ulayyynnn.. 2 saat yoktum sayfalarca dosemıssınız guyya okucaktım hepsını ama cok uzun okuyamadım valla kusura bakmayın...
canah yazmış, işalla son doktorun söyledikleri doğru çıkar, çok güzel olur herşey bebek ve senin için..
benim doktorun ultrason aleti işte ayrıntılı ultrason yapılanlardan, 2li 4 li testlerım hep onda yapıldı, sonra 2 saat muayene etti son gıdısımde oncesınde zaten el ayak parmaklarını fln saymıstık bu seferınde de kalbındekı 4 odacığa kadar 2 saat baktı herseye kemıklerıne fln hatta cok sıkıldım sonunda cunku bebegı gormuosun acayıp yakından kemıklere fln bakılıo her neyse sonra dedı kı ayrıntılı ultrasonun 25 hazıranda olsun, e dedım bu yaptıgınız neydı bu da ayrıntılıydı ama 2 goz gormus olsun garantı olsun :S ben bu ayrıntılı işini pek anlamadım şimdi 25ınde tekrar ayrıntılıya alcaklarmıs radyologlar fln da gelcekmıs ona benım doktorum dısında teyit etceklermişmiş.. bana para tuzagı gıbı geldı bılemedım..
fınfık hemen yazmıssın oraya wii mi ps mi diye :) wii oynadım.. ama 2 saatlık emegım cope gıttı sonunda cıkıs yolunu bulamadım :)) level en bastan acıldı dedım tekrar oynayamayacammm..
aso gobek cıkmıs sankı cok yemıs de şapamamış gibi :) hala hamıle gıbı gorunmuosun ben hala ınanmıyorum sana :)
oyy kalmadı galıba yazcak bısı sımdılık :)
çok zor insanın sevdiği bi büyüğünü kaybetmesi, ben dedemi kaybettiğimde öle olmuştu, dedem benim öz dedem değildi annanemin 2. eşiydi ama bana çok düşkündü 7 sene onların yanında kaldım ben, sonra annanem öldü ve annemlerin yanına gittim,
hiç sevmedim onları beni dedem ayırdıkları için hep nefret ettim, onlarda dedeme hep kötü davrandılar, dedem ereğli de yaşıyordu yazın biz türkiyeye tatile geldiğimizde beni görmek için istanbula gelirdi, onu kovdular kaç kere kapıdan, görüştürmediler bizi, dedem ağlayarak gitti hep, bana mektuplar yazmış onları alıp saklamışlar bana hiç gelmedi o mektuplar, seneler sonra kolilerden birisinin içinden çıktı, bu olayları görünce dahada nefret ettim onlardan,
dedemi türkiyeye kesin dönüş yapmadan kaybettik, onu bi daha görme şansım olmadı, onu ne kadar çok sevdiğimi söleyemedim maalesef, bu acı hep içimde kaldı, Allah rahmet eylesin, Allah huzur içinde yatırsın dedemi...
bi daha kimseyi dedem kadar çok sevmedim, hiç kimse vazgeçilmez olmasın hayatımda dedim hep, ama eşimi çok seviyorum ona bi şey olcak die çok korkuyorum, hep dua ediyorum onun için... Allah bana onun acısını yaşatmasın...
aayyyyy duygusala bağladım valla bak yine...:gitme:
Evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun YAREN...
Bende bugün 3lü test sonuçlarımı göstermek için doktora gideceğim...cinsiyetinede bir kez daha bakmasını rica edeceğim ama bakarmı bilmem...
Zaten doktorumdan hiç memnun değilim...bi soru soramıyorum sorunca cevap alamıyorum...ilk işim iyi bir doktor bulup bunu bırakmak olacak...
Bakalım melodi cinsiyetini öğrenebilecekmi? eşim rüyasında kızımız olacağını görmüş hayırlısı olur inş.
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. Hastaneye git gel girip yazamadım. Dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. Tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. Bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. Bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. Tabii çook üzüldüm. Ama umudumu hiç yitirmedim.allahım inşallah dualarımı kabul edecek.benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . Sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. Ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
Bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
Bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. Ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
Benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. Ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. Sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
Allahım inşalllah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:saruboceq:
Bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. Hepinize şididen teşekkür ederim.
bugun herkes mızmız bezgın bunalmış.. havalardan heralde.. ben de hiiiiç bişi yapmak ıstemıyorum aynen..
Yaren evlılık yıldonumunuz mubarek olsun :)) Ama kacıncı yıldonum oldugunu yazmamıssın hedıye aldın mı kocana, ya da guzel bı aksam yemegı hazırlıcak mısın mum ısıgında fılan, hamıle olmasaydın guzel ıc camasırlarını da gıyerdın heueheukaydirigubbakcemile3
sağol canımmmmm. 2.yılımız
almadım hediye babalar günü için almıştım dünde bi tşört aldım. ama verdim akşam . tühh keşke vermeseydım bugun verırdım ayyy hiç aklıma gelmedı..
geçen yıl mum ışığında yemek hazırlamıştım. cicili bicili giyinmiştim . çok güseldi.
ama bu sene hıc halım yok. o benı götürsün yemeğe dimi ama kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol: hakkını kaybetti iç çamaşırı falan yoookkkkkk sempatiksalakcinni:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Yarencim cinsiyetini henüz öğrenemedik malesef...tahmin bile duyamadık ağzın dan...
Trabzonda özel hastahaneye gidiyorum ama doktorum 42 yaşında hiç evlenmemiş ikide bir suratından ameliyat olup güzelleşmeye çalışan artistin biri...doğru dürüst sorularıma cevap verse ilgilense neyse...
doğum hastahanesi varmış burada iyi bir doktor araştırıp oraya devam etmeye karar verdim...Özelden daha iyi ilgilenen doktorları varmış oranın...hayırlısı bakalım...
teşekkür ederim canm .
Sana ne demişti doktor. Yoksa yenimi öğrenceksin cinsiyeti.
Doktorundan memnun değilsen değiştir hemen.
Bende hamıle kalmadan önce başka doktora gitmiştim acaba bişeymi var diye. Adetliyken bana adet söktürücü vermişti. Ne ilacı dıye sordum cevap vermedı bıle. Eczanede öğrendım. Ama ben kullanmadım. Belkı kullansaydım bebeğim olmucaktı şimdi . Internetten şikayet ettim. şimdiki doktorumdan memnunum çok şükür . O doktor aklıma geldikçe çok sinir oluyoorumm :mymeka:
Allah herkesın gönlüne göre versinnn:saruboceq:
bizim hiç evlilik yıldönümümüz olmadı:sinifsinif: ben ıstıyodum oyle cok guzel gıyınım mum ısıgında yemek hazırlıyım fln ama karnım burnumda olcak gıyınsem ne gıyınmesem ne..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?