2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu

sormaaa bendee o kadar cok kızzz istiyodukiii pipilyse hayal kırıklığına uğrayacakk

benimde ağustosa yıldönümn.gerçi ben 4 sendir birliktiyim aynı işyerindeydik.çok kötü anı işyerinde olmak.patron beni azarlıyo o görüyodu.işin kötüsü patron amcasıydı :))))))

biz hala aynı iş yerindeyiz canım bitişikkk Allah tan aynı işi yapmıyoruzz çekemezdimm
patronumda kayınpederimmm

tatlim hersey gönlünce olsun ayni durum bizdede var iyiki kardesim varmis diyorum bendekaydirigubbakcemile5

sizler daha tazecik gelinlersiniz bende 25 agustosda 16.seneme giricem:lepi:[/QUOTE]

maşallahhh zeynn ayy bizim nasıl geçecek 16 senemiz bakallım rabbim hepimizi mutlu yuvalar versin

ahh canım bişilerin hatırına bana iyi davranacaksa hiç olmasın daha iyi ama hiç sanmıyorum oğlunu bile sevmeyen kadın banamı iyi davranacak benim ki hayal

Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu

canım şu anda doktordadır ya da gitmek üzeredir bende çok merak ediyorum ama ancak yarın öğrenicez melodiden kısmetse

benimde ağustosa yıldönümn.gerçi ben 4 sendir birliktiyim aynı işyerindeydik.çok kötü anı işyerinde olmak.patron beni azarlıyo o görüyodu.işin kötüsü patron amcasıydı :))))))

gerçekten kötüymüş kıyak geçmiyo muydu sana :)

sizler daha tazecik gelinlersiniz bende 25 agustosda 16.seneme giricem:lepi:

maşallah seninde bayağı olmuş

evettt bilmem mi beni bisikletine bindirmezzdiii onunki daha güzelddiii hiçte sevmezdim cocukken

ne demişler hayatım.. en büyük aşklar nefretle başlar

çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz

aynı işyerinde çalışmak güzel oluyo ya olamsaydı çok sıkılırdım.ama iyi yönleride var kötü yönleride.ama eşimin akrabalarıyla aynı ortamda durmak tam işkence

çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz

ayy hakikaten cok heyacanlı rabbim gönllünüze göre versinnnn

aynen öyleee valla doğru dedin inandırcam ben seni sen hiç merak etme karnım az daha büyüsün de görüşelim bir :)
ay canım bu nasıl hikaye ya film gibi :S nur içinde yatsın dedeciğin....insanları anlamak zor maalesef :S

nice yıllara birlikte inşallah cnm, çok tebrik ederim...

yok cnm bizim sorunlar çözülmez ben çözülmesini istemiyorumda zaten, bi tek kardeşimle görüşüyorum onun dışında sülalemlede görüşmüyorum, hepsi bana uzak Allaha yakın olsunlar...

basit bi şi ler yap kız keşke spora gitmeden yapsaydın...[/QUOTE]
ay canım yapmadım yemek. Kocam aradı canı acayip makarna istemiş akşama makarna istedi :) Makarna yaparım yanına salata bir de mercimek çorbası yapayım bari :)

nie kız ben halen giyiyorum. göğüslerde iice şişince şimdi tam oturo valla o dentellerin içine aklinialirimsmile

ayyyy çok heycanlıııı istediğin olur inşallah bize de söle

hayirlisi olsun inşallah canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…