evet bende sizi göreceğim diye heyecan yaptım..
sağol canım hem face için hemde burdaki yardımın için .olumunekankayizsmile
kızlar dün annemle alış verişe çıktık. önce bikini bakayım dedim. indirimde buldum, 42 bedenleri denedim. aman tanrım 42 bedenin üstü bile olmadı. yani şimi iyi gibi ama bir ay sonra küçük gelecek. 44 bedenleri yoktu. diğerleride pahalı olduğu için bakmadım. kalıplarıda küçük gibi geldi.
sonra evde giymek için penye elbise baktım. 5 beden deniyorum oluyor ama bütün yaz giyme emkenım lmayacak bedenden dolayı. moralim bozuldu. sonra başka bir yerde elbise buldum 46 beden yazıyor ama kalıbı küçük giydim gayet güzel durdu. annem aldı hemen. başka bir yerde çok hoş ve değişik bir elbise buldum. modeli tarif etmem zor ama üst üste 2 parça. üstteki kısa altındaki biraz daha uzun ve yanları dışa doğru yamuk. anlatmayı beceremedim ama normal bir elbise. hamile için çok rahat. çok beğendim ama 45 tl idi. belki koçiş doğumgünü hediyesi olarak alacak bana.
göğüslerim şimiden bu kadar büyüdü annem diyor nadide sultan olacaksın diyor.
yok cnm spor salonuna incem bu saatte yürürsem ölürüm kesin :))))) Zaten bugün 5 kilometre yürümicem belimin durumuna göre bakcam artık.:) 50 dakika sürüyor 5 km eve gel duş al fln derken 1.5 saat sonra fln gelirim yine :)
ay benim kızım inşallah annanesiyle dedesini sever en çok :)
sırnaşık şey hadi ay :roflol: ben onu hep HQ die görüyom...:roflol::roflol:
yaşlılık işte gözlerde bozulmuş artık...-tatlicadiarzu-:roflol:
Kızlar ben çıkıyorum kaç gündür yürüyemedim belim ağrıyor diye. Gideyim de yürüyüş yapayım ben biraz Çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzereopuyorumnanaktan
benimm de kocammm kız istiyodu dr.erkek diyince %100 mü dediii dr. evet bir dahaki ay teyid eederiz ama dedi
hehe süper teşekkür ederim
göbek şovda canım resmim.
Bijo bakıyo facebooka da:) hadi kabul etsin seni de görelim :)
evet bende sizi göreceğim diye heyecan yaptım..
süperrrrrrrrrrrrr anlattın yemek tariflerinide öyle yapıyorsun zaten teşekkür ederim canım öpüldün
sağol canım hem face için hemde burdaki yardımın için .olumunekankayizsmile
ii sevindim valla, hadi sana ii alıntılar...
çok güzel yaaa seni daha da çok heveslendiriyolardır tabi böyle yaptıklarında. inşallah hep böyle gider ilişkiniz canım.. kayınpederim ben nişanlanmadan öldü, kayınvalidemin de 6.torunu olucak o yüzden pek heyecanı yok ama onlar ailecek bebekleri çok severler biliyorum.
ben o açıdan şanslıyım cnm, ilk kız torun olduğu için acayip heyecan yaptılar, bizim bide 6 sene sonra olunca daha bi duygusallaştılar, inşallah aramızda hiç bi zaman tatsızlık olmaz, ama olcağını zannetmem ben onlara onlarda bana saygı duyuyorlar en önemliside bu zaten...
seninde başın sağolsun yazık adam oğlunun nişanını görememiş en üzücü tarafıda budur zaten, eşin çok üzülmüştür...
nalanın adına çok sevindim bizimnkilerde bebek için çok heveslendiler ama çocuk sevmiyorlar fazla o nedenle apartmandaki çocuklu ve sesli ailelerden öc alma için çocuğuma davul alcaklarmış. işte çirkinliklerine alet etcekler ismine bile biz karar veremiyoruz düşünün sevgiyi. nalancığım allah nazarlardan saklasın ilişkinizi.
