2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bende simdiye kadar ayrintili ultrasona girmedim 20.haftada yapicak benim doktorum istersen sende ozaman yaptir

sordum işte kızlar bende. ama farkediyorum da herşeini ölçüo her gittiğimde. bu doktoruma da güveniyorum ne bileim. ama için rahat etmicekse gidip göster istediğin yere dedi

benim dr um da aynısını söyledi canım ben de girmeyi düşünmüyorum ayrıntılıya.. zaten süper ultrason kullanıyor ona güveniyorummmm.

bende güveniyorum bu doktoruma gerçekten. ayrıntılı bakıorum ben hep ama renkliye girmek istiyorsan bu hastanede yok baktırabilirsin diyor.

anammm su siparişi verdiğimi unuttum yağlandım oturdum az sonra gelir sucu napiyim sütçüye değil sucuya kısmet oldu :roflol:

bi gün birine ii yakalancan sen bijo :jeyyar::jeyyar:

ben de doktora gittiğimde sorucam 3lü yaptırıcak mı diye.... niyeyse ilgisiz doktorlara denk geldim inşallah gideceğim doktor ilgilenir eyvahedigeldismile

canım sende kafana göre doktor bulsana bence. şimdiden sevdiin güvendiin birini bul bence. ben iiki deiştirmişim doktorumu diorum

günaydın güzel anneler ve minik bebişleri
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
bu aralar çok fazla giremedim işlerim yoğun gidiyor
canah tan haber varmı?

sağlığının ii olmasına sevindim cnm, umarım en yakın zamanda cinsiyetinide öğrenirsin...

aaaa giy onları cnm, evdeyken giy dışarı çıkarken giymezsin, ileride varis sorunun çoğalırsa çok ağrın olur haberin olsun...

sen de ille göstercem diyosun yani

bi gün birine ii yakalancan sen bijo :jeyyar::jeyyar:
acil durum elbisem hazır -tatlicadiarzu-

canah tan haber varmı?
günaydın canım canahı ben de merak ediyorum facebookdan da sormak istemedim bakalım gelir belki bişeyler yazmaya..

canah tan haber varmı?

günaydın baraynahı bende merak ediyorum girmedi haber vermek için daha

:))) ee hamilellik incek hepsi merak etme sen.

he işte benimki de kilo almışım göbeği gibi boshayallersmile
bak cnm koydum resim

günaydın kıslar. bugün öğlenden sonra burada yokum.
dışarda bir işim var ve sonra doktora gideceğim.
bu sıcakta öğlen dışarı çıkmak zor zor, sabahtan her yer yanmaya başladı.
sabah işe geldim midem bulandı. soda içtim hemen. iştahım iyi ama bu bulantıları anlamıyorum.
dr. haberlerini yarın paylaşırım. düşünmemeye çalışıyorum sonra çok heyecanlanıyorum.

aaaa giy onları cnm, evdeyken giy dışarı çıkarken giymezsin, ileride varis sorunun çoğalırsa çok ağrın olur haberin olsun...

haklisin canim ayakta cok kalirsam bacaklarimin agrisindan duramiyorum aslinda giysem iyi olucak giyeyim bari hic istemiyorum ama :umursamaz:

slm tatlım, sağlık olsun tabi cnm sana bi şi olmasın araba tamir edilir nasılsa, valla arabayı o kadar çizebilmekte marifet ister kasaptan almış ehliyeti herhalde, çarpışan araba gibi olmuşsunuz...

canim güzel haberlerini bekliyoruz bizim burasida cok soguk simdi öyle bir yagmur yagiyorki anlatamam heryer farkli isteboshayallersmile

canah naptı acaba ya :çok üzgünüm:

merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.

Her şeyin hayırlısı olsun canım inşalllahhh test sonuçları çok güzle çıkacak inşallah

haklisin canim ayakta cok kalirsam bacaklarimin agrisindan duramiyorum aslinda giysem iyi olucak giyeyim bari hic istemiyorum ama :umursamaz:

giy tabi tatlım sağlık için ne de olsa, 1-2 saat giy sonra çıkartırsın 1-2 saat sonra yine giyersin, bi kere oluştumu tedavisi daha zor ve ağrılı benden sana sölemesi, sonra ilerde giyseydim keşke dersin...

canahcim rabbim yardimciniz olsun insallah testlerin iyi cikar senin dedigin gibi herkese birseyler söylüyorlar sonrasinda sapasaglam bébekler doguyor bu ücaylarda rabbim dualarini kabul etsin bizim dualarimizda seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canah canım allah yardımcın olsun beklemek çok zordur şimdi senin için. inşallah dedikleri kadar önemli bir sorunu yoktur bebeğinin..dua ediyorum sana inan hep aklıma geliyorsun bizi habersiz bırakma oldu mU?

ayrıntılı konusunda ben biraz değişik düşünüyorum şimdi yazmiyim herkesin algısı farklı malum..

kalkim de yemeğimi yapim akşama çok üşeniyorum sonra -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…