Şu rezilliğe bakar mısınız yaaaa nedir buuuu yaa?????daha kadın yeni gitti evden yaaa oooooofffffffffffffffffffff
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/4461.jpg
bilmiyorum valla oldu mu olmadıysa of artık
erkek milleti :)))))benim kocamdaaa anneler gününe öyleee diyoduuu ama almamış şehirdışına çıkamamışmış önemsemedim demiyodaaa bidee ta sevgilerrr gününde ne alcan bana dedimm sen sevgilimisin hamile kalırsan anneler gününe alırım demişti bide habire soruyodum sürprizzz diyodu cok heveslenmiştim ama oturdumm popomun üzerineeee
zeynn eğer bensem kusura bakma dalgınlığıma filan gelmiştiirrr
vallaa resim de pek belirgin çıkmadı ışıktan. aynı resmi yönetime mail attım şimdi. valla parçalıcam birini ama kimi ben de bilmiyorum. hamile olmasam yurtmıştım yukardakini de şimdi dengesizin biri çıkar kocam da evde diill. ama görcekler günleirniasocumm gittt sözle parçala onlarııı delirmemek elde diill
Kız görmedin mi beyaz beyaz pisliği. kustular mı sıçtılar mı naptılar anlamadım gitti valla. her sabah kalkıyorum balkona bakıyorum sigara izmaritleri, çöpler,fındık kabukları ne ararsan var. şidmi de bu iğrenç şeyi yaptılar yolmam mı ben onlarıkirr yokkk kuş cok güzell bi havuz vardııı sempatiksalakcinni yüzmeye gelimmi
Kız görmedin mi beyaz beyaz pisliği. kustular mı sıçtılar mı naptılar anlamadım gitti valla. her sabah kalkıyorum balkona bakıyorum sigara izmaritleri, çöpler,fındık kabukları ne ararsan var. şidmi de bu iğrenç şeyi yaptılar yolmam mı ben onları
gel hayatım gel bugün pazartesi havuzun bakım günü. sen yarın gel yarın açık :)))))))
Yok konuşmuşluğum yaa ama nefretliğim var onu biliyorum!!!! karı manyak otoparkta da bikaç adamla kavga etmişti bu arabasını çıkaramamış diye. ruh hastası ya.eğer konuşmuşluğun varsa bana bi gelebilirmisiniz de ve göster utandır onlarııı cok sinirli davranma kavga neyin etme tansiyonun çıkar eğer bişey derse ben gelerim diğer kızlarda geler yolarız önce onlarıı sonrada yüserisss
he tamam o zman sevindim ben olmadığıma. bazen farkına varmıyorum sooonraan görüyorum da ben ondan şeeetttim :)asocum melcancim sizler degilsiniz yanlis anlamayin bir iki kere olsaydi yazmiycaktim bayagidir tekrarladigi icin yazdim gözden kacmis olabilir diye düsündüm ama diger arkadaslara cevap yazipta ben arada kaynayinca bunda birsey oldugunu düsünmeye basladim cünkü ben benim icin yazilan hicbir yaziyi atlamamaya özen gösteriyorumCADIARZU bafocum bende ayda bir gidiyorum ama zaman okadar zor geciyorki bende haftaya carsamba gidicem insallah güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:
Bildirdim bildirdim berbat bir görüntü var. resimde çok belli olmamış resmen midem kalktı o nedir ya beyaz ne olabilir yapışmış cama iyice iğreeeençç. kocam gelsin o da artık dayanamıcak.Tam da mutfak camı valla insanın midesi kalkıyor.asocum bosver ugrasmaya degmez yönetime bildirdiysen geregini yaparlar
aman bana gelen kadın saftiriğin tekiydi dayak yer de gelirdi o. yok yok yönetime mail attım. Eşim gelsin güvenliği çağırcam baksın görsün yarın çıksın konuşsunlar bu iğrençlikleirn sahibiyle.görmedimm kızzz körmüyümm neyimmm kadın gitmemiş olsaydı onu gönderiridinnn o tartışsada bişiy olmazzz
valla artık keyifleri bilir çünkü gerçekten çok sıkıldım artık bu durumdan. bu kadar görgüsüzlük bu kadar terbiyesizlik olmaz yainsallah laftan anlayan insanlardirda ugrastirmazlar sizi bazilari cok edepsiz oluyoralsanaalsanasmile
amaan neyse bakalım.Sen napıyosun eve mi geçtin. ne yiceksiniz :)sıkma canını bu kadar o terbiyesizliğinden utansınn yönetimide sıkışştırrr gitsinler üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?