2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay melcancım halimi bilmez beni pasaklı sanırdı.
kapıdan bile yetti zaten.
aaa evi sarıya mı boyattınız boya yeniydi ama beğenmeiniz galiba, salonda pembe olmuş.
evet dedim.
ayyy bide tam yatıp uyuyacaktım. iyi ki uykudan kaldırmadı.

selam kızlar nasılsınız
birisi geçmiş olsun gözüne dikkat et
melodi valla bende merak ederdim ne diye gelmiş ev sahibin bu arada drun kim izmirde olduğun için merak ettim

1 ay 1 hafta mıııı ayy nasıl dayandın o kadar sen ya . ben3 haftada 1e alışamadım daha :S
sorma asocum. vallahi geçmedi günler ama yatcas kalkcas bebiş görücezzz
inşallah yolundadır hersey. şu endişe hiç bitmiyor yaa:sinifsinif:

kızlar babalar gününde kocanıza ne alacaksınız bana da fikir verin
aman ne alıcam hiç bişey. onceleri heveslenmiştim ama vazgeçtimkötükedihüso

kısss nasıl dedin

ben haytatta diyemezdim

bana da almadı ama ben alıcam heves ettim baba-oğul tişörtüne boshayallersmile
kafası dank eder belki doğuma iyi bi hediye alır umuduyla yasıyorum :roflol:
ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))

nalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim sizden baska yazdiklarima tenezzül edip cevap veren yok özellikle iki arkadasima küstüm kac gündür birseyler yaziyorum isim belirterek geri cevap yazmiyorlar birdaha onlara birsey yazmiycam:1no2:bafocum az kalmis bebisini görmeye saatler sana gecmez bugün gercekten iyi sabretmissin

Birazdan yukarda oturan birini vurmaya gitcemmmmkötükedihüso yaa mutfak camım dışa açılıyor sadece ve silmesi acayip zor. kadın zor zor sildi. az önce birisi bir şey döktü tüm cam beyaz yağlı iğrenç bir şey oldu ne olduysaaaa. aaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi ben ne yapayımmmmm gideyim vurayım mı döken kimse ağzıyla camımı mı yalatayım!!!!!!! bunu yapan da doktor!!!!!!!! en üst katımızda doktor oturuyor. balkona durmadan bişeyler atıyorlar. pirzola çöpüne kdr düşünün artık şidmi de bu. valla bu kez beni eşim tutamıcak hiç kusura bakmasın!!!!!!!!!!!!!

ah kıyamam sanaa beeen. bana da bişey yazdın da cevap vermediğim oldu mu görmemiş olabilrim ben de ben var mıyım o iki kişi içindeee bakiyimmmm hım hım hım :)

ya sorma kusum. gecen sefer erken gidince bu sefer gec gel dedi doktor

yuhh ya ne gormemıs ınsanlar var ya. cık soyle o atömaya utanmıyorda sen ne utanıcan. ama sinirlerinie de hakim ol cnm

kızlar ya biz havalar iyice ısınınca ne yapcaz..
şimdiden bunaltıyor havalar..
bende az kalsın yangın var diye bağıracaktım bu ne yaaaaaaaaa

ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))

benim kocamdaaa anneler gününe öyleee diyoduuu ama almamış şehirdışına çıkamamışmış önemsemedim demiyodaaa bidee ta sevgilerrr gününde ne alcan bana dedimm sen sevgilimisin hamile kalırsan anneler gününe alırım demişti bide habire soruyodum sürprizzz diyodu cok heveslenmiştim ama oturdumm popomun üzerineeee

zeynn eğer bensem kusura bakma dalgınlığıma filan gelmiştiirrr

Şu rezilliğe bakar mısınız yaaaa nedir buuuu yaa?????daha kadın yeni gitti evden yaaa oooooofffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…