2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melaike gözünaydın kızın olucakmış
bu arada benimde kasıklarımda hafif ağrımı desem gazmı desem acayip birşeyler oluyor kızlar anlamış değilim bende

Ben olabilir miyim acaba?Ama değilimdir ya,her mesajı okuyorum,cevap vermem gerken yerde veriyorum.Ama yine de atlamışsam bişeyleri ,bileyim canım
Kızın hayırlı olsun annesi:ecrin_bebek:

15 gün sonra detaylı ultrasona gireceğim ben,sonra da memlekete yolculuk,1 aylığına inşallah:Saruboceq:

Ben de gittikçe şişiyorum kızlar,8 kilo aldım şimdiye dek.Normal kiloda başlamıştım ama açığı kapattım,artık şişman bir hamiş oluyorumsenağlama

zeyn cnm noldu sen kime küstün banamı küstün yoksa, eğer öleyse çok üzülürüm biliyosun öle cevap vermeden geçmek hiç tarzım değil...

canim evet sana okadar cok cevap yazdimki hicbirine geri dönmeyince cok üzüldüm cünkü hic kimseyi kiracak birsey yazmadim simdiye kadar neyse heralde duygusal günümdeyim bende ondan biraz iclendim kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
canim yok sen degilsin tabi senin ikiz gebelik 8kilo alman normal tatlim bende 3kilo almisim eger bu tempoda gidersem fazla almam heralde nesye sagligimiz keyfimiz yerinde olsunda kilolari veririz nasilolsakaydirigubbakcemile5
zeyn cnm noldu sen kime küstün banamı küstün yoksa, eğer öleyse çok üzülürüm biliyosun öle cevap vermeden geçmek hiç tarzım değil...

ah canim olurmu öyle sey ben sana hic küsermiyim sen hic kimseyi atlamiyorsun bugün gelmeyince bile seni merak ettim ayrica bijoyuda oda fazla ugramadi yanlis anlamaya sebep olduysam özür dilerim aslinda böyle seylere takilmazdim ama hamilelikten heralde cabuk aliniyorum tekrar kusura bakmayin:1hug:

zeynep barıştık di mi olumunekankayizsmile ??
bilerek görmezlikten gelmek falan söz konusu değil rüyama bile girdi.. rüyamda bana değil fınfık'a küsmüşdün :).. bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.

Günaydın :) seni görünce aklıma şu şarkı geliyor " Birisine birisine aşık oldum birisine saklamak çok zordur şeydir böylesinee":))))))

sağol sonuyokcum.. nalan ve bijoux kayıplara karıştı..

zaten onlar olmayınca sayfalarda ilerlemiyor kaydirigubbakcemile3

nalancim bijoxcum nerdesiniz canlarim

bijoyuda oda fazla ugramadi

oy canlarım merak etmişsiniz valla dün gezdim hep dışardaydım eve geldiğimde de pestilim çıkmıştı yemeği zor hazırladım ezeli bile izleyememişim uyumuşum kaydirigubbakcemile3 sabahtan hamile olan arkdaşım var yaa (onun da oğluşu olucakkk) o geldi kahvaltı ettik sonra çıktık onunla perdelerin nihai siparişini vermeye gittik 1 hafta sonra gelicekmiş, sonra bebek arabası araba koltuğu falan baktık ordan bankaya uğradık birkaç fatura yatırdık, bir yerlerde yemek yedik falan derken eve gitmek istemedik yanımdaki arkadaşımın bürosuna gittik eşi ordaydı oturduk orda takıldık falan. eve dönim derken yağmur bastırdı çok fena, eşimi aradık çıkışta beni geldi aldı. hareketli bir gündü yani. o yüzden pek giremedim.

çarşıda geziyoruz ikimiz de koca göbek millet bakıyor allah bilir diyolardır vay be ne arkadaşlık beraber hamile kalmışlar diye halbuki alakası yok allah böyle verdi :) arkadaşım 2 yıla yakın uğraştı ben 1 yıl.. ama çok zevkli beraber bişeyler bakmak yolda yürümek..

Nalancım sağlığına dikkat et ama kendini de çok özletme :sinifsinif:

Asocum
ne ettin yalattın mı camını üst kattaki insanlıktan nasibini almamış yaratıklarakaydirigubbakcemile

Zeyncim inşallah diğer kişi ben değilimdirbenneyaptımki

Dün eşim şoka girdi bu ne yaa diye.şu an pislikten dışarı görünmüyor. Birazdan yürüyüşe incem ordan site müdürüne gitcem nedir bu diye.yöneticimiz tatildeymiş.bi baksınlar neymiş nerden gelmiş ne olmuş. sonra gidip yalatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…