2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz

İstediğin haberi alırsın inşallah opuyorumnanaktan

Melodi bugün gelmez yarın gelir bende merak ettim..
Aç gibi hissediyorsan su iç birde susuzluk ve açlık vücutta aynı reaksiyonu veriyormuşaklinialirimsmile

istemeyedebilir canımmm genelde karnım aç canım istemiyo denirrr

sağol canım özellikle ilk bebeğim oldugu için anneme çok ihtiyacım var en cok onun ıcın ıstıyorum. inşallah olur

melodi yarin gelicem dememişmiydi ?
öle hatirliorum sanki

bende merakla bekliyorum hissetmeyi erkek bebekler genelde18-19 gibi kız bebekler 20 gibi hissediliyor sanırım benim izlenimlerime göre yinede her bünyede farklılık olabilir

kızlar oturmaktan belim ağrıdı biraz uzanıcam zaten havada çok sıcak pofffff daraldım zatti

Su içmekten tuvaletin abonesi oldum resmen. bir de bizim üst çaprazda bir kadın var bangır bangır ilahi açmış.tuvalette ilahi dinliyorum resmen. tövbe tövbeee o mu çarpılcak ben mi bilmem.

istemeyedebilir canımmm genelde karnım aç canım istemiyo denirrr
Vallahi oladabilir ben de anlamadım bir türlü :) canım bişey istese de yesem keşke.daha yeni yedim ama neyse :)

İlahiden çarpılmaz kimse merak etme kaydirigubbakcemile3
Kalk meyve felan ye o zaman bebek birşeyler istiyorda sen anlamıyorsun kanımca sempatiksalakcinni

Şuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
Yastık ve yorgan ikilisi ile flört ediyordur şimdi:gitme:
uykuuuummmm vaaaarrrrrrmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…