Çocuklarla ders yaparken bir öğrencim para yuttuğunu söyledi. Apar topar hastaneye götürdük. Muayene,i röntgen derken tehlikeli bir durum olmadığı anlaşıldı. Bu sırada ise öğrencim sürekli olarak yuttuğu paranın içinde kalması gerektiği konusunda direnip görevli doktora ''Doktor sakın paramı alıp harcama, kalsın orada!'' diye bağırıyordu. Amacının parayı biriktirmak olduğunu ise daha sonra anlayabildik. Açılın; midesindeki 50 Kuruşla benim minik kumbaram geliyor!
bu cocuklarrr tam bi ömürrr
inşallah gönlüne göre olur cnm...
ay canım bu nasıl hikaye ya film gibi :S nur içinde yatsın dedeciğin....insanları anlamak zor maalesef :S
ay canım yapmadım yemek. Kocam aradı canı acayip makarna istemiş akşama makarna istedi :) Makarna yaparım yanına salata bir de mercimek çorbası yapayım bari :)
he bencede küveti doldur bol bol köpürt tuz da at içine sonra yat ohhh :gitme:
evim evim güzel evim :sinifsinif:
inşallah ii çıkar canım hayırlısıBen çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)
Görüşmek üzere...
16 ağustos da benimki geçtiğimiz yıl evlilik bakımından bereketli bu yılda bebiş sanırım.benim 31 temmuz daha çok var
hayırlısı olur inş. canım sen annenin koynunda bebişin senin koynunda değmeyin keyfinize olur inş.çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
benimde canım çekmişti bende yedim ve ilk defa canım tatlı bir şey çekti diye şaşırmıştım.ayyy aynenn benımde canım çok istedi o günü. bide güsel yediler. evde vardı başka..ama ben ondan istedim. kanalı değiştirdik artık. :sinifsinif:
sağlık ocağından geldım . aşımı oldum . ağrıyor zonkluyoorrr mafoldumben
bebişimin kalp atışınıda dinledimm :sm_cool:
ödem var dedıler. sizde de varmı ?
ilk gittiğimden beri var dedıler. tuzlu falan yemicekmişim bilmiyorumkismile
ay valla yapan olsa da yesem ne güzel olur bak :))))))) aman yapmıcam bişey kek yedim geçti demekki kızım kek istiyomuş :))))) Saat 3 oldu ben de aşağı ineyim de azcık güneşlenip azcık gölgeleneyim kaydirigubbakcemile3
merak ettiğin için teşekkür ederim canım. hastaneye git gel girip yazamadım. dün amniyosentez yapıldı sonuçlar 25 gün sonra. tekrar ulturason incelemelerinde bulunuldu bu doktor 2 hafta beklemeliyiz bu kadar kesin konuşabilmek için dedi. bu bile bana büyük moral oldu.kalbinde bir problem olduğu gerçek ama söylenilen kadar ağır bir durum olmayabilir inşallah dedi.daha önce gittiğim ultrasonografi uzmanı kesin bir dille problemin çook ciddi olduğunu söyleyip umutsuz konuşmuştu. bir kalp cerrahına bu raporu gösterdiğimde ağır olduğunu böyle bir çocuğun ağır ameliyatlar sonucu 20 yaşına kadar anca yaşayabileceğini söylemişti. tabii çook üzüldüm. ama umudumu hiç yitirmedim.Allahım inşallah dualarımı kabul edecek.Benim kendi doktorum ikili ve dörtlü testlerim çook iyi olduğundan ve kalp hastalığının benim ve eşimin ailesinde olmadığından çok şaşırdı.amniyosentez bu yüzden yapıldı acaba down sendromu mu varda kalp problemi oluştu diye . sonuçları bekliyoruz.bu süre belirsizlik çok zor tabi. ama ne olursa olsun ben bebeğimi doğurmayı düşünüyorum. Allahın bana teslim ettiği şekliyle inşallah bebeğimi kucağıma almayı düşünüyorum.
bunun dışında da bir çok örnek duydum bu süreçte. (bir arkadaşa bebeğin bağırsakları olmadığı söylendiği halde sapasağlam doğurmuş) gibi.
bu arada bu gibi problemlerin bizim gittiğimiz kadın doğum uzmanlarınca onların ultroson aletleriyle görülebileceğini zannetmiyorum. ayrıntılı ultrason incelemeleri farklı bir dal.
benim bebeğim çok sağlıklı görünüyordu gelişimi boyutları özellikleri çok olumluydu. ikili ve dörtlü testlerim güvenilir ve ankaranın en iyi özel labaratuarlarından birinde yapıldı. sonuçları benim yaşıtlarıma göre çok çok daha iyi çıktı.bunları göz ardı etmemek gerekir.
ALLAHIM İNŞALLLAH HEPİMİZİN YAVRUSUNU SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
bu güzel aylarda lütfen banada dua edin güzel haberler alyım. hepinize şididen teşekkür ederim.
Hatunlar akşamları tv karşısında falan uzandığınızda ayağınızın altına mutlaka 2 tane yastık koyun kan dolaşımı için.
Birde annemin arkadaşı söyledi göğüs uçlarınızda herhangi bir kabuk falan olursa ellemeyin süt akarmış ben baktım yoktu benimkinde ama dikkatli olmak lazım sonuçta tecrübeliler.
Kızlar kendime semizotu salatası yaptım yoğurtlu çok iyi geldi semiz otunun salatasını yaparım ben güsel olur tavsiye ederim yemeğini sevmemm ama salatası süper gitti melodii bende merak ediyorum naptı acaba girip bir ara yazıverse bize doktora gidecek arkadalar iyi haberlerle gelin inşallah
Benimde canım pazar akşamı çekti survivor izliyordum nestlenin reklamını almışlar programın içine ay o metin ve seda bir yedilersempatiksalakcinni
Ben televizyona nasıl baktıysam kocam hemen gidip alayım dedi göndermedim
Ben hiç aşermediğim için tv de yemek çıktığında direk gözü bende acaba canı istiyormudur diye kaydirigubbakcemile3
Çocuklarla ders yaparken bir öğrencim para yuttuğunu söyledi. Apar topar hastaneye götürdük. Muayene,i röntgen derken tehlikeli bir durum olmadığı anlaşıldı. Bu sırada ise öğrencim sürekli olarak yuttuğu paranın içinde kalması gerektiği konusunda direnip görevli doktora ''Doktor sakın paramı alıp harcama, kalsın orada!'' diye bağırıyordu. Amacının parayı biriktirmak olduğunu ise daha sonra anlayabildik. Açılın; midesindeki 50 Kuruşla benim minik kumbaram geliyor!
bu cocuklarrr tam bi ömürrr
hayırlısı olur inş. canım sen annenin koynunda bebişin senin koynunda değmeyin keyfinize olur inş.
şu tarife bayıldım, seneler önce anemin bi arkadaşı yapmıştı çok beğenmiştim ama tarifini almamıştık, aynı buna benziyordu, inşallah tadıda aynıdır... bugün yapsammı acaba, kocam yapma dedi ama bakalım banyodan çıkınca karar veririm...
portakal ağacı: böğürtlenli kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?