- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
17 hafta yaşındayım; anneciğim kendini görebildiği ayna denen bir şeye bakıyor, karnının büyüdüğünü söylüyor, kasıkları ağrıyormuş ve çok terliyormuş. Tabi ben önceki yaşlarıma göre daha hızlı kilo aldığımdan anneciğimde kilo alıyor. Cildimin altında yağ depoluyorum artık, kalbimle günde 30 litre kan pompalıyorum, ben de çok yoruluyorum, bazen de korkuyorum, geçen gün birisi ince uzun bir boruyla suyumdan çaldı, sonradan öğrendim ki, doktor benim suyumu test edecek, benim sağlıklı olup olmadığıma bakacakmış.
18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey
bu KK çok kotu bısı bence, gnde kac saatımızı burda harcıyoruz yaa şaşırıyorum kendımıze :)) bazen ev işinden fln kısıp burdakı muhabbete devam edıyoruz pes yanı bıze:) mesela dun akşam 5te kapım çaldı, ben o saate kdr sadece utu yapmıstım, 6 da yemegı hazırlıcaktım o pişerken evı toplıcaktım 7.30 da kocam geldıgınde hersey hazır olcaktı o da butun gun bılg basında oturdugumu ya da wii oynadıgımı anlamıcaktı, ama kapıyı bı actım kı kocam gelmiş, evın o halını gorunce sok gecırdı mesela sabah bıraktıgım gıbı duruyo dıye :))) yakalandım yanı.. bence bu kdr bılg basında olmamalıyız yaaa, bebeklerımızı sımdıden klavye sesıne alıstırıyoruz tık tık tık kaydirigubbakcemile3
Muhteşemm bir şey bu yaaaa:)) yerim ben bebeklerimizi yerim yerim napıyolar acaba şimdi yaa. dün eşim tutturdu keşek şidmi doğsa diye :) oldu dedim doğuarayım istersen :) Bir an önce gelsinler yaaa küçük şirinler:)19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.
Yfrog Image : yfrog.com/0yimg0119rgj birisi senin icin resmimi koyuyorum yanimdaki eltimin oglu iki hafta önce sözü vardida orda cekmistik belki rüyanda beni görürsün artikkaydirigubbakcemile3
günaydın kasım anneleri, bijoux 20. haftada ne diyor bebişler.....
yaww reklamları neden sevmıyorsunuz ben reklamcıyım :gitme:oley reklam sevmeyen koca bi grup olduk aferın bıze
18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…
ben de gıdıyoum bırısı hadı bakalım bugun daha az bılg karsısında kalmaya gayret etcem öğlen gelırım gorusuruz..
sagol tatlimgördüm canım çok tatlısın profilden anladığım kadarıyla :)
Zeyn yüzün tam olarak görünmesede yandan süper bir burnun var ve güzel hatunsun inşallah bebikinde sana benzer opuyorumnanaktan
Cenin' in güncesi (6.ay)
21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, Vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı “müzik”imiş, Vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor. Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz. Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş. Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum.
5 hafta sonra bebişimi görücem bugundelikafadulden
yaww reklamları neden sevmıyorsunuz ben reklamcıyım :gitme:
ayyy cok seker ben bugun 21 e girdim benim kinide yazarmısın nolurrrrrrrrrr
zeynnnn maşallah kocaman kızın var vallahi kucucuksun daha yahuopuyorumnanaktan
canim evet sana okadar cok cevap yazdimki hicbirine geri dönmeyince cok üzüldüm cünkü hic kimseyi kiracak birsey yazmadim simdiye kadar neyse heralde duygusal günümdeyim bende ondan biraz iclendim kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan
canim yok sen degilsin tabi senin ikiz gebelik 8kilo alman normal tatlim bende 3kilo almisim eger bu tempoda gidersem fazla almam heralde nesye sagligimiz keyfimiz yerinde olsunda kilolari veririz nasilolsakaydirigubbakcemile5
ah canim olurmu öyle sey ben sana hic küsermiyim sen hic kimseyi atlamiyorsun bugün gelmeyince bile seni merak ettim ayrica bijoyuda oda fazla ugramadi yanlis anlamaya sebep olduysam özür dilerim aslinda böyle seylere takilmazdim ama hamilelikten heralde cabuk aliniyorum tekrar kusura bakmayin:1hug:
maşallahhgünaydın kizlar..bikaç gündür giremedim hiç..
inşallah herkes iidir..
doktora gittim dün..sağliğimiz oldukça iyi maşallah
ama cinsiyet belli olmadi yine..büyük ihtimal kiz dedi ama emin olamiorum dedi.
3lü test filan istemedi.
25 inde tekrar görüşces..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?