2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim steteskopum yok kime dinletcem sempatiksalakcinni

az kendime geldim ha şimdi boshayallersmile

çok sevim o mağazayı ben ya
yarın gitsem mi acep cevahire sempatiksalakcinni

gerek yok steteskopa nan sempatiksalakcinni göğsüne yaslansın kocan dinlesin :jeyyar:

Dün eltinlemi karşılaştın yoksam.
Boşver nan kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün hem sevmedin kişiyi kafana ne takıyon mannak:mymeka:
Bence her kimse seni kıskanmış :umursamaz:

süperrrrr ben yarın bakarım haber veririm

He bak bakalım kaale alınacak bir indirim yapıyorlar mı kaydirigubbakcemile3

Benim yarın akşam toplantım var gidemem bir daha ki ay ancak boshayallersmile

ladyim hiç kafana takma canım. benimde bazen durduğum yerde çarpıntım oluyor. ilk olduğunda baya korkmuştum. doktor normal deyince takmıyoru kafama. o anda oturup derin nefes alamk iyi geliyor.
iş yerim cayır cayır yanıyor. klima çalışmıyor. napıcam bilmiyorum elimde kağıt yellenip duruyorum.
müdürüm vantilatör alacakmış. inşallah izinden gelince serin serin otururum.

fınfık nasıl bildin la sempatiksalakcinni
elti denen karıyla konusmaya başlamıştık görümceler eksikti
dünde onlarla konustuk :umursamaz:
sanırım mannağım taktım onlara
ama dün bayılacaktım ya nazarları değdi :dilcikar:

Aman eltinin yanında görümce de piyango olmuş gözün aydınsempatiksalakcinni
Aman hepsini salla gitsin laf olsun diye konuş geç sadece aklinialirimsmile
Bir de madem nazardan şüpheleniyon okut kendini valla ben çok inanırım nazara benneyaptımki

melodicim bende korkmuyodum çarpıntım olunca dün öle bişi oldu ki normal olduğunu bildiğim halde kendimi motive edemedim :2:
sanırım muhatap olmamam insanlarla konusmak beni hasta etti boshayallersmile
müdürün alır inşallah serin serin çalışırsın kaydirigubbakcemile2

bende inanırım dua ettim az biraz kendime gelmiştim ama etkisi geçmedi üzerimden Allah karsılaştırmasın bidaa akannehir
kayınvalidelerde gelii tee uzaktan :bbo:
o zaman cumhur cemaat toplanır görürüm her birini :1closedeyes:
Allahtan fazla kalmıcaklarmış sositososito

kızlar babalar gününde kocanıza ne alacaksınız bana da fikir verin

ben hem babaya hem bebeye tişört bastırcam sempatiksalakcinni

bence madem seni bu kadar rahatsız ediyor uzak dur bence.
bak kendine gelememişsin.

ladycim birde kim olursa olsun sana bebişle ilgili birşey söylediğinde karnına filan baktığında allaha emanet de. bana arkadaşım dedi. henüz alışmadım söylemeye ama dikkat edicem. nazardan bende korkarım.

bence madem seni bu kadar rahatsız ediyor uzak dur bence.
bak kendine gelememişsin.

malesef bu şahıslar eşimin tarafı :2:
ne güzel 1,5 yıl konusmuyoduk :hulya:
ama küslük de olmuyo Allah için ..
1-2 güne gecer inşallah
ay sonu tatile çıkacağız kaydirigubbakcemile2

Allaha emanet demem gerekiyorsa derim gerekirse bağıra bağıra derim yeterki nazar değmesin

kızlar babalar gününde kocanıza ne alacaksınız bana da fikir verin

Hiç bişey nasıl fikir sempatiksalakcinni valla henüz baba değil aday bundan dolayı da birşey almayı düşünmüyorum..

Aaa birde şöyle bir durum var o da bana anneler gününde senin telefonunu değiştirelim mi diye sormayıp gidip süpriz yapsaydı düşünürdüm :umursamaz:

Ben bişey almayı düşünmüyorum o bana anneler gününde almadı çünküüüüüüü....

bana da almadı ama ben alıcam heves ettim baba-oğul tişörtüne boshayallersmile
kafası dank eder belki doğuma iyi bi hediye alır umuduyla yasıyorum :roflol:

aaa ben bundan kesin alacam süper birşey araştırdım zemuszemus
Biz yazları haftasonu yazlığa gidip geliyoruz oraya ayrıca beşik almak yerine park yatak alacağım taşımak için uygun, oyun için uygun, birde hemen doğar doğmaz odasında yatırmayı düşünmüyorum kendi odamda park yatakta yatıracağım opuyorumnanaktan

ya ben de bugün mothercare'e gidecektim.. uf bana bugünden indirim yapmaalaa mı?

bende oyun parkımı alsamm portbebemi portbebe ler cok hoşuma gidiyoo oyun ondada cok yatamıyorrr

haftasonu annemde kaldım. dünde öğleden sonra eve geldim eşim çalışıyordu. akşama doğru kapı çaldı baktım bir bayan. ev sahibiymiş. müsaitsen 2 dak. girebilir miyim dedi. kusura bakmayın müsait değilim dedim. bir tarafta yemek yapıyorum, bir taraftan çamaşır yıkıyorum. banyom, mutfağım dağınık.
küçük odamla yığınla çamaşır ve ütülenecek var. pazar pazar ne işi varsa. temizlik yapamadık eşim pazarlarıda çalıştı eve yorgun geldi. bu halde birde ev sahibi sohbeti dinleyemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…