günaydın nalacım hoşgeldin a.s.
evet yaaaa çok merak ediyorum ben de yaaa.bende haftaya cumartesi gireceğim.. bakalım kime benziyor bebikler aklinialirimsmile
Benim haftasonu belliydi karnım tüm gün. sabah bi uyandım karnım inmiş :))))))))))))))))))))))))) ama az da olsa var artık kilo almışımda göbek yapmışım gibi oldu :)))) sanırım başladık biz büyümeye dur resim koyayım çekeyim de
Aso göbeğin çıktımı benimki haftasonu biraz vardı bugün yine yok..
Doktora benimle gelmese inanmayacak kocam hamile olduğuma geçen akşam sordu neden karnın büyümüyor diye :umursamaz:
5 hafta sonra bebişimi görücem bugundelikafadulden
canim günaydin hosgeldinGünaydın kızlar...
tatlim cinsiyeti birdahakine belli olur sagligi iyiymis önemli olan o gözün aydinolumunekankayizsmilegünaydın kizlar..bikaç gündür giremedim hiç..
inşallah herkes iidir..
doktora gittim dün..sağliğimiz oldukça iyi maşallah
ama cinsiyet belli olmadi yine..büyük ihtimal kiz dedi ama emin olamiorum dedi.
3lü test filan istemedi.
25 inde tekrar görüşces..
ii bana küsmemene sevindim cnm, merak etmeyin die akşamları hiç olmazsa yazıyorum, bu aralar biraz az takıldım nette başımın ağrısından dolayı ama annadığım kadarıyla bu baş ağrıları hamilelik boyunca tam geçmeyecek maalesef...sen varis çorabını giymeye başladın galiba? nasıl bi şi?
evet yaaaa çok merak ediyorum ben de yaaa.
Benim haftasonu belliydi karnım tüm gün. sabah bi uyandım karnım inmiş :))))))))))))))))))))))))) ama az da olsa var artık kilo almışımda göbek yapmışım gibi oldu :)))) sanırım başladık biz büyümeye dur resim koyayım çekeyim de
günaydınn kızlar. ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğim siz yönledirecekmisiniz die sordum doktoruma. gerek yok ben her muayenede ayrıntılı bakıorum. ama istersen git başka bi doktora yaptır dedinapaım doktor mu bakaım şimdi. ben bebekle ilgili her ölçümü her kontrolde yapıorum dedi doktorum
günaydınn kızlar. ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğim siz yönledirecekmisiniz die sordum doktoruma. gerek yok ben her muayenede ayrıntılı bakıorum. ama istersen git başka bi doktora yaptır dedinapaım doktor mu bakaım şimdi. ben bebekle ilgili her ölçümü her kontrolde yapıorum dedi doktorum
iyide ultrason cihazı nasıl ki ? benim 2 li test için bile kapsamlı bir ultrasonda ölçümler yapıldı..
Doktorların muayene için kullandıkları ultrason farklı test için kullanılanlar farklı :bbo:
Nalancım sağlığına dikkat et ama kendini de çok özletme :sinifsinif:
Asocum ne ettin yalattın mı camını üst kattaki insanlıktan nasibini almamış yaratıklarakaydirigubbakcemile
Zeyncim inşallah diğer kişi ben değilimdirbenneyaptımki
anammm su siparişi verdiğimi unuttum yağlandım oturdum az sonra gelir sucu napiyim sütçüye değil sucuya kısmet oldu :roflol:
maşallahh
ya nasıl göremez anlamadım benimki 12.haftamda şak diye söyledi..
evet yaaaa çok merak ediyorum ben de yaaa.
profetikim ben tv izlemiyorum dolayısıyla reklamlara sinir olma günlerim eskide kaldı..
birisi sence tek bır spermın pesıne dusuyoruz seklınde bır reklamın tv de oynuyo olma olasılıgı nedır? KK den bahsedıyorum tabii ki.ohaoldumsmile
ayenn :))))) ben şidmi resim koyuyorum. kargo geldi de hemen koyamadım resmi şidmi koyuyorumhe işte benimki de kilo almışım göbeği gibi boshayallersmile
benim doktorum ayrıca perinatoloji uzmanı ondan kendisi yapcak allahtan.iyide ultrason cihazı nasıl ki ? benim 2 li test için bile kapsamlı bir ultrasonda ölçümler yapıldı..
Doktorların muayene için kullandıkları ultrason farklı test için kullanılanlar farklı :bbo:
Aaa birde bu ayrıntılı ultrasonu hastane dışında bir merkeze yönlendirdi orada yapılacak
sen de ille göstercem diyosun yanianammm su siparişi verdiğimi unuttum yağlandım oturdum az sonra gelir sucu napiyim sütçüye değil sucuya kısmet oldu :roflol:
benim de ikili testte girdiğim ultrason radyoloji bölümündeydi... doktorların ultrasonu o kadar da kaliteli değildi..
ayrıntılı da ne olur bilmiyorum
saol cnm benim dikkat ederim, sen nasılsın, geçmiş olsun kaza atlatmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?