tekmelıodur tabı kı dısardan hıssedılmıodur ama hala, tam olarak ne zaman hıssedılcek hangı haftada onu bılmıyorum ıste.. benım de 8 şubat 4 gunmüştekmeliyo artık her günn sat 4 şubattı canımm geriniyomu napıyosaa bazee sıkıyo karnımı yavru
evlenmeden once baslamadık tabı yıldonumu kutlamalarınaaa ne güsell tarih benim d.g. 16 ekim kocamda 18 ekimmm :)
bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm
aa ben senii 1 sene sandım niye kutlamadınız 3 seneee
tekmelıodur tabı kı dısardan hıssedılmıodur ama hala, tam olarak ne zaman hıssedılcek hangı haftada onu bılmıyorum ıste.. benım de 8 şubat 4 gunmüş
evlenmeden once baslamadık tabı yıldonumu kutlamalarına3.5 senedır bırlıkteyız yazdım anacım evlı degılız
aa ne güsell tarih benim d.g. 16 ekim kocamda 18 ekimmm :)
bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm
aa ben senii 1 sene sandım niye kutlamadınız 3 seneee
selam kizlar ben geldimmmm
(( onu idrakk edemedimmm deee sempatiksalakcinni
tek deli sen deelsin canım bende deliriyorum o saçmalıklaraya bi reklam var ya şurda 'tek bir spermin peşine düşüyoruz' her çıktığında sinir oluyorum :S bi de salyangoz kremi mi ne varmış onun reklamına sinir oluyorum, sız sinir olmuomusunuz bu reklamlara tek deli ben miyim..
çok güzell bende facede 2010 kasım annelerine istek gönderdim canım onaylarmısın benide19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.
sağlıklı olsunda cinsiyeti ya kız ya erkek başka alternatif yok zaten diilmi canımgünaydın kizlar..bikaç gündür giremedim hiç..
inşallah herkes iidir..
doktora gittim dün..sağliğimiz oldukça iyi maşallah
ama cinsiyet belli olmadi yine..büyük ihtimal kiz dedi ama emin olamiorum dedi.
3lü test filan istemedi.
25 inde tekrar görüşces..
canahcım üzülme lütfen rabbim hayırlısını versin inş ama drlar en kötü ihtimali söyler hep temkinli yaklaşırlar dualarımız seninle canım inş bişi çıkmayacak bebeğinde içini ferah tutmerak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
ayyyyy çok duygulandım ne güzel benim kaynana hamile oldumu bile bilmiyo bilse eminim düşsün yada kaybetsin bebeği diye elinden geleni yapar eminim o kadar yaniçok tatlılar ya sorma zeynep, bi de hemen duygusallaşıyorlar çok seviyorum onları, kız bebek kendini sevdiriyormuş ve babaanne ve dedeye çok düşkün oluyomuş öle diolar, ultrason fotosunu yolladım kayınvaldemle, kayınpederde görsün torunu die, şimdi hep ona bakıp ağlıyorlarmış, seviyorlarmış onu, çok tatlılar ya, bizde kalabilirmi bu fotosu diolar, kalsın tabi dedim...kaydirigubbakcemile3
kıss kaç kiloydun hamile kalmadan önce ki zaten kiloluydun heralde bir anda böyle 46 beden olmadın ya bende şişko hamile kaldım ama sanırım o yüzden fazla kilo almıcim ahh birde eşimle akşam yürüyüşüne başlasak adam dizi var diye dışarı çıkmıyor sinir oluyorum ayrıca geçen sana drun kimdir diye sordum ama dikkate alınmadım galibakızlar dün annemle alış verişe çıktık. önce bikini bakayım dedim. indirimde buldum, 42 bedenleri denedim. aman tanrım 42 bedenin üstü bile olmadı. yani şimi iyi gibi ama bir ay sonra küçük gelecek. 44 bedenleri yoktu. diğerleride pahalı olduğu için bakmadım. kalıplarıda küçük gibi geldi.
sonra evde giymek için penye elbise baktım. 5 beden deniyorum oluyor ama bütün yaz giyme emkenım lmayacak bedenden dolayı. moralim bozuldu. sonra başka bir yerde elbise buldum 46 beden yazıyor ama kalıbı küçük giydim gayet güzel durdu. annem aldı hemen. başka bir yerde çok hoş ve değişik bir elbise buldum. modeli tarif etmem zor ama üst üste 2 parça. üstteki kısa altındaki biraz daha uzun ve yanları dışa doğru yamuk. anlatmayı beceremedim ama normal bir elbise. hamile için çok rahat. çok beğendim ama 45 tl idi. belki koçiş doğumgünü hediyesi olarak alacak bana.
göğüslerim şimiden bu kadar büyüdü annem diyor nadide sultan olacaksın diyor.
ayyy canım kıyamammm :teselli:
benım bugun hıc tadım yok hazırlanmam heralde hıc. o bana alsın hedıye yemeğe götürsün hep benden beklemesın. ben iki canlıyım uğraşamam.
ama geçen sene çok hevesliydim sabahtan başlamıştım hazırlıklara. eşim çok mutlu olmuştu ama -tatlicadiarzu- ayy anlatmıyım canın çekmesin sonra :roflol:kaydirigubbakcemile3
sizin kac sene oldu?
biz evleneli 1 sene olacak 5 temmuzda geçen sene 5 temmuzda yüzüklerimiz takılmıştı ondan öncee temmuz çıkmaya başladımm ama kocam benim cocukluk arkadaşııımmm hep tanıyordumm
biz evleneli 1 sene olacak 5 temmuzda geçen sene 5 temmuzda yüzüklerimiz takılmıştı ondan öncee temmuz çıkmaya başladımm ama kocam benim cocukluk arkadaşııımmm hep tanıyordumm
bizim ewlilik yildönümümüz 10 ekim de...
birinci yilimiz dolacak Allah kismet ederse.
hep bırlıkte dııldınız ama heralde :)) ne zamandır bırlıktesınız? ay ne fenaaaaa sne onun kısa donlu dötü poklu hallerini mi biliosun şimdi ayyyyyy:roflol::roflol:
bizim ewlilik yildönümümüz 10 ekim de...
birinci yilimiz dolacak Allah kismet ederse.
halisin canim disimi sikcam giyicemkaydirigubbakcemile2aaaa giy onları cnm, evdeyken giy dışarı çıkarken giymezsin, ileride varis sorunun çoğalırsa çok ağrın olur haberin olsun...
nice mutlu senelere canima.s.günaydınnn herkeseeeeeeee
helinhivda bebişin erkekmiş. önce kız dedi sonra erkek kafamçokkarıştı. hayırlısı olsun bakalım. şimdiden öğrenmen daha ii olmuş..
bende en çok bundan korkuyorum. pembeleri aldım heppp.bişey almayım artık barii. gittiğimde erkek derseeeakannehir
Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....
sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:
bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....
sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:
bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
ay valla hiiiiç d eumrum değil almıcam yine de:) doğumda tabikide hediye alcak bi almasın bakayım alcak alcak süpriz diyo ne alcaksa söylemiyor:)))))
:)))
ben nazar boncuklu bi kolye tenbihledim ama hiç oralı değil bizimkiklava:
20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.
bu yazının hepsini facebook a koyucam şimdi :)
bayag bı yenı evlı anne adayımız varmış yanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?