Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu
benimde ağustosa yıldönümn.gerçi ben 4 sendir birliktiyim aynı işyerindeydik.çok kötü anı işyerinde olmak.patron beni azarlıyo o görüyodu.işin kötüsü patron amcasıydı :))))))
tatlim hersey gönlünce olsun ayni durum bizdede var iyiki kardesim varmis diyorum bendekaydirigubbakcemile5halisin canim disimi sikcam giyicemkaydirigubbakcemile2
nice mutlu senelere canima.s.
nice yıllara birlikte inşallah cnm, çok tebrik ederim...
yok cnm bizim sorunlar çözülmez ben çözülmesini istemiyorumda zaten, bi tek kardeşimle görüşüyorum onun dışında sülalemlede görüşmüyorum, hepsi bana uzak Allaha yakın olsunlar...
basit bi şi ler yap kız keşke spora gitmeden yapsaydın...
ben cıkıyorum kızlar uyucam valla bırden buz gıbı yorgan yastık acayıp cekıcı gorundu gozume :) gorusuruz..
ayyyyy çok duygulandım ne güzel benim kaynana hamile oldumu bile bilmiyo bilse eminim düşsün yada kaybetsin bebeği diye elinden geleni yapar eminim o kadar yani
o kadarda diildirrrr belki torunnn hatırına barışırrr
Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu
benimde ağustosa yıldönümn.gerçi ben 4 sendir birliktiyim aynı işyerindeydik.çok kötü anı işyerinde olmak.patron beni azarlıyo o görüyodu.işin kötüsü patron amcasıydı :))))))
sizler daha tazecik gelinlersiniz bende 25 agustosda 16.seneme giricem:lepi:
evettt bilmem mi beni bisikletine bindirmezzdiii onunki daha güzelddiii hiçte sevmezdim cocukken
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
selam kıslar
ulayyynnn.. 2 saat yoktum sayfalarca dosemıssınız guyya okucaktım hepsını ama cok uzun okuyamadım valla kusura bakmayın...
canah yazmış, işalla son doktorun söyledikleri doğru çıkar, çok güzel olur herşey bebek ve senin için..
benim doktorun ultrason aleti işte ayrıntılı ultrason yapılanlardan, 2li 4 li testlerım hep onda yapıldı, sonra 2 saat muayene etti son gıdısımde oncesınde zaten el ayak parmaklarını fln saymıstık bu seferınde de kalbındekı 4 odacığa kadar 2 saat baktı herseye kemıklerıne fln hatta cok sıkıldım sonunda cunku bebegı gormuosun acayıp yakından kemıklere fln bakılıo her neyse sonra dedı kı ayrıntılı ultrasonun 25 hazıranda olsun, e dedım bu yaptıgınız neydı bu da ayrıntılıydı ama 2 goz gormus olsun garantı olsun :S ben bu ayrıntılı işini pek anlamadım şimdi 25ınde tekrar ayrıntılıya alcaklarmıs radyologlar fln da gelcekmıs ona benım doktorum dısında teyit etceklermişmiş.. bana para tuzagı gıbı geldı bılemedım..
fınfık hemen yazmıssın oraya wii mi ps mi diye :) wii oynadım.. ama 2 saatlık emegım cope gıttı sonunda cıkıs yolunu bulamadım :)) level en bastan acıldı dedım tekrar oynayamayacammm..
aso gobek cıkmıs sankı cok yemıs de şapamamış gibi :) hala hamıle gıbı gorunmuosun ben hala ınanmıyorum sana :)
oyy kalmadı galıba yazcak bısı sımdılık :)
ay canım bu nasıl hikaye ya film gibi :S nur içinde yatsın dedeciğin....insanları anlamak zor maalesef :Sçok zor insanın sevdiği bi büyüğünü kaybetmesi, ben dedemi kaybettiğimde öle olmuştu, dedem benim öz dedem değildi annanemin 2. eşiydi ama bana çok düşkündü 7 sene onların yanında kaldım ben, sonra annanem öldü ve annemlerin yanına gittim,
hiç sevmedim onları beni dedem ayırdıkları için hep nefret ettim, onlarda dedeme hep kötü davrandılar, dedem ereğli de yaşıyordu yazın biz türkiyeye tatile geldiğimizde beni görmek için istanbula gelirdi, onu kovdular kaç kere kapıdan, görüştürmediler bizi, dedem ağlayarak gitti hep, bana mektuplar yazmış onları alıp saklamışlar bana hiç gelmedi o mektuplar, seneler sonra kolilerden birisinin içinden çıktı, bu olayları görünce dahada nefret ettim onlardan,
dedemi türkiyeye kesin dönüş yapmadan kaybettik, onu bi daha görme şansım olmadı, onu ne kadar çok sevdiğimi söleyemedim maalesef, bu acı hep içimde kaldı, Allah rahmet eylesin, Allah huzur içinde yatırsın dedemi...
bi daha kimseyi dedem kadar çok sevmedim, hiç kimse vazgeçilmez olmasın hayatımda dedim hep, ama eşimi çok seviyorum ona bi şey olcak die çok korkuyorum, hep dua ediyorum onun için... Allah bana onun acısını yaşatmasın...
aayyyyy duygusala bağladım valla bak yine...:gitme:
Melodi canım hayırlıs haberlerle gel inşallah. bende merak ediyorum seniii. inş. gönlüne göre verir Allah....
sağlık ocağına gidicem bende. tetanoz aşısı olcam :çok üzgünüm:
bugun evlilik yıldönümümüz bizimmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
selam kıslar
bugun herkes mızmız bezgın bunalmış.. havalardan heralde.. ben de hiiiiç bişi yapmak ıstemıyorum aynen..
Yaren evlılık yıldonumunuz mubarek olsun :)) Ama kacıncı yıldonum oldugunu yazmamıssın hedıye aldın mı kocana, ya da guzel bı aksam yemegı hazırlıcak mısın mum ısıgında fılan, hamıle olmasaydın guzel ıc camasırlarını da gıyerdın heueheukaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 seksi lady :)))))))))))))nie kız ben halen giyiyorum. göğüslerde iice şişince şimdi tam oturo valla o dentellerin içine aklinialirimsmile
ayyyy çok heycanlıııı istediğin olur inşallah bize de söle
hayirlisi olsun inşallah canım yaaa
bebişleri ne zaman hissedicez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?