2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekmeliyo artık her günn sat 4 şubattı canımm geriniyomu napıyosaa bazee sıkıyo karnımı yavru
tekmelıodur tabı kı dısardan hıssedılmıodur ama hala, tam olarak ne zaman hıssedılcek hangı haftada onu bılmıyorum ıste.. benım de 8 şubat 4 gunmüş
aa ne güsell tarih benim d.g. 16 ekim kocamda 18 ekimmm :)

bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm

aa ben senii 1 sene sandım niye kutlamadınız 3 seneee
evlenmeden once baslamadık tabı yıldonumu kutlamalarına 3.5 senedır bırlıkteyız yazdım anacım evlı degılız

(( onu idrakk edemedimmm deee sempatiksalakcinni

tek deli sen deelsin canım bende deliriyorum o saçmalıklara
çok güzell bende facede 2010 kasım annelerine istek gönderdim canım onaylarmısın benide
sağlıklı olsunda cinsiyeti ya kız ya erkek başka alternatif yok zaten diilmi canım
canahcım üzülme lütfen rabbim hayırlısını versin inş ama drlar en kötü ihtimali söyler hep temkinli yaklaşırlar dualarımız seninle canım inş bişi çıkmayacak bebeğinde içini ferah tut
ayyyyy çok duygulandım ne güzel benim kaynana hamile oldumu bile bilmiyo bilse eminim düşsün yada kaybetsin bebeği diye elinden geleni yapar eminim o kadar yani
kıss kaç kiloydun hamile kalmadan önce ki zaten kiloluydun heralde bir anda böyle 46 beden olmadın ya bende şişko hamile kaldım ama sanırım o yüzden fazla kilo almıcim ahh birde eşimle akşam yürüyüşüne başlasak adam dizi var diye dışarı çıkmıyor sinir oluyorum ayrıca geçen sana drun kimdir diye sordum ama dikkate alınmadım galiba

nice yıllaraaaaa

ayyyyy çok duygulandım ne güzel benim kaynana hamile oldumu bile bilmiyo bilse eminim düşsün yada kaybetsin bebeği diye elinden geleni yapar eminim o kadar yani

o kadarda diildirrrr belki torunnn hatırına barışırrr

biz evleneli 1 sene olacak 5 temmuzda geçen sene 5 temmuzda yüzüklerimiz takılmıştı ondan öncee temmuz çıkmaya başladımm ama kocam benim cocukluk arkadaşııımmm hep tanıyordumm

bizim ewlilik yildönümümüz 10 ekim de...
birinci yilimiz dolacak Allah kismet ederse.

biz evleneli 1 sene olacak 5 temmuzda geçen sene 5 temmuzda yüzüklerimiz takılmıştı ondan öncee temmuz çıkmaya başladımm ama kocam benim cocukluk arkadaşııımmm hep tanıyordumm

hep bırlıkte dııldınız ama heralde :)) ne zamandır bırlıktesınız? ay ne fenaaaaa sne onun kısa donlu dötü poklu hallerini mi biliosun şimdi ayyyyyy:roflol::roflol:

selam kizlarrrr , naber? bacaklarinda varis olusmaya baslayan varmi? bu donemlerde oluyormus varis. Ben birkaç tane gordumde

hep bırlıkte dııldınız ama heralde :)) ne zamandır bırlıktesınız? ay ne fenaaaaa sne onun kısa donlu dötü poklu hallerini mi biliosun şimdi ayyyyyy:roflol::roflol:

evettt bilmem mi beni bisikletine bindirmezzdiii onunki daha güzelddiii hiçte sevmezdim cocukken

benimde ağustosa yıldönümn.gerçi ben 4 sendir birliktiyim aynı işyerindeydik.çok kötü anı işyerinde olmak.patron beni azarlıyo o görüyodu.işin kötüsü patron amcasıydı :))))))

aaaa giy onları cnm, evdeyken giy dışarı çıkarken giymezsin, ileride varis sorunun çoğalırsa çok ağrın olur haberin olsun...
halisin canim disimi sikcam giyicemkaydirigubbakcemile2
nice mutlu senelere canima.s.

nice yıllara birlikte inşallah cnm, çok tebrik ederim...

yok cnm bizim sorunlar çözülmez ben çözülmesini istemiyorumda zaten, bi tek kardeşimle görüşüyorum onun dışında sülalemlede görüşmüyorum, hepsi bana uzak Allaha yakın olsunlar...

basit bi şi ler yap kız keşke spora gitmeden yapsaydın...[/QUOTE]
tatlim hersey gönlünce olsun ayni durum bizdede var iyiki kardesim varmis diyorum bendekaydirigubbakcemile5

sizler daha tazecik gelinlersiniz bende 25 agustosda 16.seneme giricem:lepi:

canahcım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq: Allah mübarek aylarda dualarımızı geri çevirmesin :Saruboceq:

yaren nice mutlu senelere eflilik yıldönümünüs kutlu olsun kaydirigubbakcemile2

ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))

süprüs sölenirmi kıs sempatiksalakcinni
almıcakmış gibi yapılır aferin kocene -tatlicadiarzu-

ben nazar boncuklu bi kolye tenbihledim ama hiç oralı değil bizimki klava:

ne biliyonn alır bence olumunekankayizsmile

yavrum yaa senağlama
çok duygusalım ben bu aralar
bebeğimi de özledim
gitmeme daha 2 hafta var
ama haftaya gidicem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…