2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben eve gidince kendim yapacağım
Tarif araştırıyorum sempatiksalakcinni
Tarifi bulup ön hazırlıkları yapması için kocamı arayacağımaklinialirimsmile
Detayını ben yaparım eve gidince zemuszemus

ben bekleyemem ağşama kada :dilcikar:
hem beceriğim gitti mutfağa girmeye girmeye :roflol:

bugun arkadasım doğum yapcak çok heyecanlandım sabahtan beri hastanede

normal istiyodu nazlandı bebek sezeryana alıcaklar hala daha gelmezse
sabah 7 den beri ordalar yoruldu kızcağız ya akannehir

ben yıkandım geldim, duşa girmeden karpuzuda kestim oohhhh şimdi rahat rahat kurabiyemi yapabilirim, bi 5 dakika daha kuruyayım sonra giyincem, bakalım sanayağım oda sıcaklığına geldiyse başların hemen...

ben yıkandım geldim, duşa girmeden karpuzuda kestim oohhhh şimdi rahat rahat kurabiyemi yapabilirim, bi 5 dakika daha kuruyayım sonra giyincem, bakalım sanayağım oda sıcaklığına geldiyse başların hemen...

nalan bu hafta bulusalım mı sen bana kurabıye ve kek yapıp getır ben de sana çay ısmarlarım :teytey:

propcum sen uyu canim hatta bol bol uyu dinlen ççook aricaksiniz bu günleri benden sölemesikaydirigubbakcemile3

uyandım ama uykumu fln alamadım daha da mayıştım hatta, poff uyumasaydım keşkem ...
ayy öyle deme canım ne güzel uyumuşsun işte kıymetini bilin valla benimde öyle çok uykum geliyor ki şirkette ama gel de uyu uyuyabilirsen benimde canım tatlı çekti ve bisküvi ile idareediyorum

meraba arkadaşlar nasılsınız.

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

nalancim ya sen hiç mutfaktan çıkmıyonmu gülüm...maşallahın var hani..ben sana ondan emine S.beder dedimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…