıııı ayy nasıl dayandın o kadar sen ya . ben3 haftada 1e alışamadım daha :Skısmetse bende orucem 1 ay 1 hafta gectı :sinifsinif:
süperrrrr ben yarın bakarım haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?