2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim sen degilsin sen yazdiklarima hep cevap yaziyorsuna.s.kimseyi zan altinda birakmak istemezdim kusura bakmayin

canim ya kusura bakma senide üzmek istemezdim :1hug:unutalim gitsin rüyanada girdim ha beni nasil gördün güzelmiydimkaydirigubbakcemile3

canim ya kusura bakma senide üzmek istemezdim :1hug:unutalim gitsin rüyanada girdim ha beni nasil gördün güzelmiydimkaydirigubbakcemile3
yüzünü görmedim gene mesajını okuyordum rüyamda.. dün kocişe bile söyledim bir arkadaş alınmış kasım annelerinden diye, o da izah etseydin af dileseydin diyor :).
hep kasım annelerini anlatıyorumm. haha.. tabii bijo yağlanıyor her sabah demiyorum haahah.

:)))))))) herkes ayaklandı bak gör ne kadar yanlış anlamışsın gördün mü şekerim :)

olur böyle şeyler adaşımmmmmm hamilelikten heppp :1hug:

günaydın hoşgeldin canımm vereliniortak

ŞenizŞeniz

canlarimin öncelikle hepinize günaydin:asigim: bijocum dün gözlerim seni ve nalani cok aradi dünkü konuyuda artik kapatalim dimi daha fazla yanlis anlasilmayayim hepinizi cok seviyorum eskisi gibi devam edelim kaydirigubbakcemile5

günaydın millett..

Günaydın..

Aaa ben senin mesajını görmeden üstüme alınmıştım sempatiksalakcinni
Ama bak rüyalar tersine çıkarmış kaydirigubbakcemile3

dün 3 lü test için kan verdim cuma günü alıcam iki defa kan aldılar bir o kolumdan bir öbür kolumdan kanın pıhtılaşmasımı gerekiyormuş nee ilk sağ kolumdan aldı olmadı dedi sonrada öbür kolumdan aldılar canım yandı yaaa kocımın iğne iğnedende korkar oldum hergün zati yiyoz iğneyi :) iğne görünce tuhaf oluyom :)

ya bi reklam var ya şurda 'tek bir spermin peşine düşüyoruz' her çıktığında sinir oluyorum :S bi de salyangoz kremi mi ne varmış onun reklamına sinir oluyorum, sız sinir olmuomusunuz bu reklamlara tek deli ben miyim..

eeee günaydınnnnnnnn
günaydin canim

tatlim demek yüzümü görmedin bende kocamla bazi seyleri paylasiyorum bijonun yaglandigindan bende bahsetmiyorum:roflol::roflol::roflol:

hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah..

Doktorum benden 3 ve 4 lü test istemedi.:uhm:
Haftaya 4d ultrasona gidecem.

profetikim ben tv izlemiyorum dolayısıyla reklamlara sinir olma günlerim eskide kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…