2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy canım kıyamammm :teselli:
benım bugun hıc tadım yok hazırlanmam heralde hıc. o bana alsın hedıye yemeğe götürsün hep benden beklemesın. ben iki canlıyım uğraşamam.
ama geçen sene çok hevesliydim sabahtan başlamıştım hazırlıklara. eşim çok mutlu olmuştu ama -tatlicadiarzu- ayy anlatmıyım canın çekmesin sonra :roflol:kaydirigubbakcemile3

ayy ilahi gelinlikle mi kutladındelii

Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)

Görüşmek üzere...

inşallah cnm iyi çıkar testın. hayırlı haberlerle gel. inşallah cinsiyetinide öğrenirsin..

yarencim evlikilk yıldönümüzünz kutlu olsun bebeğinizle sağlıklı ömürler diliyoruz :)

aminnnnnnnnn canımmmmmm çok sağoL Hepimiz inşallah bebişlerimizle sağlıklı yıllar geçiririz

aaaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, salak kadın görmüyomu seni sanki...

Canım sağolun
hayır kadın salağın tekiydi öyle korktum ki sabah sabah vuracak diye tamponu değidi
o derece yaklaştı
görmeme şansı yoktu ve yanlış yoldan gidiyordu uyuz

sağol tatlım

benimkilerde farksız değil yani birşey alacak oluyorum üstten olmuyor zaten
benimde moralim bozuluyorakannehir

nice mutlu yıllara tatlım eşinle bebişinle güzel bir hayat geçirmen dileğiyle

afiyet olsun canım
kimse düşünmez kş bu kız hamile çok yormayalım diye

inşallah ii haberlerle dönersin cnm benim..

Teşekkürler Nalancığım

doktora gidecekleri duyunca ben heyecanlanıyorum.
ASLICIM
güzel haberlerini bekliyoruz

Sağol Helinciğim. Bende öyle valla herkesin doktor kontrolünü ve sonuçlarını çok merak ediyorum. Herkes iyi haberler versin inşallah

Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)

Görüşmek üzere...

Dualarımız seninle canım herşey yolundadır inşallah

olsunnn ne güsellll koca bi göbek hediyeee ederisss yavrularımızda tepikler babalarınııı

Benimde 14 ekim evlilik yıldönümüm kısmetsae bu sene 9. senemiz olacak off ne uzun dimi

ınsanın sevdıgıyle kısacık gelıo.. bızım 3.5 sene olmuş bana daha dun tanısmısız gıbı gelıo mesela :)

tekmeliyo artık her günn sat 4 şubattı canımm geriniyomu napıyosaa bazee sıkıyo karnımı yavru

aa ne güsell tarih benim d.g. 16 ekim kocamda 18 ekimmm :)

ümit hastanesınde tanser şenses'e gidiyorum cnm

bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm

ınsanın sevdıgıyle kısacık gelıo.. bızım 3.5 sene olmuş bana daha dun tanısmısız gıbı gelıo mesela :)

aa ben senii 1 sene sandım niye kutlamadınız 3 seneee

slm kızlar nasılsınızz nasıl gidyo işler çok yoğun sık giremiyorum.bütün doktora gidicek arkadaşlar inş hayırlı güzel haberle gelirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…