aaa daha önce deseydin ya kız evde daha seksi dolaşırdım emeklerine değerdi :roflol:evindeki kamerayı bulmadın demek. gizli kamera yerleştridim:lepi:
Nalancım sağlığına dikkat et ama kendini de çok özletme :sinifsinif:
Asocum ne ettin yalattın mı camını üst kattaki insanlıktan nasibini almamış yaratıklarakaydirigubbakcemile
Zeyncim inşallah diğer kişi ben değilimdirbenneyaptımki
sen her halinle seksisin bebeeeeeemmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3aaa daha önce deseydin ya kız evde daha seksi dolaşırdım emeklerine değerdi :roflol:
:)))))))) herkes ayaklandı bak gör ne kadar yanlış anlamışsın gördün mü şekerim :)canim sen degilsin sen yazdiklarima hep cevap yaziyorsuna.s.kimseyi zan altinda birakmak istemezdim kusura bakmayin
olur böyle şeyler adaşımmmmmm hamilelikten heppp :1hug:canim sen degilsin sen yazdiklarima hep cevap yaziyorsuna.s.kimseyi zan altinda birakmak istemezdim kusura bakmayin
günaydın hoşgeldin canımm vereliniortakgünaydın millett..
ŞenizŞenizsen her halinle seksisin bebeeeeeemmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
Günaydıııınnngünaydın millett..
zeynep barıştık di mi olumunekankayizsmile ??
bilerek görmezlikten gelmek falan söz konusu değil rüyama bile girdi.. rüyamda bana değil fınfık'a küsmüşdün :).. bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.
yüzünü görmedim gene mesajını okuyordum rüyamda.. dün kocişe bile söyledim bir arkadaş alınmış kasım annelerinden diye, o da izah etseydin af dileseydin diyor :).canim ya kusura bakma senide üzmek istemezdim :1hug:unutalim gitsin rüyanada girdim ha beni nasil gördün güzelmiydimkaydirigubbakcemile3
:)))))))) herkes ayaklandı bak gör ne kadar yanlış anlamışsın gördün mü şekerim :)
olur böyle şeyler adaşımmmmmm hamilelikten heppp :1hug:
günaydın hoşgeldin canımm vereliniortak
ŞenizŞeniz
günaydın millett..
zeynep barıştık di mi olumunekankayizsmile ??
bilerek görmezlikten gelmek falan söz konusu değil rüyama bile girdi.. rüyamda bana değil fınfık'a küsmüşdün :).. bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.
günaydin canimeeee günaydınnnnnnnn
yüzünü görmedim gene mesajını okuyordum rüyamda.. dün kocişe bile söyledim bir arkadaş alınmış kasım annelerinden diye, o da izah etseydin af dileseydin diyor :).
hep kasım annelerini anlatıyorumm. haha.. tabii bijo yağlanıyor her sabah demiyorum haahah.
dün 3 lü test için kan verdim cuma günü alıcam iki defa kan aldılar bir o kolumdan bir öbür kolumdan kanın pıhtılaşmasımı gerekiyormuş nee ilk sağ kolumdan aldı olmadı dedi sonrada öbür kolumdan aldılar canım yandı yaaa kocımın iğne iğnedende korkar oldum hergün zati yiyoz iğneyi :) iğne görünce tuhaf oluyom :)
profetikim ben tv izlemiyorum dolayısıyla reklamlara sinir olma günlerim eskide kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?