valla üşeniyorum şu an, yoksa bı damla cıkolatalı kurabıye yapıverırdım hemencecık de, kalkasım yok yerımden..sen hemen yaparsın bi şi ler hiperaktif hatun, uykunuda almışın hazır...cokacimcoook
selam arkidişler nasiliniz..
valla üşeniyorum şu an, yoksa bı damla cıkolatalı kurabıye yapıverırdım hemencecık de, kalkasım yok yerımden..
esin bişi merak ediyorum.. hıc korku oluo mu ıcınde (41 kere maşalla) kızım çok guzel ya ıkıncı cocugum cırkın olursa fln dıye :) ben sımdı korkuyorum mesela cocugum cırkın olur mu acaba dıye, senın bı de ılkı olaganustu ( tekrar tekrar maşalla), ikinciyi merak edıosun mudelikafadulden
selam tatlım hoşgeldin, nasılsın, senin ufaklık nasıl uyuyomu?
hoşgeldin tatlım
nalancim ya sen hiç mutfaktan çıkmıyonmu gülüm...maşallahın var hani..ben sana ondan emine S.beder dedimkaydirigubbakcemile3
slm cnm ii yiz valla sen nasılsın?
valla üşeniyorum şu an, yoksa bı damla cıkolatalı kurabıye yapıverırdım hemencecık de, kalkasım yok yerımden..
esin bişi merak ediyorum.. hıc korku oluo mu ıcınde (41 kere maşalla) kızım çok guzel ya ıkıncı cocugum cırkın olursa fln dıye :) ben sımdı korkuyorum mesela cocugum cırkın olur mu acaba dıye, senın bı de ılkı olaganustu ( tekrar tekrar maşalla), ikinciyi merak edıosun mudelikafadulden
kız allah seni napmasin emi..nasilda güldüm haakaydirigubbakcemile3çirkin oalcak diye düşünmüyorum canim eylüldede düşünmedim..o çirkin bile olsa melek geliyor sana..
teşekkür ederiz teyzesi allah vergisi:)
tabiki ikinciyi merak ediyorum..oda aynı babasi olur diye tahmin ediyroum gerçi eylül biraz benden biraz babasindan almiş ama erkek olursa sanki daha çok babasina benzeyecek gibi geliyor babasinin küçüklügüde çok güzelmiş bakalim hayırlsıı..
kız seninkide çirkin olmaz bu arada..valla bak inan bana..seninde maşallahın var
çıkıyorum cnm, ama hızlı yaptığım için çabuk bitiyo, aslında yavaş çalışsam bu kadan yapamam ama mutfakta yavaş çalışamıyorum napim...
emine bederi çok severim çok tatlı, biraz yavaş ama olsun süperdir kendisi ondan o kadar çok şey öğrendim ki, idolüm o benim...:lepi:
ayy öyle deme canım ne güzel uyumuşsun işte kıymetini bilin valla benimde öyle çok uykum geliyor ki şirkette ama gel de uyu uyuyabilirsenbenimde canım tatlı çekti ve bisküvi ile idareediyorum
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey
kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey
hoşbulduk cnaimcim..valla uyuyor nalan yoksa giremezdim anca o uyurkene fırsat buluyorum..sen napıyon gülüm keyifler nasil
hosbulduk canimcim..sen nasilsn..iyisindir uamarim
tamam tatlım sen gününü söle ben sana ne istiyosan yapim...
gülme kız ne gülüosun.. tamam elbet sevicem de yani ya cirkin olursa :) benım cocuklugum o kadarrr cırkın kı yuzume bakmazsın :)) kaş kırpık yok saclar sarı çiyan dudaklarımı 2 sene ıcerde tutmusum kocaman burun fln ıyyy hıc sorma :) bızım de babamızın bebeklıgı cok guzel işalla bebeklıgı ona ceksın, ama buyuyunce bana benzeyebılır sorun değil :) yaa poffff merak ettıgım o kadar cok şey var kı..
ii yim cnm okuduğun gibi yemeklerle haşırneşirim bugün yarında temizlikçi gelecek temizlik var yani bende, acaba evdev kaçsammı yoksa serin serin evimdemi takılsam onu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?