bebişleri ne zaman hissedicez ya
selam kıslar
selam kızlar ben geldim :)
bebişleri ne zaman hissedicez ya [/QUOTE
ben hiseediyorum pazardan bu tarafa her gün tepikliyo kuzummm özellikle yemekten sonraaa
hoşgeldin tatlim..
Hoşbuldum güzellerimmm :)))) melodi daha gelmemiş neyi olcak acaba ay çok merak ediyorum :) yaa karnım aç değil kendimi aç gibi hissediyorum. ama canım da bir şey istemiyor. aç olanın canı bir şey ister dimi :) bünyem kafayı yedihoş geldinnn canom
ay yok yok acele etme ama hissetmek istiyorum artık yaa:)ben de 1-2 haftaya hissederim diyordum sen 3 hafta öndesin hissetmiyorsan ben hiç acele etmeyeyım daha çokk beklıycem demekki:))
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
Hoşbuldum güzellerimmm :)))) melodi daha gelmemiş neyi olcak acaba ay çok merak ediyorum :) yaa karnım aç değil kendimi aç gibi hissediyorum. ama canım da bir şey istemiyor. aç olanın canı bir şey ister dimi :) bünyem kafayı yedi
bebişleri ne zaman hissedicez ya [/QUOTE
ben hiseediyorum pazardan bu tarafa her gün tepikliyo kuzummm özellikle yemekten sonraaa
güzel bir duygu olsa gerek bende çok istiyorum hissedebilmeyi:))
Hoşbuldum güzellerimmm :)))) melodi daha gelmemiş neyi olcak acaba ay çok merak ediyorum :) yaa karnım aç değil kendimi aç gibi hissediyorum. ama canım da bir şey istemiyor. aç olanın canı bir şey ister dimi :) bünyem kafayı yedi
İstediğin haberi alırsın inşallah opuyorumnanaktan
Melodi bugün gelmez yarın gelir bende merak ettim..
Aç gibi hissediyorsan su iç birde susuzluk ve açlık vücutta aynı reaksiyonu veriyormuşaklinialirimsmile
çok güzel bi duygu eminim
Su içmekten tuvaletin abonesi oldum resmen. bir de bizim üst çaprazda bir kadın var bangır bangır ilahi açmış.tuvalette ilahi dinliyorum resmen. tövbe tövbeee o mu çarpılcak ben mi bilmem.İstediğin haberi alırsın inşallah opuyorumnanaktan
Melodi bugün gelmez yarın gelir bende merak ettim..
Aç gibi hissediyorsan su iç birde susuzluk ve açlık vücutta aynı reaksiyonu veriyormuşaklinialirimsmile
Vallahi oladabilir ben de anlamadım bir türlü :) canım bişey istese de yesem keşke.daha yeni yedim ama neyse :)istemeyedebilir canımmm genelde karnım aç canım istemiyo denirrr
Su içmekten tuvaletin abonesi oldum resmen. bir de bizim üst çaprazda bir kadın var bangır bangır ilahi açmış.tuvalette ilahi dinliyorum resmen. tövbe tövbeee o mu çarpılcak ben mi bilmem.
Vallahi oladabilir ben de anlamadım bir türlü :) canım bişey istese de yesem keşke.daha yeni yedim ama neyse :)
ay yok yok acele etme ama hissetmek istiyorum artık yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?