2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana yağını çıkarttım eğer yumuşarsa eşim gelene kadar yapim diorum, böğürtlenli daha güzel olurdu ama evde kayısı, çilek ve vişne var sadece...vişneli ve çilekli yaparım artık napim...

sana yağını çıkarttım eğer yumuşarsa eşim gelene kadar yapim diorum, böğürtlenli daha güzel olurdu ama evde kayısı, çilek ve vişne var sadece...vişneli ve çilekli yaparım artık napim...

maşşallahh sanaa üşenmiyodaa hiç yemek yapmakta sanatt sendee sanatcıııı

ay herkesin canı nutella çekmiş demek ki reklam amacına ulaşmış bravo vallakaydirigubbakcemile3
Gerçi o nutella değildi chokellaydı sempatiksalakcinni

ben hep uzatıyom kaydirigubbakcemile
göğsume takmış vaziyetteyim ha sevmedim ucunu kocemen kocemen -tatlicadiarzu-

mayalı mı demek istedin nalancım sempatiksalakcinni

meyveli didi sempatiksalakcinni
anladın da ben yinede yazim dedim :roflol:

ben üşenmiyorumda kocam kızıyo ben hep bi şi ler yapınca, bana sabah gitmeden bugün ne pişireceksin die soruyo, onaylamadıklarını çıkartıyo listeden hemen, bu sabahta aynen şöle dedi, " bu yemekler yeterli bunlar dışında tuzlu yada tatlı herhangi bi şey yapma dedi", hatta mönümdeki patates salatasına bile "buna gerek yok ama canın çok istiyorsa yap madem" dedi...o izin verse neler yapcem de ben ama maalesef...:çok üzgünüm:

çok doğru tespit kaydirigubbakcemile5

10 dakika sonra duşa gidim..

cıbı cıbını yap da gel zemuszemus

ben hep uzatıyom kaydirigubbakcemile
göğsume takmış vaziyetteyim ha sevmedim ucunu kocemen kocemen -tatlicadiarzu-

meyveli didi sempatiksalakcinni
anladın da ben yinede yazim dedim :roflol:

Benim uçları büyümedi çok fazla zaten çok küçüktü şimdi normale döndü sempatiksalakcinni

Oturarak çalışanlarda arada kalkıp gezmeleri gerekiyormuş çünkü hemoroid olma riskimiz çok yüksekmiş
halbuki ben sadece doğumda olur zannediyordum halbuki gebelikte oluyormuş.
vücut fazla kan pompalıyormuş gebelikte normale göre sürekli oturulduğu zaman kan o kısımda birikiyormuş sonuç hemoroid.
dün iş yeri doktorumdan aldım bu bilgileri boshayallersmile

ben kaçar kızlar bi duşa atlayıp geleyim, küveti doldurmaktan vazgeçtim, aklım kurabiyede ya bir an önce onu yapmak istiyorum...

normali bana büyük geliyoküçüğe alıştım ben fınfık :gitme:
daha da büyürsee akannehir
annem diyo küçük olsa bebeye yazık olur karnını doyuramaz dedi boshayallersmile

kurabiye diye diye canım çekti :kedi:
dayanamadım tatlı siparişi verdim :roflol:

akannehir valla istanbulda olsaydım soluğu sende almıştım..

ben de dizi keyfi yaptım yayıldım durdum -tatlicadiarzu- kışın bu evi hiç sevmiyorum soğuk oluyor ama yazın süper oluyor işte. dışarsı o kadar sıcak ki bi fotokopi cektirmeye gittim yandım valla eve geldim serinnn oh.
şimdi de yemeğimi tamamliyim ondan sonra şekerpare yapıcam :jeyyar:

ohh ne güzel herkes evde hamur işlerine dalmış bende eve gitsemde yapsam diyorum ama sonra eve gidince hiç halim olmuyor ya bütün çalışanlar benim gibi mi acaba?? Ancak yemeği hazırlayıp yiyoruz ve hemen uzanıyorum

kurabiye diye diye canım çekti :kedi:
dayanamadım tatlı siparişi verdim :roflol:

Ben eve gidince kendim yapacağım
Tarif araştırıyorum sempatiksalakcinni
Tarifi bulup ön hazırlıkları yapması için kocamı arayacağımaklinialirimsmile
Detayını ben yaparım eve gidince zemuszemus

evet aslında bende çok bitkin oluyorum ama uzanmamaya çalışıyorum
çünkü kendimi hasta zannediyorum öyle olunca
eğer yemekten sonra evde yapılacak bir iş yoksa kendimi sahile atıp yürüyüş yapıyorum..
Yorgunluğumun üstüne gidiyorum : ) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…