2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmam mıı deli oluyorum bir de şu kadınlar çıkıyor ya bellerine bacaklarına bişey takıyolarmış da ağrıları azalmış o reklama uyuz oluyourm..... tanıtım reklamları oluyor ya uzun uzun cins cins tipleir konuşturuyolar hepsine uyuz oluyorummmmmmmm

deme deme sen yine kaydirigubbakcemile3

dün sütçü geldi adama bakınca gülesim geldi yazık yüzüme bile bakmıyo amca halbuki :roflol:

bijocum dün gözlerim seni ve nalani cok aradi
sen de genelde gece gelip en son mesajı yazıp gidiyosun ya ben de sabah senin en son yazdığını arıyorum alışkanlık demek ki kaydirigubbakcemile5

aa tek değilmişim akannehir

yoo ben çok seviyorum sempatiksalakcinni hele erkek olsaydım ve peşine düştükleri sperm benimki olsaydı süper olurdu sempatiksalakcinni

fınfık suçu nasıl sana attım rüyamda ama

puhahaha peki beni gördünmü rüyanda hihoyyyt

birisi sence tek bır spermın pesıne dusuyoruz seklınde bır reklamın tv de oynuyo olma olasılıgı nedır? KK den bahsedıyorum tabii ki.ohaoldumsmile
"pardon pardon".. ( bu da yıllar öncesinin yapıkredi reklamından olsun)
hiç dikkat etmemişim arada yağlı göbekler görüyorum onlar çok sinirimi bozuyor, fakat zaten KK'de haddinden fazla reklam var diğer bilgisayarda sayfalar çoook yavaş açılıyor bu yüzden..

yoo ben çok seviyorum sempatiksalakcinni hele erkek olsaydım ve peşine düştükleri sperm benimki olsaydı süper olurdu sempatiksalakcinni

puhahaha peki beni gördünmü rüyanda hihoyyyt

laelaelaelaelae erkek olsaydın ve peşine düşülebilcek tek bir zavallı spermin olsaydı bence pek hoş olmazdı:roflol:

hatırlayamadım yapı kredı reklamını :S cocuklugumdan berı reklamlar cıkınca kanal degıstırırım reklamlardan hep nefret etmısımdır hiiiç hatırlamam o yuzden eskı reklamları

bijocum sabah bu saatlerde yanlizim esim ise kizim okula gidiyor isim olmuyor birazdan yatmaya giderim öglene dogru esim geliyor berabaer kahvalti yapiyoruz sonra evi topluyorum yemek yapiyorum derken kizim geliyor okuldan onunla ilgileniyorum dersi yemegi falan derken aksam onlar yatinca ugruyorum o yüzden gec oluyor

17 hafta yaşındayım; anneciğim kendini görebildiği ayna denen bir şeye bakıyor, karnının büyüdüğünü söylüyor, kasıkları ağrıyormuş ve çok terliyormuş. Tabi ben önceki yaşlarıma göre daha hızlı kilo aldığımdan anneciğimde kilo alıyor. Cildimin altında yağ depoluyorum artık, kalbimle günde 30 litre kan pompalıyorum, ben de çok yoruluyorum, bazen de korkuyorum, geçen gün birisi ince uzun bir boruyla suyumdan çaldı, sonradan öğrendim ki, doktor benim suyumu test edecek, benim sağlıklı olup olmadığıma bakacakmış.

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

bu KK çok kotu bısı bence, gnde kac saatımızı burda harcıyoruz yaa şaşırıyorum kendımıze :)) bazen ev işinden fln kısıp burdakı muhabbete devam edıyoruz pes yanı bıze:) mesela dun akşam 5te kapım çaldı, ben o saate kdr sadece utu yapmıstım, 6 da yemegı hazırlıcaktım o pişerken evı toplıcaktım 7.30 da kocam geldıgınde hersey hazır olcaktı o da butun gun bılg basında oturdugumu ya da wii oynadıgımı anlamıcaktı, ama kapıyı bı actım kı kocam gelmiş, evın o halını gorunce sok gecırdı mesela sabah bıraktıgım gıbı duruyo dıye :))) yakalandım yanı.. bence bu kdr bılg basında olmamalıyız yaaa, bebeklerımızı sımdıden klavye sesıne alıstırıyoruz tık tık tık kaydirigubbakcemile3

19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.

ya işte, kaan girgin hep bir kızı arıyordu "pardon orası yapı kredi değil mi" reklamı.. meğer kız başka bankada çalışıyormuş ama ona kur yapıyor, işin içinde bir halası var ama o tarafını pek hatırlayamıyorum.. hatırlayamaman doğal haliyle aramızda kaç yaş var.. hey gidi günler

birisi senin icin resmimi koyuyorum yanimdaki eltimin oglu iki hafta önce sözü vardida orda cekmistik belki rüyanda beni görürsün artikkaydirigubbakcemile3
gördüm canım çok tatlısın profilden anladığım kadarıyla :)

prof haklı bu kadar bilgisayarda vakit geçirmek gereksiz ben de internet perhizi yapmayı düşünüyorum. şimdi gideyim de yemek yapayım bugğn çok işim var çoook.. beni özleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…