vala bende öyleyim nalan..hemen yapar çıkarim..elim çok hızllıdır yarim saatte 2 yemek yaparim..
tam adamına benzetmişim seni..sende onu idol olarak kabul etmişkene süper oldu valla..
evet biraz yavaş ama gerçekten güzel şeyler yapıyor..
ya propp vala alemsin ya sennkaydirigubbakcemile3zaten bebekle çocgunlukla genlerini babadan aliyorlar..belki ona benzer ama küçüklügünle bagdaştiramadim valla..şimdihiç benzemiyon desene..büyünce sana benzesin ozaman..
ama bişey var ilk dogduklarinda çirkin oluyorar yaa..büyüdükce güzellerşiyorlar..bundan emin olabilirisn..biz şimdi eylüün eski fotolarina bakıyoz nekadar çirkinmiş diyoruz kaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür ama biraz göbeğim ağrıyor.niye anlamadım acaba herkestmi oluyor yoksa bendemi acayiplik varbenneyaptımki
hosbulduk canimcim..sen nasilsn..iyisindir uamarim
el alışkanlığı ile alakalı işte, ne kadar çok yaparsan o kadar pratikleşiyosun tabi, her iş için geçerli bu durum tabi sadece yemek için değil...
he severim emine ablayı çok tatlıdır...opuyorumnanaktan
valla üşeniyorum şu an, yoksa bı damla cıkolatalı kurabıye yapıverırdım hemencecık de, kalkasım yok yerımden..
esin bişi merak ediyorum.. hıc korku oluo mu ıcınde (41 kere maşalla) kızım çok guzel ya ıkıncı cocugum cırkın olursa fln dıye :) ben sımdı korkuyorum mesela cocugum cırkın olur mu acaba dıye, senın bı de ılkı olaganustu ( tekrar tekrar maşalla), ikinciyi merak edıosun mudelikafadulden
kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey
porf, yoksa şişko muydun küçükken bakayım?
bu sefer sen bu tarafa gel de alışveriş yapalım bebeklere benım '' kazık'' mağazalarımdan :))
ben cok değiştim mutasyona uğradım üniversitede ondandır :)
inanmam.. eylül ün çirkin çıkmış olabılme ihtimali yok asla ya.. allahım adı guzel kendı guzel işalla bahtı da guzel olur kızının ayyyy ısırırım ben onu .. ( maşalla)
Allahım yarabbim 40 yıl düşünsem böyle bir soru aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3
Prop uyku iyi gelmiş sana tüm enerjin ile geri döndün :roflol:
hoşbulduk gülümmmm..keyfin nasil:1ninca:
fınfıkım
ay emine beder in nesini sevıosunuz ya babanneme yaşında babannem usulu tarıflerı var :S
ben gamze bursa yı takıp edıyorum, bı de o pancake tarıfını aldıgım jamıe olıver ın tarıflerı cok guzel oluyosempatiksalakcinni
slm kıslaeee neler yapıtınızzz bakalım kekler kurabiyelerrr maşallahhh keşke herkess nalan gibim becerikli prop gibi becerikli enerjik asom yok bide onun gibim olsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?