2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize ii akşamlar kızlar...çok giremiyorum nete yeni görev yerime başladığım için bilgisayar felan kurulmadı henüz(( bu arada ugün doktora gittim kasıklarımın altında inanılmaz ağrı vardı 2 gündür yürüyemiyordum..doktorda olabileceğini söyledi kemilkerim yer değiştiriyormuş..magnezyum verdi suda eritip içilenden...3 lü tarama sonucumuda aldım iyi çıkmış sonuçlar çok şükür...veeeee bebişimin cinsiyeti %80 kızmışş sonunda gösterdi elmalı şekerini:)))))
hepiniz allaha emanet olun seviyorum sizleriiiiii

Gözünaydın melaike sonuçlarının iyi çıkması da bir kızın olamasıda çok güzel duygulardır aminim bende 3lü test sonucumu yarın göstereceğim doktoruma ve eğer gösteririse cinsiyetinide öğreneceğim inş...

doktorda erkek istediğimi biliyor gibi sordu bana kızın olsa üzülürmüsün diye:))) dedim tabiki hayır ama melodi kız istiyordu ısrarla ona güldüm başıma geldi:))) diyorum hala %20lik bir ihtimal daha var belkim erkek olur diye:)))

saol canım teşekkür ederim...umarım sende öğrenirsin yarın cinsiyetini yeğenimizin:)))

slm kizlar nasilsiniz? Ayy dun tartildim 63 kilo olmusum simdiye kadar 10 kilo almisim maassallah bana

canim gözün aydin testin sonucu iyi cikmis prensesin olucak demek hayirli olsun bayanssulusmile

melaike hayırlı olsun prenses annesi olacaksın.
hazal sende bendensin 7 kilo almısım zaten pek zayıf sayılmazdım 70 kilo olmusum bile.
Benimde yarın 4'lü testimin sonucu cıkacak stres oluyorum yaa...
Bi de kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi?

insallah sonucların iyi cıkar.unutmayız merak etme. sen para kazanmaya devam.

teşekkür ederim canım bende kilolu olmama rağmen 6 kilo daha aldım(( doktorum 1 temmuzda bana sakatlık ultrasonu randevusu verdi:))) sanırım detaylı ultrason oluyor tabiri biraz kötüde olsa doktorumun:)))

iyi akşamlar kızlar, yarın yeni komşularım geliyor... kurabiye yapıcam yanına kek poğaça ve kısır yeterli olur mu sizce ? fikir verir misiniz bana ?

zeynepcim ben miyim küstüğün acaba? içim cız etti valla eğer bana yazdıysan yazmadıysam kusuruma bakma çünkü bazen okuyorum yazdım sanıyorum cevap..
sanırım bana yazmışsın son mesajlarına baktım da.. affet benii a.s.
bundan sonra daha dikkatli olucam söz vereliniortak

bafo tesekkurler listeye ekledigin icin ayy bilgisayarim bozuldu sizi fazla takip edemiyorum gecmisi okuyamiyorum. Hemen gelse bilgisayarim ya bole cok sinir bozucu yaaa

selam kızlar, nihayet geçmişi okuyabildim, bugün ütülerimi hallettim, film izledim sonrada pinekledim biraz, eşimde toplantısı erken bitince hemen kaçmış o da erken geldi, onun için pek giremedim, zaten bu aralar daha az girmeyi planlıyorum bakalım başarabilecek miyim, boynum yine ağrıyo, boynuma atkı sardım öle oturuyorum salonda, belkide klima çarpıyordur...

cinsiyetleri öğrenmiş olan arkadaşlara gözünüz aydın demeyi unutmayayım, dr. a gidecek arkadaşlarımda inşallah ii haberlerle dönerler...

yarın yemek yapıcam, mönüyü sizede vereyim fikir olsun, bamya, havuçlu pilav, ev yapımı ezo gelin çorbası yapıcam, bi de şöle güzel taze soğanlı maydonozlu dereotlu patates salatası, mis gibim olacak... belki bi de karpuz olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…