2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işler yoğun azcik bakamiorum
sayfa sayfa yaziosunuz maşallah yarim saatte

Valla hastane, doktor, test, tahlil bu tarz hiç bir konuda yorum yapmayacağım.
Herkesin doktoru farklı yönlendirmeler yapıyor..
Sonra kafalar karışıyor boşver herkes doktoruna güvendiği sürece sorun yok..

Evet aklıma gelen wii ve ps oldu doğru tahmin etmişim sempatiksalakcinni

Allah seni kocana kocanı sana bebişi ikinize bağışlasın ömür boyu birbirinizden hiç ayrılmayın opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun YAREN...

Bende bugün 3lü test sonuçlarımı göstermek için doktora gideceğim...cinsiyetinede bir kez daha bakmasını rica edeceğim ama bakarmı bilmem...

Zaten doktorumdan hiç memnun değilim...bi soru soramıyorum sorunca cevap alamıyorum...ilk işim iyi bir doktor bulup bunu bırakmak olacak...

Bakalım melodi cinsiyetini öğrenebilecekmi? eşim rüyasında kızımız olacağını görmüş hayırlısı olur inş.

saol helincimm...

1 saat sonra sağlık ocağına gitçem ama canım hıc ıstemıyor püfffffffff ((((

teşekkür ederim canm .

sana ne demişti doktor. yoksa yenimi öğrenceksin cinsiyeti.
doktorundan memnun değilsen değiştir hemen.

bende hamıle kalmadan önce başka doktora gitmiştim acaba bişeymi var diye. adetliyken bana adet söktürücü vermişti. ne ilacı dıye sordum cevap vermedı bıle. eczanede öğrendım. ama ben kullanmadım. belkı kullansaydım bebeğim olmucaktı şimdi . internetten şikayet ettim. şimdiki doktorumdan memnunum çok şükür . o doktor aklıma geldikçe çok sinir oluyoorumm :mymeka:

Allah herkesın gönlüne göre versinnn:Saruboceq:

bugun herkes mızmız bezgın bunalmış.. havalardan heralde.. ben de hiiiiç bişi yapmak ıstemıyorum aynen..
Yaren evlılık yıldonumunuz mubarek olsun :)) Ama kacıncı yıldonum oldugunu yazmamıssın hedıye aldın mı kocana, ya da guzel bı aksam yemegı hazırlıcak mısın mum ısıgında fılan, hamıle olmasaydın guzel ıc camasırlarını da gıyerdın heueheukaydirigubbakcemile3

bende 22 haziranda sağlık ocağına gideceğim tetenoz aşısınıda yaparlar herhalde 20. hafta yapacağız demişlerdi.

canım mübarek aylarda hepimiz senin için dua edeceğiz alalh yardımcın olsun hep böyle ol canım benim

Yarencim cinsiyetini henüz öğrenemedik malesef...tahmin bile duyamadık ağzın dan...

Trabzonda özel hastahaneye gidiyorum ama doktorum 42 yaşında hiç evlenmemiş ikide bir suratından ameliyat olup güzelleşmeye çalışan artistin biri...doğru dürüst sorularıma cevap verse ilgilense neyse...

doğum hastahanesi varmış burada iyi bir doktor araştırıp oraya devam etmeye karar verdim...Özelden daha iyi ilgilenen doktorları varmış oranın...hayırlısı bakalım...

sağol canımmmmm. 2.yılımız
almadım hediye babalar günü için almıştım dünde bi tşört aldım. ama verdim akşam . tühh keşke vermeseydım bugun verırdım ayyy hiç aklıma gelmedı..
geçen yıl mum ışığında yemek hazırlamıştım. cicili bicili giyinmiştim . çok güseldi.
ama bu sene hıc halım yok. o benı götürsün yemeğe dimi ama kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol: hakkını kaybetti iç çamaşırı falan yoookkkkkk sempatiksalakcinni:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Off bır sÜlale geldı toptan evın pencerelerını deĞıŞtırcekler 5 katlı bınaa neyse anlaŞmayı yaptık adamlar senet yapalım dedıler leynn 35 senet yaz yaz bıtmedı sınır geldı bırde Çoluk Çocuk gelmemıŞler mı
bırı su ıster bırı gozoz almanyalılar tıplerı gÖrsenız ayy senet yzımı yenı bıttı dedım sız atın ımzaları ben sızı bekletmıyım gÖnderdımm Şımdıde yemek yıycemm hepınıze afıyet olsun yemek vaktı geldıı

bizim hiç evlilik yıldönümümüz olmadı:sinifsinif: ben ıstıyodum oyle cok guzel gıyınım mum ısıgında yemek hazırlıyım fln ama karnım burnumda olcak gıyınsem ne gıyınmesem ne..senağlamasenağlama

nasıl merak ediyosundur. ben 16. haftayı zor yaptım . evet öyle ilgilenmeyıncede insan sinir olur Çok üzgünüm çoook inşallah başka doktor bulursun ona gidersin cnm .
ben rüyamda hep oğlum olmuş görüyordum kızım olacak ama. opuyorumnanaktan

Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)

Görüşmek üzere...

yarencim evlikilk yıldönümüzünz kutlu olsun bebeğinizle sağlıklı ömürler diliyoruz :)

Canım...üzülme birdahaki evlilik yıldönümünüzde bebeğini bana yollarsın sende gelinliğini giyip kutlarsın:)

ben 2 yıl evlilik yıldönümümü gelinliğimle kutladım çok romantikti...ama bu yıl tam 9 aylık olacağım hatta belkide doğururum o güne kadar 29 ekim benim evlilik yıldönümüm...gelinliğe sığamayacağım ama hamileykende güzel olmayı bileceksin...cici bir hamilelik işi çözer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…