günaydın kıslar. bugün öğlenden sonra burada yokum.
dışarda bir işim var ve sonra doktora gideceğim.
bu sıcakta öğlen dışarı çıkmak zor zor, sabahtan her yer yanmaya başladı.
sabah işe geldim midem bulandı. soda içtim hemen. iştahım iyi ama bu bulantıları anlamıyorum.
dr. haberlerini yarın paylaşırım. düşünmemeye çalışıyorum sonra çok heyecanlanıyorum.
:))) ee hamilellik incek hepsi merak etme sen.
bak cnm koydum resim
günaydın kıslar. bugün öğlenden sonra burada yokum.
dışarda bir işim var ve sonra doktora gideceğim.
bu sıcakta öğlen dışarı çıkmak zor zor, sabahtan her yer yanmaya başladı.
sabah işe geldim midem bulandı. soda içtim hemen. iştahım iyi ama bu bulantıları anlamıyorum.
dr. haberlerini yarın paylaşırım. düşünmemeye çalışıyorum sonra çok heyecanlanıyorum.
Yaaa resmimi koydum niye bakmıyosunuz yaaa :)))) kaldırırsam görürsünüz :)
inşallah cnm, boşver böle daha heycanlı oldu sizin için, 25 inde cinsiyeti öğrenince acayip sevineceksiniz...hihoyyyt
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
ah cnm benim teşekkür ederim.Haftasonu acayip şişti karnım var yaa dedim bi gcede karnım büyüdü herhalde.Anlaşılıyordu resmen hamile olduğum.Dün bi kalktım göbek inmiş. Eşim de gazmış yine inandık çıkıyo diye dedi. Valla yakında doğalgaz boru hattı döşicem. :)inşallah iner yoksa bööle dombili dolaşmak öldürür beni kaydirigubbakcemile3
hayrli haberlerle gel inşallah tatlim..
baktiiim..anaaa hiç göbek yok sende ne güseeel..hatta maşallah diim
çatlamazsin kolay kolay işte...
tabi inat etmezse yine kuzucum görüces bu sefer inşallah.
gerçi kociş kiz istio ama :hulya:
ah hemde nasıl bende korkuyorum sımdı helın gıbı ya cinsiyeti yine değişirse diye kaydirigubbakcemile3
ayy ne özlemişsindir sen şimdi bebişkonuu. bizim için el salla ona annesi
vallahi maşallah... bende 30 yaındayım ama nacka kavustuk yavruya... ne guzel bsuna dememişler erken kalkan yol alır dıyecanim cok sagol simdi 33 yasindayim ama herkes daha kücük göründügümü söylüyor ben 17 yasimda evlendim 20 yasimdayken kizim kucagimdaydi bazen ben bile inanamiyorum boyumla kizim olduguna:hulya:
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
Yaaa resmimi koydum niye bakmıyosunuz yaaa :)))) kaldırırsam görürsünüz :)
allahım yaaa gecmıs olsun tatlımmsabah işe gelirken kadının biri gözgöre bana çarpıyordu
tamponu ile çarptı
bi bağırdım kadına dikkat edin dedim
salak kadın yaaa
bu KK çok kotu bısı bence, gnde kac saatımızı burda harcıyoruz yaa şaşırıyorum kendımıze :)) bazen ev işinden fln kısıp burdakı muhabbete devam edıyoruz pes yanı bıze:) mesela dun akşam 5te kapım çaldı, ben o saate kdr sadece utu yapmıstım, 6 da yemegı hazırlıcaktım o pişerken evı toplıcaktım 7.30 da kocam geldıgınde hersey hazır olcaktı o da butun gun bılg basında oturdugumu ya da wii oynadıgımı anlamıcaktı, ama kapıyı bı actım kı kocam gelmiş, evın o halını gorunce sok gecırdı mesela sabah bıraktıgım gıbı duruyo dıye :))) yakalandım yanı.. bence bu kdr bılg basında olmamalıyız yaaa, bebeklerımızı sımdıden klavye sesıne alıstırıyoruz tık tık tık kaydirigubbakcemile3
Muhteşemm bir şey bu yaaaa:)) yerim ben bebeklerimizi yerim yerim napıyolar acaba şimdi yaa. dün eşim tutturdu keşek şidmi doğsa diye :) oldu dedim doğuarayım istersen :) Bir an önce gelsinler yaaa küçük şirinler:)
iyide ultrason cihazı nasıl ki ? benim 2 li test için bile kapsamlı bir ultrasonda ölçümler yapıldı..
Doktorların muayene için kullandıkları ultrason farklı test için kullanılanlar farklı :bbo:
Aaa birde bu ayrıntılı ultrasonu hastane dışında bir merkeze yönlendirdi orada yapılacak
ah cnm benim teşekkür ederim.Haftasonu acayip şişti karnım var yaa dedim bi gcede karnım büyüdü herhalde.Anlaşılıyordu resmen hamile olduğum.Dün bi kalktım göbek inmiş. Eşim de gazmış yine inandık çıkıyo diye dedi. Valla yakında doğalgaz boru hattı döşicem. :)
Bafocum göbek şovdaah hemde nasıl bende korkuyorum sımdı helın gıbı ya cinsiyeti yine değişirse diye kaydirigubbakcemile3
vallahi maşallah... bende 30 yaındayım ama nacka kavustuk yavruya... ne guzel bsuna dememişler erken kalkan yol alır dıye
tatlım hep boyle umutlu ol bısey cıkmayacak ınsallah
bır arkadasıma da bu bebğin burnu yok. kesın almamız lazım demişlerdi . sapasağlam bir bebeği oldu 7 yaşında şimdi. kötü düşünceler olmasın hiç allah yardımcın olacaktır canahcım
nirdeee
allahım yaaa gecmıs olsun tatlımm
sabah işe gelirken kadının biri gözgöre bana çarpıyordu
tamponu ile çarptı
bi bağırdım kadına dikkat edin dedim
salak kadın yaaa
aynen yaaa:)))) benim kahvaltıyla beraber başlıyor:) Sabah hali çok az küçücük minnacık bir göbek. resimdeki şişmeye başlama anlarından akşama kadar kocaman oluyorhafta sonu inmişti biraz göbeğim benimde kociş dedi ki bebek nereye gitti
dolaba koydum alicam birazdan dedim kaydirigubbakcemile3
ama yemekten sonra geri geldi
acaip gazim oluyo benimde..
aynen yaaa:)))) benim kahvaltıyla beraber başlıyor:) Sabah hali çok az küçücük minnacık bir göbek. resimdeki şişmeye başlama anlarından akşama kadar kocaman oluyoriyi patlamıyoruz
inşallah iner yoksa bööle dombili dolaşmak öldürür beni kaydirigubbakcemile3
hayrli haberlerle gel inşallah tatlim..
baktiiim..anaaa hiç göbek yok sende ne güseeel..hatta maşallah diim
çatlamazsin kolay kolay işte...
tabi inat etmezse yine kuzucum görüces bu sefer inşallah.
gerçi kociş kiz istio ama :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?