2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gülsem mi ağlasam mı akannehir

ii olmuş valla makarna istemesi, hemencecik yaparsın, afiyet olsun ellerine sağlık şimdiden cnm...

Hatunlar akşamları tv karşısında falan uzandığınızda ayağınızın altına mutlaka 2 tane yastık koyun kan dolaşımı için.

Birde annemin arkadaşı söyledi göğüs uçlarınızda herhangi bir kabuk falan olursa ellemeyin süt akarmış ben baktım yoktu benimkinde ama dikkatli olmak lazım sonuçta tecrübeliler.

Ben çıkıyorum arkadaşlar...hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...banada dua edin 3lü testim iyi çıkmış olsun:)

Görüşmek üzere...
inşallah ii çıkar canım hayırlısı
benim 31 temmuz daha çok var
16 ağustos da benimki geçtiğimiz yıl evlilik bakımından bereketli bu yılda bebiş sanırım.
çok heyecanlıyım arkadaşlar biz kırşehirde yaşıyoruz, bebeğimiz içim ailemin yanına tayin istedik Samsuna ve sonuçlar bugün açıklanacak. sabahtan beri bekliyoruz tık yok. çok heyecanlıyızz
hayırlısı olur inş. canım sen annenin koynunda bebişin senin koynunda değmeyin keyfinize olur inş.
ayyy aynenn benımde canım çok istedi o günü. bide güsel yediler. evde vardı başka..ama ben ondan istedim. kanalı değiştirdik artık. :sinifsinif:
benimde canım çekmişti bende yedim ve ilk defa canım tatlı bir şey çekti diye şaşırmıştım.

tuzsuz hayatta yiyemem ben, ıııııııgggghhhhh çok kötü bi tat....

Kızlar kendime semizotu salatası yaptım yoğurtlu çok iyi geldi semiz otunun salatasını yaparım ben güsel olur tavsiye ederim yemeğini sevmemm ama salatası süper gitti melodii bende merak ediyorum naptı acaba girip bir ara yazıverse bize doktora gidecek arkadalar iyi haberlerle gelin inşallah

dualarımız seninle canım. seni öğrendikten sonra benim içimide korku kapladı su ayrıntılı ultrasonu yaptırmadan da rahatlayacak gibi değilim.inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. canah inşallah sonuçların çok iyi çıkacak

Ohh aso sÜper yaaaaaaaaaaaaaaa bız ÇalıŞalım sen gÜneŞlen haksızlık buuuuuuu bende havuz ıstıyorumm ayaklarımı sıya sokcam gÜneŞlencemm

teşekkürler canım. bende de yok ama dikkatli olmak gerekir. Ben en çok emziriken gögüs ucunun yara olmasından korkuyorum bunun için ne yaparım diye araştırıken
bir tv proğramında hamilelik kursları varya oranın bir uzmanı bir de çağla şikel vardı . onlar 7 aylık hamileyken gögüs ucuna alkol sürüp rutin aralıklarla meme ucunu sertleştirerek yaradan kurtarabilirsiniz demişti banada mantıklı gelmiş ti . ben deniyeceğim. sizi bilemem ama.

eline sağlık benimde canım çekti zaten çok severim semizotu, ıspanak otçuyum ben zemuszemus

ayy hiç sorma tatlım ya bende izledim nasılda sürdüler öyle ekmeğin üstüne bolcana mis gibiydi valla

şaka gibi yahuu

bende güneşlenmek istiorum.Az kaldi tatilime benimde 15 gün sonra çikiyorum kismetse

ay herkesin canı nutella çekmiş demek ki reklam amacına ulaşmış bravo vallakaydirigubbakcemile3
Gerçi o nutella değildi chokellaydı sempatiksalakcinni

hayırlısı olur inş. canım sen annenin koynunda bebişin senin koynunda değmeyin keyfinize olur inş.

inşallah canım. sabahtan beri bekliyorum bilgisayarın basında ama açıklanmadı bi türlü site çöktü ne olacak bakalım yarına kalmasında..

senin canın istediyse yap hatta bende mi yapsam diyorum boshayallersmile
az önce gittim 2 tane kurabiye aldım müşteri ikramlarımızdan ama kesmediaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…