2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek milleti :)))))

asocumm gittt sözle parçala onlarııı delirmemek elde diill
vallaa resim de pek belirgin çıkmadı ışıktan. aynı resmi yönetime mail attım şimdi. valla parçalıcam birini ama kimi ben de bilmiyorum. hamile olmasam yurtmıştım yukardakini de şimdi dengesizin biri çıkar kocam da evde diill. ama görcekler günleirni

eğer konuşmuşluğun varsa bana bi gelebilirmisiniz de ve göster utandır onlarııı cok sinirli davranma kavga neyin etme tansiyonun çıkar eğer bişey derse ben gelerim diğer kızlarda geler yolarız önce onlarıı sonrada yüserisss

asocum melcancim sizler degilsiniz yanlis anlamayin bir iki kere olsaydi yazmiycaktim bayagidir tekrarladigi icin yazdim gözden kacmis olabilir diye düsündüm ama diger arkadaslara cevap yazipta ben arada kaynayinca bunda birsey oldugunu düsünmeye basladim cünkü ben benim icin yazilan hicbir yaziyi atlamamaya özen gösteriyorumCADIARZU bafocum bende ayda bir gidiyorum ama zaman okadar zor geciyorki bende haftaya carsamba gidicem insallah güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:

kirr yokkk kuş cok güzell bi havuz vardııı sempatiksalakcinni yüzmeye gelimmi
Kız görmedin mi beyaz beyaz pisliği. kustular mı sıçtılar mı naptılar anlamadım gitti valla. her sabah kalkıyorum balkona bakıyorum sigara izmaritleri, çöpler,fındık kabukları ne ararsan var. şidmi de bu iğrenç şeyi yaptılar yolmam mı ben onları
gel hayatım gel bugün pazartesi havuzun bakım günü. sen yarın gel yarın açık :)))))))

görmedimm kızzz körmüyümm neyimmm kadın gitmemiş olsaydı onu gönderiridinnn o tartışsada bişiy olmazzz

Yok konuşmuşluğum yaa ama nefretliğim var onu biliyorum!!!! karı manyak otoparkta da bikaç adamla kavga etmişti bu arabasını çıkaramamış diye. ruh hastası ya.
he tamam o zman sevindim ben olmadığıma. bazen farkına varmıyorum sooonraan görüyorum da ben ondan şeeetttim :)
asocum bosver ugrasmaya degmez yönetime bildirdiysen geregini yaparlar
Bildirdim bildirdim berbat bir görüntü var. resimde çok belli olmamış resmen midem kalktı o nedir ya beyaz ne olabilir yapışmış cama iyice iğreeeençç. kocam gelsin o da artık dayanamıcak.Tam da mutfak camı valla insanın midesi kalkıyor.
görmedimm kızzz körmüyümm neyimmm kadın gitmemiş olsaydı onu gönderiridinnn o tartışsada bişiy olmazzz
aman bana gelen kadın saftiriğin tekiydi dayak yer de gelirdi o. yok yok yönetime mail attım. Eşim gelsin güvenliği çağırcam baksın görsün yarın çıksın konuşsunlar bu iğrençlikleirn sahibiyle.

Ben de bir duş alayım geleyim kızlar. yapış yapış oldum sıcaktan kocam gelmeden yıkanayım paklanayım :)

insallah laftan anlayan insanlardirda ugrastirmazlar sizi bazilari cok edepsiz oluyoralsanaalsanasmile

sıkma canını bu kadar o terbiyesizliğinden utansınn yönetimide sıkışştırrr gitsinler üstüne

arkadaşlar merhabalar muhabetlere katılamıyorum işler yoğunlaştı burda çalıştığım iş yerinde çok işler olmuyordu ama bayilerin işlerinide bize yüklediler başımı kaldıramadım bugün şimdi işlerim bitti açtım topiği herkez iyidir umarım kopukluk olsun istemiyorum fırsat buldukça öğlenleri falan açıyorum ama bugün onuda yapamadım işlr bitsin yaa iş olmasın off yaa ensemde arıyor öğleden sonrada kan verdim 3 lü test için cuma alacam sonucu hepinize iyi akşamlarrr girmiyoru diğe beni unutmayın tımam mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…