- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
canim bende simdiye kadar ayrintili ultrasona girmedim 20.haftada yapicak benim doktorum istersen sende ozaman yaptir
iyide ultrason cihazı nasıl ki ? benim 2 li test için bile kapsamlı bir ultrasonda ölçümler yapıldı..
Doktorların muayene için kullandıkları ultrason farklı test için kullanılanlar farklı :bbo:
Aaa birde bu ayrıntılı ultrasonu hastane dışında bir merkeze yönlendirdi orada yapılacak
benim dr um da aynısını söyledi canım ben de girmeyi düşünmüyorum ayrıntılıya.. zaten süper ultrason kullanıyor ona güveniyorummmm.
anammm su siparişi verdiğimi unuttum yağlandım oturdum az sonra gelir sucu napiyim sütçüye değil sucuya kısmet oldu :roflol:
ben de doktora gittiğimde sorucam 3lü yaptırıcak mı diye.... niyeyse ilgisiz doktorlara denk geldim inşallah gideceğim doktor ilgilenir eyvahedigeldismile
günaydın kizlar..bikaç gündür giremedim hiç..
inşallah herkes iidir..
doktora gittim dün..sağliğimiz oldukça iyi maşallah
ama cinsiyet belli olmadi yine..büyük ihtimal kiz dedi ama emin olamiorum dedi.
3lü test filan istemedi.
25 inde tekrar görüşces..
canim günaydin hosgeldin
tatlim cinsiyeti birdahakine belli olur sagligi iyiymis önemli olan o gözün aydinolumunekankayizsmile
canim insallah zamanla azalir agrilarin benim varis coraplarini üc gün giydim cok daral geldi dün giymedim bugünde giymeyi düsünmüyorum sadece disari cikarsam giyicem evde oldugum zamanlar giymeyi düsünmüyorum sempatiksalakcinni doktorum kizmaz insallahklava:
sen de ille göstercem diyosun yani
acil durum elbisem hazır -tatlicadiarzu-bi gün birine ii yakalancan sen bijo :jeyyar::jeyyar:
günaydın canım canahı ben de merak ediyorum facebookdan da sormak istemedim bakalım gelir belki bişeyler yazmaya..günaydın güzel anneler ve minik bebişleri
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
bu aralar çok fazla giremedim işlerim yoğun gidiyor
canah tan haber varmı?
günaydın güzel anneler ve minik bebişleri
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
bu aralar çok fazla giremedim işlerim yoğun gidiyor
canah tan haber varmı?
:))) ee hamilellik incek hepsi merak etme sen.bana ilk erkeğe benzio dediler..12 haftaliktik.
sonraki kontrollerde bağdaş kurdu hep bebiş.göstermedi bi türlü..
şimdi de kiza benzio diolar..sağliği yerinde çok şükür allaha.bu daha önemli.
ama merakimdan çatlamak üzereyim.
benim döt göbek kocaman oldu maşallah..o kadar çok kilo aldim ki anlatamam..
gören şok oluyo. :CüvCüv:
bak cnm koydum resimhe işte benimki de kilo almışım göbeği gibi boshayallersmile
aaaa giy onları cnm, evdeyken giy dışarı çıkarken giymezsin, ileride varis sorunun çoğalırsa çok ağrın olur haberin olsun...
sağlığının ii olmasına sevindim cnm, umarım en yakın zamanda cinsiyetinide öğrenirsin...
İşte bende onun için diyorum ya kendi cihazlarından neyin ayrıntısını görecekler bir çoğu cinsiyeti bile göremiyor..boshayallersmile
hoşgeldin kuşum opuyorumnanaktan
Sağol atlattık geçti gitti çok şükür olan arabaya oldu boydan boya bir çamurluktan diğerine kadar ne var ne yok aldı boshayallersmile sağlık olsunzemuszemus
günaydın kıslar. bugün öğlenden sonra burada yokum.
dışarda bir işim var ve sonra doktora gideceğim.
bu sıcakta öğlen dışarı çıkmak zor zor, sabahtan her yer yanmaya başladı.
sabah işe geldim midem bulandı. soda içtim hemen. iştahım iyi ama bu bulantıları anlamıyorum.
dr. haberlerini yarın paylaşırım. düşünmemeye çalışıyorum sonra çok heyecanlanıyorum.
canah naptı acaba ya :çok üzgünüm:
Her şeyin hayırlısı olsun canım inşalllahhh test sonuçları çok güzle çıkacak inşallahmerak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
haklisin canim ayakta cok kalirsam bacaklarimin agrisindan duramiyorum aslinda giysem iyi olucak giyeyim bari hic istemiyorum ama :umursamaz:
saol tatlim.inşallah öğreniriz 25inde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?