sorma asocum. vallahi geçmedi günler ama yatcas kalkcas bebiş görücezzz1 ay 1 hafta mıııı ayy nasıl dayandın o kadar sen ya . ben3 haftada 1e alışamadım daha :S
aman ne alıcam hiç bişey. onceleri heveslenmiştim ama vazgeçtimkötükedihüsokızlar babalar gününde kocanıza ne alacaksınız bana da fikir verin
haftasonu annemde kaldım. dünde öğleden sonra eve geldim eşim çalışıyordu. akşama doğru kapı çaldı baktım bir bayan. ev sahibiymiş. müsaitsen 2 dak. girebilir miyim dedi. kusura bakmayın müsait değilim dedim. bir tarafta yemek yapıyorum, bir taraftan çamaşır yıkıyorum. banyom, mutfağım dağınık.
küçük odamla yığınla çamaşır ve ütülenecek var. pazar pazar ne işi varsa. temizlik yapamadık eşim pazarlarıda çalıştı eve yorgun geldi. bu halde birde ev sahibi sohbeti dinleyemezdim.
ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))bana da almadı ama ben alıcam heves ettim baba-oğul tişörtüne boshayallersmile
kafası dank eder belki doğuma iyi bi hediye alır umuduyla yasıyorum :roflol:
sağol sonuyokcum.. nalan ve bijoux kayıplara karıştı..
ah kıyamam sanaa beeen. bana da bişey yazdın da cevap vermediğim oldu mu görmemiş olabilrim ben denalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim sizden baska yazdiklarima tenezzül edip cevap veren yok özellikle iki arkadasima küstüm kac gündür birseyler yaziyorum isim belirterek geri cevap yazmiyorlar birdaha onlara birsey yazmiycam:1no2:bafocum az kalmis bebisini görmeye saatler sana gecmez bugün gercekten iyi sabretmissin
ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))
ya sorma kusum. gecen sefer erken gidince bu sefer gec gel dedi doktornalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim sizden baska yazdiklarima tenezzül edip cevap veren yok özellikle iki arkadasima küstüm kac gündür birseyler yaziyorum isim belirterek geri cevap yazmiyorlar birdaha onlara birsey yazmiycam:1no2:bafocum az kalmis bebisini görmeye saatler sana gecmez bugün gercekten iyi sabretmissin
yuhh ya ne gormemıs ınsanlar var ya. cık soyle o atömaya utanmıyorda sen ne utanıcan. ama sinirlerinie de hakim ol cnmBirazdan yukarda oturan birini vurmaya gitcemmmmkötükedihüso yaa mutfak camım dışa açılıyor sadece ve silmesi acayip zor. kadın zor zor sildi. az önce birisi bir şey döktü tüm cam beyaz yağlı iğrenç bir şey oldu ne olduysaaaa. aaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi ben ne yapayımmmmm gideyim vurayım mı döken kimse ağzıyla camımı mı yalatayım!!!!!!! bunu yapan da doktor!!!!!!!! en üst katımızda doktor oturuyor. balkona durmadan bişeyler atıyorlar. pirzola çöpüne kdr düşünün artık şidmi de bu. valla bu kez beni eşim tutamıcak hiç kusura bakmasın!!!!!!!!!!!!!
bende az kalsın yangın var diye bağıracaktım bu ne yaaaaaaaaakızlar ya biz havalar iyice ısınınca ne yapcaz..
şimdiden bunaltıyor havalar..
alır alır merak etme sen :) o da süpriz yapcak işte ondan sallamıyor görünüyor:)kaydirigubbakcemile3
ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?