2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ASO resmine nerden bakacazzzzzzzz.
bide faceboook daki siteyi kim kontrol ediyor bende üyelik onayı yolladım ama.....?
onayladım hayatım opuyorumnanaktan

oyyy ne güzel yazmışsın canım valla Allahın gönlüne göre vermesi çok güzel birşey tabi önce hayırlı olsunnn..

Bafocum göbek şovda

ivet gördüm

sağol tatlım. mesaj altında alıntı yap ve MQ var ona cvp yazmak istediklerinin mesjlarına MQ ya bas en sonda cevap yaza bas(üstte solda) o zaman olur cnm

sen zayif kalmayi başarmişsin maşallah ama yaa..
ben 36 dan 40 a terfi ettim çoktan :)

ASO resmine nerden bakacazzzzzzzz.
bide faceboook daki siteyi kim kontrol ediyor bende üyelik onayı yolladım ama.....?
göbek şovda canım resmim.
Bijo bakıyo facebooka da:) hadi kabul etsin seni de görelim :)
sen zayif kalmayi başarmişsin maşallah ama yaa..
ben 36 dan 40 a terfi ettim çoktan :)
Ya 2.5 kilo aldım ben de ama şişlik çok ben de Benim 2 aydır elim ayağım her yerim şişiyor iniyor dengesizleştim iyice.

hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah. ayyy bende senin kadar merak ediorum nerdeyse cinsiyeti neki. sağlıklı olsunnnnn herşeyden önce inşallah

haklisin canim ayakta cok kalirsam bacaklarimin agrisindan duramiyorum aslinda giysem iyi olucak giyeyim bari hic istemiyorum ama :umursamaz:

işten çıkıp eve gidene kadar akşamları ayaklarım abartısız 2 yada 3 katına çıkıo öyle çok şişiyoki kafamçokkarıştı ve çok sızlıo sancı yapıo. varis olmaz inşallah

canah canım 3 aylar hürmetine bebeğini Allahım sana bağışlasın. dermensız dert vermesin güzel Allahım. gerisi hallolur inşallahhhh. dermanıyla versin rabbim herşei. bizleride haberdar et. Gönlünü ferah tut inşallah bebeğin seninle olacakkk :Saruboceq:

Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım...Emin ol duyduğum andan beri aklımdasın ve dualarımdasın...Bebeğini doğurma kararını destekliyorum...sonuçta sağlıklı dogurduğumuz bir bebeğin kaç yıl yaşayacağını, başına ne tür hastalıklar kazalar belalar geleceğinide bilemeyiz çünkü...hamilelik süreci risklerle dolu, doğumda oksijensiz kalıp başka başka problemler çıkabiliyor...geçen yıl 1 yaşındaki yeğenim koltuktan düşüp beyin kanaması ve felç geçirdi...şükür şimdi çok iyi ama o an anneciğinin kolları arasında morarmış ağzından köpükler falan gelmişti...doktorlar umut yok dedi...ama çocuk şimdi turp gibi...yani insanoğlunun başına ne zaman ne geleceği hiç belli değil...tevekkül etmek en doğru seçim...Rabbim büyük sabır, dayanma gücü versin ve bebeğin sanılanın,söylenenin aksine sağlıkla sana merhaba desin inşallah...kendine iyi bak

hoşgeldin tatlım, boşver kocana sorma biz sana anlatırız nasıl çoklu alıntı yapıldığını...

alıntı yapmak istediğin kişilerin yazısının altında HQ die bi yazı ona tıkla onun rengi şefaflaşacak, sonra sayfayı okumaya devam et ve bi sonraki alıntı yapacağın kişinin altındaki HQ işaretine tıkla en son kimde HQ ya bastıysan onun yazısının altındaki ALINTI YAP yazısınada tıkla, bütün alıntı yaptığın yazılar çıkacak, altlarına cevapları yaz yolla gitsin....opuyorumnanaktan

anlatabildimmi acaba...

süper anlattın da orda MQ yazıyo, Multi Quote yaaani
kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum kaç gündür yürüyemedim belim ağrıyor diye. Gideyim de yürüyüş yapayım ben biraz Çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzereopuyorumnanaktan

benimm de kocammm kız istiyodu dr.erkek diyince %100 mü dediii dr. evet bir dahaki ay teyid eederiz ama dedi

onayladım hayatım opuyorumnanaktan

oyyy ne güzel yazmışsın canım valla Allahın gönlüne göre vermesi çok güzel birşey tabi önce hayırlı olsunnn..

çok tatlılar ya sorma zeynep, bi de hemen duygusallaşıyorlar çok seviyorum onları, kız bebek kendini sevdiriyormuş ve babaanne ve dedeye çok düşkün oluyomuş öle diolar, ultrason fotosunu yolladım kayınvaldemle, kayınpederde görsün torunu die, şimdi hep ona bakıp ağlıyorlarmış, seviyorlarmış onu, çok tatlılar ya, bizde kalabilirmi bu fotosu diolar, kalsın tabi dedim...kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ivet gördüm

sağol tatlım. mesaj altında alıntı yap ve MQ var ona cvp yazmak istediklerinin mesjlarına MQ ya bas en sonda cevap yaza bas(üstte solda) o zaman olur cnm
hehe süper teşekkür ederim

çok güzel yaaa seni daha da çok heveslendiriyolardır tabi böyle yaptıklarında. inşallah hep böyle gider ilişkiniz canım.. kayınpederim ben nişanlanmadan öldü, kayınvalidemin de 6.torunu olucak o yüzden pek heyecanı yok ama onlar ailecek bebekleri çok severler biliyorum.

kızlar dün annemle alış verişe çıktık. önce bikini bakayım dedim. indirimde buldum, 42 bedenleri denedim. aman tanrım 42 bedenin üstü bile olmadı. yani şimi iyi gibi ama bir ay sonra küçük gelecek. 44 bedenleri yoktu. diğerleride pahalı olduğu için bakmadım. kalıplarıda küçük gibi geldi.
sonra evde giymek için penye elbise baktım. 5 beden deniyorum oluyor ama bütün yaz giyme emkenım lmayacak bedenden dolayı. moralim bozuldu. sonra başka bir yerde elbise buldum 46 beden yazıyor ama kalıbı küçük giydim gayet güzel durdu. annem aldı hemen. başka bir yerde çok hoş ve değişik bir elbise buldum. modeli tarif etmem zor ama üst üste 2 parça. üstteki kısa altındaki biraz daha uzun ve yanları dışa doğru yamuk. anlatmayı beceremedim ama normal bir elbise. hamile için çok rahat. çok beğendim ama 45 tl idi. belki koçiş doğumgünü hediyesi olarak alacak bana.
göğüslerim şimiden bu kadar büyüdü annem diyor nadide sultan olacaksın diyor.

ayyy maşallah maşallah böyle kaynana kayınbaba herkese inşallah. oyyyyy oyyyyyyyy bizimkiler aklıma geldi de içlendim

çıkmaaa şimdiii cok sıcakkk tırrr
yok cnm spor salonuna incem bu saatte yürürsem ölürüm kesin :))))) Zaten bugün 5 kilometre yürümicem belimin durumuna göre bakcam artık.:) 50 dakika sürüyor 5 km eve gel duş al fln derken 1.5 saat sonra fln gelirim yine :)

ay benim kızım inşallah annanesiyle dedesini sever en çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…