onayladım hayatım opuyorumnanaktanASO resmine nerden bakacazzzzzzzz.
bide faceboook daki siteyi kim kontrol ediyor bende üyelik onayı yolladım ama.....?
oyyy ne güzel yazmışsın canım valla Allahın gönlüne göre vermesi çok güzel birşey tabi önce hayırlı olsunnn..benimkide kız istiyodu cnm bende tabi, kız olduğunu öğrenince mutluluktan ağladık, kayınvaldemde yanımızdaydı o da ağladı cnm benim, nerdeyse atlayıp dr.a sarılacaktı...
nedendir bilmem ama kız torun haberi herkesi çok mutlu etti, ocak ayında eltim erkek bebek doğurdu şimdi bunun kız olduğunu öğrenince daha bi duygusala bağladılar, hemen kayınpederi aradı kayınvaldem söledi kız olduğunu ikisi karşılıklı ağladılar mutluluktan, öle yani...
Bafocum göbek şovda
Günaydın kızlar ....
Geçmişi okuyayım derken baya yoruldum ama başardım . Bişey sorcam şu peş peşe alıntı ları nasıl yapıyorsunuz teknoloji özürlü olarak kocişe sorup(elektronik müh.) yiğitliğe bişey sürmeyeyişm dedim size sorayım.
ZEYN 77 i kırılmış gerçekten haklı yazıp cevap almamak kötü ama ben yetişemiyorum sonrada unutuyorum sonrada bunalıyorum ve çıkıyorum üzdüklerim varsa kuzura bakmayın.Artık kağıt kalem ouyorum eskiye. hehehekaydirigubbakcemile3
MELAİKECİĞİM ciğim kızın hayırlı olsun
FİRYLİKE inş bir an önce öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Canah dualarımız seninle rabbim yanımızdan ayrılmasın. İçimden bir ses herşeyin çok ii olcağını güzel sonuç alacağımızı söylüyor.
BARAYs geçmiş olsun canım görmemiş mi kafasız şey işte bundan dolayı korkuyorum trafikden insanlar dalgınken nasıl kullanabilir ya birine zarar verirse allah korusun işte insan oğlu benciliz.
bafocuğum güzel haberlerini bekliyoruz.
sen zayif kalmayi başarmişsin maşallah ama yaa..
ben 36 dan 40 a terfi ettim çoktan :)
göbek şovda canım resmim.ASO resmine nerden bakacazzzzzzzz.
bide faceboook daki siteyi kim kontrol ediyor bende üyelik onayı yolladım ama.....?
Ya 2.5 kilo aldım ben de ama şişlik çok ben de Benim 2 aydır elim ayağım her yerim şişiyor iniyor dengesizleştim iyice.sen zayif kalmayi başarmişsin maşallah ama yaa..
ben 36 dan 40 a terfi ettim çoktan :)
günaydın kıslar. bugün öğlenden sonra burada yokum.
dışarda bir işim var ve sonra doktora gideceğim.
bu sıcakta öğlen dışarı çıkmak zor zor, sabahtan her yer yanmaya başladı.
sabah işe geldim midem bulandı. soda içtim hemen. iştahım iyi ama bu bulantıları anlamıyorum.
dr. haberlerini yarın paylaşırım. düşünmemeye çalışıyorum sonra çok heyecanlanıyorum.
haklisin canim ayakta cok kalirsam bacaklarimin agrisindan duramiyorum aslinda giysem iyi olucak giyeyim bari hic istemiyorum ama :umursamaz:
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
Günaydın kızlar ....
Geçmişi okuyayım derken baya yoruldum ama başardım . Bişey sorcam şu peş peşe alıntı ları nasıl yapıyorsunuz teknoloji özürlü olarak kocişe sorup(elektronik müh.) yiğitliğe bişey sürmeyeyişm dedim size sorayım.
ZEYN 77 i kırılmış gerçekten haklı yazıp cevap almamak kötü ama ben yetişemiyorum sonrada unutuyorum sonrada bunalıyorum ve çıkıyorum üzdüklerim varsa kuzura bakmayın.Artık kağıt kalem ouyorum eskiye. hehehekaydirigubbakcemile3
MELAİKECİĞİM ciğim kızın hayırlı olsun
FİRYLİKE inş bir an önce öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Canah dualarımız seninle rabbim yanımızdan ayrılmasın. İçimden bir ses herşeyin çok ii olcağını güzel sonuç alacağımızı söylüyor.
BARAYs geçmiş olsun canım görmemiş mi kafasız şey işte bundan dolayı korkuyorum trafikden insanlar dalgınken nasıl kullanabilir ya birine zarar verirse allah korusun işte insan oğlu benciliz.
bafocuğum güzel haberlerini bekliyoruz.
alıntı yapmak istediğin kişilerin yazısının altında HQ die bi yazı ona tıkla onun rengi şefaflaşacak, sonra sayfayı okumaya devam et ve bi sonraki alıntı yapacağın kişinin altındaki HQ işaretine tıkla en son kimde HQ ya bastıysan onun yazısının altındaki ALINTI YAP yazısınada tıkla, bütün alıntı yaptığın yazılar çıkacak, altlarına cevapları yaz yolla gitsin....opuyorumnanaktan
anlatabildimmi acaba...
benimkide kız istiyodu cnm bende tabi, kız olduğunu öğrenince mutluluktan ağladık, kayınvaldemde yanımızdaydı o da ağladı cnm benim, nerdeyse atlayıp dr.a sarılacaktı...
nedendir bilmem ama kız torun haberi herkesi çok mutlu etti, ocak ayında eltim erkek bebek doğurdu şimdi bunun kız olduğunu öğrenince daha bi duygusala bağladılar, hemen kayınpederi aradı kayınvaldem söledi kız olduğunu ikisi karşılıklı ağladılar mutluluktan, öle yani...
