Ben olabilir miyim acaba?Ama değilimdir ya,her mesajı okuyorum,cevap vermem gerken yerde veriyorum.Ama yine de atlamışsam bişeyleri ,bileyim canımasocum melcancim sizler degilsiniz yanlis anlamayin bir iki kere olsaydi yazmiycaktim bayagidir tekrarladigi icin yazdim gözden kacmis olabilir diye düsündüm ama diger arkadaslara cevap yazipta ben arada kaynayinca bunda birsey oldugunu düsünmeye basladim cünkü ben benim icin yazilan hicbir yaziyi atlamamaya özen gösteriyorumCADIARZU bafocum bende ayda bir gidiyorum ama zaman okadar zor geciyorki bende haftaya carsamba gidicem insallah güzel haberlerle geliriz:Saruboceq:
Kızın hayırlı olsun annesi:ecrin_bebek:hepinize ii akşamlar kızlar...çok giremiyorum nete yeni görev yerime başladığım için bilgisayar felan kurulmadı henüz(( bu arada ugün doktora gittim kasıklarımın altında inanılmaz ağrı vardı 2 gündür yürüyemiyordum..doktorda olabileceğini söyledi kemilkerim yer değiştiriyormuş..magnezyum verdi suda eritip içilenden...3 lü tarama sonucumuda aldım iyi çıkmış sonuçlar çok şükür...veeeee bebişimin cinsiyeti %80 kızmışş sonunda gösterdi elmalı şekerini:)))))
hepiniz allaha emanet olun seviyorum sizleriiiiii
melaike hayırlı olsun prenses annesi olacaksın.
hazal sende bendensin 7 kilo almısım zaten pek zayıf sayılmazdım 70 kilo olmusum bile.
Benimde yarın 4'lü testimin sonucu cıkacak stres oluyorum yaa...
Bi de kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi?
canim evet sana okadar cok cevap yazdimki hicbirine geri dönmeyince cok üzüldüm cünkü hic kimseyi kiracak birsey yazmadim simdiye kadar neyse heralde duygusal günümdeyim bende ondan biraz iclendim kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktanzeynepcim ben miyim küstüğün acaba? içim cız etti valla eğer bana yazdıysan yazmadıysam kusuruma bakma çünkü bazen okuyorum yazdım sanıyorum cevap..
sanırım bana yazmışsın son mesajlarına baktım da.. affet benii a.s.
bundan sonra daha dikkatli olucam söz vereliniortak
canim yok sen degilsin tabi senin ikiz gebelik 8kilo alman normal tatlim bende 3kilo almisim eger bu tempoda gidersem fazla almam heralde nesye sagligimiz keyfimiz yerinde olsunda kilolari veririz nasilolsakaydirigubbakcemile5Ben olabilir miyim acaba?Ama değilimdir ya,her mesajı okuyorum,cevap vermem gerken yerde veriyorum.Ama yine de atlamışsam bişeyleri ,bileyim canım
Kızın hayırlı olsun annesi:ecrin_bebek:
15 gün sonra detaylı ultrasona gireceğim ben,sonra da memlekete yolculuk,1 aylığına inşallah:Saruboceq:
Ben de gittikçe şişiyorum kızlar,8 kilo aldım şimdiye dek.Normal kiloda başlamıştım ama açığı kapattım,artık şişman bir hamiş oluyorumsenağlama
zeyn cnm noldu sen kime küstün banamı küstün yoksa, eğer öleyse çok üzülürüm biliyosun öle cevap vermeden geçmek hiç tarzım değil...
Günaydın :) seni görünce aklıma şu şarkı geliyor " Birisine birisine aşık oldum birisine saklamak çok zordur şeydir böylesinee":))))))zeynep barıştık di mi olumunekankayizsmile ??
bilerek görmezlikten gelmek falan söz konusu değil rüyama bile girdi.. rüyamda bana değil fınfık'a küsmüşdün :).. bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.
Günaydın :) seni görünce aklıma şu şarkı geliyor " Birisine birisine aşık oldum birisine saklamak çok zordur şeydir böylesinee":))))))
sağol sonuyokcum.. nalan ve bijoux kayıplara karıştı..
zaten onlar olmayınca sayfalarda ilerlemiyor kaydirigubbakcemile3
nalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim
bijoyuda oda fazla ugramadi
günaydın şekerim yağlandın mı :)günaydınnn
naptınız bakim şekerler
günaydın şekerim yağlandın mı :)
günayyyydıııın :)Günaydınopuyorumnanaktan
evindeki kamerayı bulmadın demek. gizli kamera yerleştridim:roflol: :roflol: şimmmdi kalkıp yağlanıcaktım nerden bildin kız
Dün eşim şoka girdi bu ne yaa diye.şu an pislikten dışarı görünmüyor. Birazdan yürüyüşe incem ordan site müdürüne gitcem nedir bu diye.yöneticimiz tatildeymiş.bi baksınlar neymiş nerden gelmiş ne olmuş. sonra gidip yalatcamNalancım sağlığına dikkat et ama kendini de çok özletme :sinifsinif:
Asocum ne ettin yalattın mı camını üst kattaki insanlıktan nasibini almamış yaratıklarakaydirigubbakcemile
Zeyncim inşallah diğer kişi ben değilimdirbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?