:)))))) ay ne bilim valla çarpılınır mı çarpılmaz mı :)
İlahiden çarpılmaz kimse merak etme kaydirigubbakcemile3
Kalk meyve felan ye o zaman bebek birşeyler istiyorda sen anlamıyorsun kanımca sempatiksalakcinni
bol tatlı ye tepinir içerde sempatiksalakcinni
ay canım benimmmmmm. kaçta bitiyor mesai şafak kaçŞuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
Yastık ve yorgan ikilisi ile flört ediyordur şimdi:gitme:
uykuuuummmm vaaaarrrrrrmirmirmirmir
:)))))) ay ne bilim valla çarpılınır mı çarpılmaz mı :)
Meyve de yedim kızım söyle ne istiyosun yahu :)))))))))))))))))rahmetli teyzem olsa onu ye bunu ye diyip de hayır dediğimde o zman deve keseyim de deve ye derdi.
ay canım benimmmmmm. kaçta bitiyor mesai şafak kaç
Valla hastane, doktor, test, tahlil bu tarz hiç bir konuda yorum yapmayacağım.
Herkesin doktoru farklı yönlendirmeler yapıyor..
Sonra kafalar karışıyor boşver herkes doktoruna güvendiği sürece sorun yok..
Evet aklıma gelen wii ve ps oldu doğru tahmin etmişim sempatiksalakcinni
Allah seni kocana kocanı sana bebişi ikinize bağışlasın ömür boyu birbirinizden hiç ayrılmayın opuyorumnanaktan:Saruboceq:
Su içmekten tuvaletin abonesi oldum resmen. bir de bizim üst çaprazda bir kadın var bangır bangır ilahi açmış.tuvalette ilahi dinliyorum resmen. tövbe tövbeee o mu çarpılcak ben mi bilmem.
delikafadulden
hakikaten tövbee tövbeee
kös kös oturuyom iş yapasım yok laelaelaelaelaenapin nan aklinialirimsmile
kaç gündür benimde canım nutella istiyor akşam giderken alayım bari sempatiksalakcinni
Şuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
ben geldim kızlar, son yemeğim pişiyo, pilavımda piştikten sonra duşa atlicam, belkide küveti dolduru içinde debelenirim biraz...
Şuan tek kıskandığım kişi var o da prop :gitme:
:))):)))))) ay ne bilim valla çarpılınır mı çarpılmaz mı :)
Meyve de yedim kızım söyle ne istiyosun yahu :)))))))))))))))))rahmetli teyzem olsa onu ye bunu ye diyip de hayır dediğimde o zman deve keseyim de deve ye derdi.
ben geldim kızlar, son yemeğim pişiyo, pilavımda piştikten sonra duşa atlicam, belkide küveti dolduru içinde debelenirim biraz...
Evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun YAREN...
Bende bugün 3lü test sonuçlarımı göstermek için doktora gideceğim...cinsiyetinede bir kez daha bakmasını rica edeceğim ama bakarmı bilmem...
Zaten doktorumdan hiç memnun değilim...bi soru soramıyorum sorunca cevap alamıyorum...ilk işim iyi bir doktor bulup bunu bırakmak olacak...
Bakalım melodi cinsiyetini öğrenebilecekmi? eşim rüyasında kızımız olacağını görmüş hayırlısı olur inş.
Teşekkürler Nalancığım
Sağol Helinciğim. Bende öyle valla herkesin doktor kontrolünü ve sonuçlarını çok merak ediyorum. Herkes iyi haberler versin inşallah
Dualarımız seninle canım herşey yolundadır inşallah
Benimde 14 ekim evlilik yıldönümüm kısmetsae bu sene 9. senemiz olacak off ne uzun dimi
bendemi gitsemmki onvakk a gidiyorum ama sıkıldımm
kös kös oturuyom iş yapasım yok laelaelaelaelae
akşam olsa da çıksam -tatlicadiarzu-
evde duruyo nutella bi kere yemedim sempatiksalakcinni
ama böle işyerinde canım çekiyo akannehir
mirmirmirmir
puhahaha sen kalk kurabiye yap yanınada çay yada kahve ohh miss kurabiyeler tatlı olsun cokacimcoook
ay valla yapan olsa da yesem ne güzel olur bak :))))))) aman yapmıcam bişey kek yedim geçti demekki kızım kek istiyomuş :))))) Saat 3 oldu ben de aşağı ineyim de azcık güneşlenip azcık gölgeleneyim kaydirigubbakcemile3Sorma asom benim şafak karanlık kaydirigubbakcemile3
Akşam 19:30 da evde olurum ancak..
Benimde canım pazar akşamı çekti survivor izliyordum nestlenin reklamını almışlar programın içine ay o metin ve seda bir yedilersempatiksalakcinni
Ben televizyona nasıl baktıysam kocam hemen gidip alayım dedi göndermedim
Ben hiç aşermediğim için tv de yemek çıktığında direk gözü bende acaba canı istiyormudur diye kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
Benimde canım pazar akşamı çekti survivor izliyordum nestlenin reklamını almışlar programın içine ay o metin ve seda bir yedilersempatiksalakcinni
Ben televizyona nasıl baktıysam kocam hemen gidip alayım dedi göndermedim
Ben hiç aşermediğim için tv de yemek çıktığında direk gözü bende acaba canı istiyormudur diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?