çok güzel yaaa seni daha da çok heveslendiriyolardır tabi böyle yaptıklarında. inşallah hep böyle gider ilişkiniz canım.. kayınpederim ben nişanlanmadan öldü, kayınvalidemin de 6.torunu olucak o yüzden pek heyecanı yok ama onlar ailecek bebekleri çok severler biliyorum.
canım nalancım anlatmış ben bişey yapmadım. faceden de gördüm seni renki gözlüsün galiba çok süper görünüyosun hayatım opuyorumnanaktan
aaaaaa saces senle ortak arkadaşımız var facede :))))))))
amiiiiiinnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))gögüsmü dedinnnn kafamçokkarıştı benimki çatladı bile :1ninca:eyvahedigeldismile
ayyyy benimde inşallah aso. onları hiççççççççççççç sevmez inşallahhhhhhhhhh :lepi:
aaa ne yaşlısıklava: notebook un küçük ondan öyle gördün :1closedeyes:
aso iyi sporlar balım dikkat et bak, çok yorulma kaydirigubbakcemile2
Burc Çelik :)))))))kimmmmmm
Burc Çelik :)))))))
ayyy maşallah maşallah böyle kaynana kayınbaba herkese inşallah. oyyyyy oyyyyyyyy bizimkiler aklıma geldi de içlendim
yok cnm spor salonuna incem bu saatte yürürsem ölürüm kesin :))))) Zaten bugün 5 kilometre yürümicem belimin durumuna göre bakcam artık.:) 50 dakika sürüyor 5 km eve gel duş al fln derken 1.5 saat sonra fln gelirim yine :)
aaa ne yaşlısıklava: notebook un küçük ondan öyle gördün :1closedeyes:
aso iyi sporlar balım dikkat et bak, çok yorulma kaydirigubbakcemile2
allaha şükür benim de bir sorunum yok eşimin ailesiyle bu konuda şanslıyım biraz sanırım..ben o açıdan şanslıyım cnm, ilk kız torun olduğu için acayip heyecan yaptılar, bizim bide 6 sene sonra olunca daha bi duygusallaştılar, inşallah aramızda hiç bi zaman tatsızlık olmaz, ama olcağını zannetmem ben onlara onlarda bana saygı duyuyorlar en önemliside bu zaten...
seninde başın sağolsun yazık adam oğlunun nişanını görememiş en üzücü tarafıda budur zaten, eşin çok üzülmüştür...
amiiiiiinnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Çok teşekkür ederim canım benimmm.NALANcım sana da teşekkürler:) daha çıkamadım evden :)kaydirigubbakcemile3
benimkide inşallah anneannesi ve annesinin ailesini sever.Gerçi çocuklar çok ii biliyorlar gerçek sevgiyi o nedenle ben eminim çok şükür rabbime insan sevgisi ile dolu bir ailem var.yok cnm spor salonuna incem bu saatte yürürsem ölürüm kesin :))))) Zaten bugün 5 kilometre yürümicem belimin durumuna göre bakcam artık.:) 50 dakika sürüyor 5 km eve gel duş al fln derken 1.5 saat sonra fln gelirim yine :)
allaha şükür benim de bir sorunum yok eşimin ailesiyle bu konuda şanslıyım biraz sanırım..
bu dünyada en çok sevdiği, uğruna yapamayacağı şey olmayan birisiydi babası eşim için. eşimi kazan dibi olarak yaptıklarından çok sevmiş babası çok ilgilenmiş. aradan 5 sene geçti hala ağlar babası için hep anar.. çok üzüldüğü şeylerden biri de babası beni hiç görmedi nişanda diyodu eşim ama kısmet böyleymiş..
bi dedesi olacak oğluşumun marem dedesi o da valla iki dedeye yeticek her telefonda toprak toprak valla ailecek bıkmış durumdayız :roflol:
:)Bizim yurttan öğrencimizdi:)kaç sene oldu görmedim konuşmadım valla :)evet canım gördüm akrabam:teytey:
yaa çok üzüldüm canım tanımayacak demişsin yaiçlenme hayatım nie içlendin, bende kendi annem ve babam açısından şanssızım boşver, herkesin sorunları başka işte...
inşallah cnm, benimki annanesi ve dedesini tanıyamayacak onun için babaanne tarafına düşkün olacak...
ay çok güldüm sabah sabah valla...:roflol:
ohhh yap yemeğini ben ne yapcaksam hiç bilmiyorum taze fasülye yaparım belki.çok kolay gelsin sana da canım . hadi ben kaçtım artık çok öpüldünüz güzellerbende yemek yapacam şimdi çıkıp, belki öğleden sonra tekrar gelirim bende, şu işlerimi bi hallediiim de, ama önce göbek şovdan sana bi bakim bakalım göbüş ne kadan çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?