2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ii haberlerle dön cnm fazla heycanlanma, hava çok sıcak dikkat et kendine...

sabah işe gelirken kadının biri gözgöre bana çarpıyordu
tamponu ile çarptı
bi bağırdım kadına dikkat edin dedim
salak kadın yaaa

canahcım sapasağlam bir bebek dünyaya getirirsin inşallah, senin ve bebeğin için dua adiyorum. morelini yüksek tut. hiç belli olmaz düzeliverir birden, ana rahmi mucizevi bir yer.

:))) ee hamilellik incek hepsi merak etme sen.

bak cnm koydum resim

inşallah iner yoksa bööle dombili dolaşmak öldürür beni kaydirigubbakcemile3

hayrli haberlerle gel inşallah tatlim..
Yaaa resmimi koydum niye bakmıyosunuz yaaa :)))) kaldırırsam görürsünüz :)

baktiiim..anaaa hiç göbek yok sende ne güseeel..hatta maşallah diim
çatlamazsin kolay kolay işte...

inşallah cnm, boşver böle daha heycanlı oldu sizin için, 25 inde cinsiyeti öğrenince acayip sevineceksiniz...hihoyyyt

tabi inat etmezse yine kuzucum görüces bu sefer inşallah.
gerçi kociş kiz istio ama :hulya:

canım şimdi seni sordum son zamanlarda fazla griemiyordum
tatlım inş. test sonuçalrı güzel çıkar
bu kadar çok hamişin duası kabul olur inş.
Allah bebişini sana bağışlasın tüm dualarım seninle canım :Saruboceq::Saruboceq:

ah cnm benim teşekkür ederim.Haftasonu acayip şişti karnım var yaa dedim bi gcede karnım büyüdü herhalde.Anlaşılıyordu resmen hamile olduğum.Dün bi kalktım göbek inmiş. Eşim de gazmış yine inandık çıkıyo diye dedi. Valla yakında doğalgaz boru hattı döşicem. :)

ayy ne özlemişsindir sen şimdi bebişkonuu. bizim için el salla ona annesi
ah hemde nasıl bende korkuyorum sımdı helın gıbı ya cinsiyeti yine değişirse diye kaydirigubbakcemile3

canim cok sagol simdi 33 yasindayim ama herkes daha kücük göründügümü söylüyor ben 17 yasimda evlendim 20 yasimdayken kizim kucagimdaydi bazen ben bile inanamiyorum boyumla kizim olduguna:hulya:
vallahi maşallah... bende 30 yaındayım ama nacka kavustuk yavruya... ne guzel bsuna dememişler erken kalkan yol alır dıye

tatlım hep boyle umutlu ol bısey cıkmayacak ınsallah
bır arkadasıma da bu bebğin burnu yok. kesın almamız lazım demişlerdi . sapasağlam bir bebeği oldu 7 yaşında şimdi. kötü düşünceler olmasın hiç allah yardımcın olacaktır canahcım

Yaaa resmimi koydum niye bakmıyosunuz yaaa :)))) kaldırırsam görürsünüz :)

nirdeee

sabah işe gelirken kadının biri gözgöre bana çarpıyordu
tamponu ile çarptı
bi bağırdım kadına dikkat edin dedim
salak kadın yaaa
allahım yaaa gecmıs olsun tatlımm

herkeseee günaydınnnn ne cok kaynatmışınız okumaya yetişemedimm

ahh canımmm bide bana sorr işi bırakıyorumm iş yapsamm aklım sizdeee kalıyorrr sonraa yazan olmayıncaa sıkılıyorummm :) bilmiyorum naapcam

radyolaji ye gönderiyolarrr ult.için canım

hafta sonu inmişti biraz göbeğim benimde kociş dedi ki bebek nereye gitti
dolaba koydum alicam birazdan dedim kaydirigubbakcemile3
ama yemekten sonra geri geldi
acaip gazim oluyo benimde..

melodi canım hadi inşallah cinsiyeti öğrenirsin bu sefer.. hayırlı haberlerle gel inşallah..

