amaan neyse bakalım.Sen napıyosun eve mi geçtin. ne yiceksiniz :)
Gözünaydın melaike sonuçlarının iyi çıkması da bir kızın olamasıda çok güzel duygulardır aminim bende 3lü test sonucumu yarın göstereceğim doktoruma ve eğer gösteririse cinsiyetinide öğreneceğim inş...
hepinize ii akşamlar kızlar...çok giremiyorum nete yeni görev yerime başladığım için bilgisayar felan kurulmadı henüz(( bu arada ugün doktora gittim kasıklarımın altında inanılmaz ağrı vardı 2 gündür yürüyemiyordum..doktorda olabileceğini söyledi kemilkerim yer değiştiriyormuş..magnezyum verdi suda eritip içilenden...3 lü tarama sonucumuda aldım iyi çıkmış sonuçlar çok şükür...veeeee bebişimin cinsiyeti %80 kızmışş sonunda gösterdi elmalı şekerini:)))))
hepiniz allaha emanet olun seviyorum sizleriiiiii
canim gözün aydin testin sonucu iyi cikmis prensesin olucak demek hayirli olsun bayanssulusmile
arkadaşlar merhabalar muhabetlere katılamıyorum işler yoğunlaştı burda çalıştığım iş yerinde çok işler olmuyordu ama bayilerin işlerinide bize yüklediler başımı kaldıramadım bugünşimdi işlerim bitti açtım topiği herkez iyidir umarım kopukluk olsun istemiyorum fırsat buldukça öğlenleri falan açıyorum ama bugün onuda yapamadım işlr bitsin yaa iş olmasın off yaa ensemde arıyor öğleden sonrada kan verdim 3 lü test için cuma alacam sonucu hepinize iyi akşamlarrr girmiyoru diğe beni unutmayın tımam mıııı
melaike hayırlı olsun prenses annesi olacaksın.
hazal sende bendensin 7 kilo almısım zaten pek zayıf sayılmazdım 70 kilo olmusum bile.
Benimde yarın 4'lü testimin sonucu cıkacak stres oluyorum yaa...
Bi de kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi?
teşekkür ederim canım bende kilolu olmama rağmen 6 kilo daha aldım(( doktorum 1 temmuzda bana sakatlık ultrasonu randevusu verdi:))) sanırım detaylı ultrason oluyor tabiri biraz kötüde olsa doktorumun:)))
mrb kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamileleik
zeynepcim ben miyim küstüğün acaba? içim cız etti valla eğer bana yazdıysan yazmadıysam kusuruma bakma çünkü bazen okuyorum yazdım sanıyorum cevap..nalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim sizden baska yazdiklarima tenezzül edip cevap veren yok özellikle iki arkadasima küstüm kac gündür birseyler yaziyorum isim belirterek geri cevap yazmiyorlar birdaha onlara birsey yazmiycam:1no2:bafocum az kalmis bebisini görmeye saatler sana gecmez bugün gercekten iyi sabretmissin
esraa makarna salatası önerebilirim, kolay çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?