2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulayyynnn.. 2 saat yoktum sayfalarca dosemıssınız guyya okucaktım hepsını ama cok uzun okuyamadım valla kusura bakmayın...
canah yazmış, işalla son doktorun söyledikleri doğru çıkar, çok güzel olur herşey bebek ve senin için..
benim doktorun ultrason aleti işte ayrıntılı ultrason yapılanlardan, 2li 4 li testlerım hep onda yapıldı, sonra 2 saat muayene etti son gıdısımde oncesınde zaten el ayak parmaklarını fln saymıstık bu seferınde de kalbındekı 4 odacığa kadar 2 saat baktı herseye kemıklerıne fln hatta cok sıkıldım sonunda cunku bebegı gormuosun acayıp yakından kemıklere fln bakılıo her neyse sonra dedı kı ayrıntılı ultrasonun 25 hazıranda olsun, e dedım bu yaptıgınız neydı bu da ayrıntılıydı ama 2 goz gormus olsun garantı olsun :S ben bu ayrıntılı işini pek anlamadım şimdi 25ınde tekrar ayrıntılıya alcaklarmıs radyologlar fln da gelcekmıs ona benım doktorum dısında teyit etceklermişmiş.. bana para tuzagı gıbı geldı bılemedım..
fınfık hemen yazmıssın oraya wii mi ps mi diye :) wii oynadım.. ama 2 saatlık emegım cope gıttı sonunda cıkıs yolunu bulamadım :)) level en bastan acıldı dedım tekrar oynayamayacammm..
aso gobek cıkmıs sankı cok yemıs de şapamamış gibi :) hala hamıle gıbı gorunmuosun ben hala ınanmıyorum sana :)
oyy kalmadı galıba yazcak bısı sımdılık :)

Mübarek üç ayların hatırı ve hürmetine Rabbim bebeğine sağlık versin canım benim. Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez. Gelişmelerden bizide haberdar etmeyi unutma lütfen

günaydınnn herkeseeeeeeee

sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:

bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:

Allah bir ömür eylesin evliliğinizi mutluluğunuza mutluluk katsın her daim canım

tüm mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim. yazılarınız bana moral oldu. İnşallah Allah bu güzel günlerde hepimizin dualarını kabul eder.:1hug:

çok zor insanın sevdiği bi büyüğünü kaybetmesi, ben dedemi kaybettiğimde öle olmuştu, dedem benim öz dedem değildi annanemin 2. eşiydi ama bana çok düşkündü 7 sene onların yanında kaldım ben, sonra annanem öldü ve annemlerin yanına gittim,

hiç sevmedim onları beni dedem ayırdıkları için hep nefret ettim, onlarda dedeme hep kötü davrandılar, dedem ereğli de yaşıyordu yazın biz türkiyeye tatile geldiğimizde beni görmek için istanbula gelirdi, onu kovdular kaç kere kapıdan, görüştürmediler bizi, dedem ağlayarak gitti hep, bana mektuplar yazmış onları alıp saklamışlar bana hiç gelmedi o mektuplar, seneler sonra kolilerden birisinin içinden çıktı, bu olayları görünce dahada nefret ettim onlardan,

dedemi türkiyeye kesin dönüş yapmadan kaybettik, onu bi daha görme şansım olmadı, onu ne kadar çok sevdiğimi söleyemedim maalesef, bu acı hep içimde kaldı, Allah rahmet eylesin, Allah huzur içinde yatırsın dedemi...

bi daha kimseyi dedem kadar çok sevmedim, hiç kimse vazgeçilmez olmasın hayatımda dedim hep, ama eşimi çok seviyorum ona bi şey olcak die çok korkuyorum, hep dua ediyorum onun için... Allah bana onun acısını yaşatmasın...

aayyyyy duygusala bağladım valla bak yine...:gitme:

Melodi Allah gönlüne göre versin canım burada hepimiz en çok senin bebişin cinsiyetini merak ediyoruz sanırım herşeyden önce sağlıklı olsun yarın sabah iyi haberlerini alıcaz inşallah

Bende bu akşam doktora gidiyorum kontrole umarım herşey yolundadır

ayyy canım benim ya, Allah rahmet eylesin yattığı yerde rahat ettirsin inşallah. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Allah seni sevdiklerine, sevdiklerinide sana bağışlasın inşallah

sıkmaaa canını nalancımm malesef hayat bazen adil davranmıyorrr herkeseee o biliyodurr eminim sevginii ama bunları düşünüp üzülmeee

Ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar aslında kabak yemeği var hiç sevmem ama mecburen yicem aç kalmamak için bol limon sıkıp yemeye çalışıyorum

Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....

sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:

bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:[/QUOTE]

nice yıllara birlikte inşallah cnm, çok tebrik ederim...

yok cnm bizim sorunlar çözülmez ben çözülmesini istemiyorumda zaten, bi tek kardeşimle görüşüyorum onun dışında sülalemlede görüşmüyorum, hepsi bana uzak Allaha yakın olsunlar...

basit bi şi ler yap kız keşke spora gitmeden yapsaydın...

inşallah ii haberlerle dönersin cnm benim..

CANAH
bütün dualarım seninle canım.bu bekleme süresi zor olacak ama elinden geldiğince başka uğraşlar bul kendineki kötü düşüncelerle üzme kendini ve bebeğini.inşallah her şey yoluna girer canım.Allah kimseyi evladıyla sınamasın

YAREN
nice senelere canım.

MELODİ
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…