2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende sizi göreceğim diye heyecan yaptım..
sağol canım hem face için hemde burdaki yardımın için .olumunekankayizsmile

canım nalancım anlatmış ben bişey yapmadım. faceden de gördüm seni renki gözlüsün galiba çok süper görünüyosun hayatım opuyorumnanaktan

kızlar güzel dilekleriniz için hepiniz teşekkür ederim.
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. şimdi doktora soracağım soruları temize çekip makyaj yapacağım.

gögüsmü dedinnnn kafamçokkarıştı benimki çatladı bile :1ninca:eyvahedigeldismile

ayyyy benimde inşallah aso. onları hiççççççççççççç sevmez inşallahhhhhhhhhh :lepi:

kızlar geçte olsa hediyelerimin fotolarını ekledim hediye çekilişi linkine.kusura bakmayın okulda ekleyemedim evde oğlumdan pc başına oturamıyorum dün gece eşim ekledi en sonunda eşim ekledi.
fotolar tamam.hepsi gözüküyor artık

Son düzenleme:
sırnaşık şey hadi ay :roflol: ben onu hep HQ die görüyom...:roflol::roflol:
yaşlılık işte gözlerde bozulmuş artık...-tatlicadiarzu-:roflol:

aaa ne yaşlısı klava: notebook un küçük ondan öyle gördün :1closedeyes:

aso iyi sporlar balım dikkat et bak, çok yorulma kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben çıkıyorum kaç gündür yürüyemedim belim ağrıyor diye. Gideyim de yürüyüş yapayım ben biraz Çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzereopuyorumnanaktan

ii yürüyüşler cnm, dikkat et kendine...

benimm de kocammm kız istiyodu dr.erkek diyince %100 mü dediii dr. evet bir dahaki ay teyid eederiz ama dedi

hayırlısı olsun cnm...

nalanın adına çok sevindim bizimnkilerde bebek için çok heveslendiler ama çocuk sevmiyorlar fazla o nedenle apartmandaki çocuklu ve sesli ailelerden öc alma için çocuğuma davul alcaklarmış. işte çirkinliklerine alet etcekler ismine bile biz karar veremiyoruz düşünün sevgiyi. nalancığım allah nazarlardan saklasın ilişkinizi.

canım nalancım anlatmış ben bişey yapmadım. faceden de gördüm seni renki gözlüsün galiba çok süper görünüyosun hayatım opuyorumnanaktan

sagol canım sizlerde süpersin evet renkli gözlerim bende öptüm.

gögüsmü dedinnnn kafamçokkarıştı benimki çatladı bile :1ninca:eyvahedigeldismile

ayyyy benimde inşallah aso. onları hiççççççççççççç sevmez inşallahhhhhhhhhh :lepi:
amiiiiiinnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Çok teşekkür ederim canım benimmm.NALANcım sana da teşekkürler:) daha çıkamadım evden :)kaydirigubbakcemile3

ayyy maşallah maşallah böyle kaynana kayınbaba herkese inşallah. oyyyyy oyyyyyyyy bizimkiler aklıma geldi de içlendim

içlenme hayatım nie içlendin, bende kendi annem ve babam açısından şanssızım boşver, herkesin sorunları başka işte...

inşallah cnm, benimki annanesi ve dedesini tanıyamayacak onun için babaanne tarafına düşkün olacak...

ay çok güldüm sabah sabah valla...:roflol:

allaha şükür benim de bir sorunum yok eşimin ailesiyle bu konuda şanslıyım biraz sanırım..

bu dünyada en çok sevdiği, uğruna yapamayacağı şey olmayan birisiydi babası eşim için. eşimi kazan dibi olarak yaptıklarından çok sevmiş babası çok ilgilenmiş. aradan 5 sene geçti hala ağlar babası için hep anar.. çok üzüldüğü şeylerden biri de babası beni hiç görmedi nişanda diyodu eşim ama kısmet böyleymiş..

bi dedesi olacak oğluşumun marem dedesi o da valla iki dedeye yeticek her telefonda toprak toprak valla ailecek bıkmış durumdayız :roflol:

amiiiiiinnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Çok teşekkür ederim canım benimmm.NALANcım sana da teşekkürler:) daha çıkamadım evden :)kaydirigubbakcemile3

bende yemek yapacam şimdi çıkıp, belki öğleden sonra tekrar gelirim bende, şu işlerimi bi hallediiim de, ama önce göbek şovdan sana bi bakim bakalım göbüş ne kadan çıkmış...

benimkide inşallah anneannesi ve annesinin ailesini sever.Gerçi çocuklar çok ii biliyorlar gerçek sevgiyi o nedenle ben eminim çok şükür rabbime insan sevgisi ile dolu bir ailem var.

maşallah canım.. Allah bozmasın eşinin başı sağolsun bende ebeveynlerimi kaybettim acısını bilirim.

kızlar kendinize iyi bakın birazdan yemeğe çıkıcam.
oradan izmirin cehennem sıcağında yollara düşücem.
bugün otobüslerde fena olmazsam iyidir. dua ediyorum klimalı olanlara bineyim.
yarın görüşürüz.

oğlum için güzel dileklerde bulunan tüm teyzelerine çok teşekkürler.bu aralar çok giremiyorum.bende 4 kilo almışım kızlar.
hediyelerden pembe pembe olan ve elbiseyi artık yeğenime götüreceğim.oğluma giydiremeyeceğim artık.

günaydınnn herkeseeeeeeee

helinhivda bebişin erkekmiş. önce kız dedi sonra erkek kafamçokkarıştı. hayırlısı olsun bakalım. şimdiden öğrenmen daha ii olmuş..
bende en çok bundan korkuyorum. pembeleri aldım heppp.bişey almayım artık barii. gittiğimde erkek derseeeakannehir

Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....

sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:

bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:

evet canım gördüm akrabam:teytey:
:)Bizim yurttan öğrencimizdi:)kaç sene oldu görmedim konuşmadım valla :)
yaa çok üzüldüm canım tanımayacak demişsin ya ((( inşallah tüm sorunlarınız çözülür canım benim inşallahhh
bende yemek yapacam şimdi çıkıp, belki öğleden sonra tekrar gelirim bende, şu işlerimi bi hallediiim de, ama önce göbek şovdan sana bi bakim bakalım göbüş ne kadan çıkmış...
ohhh yap yemeğini ben ne yapcaksam hiç bilmiyorum taze fasülye yaparım belki.çok kolay gelsin sana da canım . hadi ben kaçtım artık çok öpüldünüz güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…