merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
günaydınnn herkeseeeeeeee
sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:
bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
allaha şükür benim de bir sorunum yok eşimin ailesiyle bu konuda şanslıyım biraz sanırım..
bu dünyada en çok sevdiği, uğruna yapamayacağı şey olmayan birisiydi babası eşim için. eşimi kazan dibi olarak yaptıklarından çok sevmiş babası çok ilgilenmiş. aradan 5 sene geçti hala ağlar babası için hep anar.. çok üzüldüğü şeylerden biri de babası beni hiç görmedi nişanda diyodu eşim ama kısmet böyleymiş..
bi dedesi olacak oğluşumun marem dedesi o da valla iki dedeye yeticek her telefonda toprak toprak valla ailecek bıkmış durumdayız :roflol:
Allah bir ömür eylesin evliliğinizi mutluluğunuza mutluluk katsın her daim canım
çok zor insanın sevdiği bi büyüğünü kaybetmesi, ben dedemi kaybettiğimde öle olmuştu, dedem benim öz dedem değildi annanemin 2. eşiydi ama bana çok düşkündü 7 sene onların yanında kaldım ben, sonra annanem öldü ve annemlerin yanına gittim,
hiç sevmedim onları beni dedem ayırdıkları için hep nefret ettim, onlarda dedeme hep kötü davrandılar, dedem ereğli de yaşıyordu yazın biz türkiyeye tatile geldiğimizde beni görmek için istanbula gelirdi, onu kovdular kaç kere kapıdan, görüştürmediler bizi, dedem ağlayarak gitti hep, bana mektuplar yazmış onları alıp saklamışlar bana hiç gelmedi o mektuplar, seneler sonra kolilerden birisinin içinden çıktı, bu olayları görünce dahada nefret ettim onlardan,
dedemi türkiyeye kesin dönüş yapmadan kaybettik, onu bi daha görme şansım olmadı, onu ne kadar çok sevdiğimi söleyemedim maalesef, bu acı hep içimde kaldı, Allah rahmet eylesin, Allah huzur içinde yatırsın dedemi...
bi daha kimseyi dedem kadar çok sevmedim, hiç kimse vazgeçilmez olmasın hayatımda dedim hep, ama eşimi çok seviyorum ona bi şey olcak die çok korkuyorum, hep dua ediyorum onun için... Allah bana onun acısını yaşatmasın...
aayyyyy duygusala bağladım valla bak yine...:gitme:
çook teşekkür ederim cnm güzel sözlerin içinnn..:1hug:
yarenn niceee senelerreeee hihoyyyt
:)Bizim yurttan öğrencimizdi:)kaç sene oldu görmedim konuşmadım valla :)
yaa çok üzüldüm canım tanımayacak demişsin ya((( inşallah tüm sorunlarınız çözülür canım benim inşallahhh
ohhh yap yemeğini ben ne yapcaksam hiç bilmiyorum taze fasülye yaparım belki.çok kolay gelsin sana da canım . hadi ben kaçtım artık çok öpüldünüz güzeller
tüm mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim. yazılarınız bana moral oldu. İnşallah Allah bu güzel günlerde hepimizin dualarını kabul eder.:1hug:
Melodi Allah gönlüne göre versin canım burada hepimiz en çok senin bebişin cinsiyetini merak ediyoruz sanırım herşeyden önce sağlıklı olsun yarın sabah iyi haberlerini alıcaz inşallah
Bende bu akşam doktora gidiyorum kontrole umarım herşey yolundadır
ayyy canım benim ya, Allah rahmet eylesin yattığı yerde rahat ettirsin inşallah. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Allah seni sevdiklerine, sevdiklerinide sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?