cnm böle meyeli bi şi ler yapmak istio...
mayalı mı demek istedin nalancım sempatiksalakcinni
sana yağını çıkarttım eğer yumuşarsa eşim gelene kadar yapim diorum, böğürtlenli daha güzel olurdu ama evde kayısı, çilek ve vişne var sadece...vişneli ve çilekli yaparım artık napim...
ay herkesin canı nutella çekmiş demek ki reklam amacına ulaşmış bravo vallakaydirigubbakcemile3
Gerçi o nutella değildi chokellaydı sempatiksalakcinni
Hatunlar akşamları tv karşısında falan uzandığınızda ayağınızın altına mutlaka 2 tane yastık koyun kan dolaşımı için.
Birde annemin arkadaşı söyledi göğüs uçlarınızda herhangi bir kabuk falan olursa ellemeyin süt akarmış ben baktım yoktu benimkinde ama dikkatli olmak lazım sonuçta tecrübeliler.
mayalı mı demek istedin nalancım sempatiksalakcinni
meyveli yazacaktım gözüm döndü ya kurabiyeyi görünce yazamamışım...
maşşallahh sanaa üşenmiyodaa hiç yemek yapmakta sanatt sendee sanatcıııı
maşşallahh sanaa üşenmiyodaa hiç yemek yapmakta sanatt sendee sanatcıııı
10 dakika sonra duşa gidim..
ben hep uzatıyom kaydirigubbakcemile
göğsume takmış vaziyetteyim ha sevmedim ucunu kocemen kocemen -tatlicadiarzu-
meyveli didi sempatiksalakcinni
anladın da ben yinede yazim dedim :roflol:
Benimde gözüm döndü bende yapacam eve gidince kurbi yanınada sade nescafe cokacimcoook
akannehir valla istanbulda olsaydım soluğu sende almıştım..sana yağını çıkarttım eğer yumuşarsa eşim gelene kadar yapim diorum, böğürtlenli daha güzel olurdu ama evde kayısı, çilek ve vişne var sadece...vişneli ve çilekli yaparım artık napim...
kurabiye diye diye canım çekti :kedi:
dayanamadım tatlı siparişi verdim :roflol:
ohh ne güzel herkes evde hamur işlerine dalmış bende eve gitsemde yapsam diyorum ama sonra eve gidince hiç halim olmuyor ya bütün çalışanlar benim gibi mi acaba?? Ancak yemeği hazırlayıp yiyoruz ve hemen uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?