Bafocum göbek şovda

Allah yardımcınız olsun cnm, inşallah her şey gönlünüzce olur, inşallah bebişinde önemli bi hastalık yoktur, Allah hepimize bebeğimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin dualarımız hep seninle, arada bize haber vermeyi unutma...:Saruboceq:

canahcım inşallah hiçbir sorun yaşamadan bebişini sağ salim kucağına alırsın. rabbim bu mubarek 3 aylarda hepimizin duasını kabul etsin. sağsalim kavuşalım bebişlerimize.

barayscım sana da geçmiş olsun. kadın kör galiba nasıl çarptı sana. ben işe gelirken çok yaşıyorum ışıkta araçlara kırmızı yanmasına rağmen gayet rahat bir şekilde geçiyorlar. kaç kere bağırdım ama duyan yok.

hafta sonu inmişti biraz göbeğim benimde kociş dedi ki bebek nereye gitti
dolaba koydum alicam birazdan dedim kaydirigubbakcemile3
ama yemekten sonra geri geldi
acaip gazim oluyo benimde..
aynen yaaa:)))) benim kahvaltıyla beraber başlıyor:) Sabah hali çok az küçücük minnacık bir göbek. resimdeki şişmeye başlama anlarından akşama kadar kocaman oluyor iyi patlamıyoruz

Günaydın kızlar ....
Geçmişi okuyayım derken baya yoruldum ama başardım . Bişey sorcam şu peş peşe alıntı ları nasıl yapıyorsunuz teknoloji özürlü olarak kocişe sorup(elektronik müh.) yiğitliğe bişey sürmeyeyişm dedim size sorayım.
ZEYN 77 i kırılmış gerçekten haklı yazıp cevap almamak kötü ama ben yetişemiyorum sonrada unutuyorum sonrada bunalıyorum ve çıkıyorum üzdüklerim varsa kuzura bakmayın.Artık kağıt kalem ouyorum eskiye. hehehekaydirigubbakcemile3
MELAİKECİĞİM ciğim kızın hayırlı olsun
FİRYLİKE inş bir an önce öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Canah dualarımız seninle rabbim yanımızdan ayrılmasın. İçimden bir ses herşeyin çok ii olcağını güzel sonuç alacağımızı söylüyor.
BARAYs geçmiş olsun canım görmemiş mi kafasız şey işte bundan dolayı korkuyorum trafikden insanlar dalgınken nasıl kullanabilir ya birine zarar verirse allah korusun işte insan oğlu benciliz.
bafocuğum güzel haberlerini bekliyoruz.

canahh cım cok geçmiş olsunn dularımızzz seninleee rabbim sağ salim kucağına almayı nasipp etsinnn
inş.cok önemlii bişey cıkmazz rahatlarsın

ASO resmine nerden bakacazzzzzzzz.
bide faceboook daki siteyi kim kontrol ediyor bende üyelik onayı yolladım ama.....?

aynen yaaa:)))) benim kahvaltıyla beraber başlıyor:) Sabah hali çok az küçücük minnacık bir göbek. resimdeki şişmeye başlama anlarından akşama kadar kocaman oluyor iyi patlamıyoruz

sen zayif kalmayi başarmişsin maşallah ama yaa..
ben 36 dan 40 a terfi ettim çoktan :)

benimkide kız istiyodu cnm bende tabi, kız olduğunu öğrenince mutluluktan ağladık, kayınvaldemde yanımızdaydı o da ağladı cnm benim, nerdeyse atlayıp dr.a sarılacaktı...

nedendir bilmem ama kız torun haberi herkesi çok mutlu etti, ocak ayında eltim erkek bebek doğurdu şimdi bunun kız olduğunu öğrenince daha bi duygusala bağladılar, hemen kayınpederi aradı kayınvaldem söledi kız olduğunu ikisi karşılıklı ağladılar mutluluktan, öle yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…