2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Muhteşemm bir şey bu yaaaa:)) yerim ben bebeklerimizi yerim yerim napıyolar acaba şimdi yaa. dün eşim tutturdu keşek şidmi doğsa diye :) oldu dedim doğuarayım istersen :) Bir an önce gelsinler yaaa küçük şirinler:)

Yfrog Image : yfrog.com/0yimg0119rgj birisi senin icin resmimi koyuyorum yanimdaki eltimin oglu iki hafta önce sözü vardida orda cekmistik belki rüyanda beni görürsün artikkaydirigubbakcemile3

Zeyn yüzün tam olarak görünmesede yandan süper bir burnun var ve güzel hatunsun inşallah bebikinde sana benzer opuyorumnanaktan

günaydın kasım anneleri, bijoux 20. haftada ne diyor bebişler.....

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

bu yazının hepsini facebook a koyucam şimdi :)

ben de gıdıyoum bırısı hadı bakalım bugun daha az bılg karsısında kalmaya gayret etcem öğlen gelırım gorusuruz..

Aso göbeğin çıktımı benimki haftasonu biraz vardı bugün yine yok..
Doktora benimle gelmese inanmayacak kocam hamile olduğuma geçen akşam sordu neden karnın büyümüyor diye :umursamaz:

oley reklam sevmeyen koca bi grup olduk aferın bıze
yaww reklamları neden sevmıyorsunuz ben reklamcıyım :gitme:

ayyy cok seker ben bugun 21 e girdim benim kinide yazarmısın nolurrrrrrrrrr

zeynnnn maşallah kocaman kızın var vallahi kucucuksun daha yahuopuyorumnanaktan

Cenin' in güncesi (6.ay)

21 hafta yaşındayım; bir keresinde ben çok yaramazlık yapıyordum sonra tanımadığım bazı sesler duydum, çok güzeldi, sessizce dinledim, anneciğim babacığıma “galiba senin gibi sanatçı olacak, Vivaldi’yi çok seviyor” dedi, o sesin adı “müzik”imiş, Vivaldiyi tanımıyorum ama, artık annemle hep müzik dinliyoruz, müzik dinlemeyi çok seviyorum, bazen dinlerken uyuyorum, annemde mutlu oluyor. Anneciğimin ayak ve ayak bilekleri benim büyümemden dolayı şiştiği için hep dinleniyoruz. Babam dedi ki eğer yüzünde ve ellerinde şişme olursa doktora gitmemiz gerekirmiş. Kalbim çok çalışıyor, sürekli kan pompalıyorum ama yine de bu aralar yavaş büyüyorum, sadece 400gram oldum.

bu yazının hepsini facebook 2010 kasım anneleri tartışma panosuna koydum. ordan bakabilirsiniz hafta hafta :)

gördüm canım çok tatlısın profilden anladığım kadarıyla :)
sagol tatlim
Zeyn yüzün tam olarak görünmesede yandan süper bir burnun var ve güzel hatunsun inşallah bebikinde sana benzer opuyorumnanaktan

canim ben resim cektirmeyi fazla sevmiyorum pcdede sadece bunu bulabildim ilerde cekersem yine koyarim esimde eltimin ogluyla cok benziyorlar heralde oglum olursa esimle eltimin oglu arasi birsey olur:smiley-cool:

cok guzelll ya ağlayasım geldi... bende mozart dinlettim akşam sositososito

günaydın kizlar..bikaç gündür giremedim hiç..
inşallah herkes iidir..

doktora gittim dün..sağliğimiz oldukça iyi maşallah
ama cinsiyet belli olmadi yine..büyük ihtimal kiz dedi ama emin olamiorum dedi.
3lü test filan istemedi.
25 inde tekrar görüşces..

canim cok sagol simdi 33 yasindayim ama herkes daha kücük göründügümü söylüyor ben 17 yasimda evlendim 20 yasimdayken kizim kucagimdaydi bazen ben bile inanamiyorum boyumla kizim olduguna:hulya:

ii bana küsmemene sevindim cnm, merak etmeyin die akşamları hiç olmazsa yazıyorum, bu aralar biraz az takıldım nette başımın ağrısından dolayı ama annadığım kadarıyla bu baş ağrıları hamilelik boyunca tam geçmeyecek maalesef...sen varis çorabını giymeye başladın galiba? nasıl bi şi?

maşallahh
ya nasıl göremez anlamadım benimki 12.haftamda şak diye söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…