Kızlar ben çıkıyorum kaç gündür yürüyemedim belim ağrıyor diye. Gideyim de yürüyüş yapayım ben biraz Çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzereopuyorumnanaktan
onayladım hayatım opuyorumnanaktan
oyyy ne güzel yazmışsın canım valla Allahın gönlüne göre vermesi çok güzel birşey tabi önce hayırlı olsunnn..
Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım...Emin ol duyduğum andan beri aklımdasın ve dualarımdasın...Bebeğini doğurma kararını destekliyorum...sonuçta sağlıklı dogurduğumuz bir bebeğin kaç yıl yaşayacağını, başına ne tür hastalıklar kazalar belalar geleceğinide bilemeyiz çünkü...hamilelik süreci risklerle dolu, doğumda oksijensiz kalıp başka başka problemler çıkabiliyor...geçen yıl 1 yaşındaki yeğenim koltuktan düşüp beyin kanaması ve felç geçirdi...şükür şimdi çok iyi ama o an anneciğinin kolları arasında morarmış ağzından köpükler falan gelmişti...doktorlar umut yok dedi...ama çocuk şimdi turp gibi...yani insanoğlunun başına ne zaman ne geleceği hiç belli değil...tevekkül etmek en doğru seçim...Rabbim büyük sabır, dayanma gücü versin ve bebeğin sanılanın,söylenenin aksine sağlıkla sana merhaba desin inşallah...kendine iyi bak
hehe süper teşekkür ederimivet gördüm
sağol tatlım. mesaj altında alıntı yap ve MQ var ona cvp yazmak istediklerinin mesjlarına MQ ya bas en sonda cevap yaza bas(üstte solda) o zaman olur cnm
göbek şovda canım resmim.
Bijo bakıyo facebooka da:) hadi kabul etsin seni de görelim :)
evet bende sizi göreceğim diye heyecan yaptım..
süperrrrrrrrrrrrr anlattın yemek tariflerinide öyle yapıyorsun zaten teşekkür ederim canım öpüldünhoşgeldin tatlım, boşver kocana sorma biz sana anlatırız nasıl çoklu alıntı yapıldığını...
alıntı yapmak istediğin kişilerin yazısının altında HQ die bi yazı ona tıkla onun rengi şefaflaşacak, sonra sayfayı okumaya devam et ve bi sonraki alıntı yapacağın kişinin altındaki HQ işaretine tıkla en son kimde HQ ya bastıysan onun yazısının altındaki ALINTI YAP yazısınada tıkla, bütün alıntı yaptığın yazılar çıkacak, altlarına cevapları yaz yolla gitsin....opuyorumnanaktan
anlatabildimmi acaba...
süper anlattın da orda MQ yazıyo, Multi Quote yaaani kaydirigubbakcemile3
sağol canım hem face için hemde burdaki yardımın için .olumunekankayizsmile
çok tatlılar ya sorma zeynep, bi de hemen duygusallaşıyorlar çok seviyorum onları, kız bebek kendini sevdiriyormuş ve babaanne ve dedeye çok düşkün oluyomuş öle diolar, ultrason fotosunu yolladım kayınvaldemle, kayınpederde görsün torunu die, şimdi hep ona bakıp ağlıyorlarmış, seviyorlarmış onu, çok tatlılar ya, bizde kalabilirmi bu fotosu diolar, kalsın tabi dedim...kaydirigubbakcemile3
süper anlattın da orda MQ yazıyo, Multi Quote yaaani kaydirigubbakcemile3
çok tatlılar ya sorma zeynep, bi de hemen duygusallaşıyorlar çok seviyorum onları, kız bebek kendini sevdiriyormuş ve babaanne ve dedeye çok düşkün oluyomuş öle diolar, ultrason fotosunu yolladım kayınvaldemle, kayınpederde görsün torunu die, şimdi hep ona bakıp ağlıyorlarmış, seviyorlarmış onu, çok tatlılar ya, bizde kalabilirmi bu fotosu diolar, kalsın tabi dedim...kaydirigubbakcemile3
yok cnm spor salonuna incem bu saatte yürürsem ölürüm kesin :))))) Zaten bugün 5 kilometre yürümicem belimin durumuna göre bakcam artık.:) 50 dakika sürüyor 5 km eve gel duş al fln derken 1.5 saat sonra fln gelirim yine :)çıkmaaa şimdiii cok sıcakkk tırrr
ay benim kızım inşallah annanesiyle dedesini sever en çok :)çok tatlılar ya sorma zeynep, bi de hemen duygusallaşıyorlar çok seviyorum onları, kız bebek kendini sevdiriyormuş ve babaanne ve dedeye çok düşkün oluyomuş öle diolar, ultrason fotosunu yolladım kayınvaldemle, kayınpederde görsün torunu die, şimdi hep ona bakıp ağlıyorlarmış, seviyorlarmış onu, çok tatlılar ya, bizde kalabilirmi bu fotosu diolar, kalsın tabi dedim...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?