2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen hemen yaparsın bi şi ler hiperaktif hatun, uykunuda almışın hazır...cokacimcoook
valla üşeniyorum şu an, yoksa bı damla cıkolatalı kurabıye yapıverırdım hemencecık de, kalkasım yok yerımden..
selam arkidişler nasiliniz..

esin bişi merak ediyorum.. hıc korku oluo mu ıcınde (41 kere maşalla) kızım çok guzel ya ıkıncı cocugum cırkın olursa fln dıye :) ben sımdı korkuyorum mesela cocugum cırkın olur mu acaba dıye, senın bı de ılkı olaganustu ( tekrar tekrar maşalla), ikinciyi merak edıosun mudelikafadulden

kız allah seni napmasin emi..nasilda güldüm haakaydirigubbakcemile3çirkin oalcak diye düşünmüyorum canim eylüldede düşünmedim..o çirkin bile olsa melek geliyor sana..
teşekkür ederiz teyzesi allah vergisi:)
tabiki ikinciyi merak ediyorum..oda aynı babasi olur diye tahmin ediyroum gerçi eylül biraz benden biraz babasindan almiş ama erkek olursa sanki daha çok babasina benzeyecek gibi geliyor babasinin küçüklügüde çok güzelmiş bakalim hayırlsıı..
kız seninkide çirkin olmaz bu arada..valla bak inan bana..seninde maşallahın var

nalancim ya sen hiç mutfaktan çıkmıyonmu gülüm...maşallahın var hani..ben sana ondan emine S.beder dedimkaydirigubbakcemile3

çıkıyorum cnm, ama hızlı yaptığım için çabuk bitiyo, aslında yavaş çalışsam bu kadan yapamam ama mutfakta yavaş çalışamıyorum napim...

emine bederi çok severim çok tatlı, biraz yavaş ama olsun süperdir kendisi ondan o kadar çok şey öğrendim ki, idolüm o benim...:lepi:

kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey

tamam tatlım sen gününü söle ben sana ne istiyosan yapim...

gülme kız ne gülüosun.. tamam elbet sevicem de yani ya cirkin olursa :) benım cocuklugum o kadarrr cırkın kı yuzume bakmazsın :)) kaş kırpık yok saclar sarı çiyan dudaklarımı 2 sene ıcerde tutmusum kocaman burun fln ıyyy hıc sorma :) bızım de babamızın bebeklıgı cok guzel işalla bebeklıgı ona ceksın, ama buyuyunce bana benzeyebılır sorun değil :) yaa poffff merak ettıgım o kadar cok şey var kı..

vala bende öyleyim nalan..hemen yapar çıkarim..elim çok hızllıdır yarim saatte 2 yemek yaparim..

tam adamına benzetmişim seni..sende onu idol olarak kabul etmişkene süper oldu valla..
evet biraz yavaş ama gerçekten güzel şeyler yapıyor..

iyiyim çok şükür ama biraz göbeğim ağrıyor.niye anlamadım acaba herkestmi oluyor yoksa bendemi acayiplik varbenneyaptımki

hosbulduk canimcim..sen nasilsn..iyisindir uamarim[/QUOTE]

kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey

sağol cnm çok şükür iyiyim bende canah geldi amniyosentez yapılmış 3 hafta sonra çıkacak sonuç şimdilik beklemede

amniyo sonucu 25 gun sonra cıkcak mı ıkınc ıbı doktor bakmış ılk doktorun dedıgı kadar cıddı bı durum yok gıbı gorunuo demıs ama amnıyo sonucunu beklıolarmış..

hoşbulduk cnaimcim..valla uyuyor nalan yoksa giremezdim anca o uyurkene fırsat buluyorum..sen napıyon gülüm keyifler nasil

hosbulduk canimcim..sen nasilsn..iyisindir uamarim

ii yim cnm okuduğun gibi yemeklerle haşırneşirim bugün yarında temizlikçi gelecek temizlik var yani bende, acaba evdev kaçsammı yoksa serin serin evimdemi takılsam onu düşünüyorum...

ya propp vala alemsin ya sennkaydirigubbakcemile3zaten bebekle çocgunlukla genlerini babadan aliyorlar..belki ona benzer ama küçüklügünle bagdaştiramadim valla..şimdihiç benzemiyon desene..büyünce sana benzesin ozaman..
ama bişey var ilk dogduklarinda çirkin oluyorar yaa..büyüdükce güzellerşiyorlar..bundan emin olabilirisn..biz şimdi eylüün eski fotolarina bakıyoz nekadar çirkinmiş diyoruz kaydirigubbakcemile3

evet hamur işi yapmayın anneler, ben ekmek yemeği de azaltmak istiyorum çünkü su içsem yarıyoorr! ay bu cümleyi söyleyeceğim hayatta aklıma gelmezdi. incecik bir kızdım ühühühü..

ii yim cnm okuduğun gibi yemeklerle haşırneşirim bugün yarında temizlikçi gelecek temizlik var yani bende, acaba evdev kaçsammı yoksa serin serin evimdemi takılsam onu düşünüyorum...

valla canim dişariçıkmak şu sıcak havalrda hiç tercihim degil daha fena olursun benden sölemesi..bence evde takıll..birde ben temzilikcinin peşinden gittigim için kesin evde olurdum heralde:))
ama sen bilirsin canim içinden ne gelirse onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…