2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlahiden çarpılmaz kimse merak etme kaydirigubbakcemile3
Kalk meyve felan ye o zaman bebek birşeyler istiyorda sen anlamıyorsun kanımca sempatiksalakcinni
:)))))) ay ne bilim valla çarpılınır mı çarpılmaz mı :)
Meyve de yedim kızım söyle ne istiyosun yahu :)))))))))))))))))rahmetli teyzem olsa onu ye bunu ye diyip de hayır dediğimde o zman deve keseyim de deve ye derdi.

puhahaha sen kalk kurabiye yap yanınada çay yada kahve ohh miss kurabiyeler tatlı olsun cokacimcoook

Fınfık bu ne kadan güzel bi temenni olmuş, AMİN demekten başka bi şi kalmıyo geriye, çok teşekkür ederin canımcım...a.s.

ben geldim kızlar, son yemeğim pişiyo, pilavımda piştikten sonra duşa atlicam, belkide küveti dolduru içinde debelenirim biraz...

napin nan aklinialirimsmile
kaç gündür benimde canım nutella istiyor akşam giderken alayım bari sempatiksalakcinni
kös kös oturuyom iş yapasım yok laelaelaelaelae
akşam olsa da çıksam -tatlicadiarzu-
evde duruyo nutella bi kere yemedim sempatiksalakcinni
ama böle işyerinde canım çekiyo akannehir

Şuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
Yastık ve yorgan ikilisi ile flört ediyordur şimdi:gitme:
uykuuuummmm vaaaarrrrrrmirmirmirmir

mirmirmirmir

Şuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
Yastık ve yorgan ikilisi ile flört ediyordur şimdi:gitme:
uykuuuummmm vaaaarrrrrrmirmirmirmir

benimdeee varr canımmm şöyleee serindeee oturcannn

:)))

ben geldim kızlar, son yemeğim pişiyo, pilavımda piştikten sonra duşa atlicam, belkide küveti dolduru içinde debelenirim biraz...

ben hala bi iş yapmadım çalışıyomuş gibim yapıyorumm maşallahhh

inşallah ii haberlerle dönersin cnm...

valla şaka maka bizimde 9 ekimde 6. yılımız dolacak...

bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm

tavsiye ederim benım doktorumu canım . çok ilgili. memnun kalmasaydım değiştircektim ama hiç nıyetım yok . gece gunduz bısy olduğunda cebınden arıyoruz. eşimin iş yerınden tavsıye etmışler öylelıkle gıttık bızde..

yıldönümümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim kıslar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kös kös oturuyom iş yapasım yok laelaelaelaelae
akşam olsa da çıksam -tatlicadiarzu-
evde duruyo nutella bi kere yemedim sempatiksalakcinni
ama böle işyerinde canım çekiyo akannehir
mirmirmirmir

Benimde canım pazar akşamı çekti survivor izliyordum nestlenin reklamını almışlar programın içine ay o metin ve seda bir yedilersempatiksalakcinni
Ben televizyona nasıl baktıysam kocam hemen gidip alayım dedi göndermedim
Ben hiç aşermediğim için tv de yemek çıktığında direk gözü bende acaba canı istiyormudur diye kaydirigubbakcemile3

sağlık ocağından geldım . aşımı oldum . ağrıyor zonkluyoorrr mafoldumben
bebişimin kalp atışınıda dinledimm :sm_cool:
ödem var dedıler. sizde de varmı ?
ilk gittiğimden beri var dedıler. tuzlu falan yemicekmişim bilmiyorumkismile

puhahaha sen kalk kurabiye yap yanınada çay yada kahve ohh miss kurabiyeler tatlı olsun cokacimcoook

Sorma asom benim şafak karanlık kaydirigubbakcemile3
Akşam 19:30 da evde olurum ancak
..
ay valla yapan olsa da yesem ne güzel olur bak :))))))) aman yapmıcam bişey kek yedim geçti demekki kızım kek istiyomuş :))))) Saat 3 oldu ben de aşağı ineyim de azcık güneşlenip azcık gölgeleneyim kaydirigubbakcemile3

ayyy aynenn benımde canım çok istedi o günü. bide güsel yediler. evde vardı başka..ama ben ondan istedim. kanalı değiştirdik artık. :sinifsinif:

Çocuklarla ders yaparken bir öğrencim para yuttuğunu söyledi. Apar topar hastaneye götürdük. Muayene,i röntgen derken tehlikeli bir durum olmadığı anlaşıldı. Bu sırada ise öğrencim sürekli olarak yuttuğu paranın içinde kalması gerektiği konusunda direnip görevli doktora ''Doktor sakın paramı alıp harcama, kalsın orada!'' diye bağırıyordu. Amacının parayı biriktirmak olduğunu ise daha sonra anlayabildik. Açılın; midesindeki 50 Kuruşla benim minik kumbaram geliyor!

bu cocuklarrr tam bi ömürrr

ben bkm izliyodum o zaman suratsız suratsız görümceler vardı da :1closedeyes:
iştah neyim bırakmadılar zaten alsanaalsanasmile
ama şimdi iyiyim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…