olmam mıı deli oluyorum bir de şu kadınlar çıkıyor ya bellerine bacaklarına bişey takıyolarmış da ağrıları azalmış o reklama uyuz oluyourm..... tanıtım reklamları oluyor ya uzun uzun cins cins tipleir konuşturuyolar hepsine uyuz oluyorummmmmmmmya bi reklam var ya şurda 'tek bir spermin peşine düşüyoruz' her çıktığında sinir oluyorum :S bi de salyangoz kremi mi ne varmış onun reklamına sinir oluyorum, sız sinir olmuomusunuz bu reklamlara tek deli ben miyim..
deme deme sen yine kaydirigubbakcemile3yüzünü görmedim gene mesajını okuyordum rüyamda.. dün kocişe bile söyledim bir arkadaş alınmış kasım annelerinden diye, o da izah etseydin af dileseydin diyor :).
hep kasım annelerini anlatıyorumm. haha.. tabii bijo yağlanıyor her sabah demiyorum haahah.
sen de genelde gece gelip en son mesajı yazıp gidiyosun ya ben de sabah senin en son yazdığını arıyorum alışkanlık demek ki kaydirigubbakcemile5bijocum dün gözlerim seni ve nalani cok aradi
aa tek değilmişim akannehirya bi reklam var ya şurda 'tek bir spermin peşine düşüyoruz' her çıktığında sinir oluyorum :S bi de salyangoz kremi mi ne varmış onun reklamına sinir oluyorum, sız sinir olmuomusunuz bu reklamlara tek deli ben miyim..
ya bi reklam var ya şurda 'tek bir spermin peşine düşüyoruz' her çıktığında sinir oluyorum :S bi de salyangoz kremi mi ne varmış onun reklamına sinir oluyorum, sız sinir olmuomusunuz bu reklamlara tek deli ben miyim..
fınfık suçu nasıl sana attım rüyamda ama
"pardon pardon".. ( bu da yıllar öncesinin yapıkredi reklamından olsun)birisi sence tek bır spermın pesıne dusuyoruz seklınde bır reklamın tv de oynuyo olma olasılıgı nedır? KK den bahsedıyorum tabii ki.ohaoldumsmile
yoo ben çok seviyorum sempatiksalakcinni hele erkek olsaydım ve peşine düştükleri sperm benimki olsaydı süper olurdu sempatiksalakcinni
puhahaha peki beni gördünmü rüyanda hihoyyyt
"pardon pardon".. ( bu da yıllar öncesinin yapıkredi reklamından olsun)
hiç dikkat etmemişim arada yağlı göbekler görüyorum onlar çok sinirimi bozuyor, fakat zaten KK'de haddinden fazla reklam var diğer bilgisayarda sayfalar çoook yavaş açılıyor bu yüzden..
benden de istemedi 3lü ve 4lü. Ben de salı detaylıya gircem. kaldı bir hafta :) resmen gün sayıyorum yaa 2 haftadır :)hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah..
Doktorum benden 3 ve 4 lü test istemedi.:uhm:
Haftaya 4d ultrasona gidecem.
yok ya, rüyamda bile sanal ortamdan çıkamıyorum
puhahaha peki beni gördünmü rüyanda hihoyyyt
benden de istemedi 3lü ve 4lü. Ben de salı detaylıya gircem. kaldı bir hafta :) resmen gün sayıyorum yaa 2 haftadır :)
gördüm canım çok tatlısın profilden anladığım kadarıyla :)birisi senin icin resmimi koyuyorum yanimdaki eltimin oglu iki hafta önce sözü vardida orda cekmistik belki rüyanda beni görürsün artikkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?