bizim hiç evlilik yıldönümümüz olmadı:sinifsinif: ben ıstıyodum oyle cok guzel gıyınım mum ısıgında yemek hazırlıyım fln ama karnım burnumda olcak gıyınsem ne gıyınmesem ne..senağlamasenağlama
Canım...üzülme birdahaki evlilik yıldönümünüzde bebeğini bana yollarsın sende gelinliğini giyip kutlarsın:)
ben 2 yıl evlilik yıldönümümü gelinliğimle kutladım çok romantikti...ama bu yıl tam 9 aylık olacağım hatta belkide doğururum o güne kadar 29 ekim benim evlilik yıldönümüm...gelinliğe sığamayacağımama hamileykende güzel olmayı bileceksin...cici bir hamilelik işi çözer:)
Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)
Görüşmek üzere...
yarencim evlikilk yıldönümüzünz kutlu olsun bebeğinizle sağlıklı ömürler diliyoruz :)
aaaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, salak kadın görmüyomu seni sanki...
canahcım inşallah hiçbir sorun yaşamadan bebişini sağ salim kucağına alırsın. rabbim bu mubarek 3 aylarda hepimizin duasını kabul etsin. sağsalim kavuşalım bebişlerimize.
barayscım sana da geçmiş olsun. kadın kör galiba nasıl çarptı sana. ben işe gelirken çok yaşıyorum ışıkta araçlara kırmızı yanmasına rağmen gayet rahat bir şekilde geçiyorlar. kaç kere bağırdım ama duyan yok.
sağol tatlımGünaydın kızlar ....
Geçmişi okuyayım derken baya yoruldum ama başardım . Bişey sorcam şu peş peşe alıntı ları nasıl yapıyorsunuz teknoloji özürlü olarak kocişe sorup(elektronik müh.) yiğitliğe bişey sürmeyeyişm dedim size sorayım.
ZEYN 77 i kırılmış gerçekten haklı yazıp cevap almamak kötü ama ben yetişemiyorum sonrada unutuyorum sonrada bunalıyorum ve çıkıyorum üzdüklerim varsa kuzura bakmayın.Artık kağıt kalem ouyorum eskiye. hehehekaydirigubbakcemile3
MELAİKECİĞİM ciğim kızın hayırlı olsun
FİRYLİKE inş bir an önce öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Canah dualarımız seninle rabbim yanımızdan ayrılmasın. İçimden bir ses herşeyin çok ii olcağını güzel sonuç alacağımızı söylüyor.
BARAYs geçmiş olsun canım görmemiş mi kafasız şey işte bundan dolayı korkuyorum trafikden insanlar dalgınken nasıl kullanabilir ya birine zarar verirse allah korusun işte insan oğlu benciliz.
bafocuğum güzel haberlerini bekliyoruz.
benimkilerde farksız değil yani birşey alacak oluyorum üstten olmuyor zatenkızlar dün annemle alış verişe çıktık. önce bikini bakayım dedim. indirimde buldum, 42 bedenleri denedim. aman tanrım 42 bedenin üstü bile olmadı. yani şimi iyi gibi ama bir ay sonra küçük gelecek. 44 bedenleri yoktu. diğerleride pahalı olduğu için bakmadım. kalıplarıda küçük gibi geldi.
sonra evde giymek için penye elbise baktım. 5 beden deniyorum oluyor ama bütün yaz giyme emkenım lmayacak bedenden dolayı. moralim bozuldu. sonra başka bir yerde elbise buldum 46 beden yazıyor ama kalıbı küçük giydim gayet güzel durdu. annem aldı hemen. başka bir yerde çok hoş ve değişik bir elbise buldum. modeli tarif etmem zor ama üst üste 2 parça. üstteki kısa altındaki biraz daha uzun ve yanları dışa doğru yamuk. anlatmayı beceremedim ama normal bir elbise. hamile için çok rahat. çok beğendim ama 45 tl idi. belki koçiş doğumgünü hediyesi olarak alacak bana.
göğüslerim şimiden bu kadar büyüdü annem diyor nadide sultan olacaksın diyor.
günaydınnn herkeseeeeeeee
helinhivda bebişin erkekmiş. önce kız dedi sonra erkek kafamçokkarıştı. hayırlısı olsun bakalım. şimdiden öğrenmen daha ii olmuş..
bende en çok bundan korkuyorum. pembeleri aldım heppp.bişey almayım artık barii. gittiğimde erkek derseeeakannehir
Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....
sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:
bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
Off bİr sÜlale geldİ toptan evİn pencerelerİnİ deĞİŞtİrcekler 5 katlı bİnaa neyse anlaŞmayı yaptık adamlar senet yapalım dedİler leynn 35 senet yaz yaz bİtmedİ sİnİr geldİ bİrde Çoluk Çocuk gelmemİŞler mİ
bİrİ su İster bİrİ gozoz almanyalılar tİplerİ gÖrsenİz ayy senet yzımı yenİ bİttİ dedİm sİz atın İmzaları ben sİzİ bekletmİyİm gÖnderdİmm Şİmdİde yemek yİycemm hepİnİze afİyet olsun yemek vaktİ geldİİ
benimde 5 temmuz evlilik yıl dönümümmm 1 sene oluyo yupiik hemen doğurcam bennn
benim 31 temmuz daha çok var
az kalmış canım karnın tocaman olur o zamanaaa:CüvCüv:
sorun da o ya karnım kocaman olur :)
olsunnn ne güsellll koca bi göbek hediyeee ederisss yavrularımızda tepikler babalarınııı
inşallah ii haberlerle dönersin cnm benim..
doktora gidecekleri duyunca ben heyecanlanıyorum.
ASLICIM
güzel haberlerini bekliyoruz
Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)
Görüşmek üzere...
olsunnn ne güsellll koca bi göbek hediyeee ederisss yavrularımızda tepikler babalarınııı
yarenn sen kime gidiyodun dr..a
Teşekkürler Nalancığım
Sağol Helinciğim. Bende öyle valla herkesin doktor kontrolünü ve sonuçlarını çok merak ediyorum. Herkes iyi haberler versin inşallah
Dualarımız seninle canım herşey yolundadır inşallah
Benimde 14 ekim evlilik yıldönümüm kısmetsae bu sene 9. senemiz olacak off ne uzun dimi
ınsanın sevdıgıyle kısacık gelıo.. bızım 3.5 sene olmuş bana daha dun tanısmısız gıbı gelıo mesela :)
Teşekkürler Nalancığım
Sağol Helinciğim. Bende öyle valla herkesin doktor kontrolünü ve sonuçlarını çok merak ediyorum. Herkes iyi haberler versin inşallah
Dualarımız seninle canım herşey yolundadır inşallah
Benimde 14 ekim evlilik yıldönümüm kısmetsae bu sene 9. senemiz olacak off ne uzun dimi
ümit hastanesınde tanser şenses'e gidiyorum cnm
ınsanın sevdıgıyle kısacık gelıo.. bızım 3.5 sene olmuş bana daha dun tanısmısız gıbı gelıo mesela :)
selam kizlar ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?