2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

el alışkanlığı ile alakalı işte, ne kadar çok yaparsan o kadar pratikleşiyosun tabi, her iş için geçerli bu durum tabi sadece yemek için değil...

he severim emine ablayı çok tatlıdır...opuyorumnanaktan

ben cok değiştim mutasyona uğradım üniversitede ondandır :)
inanmam.. eylül ün çirkin çıkmış olabılme ihtimali yok asla ya.. allahım adı guzel kendı guzel işalla bahtı da guzel olur kızının ayyyy ısırırım ben onu .. ( maşalla)

iyiyim çok şükür ama biraz göbeğim ağrıyor.niye anlamadım acaba herkestmi oluyor yoksa bendemi acayiplik varbenneyaptımki

yok canım..bende de oluyor.sordum dün doktora normal dedi.
dayanilmayacak kadar olursa parol iç dedi.
bi doktorunu arayip sor istersen sende

hosbulduk canimcim..sen nasilsn..iyisindir uamarim

sağol cnm çok şükür iyiyim bende canah geldi amniyosentez yapılmış 3 hafta sonra çıkacak sonuç şimdilik beklemede[/QUOTE]

allah iyilik versin canim benim..ayyy umarim herşey yolundadir ve bebek dogunca kendiliginden geçme şansi vardir eger öyle bir durum varsa..
allah yaridmcisi olsun inşallah canim benim ya

ben de muffin mi yapsam elmalıı tarçınlı.. ımmm canımı çektirdiniz ama kurabiye istemiyorum kuru kuru..

ay emine beder in nesini sevıosunuz ya babanneme yaşında babannem usulu tarıflerı var :S
ben gamze bursa yı takıp edıyorum, bı de o pancake tarıfını aldıgım jamıe olıver ın tarıflerı cok guzel oluyosempatiksalakcinni

evet canim sadece yemekle alakalı degil..her işte çabuk olmak en güzeli şimdi birde bebişlerinizde oalcak..ozaman bu el çabuklugunun çok faydasini görüyosun..iki dakkada halletmen gerekiyor bazı durumlarda..
sen beceriklisin kız valla maşallah

Allahım yarabbim 40 yıl düşünsem böyle bir soru aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

Prop uyku iyi gelmiş sana tüm enerjin ile geri döndün :roflol:

hoşbulduk gülümmmm..keyfin nasil:1ninca:
fınfıkım[/QUOTE]

İyiyim esincim uykum vardı propa güldüm biraz açıldı kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada canahdan haber varmi bebegiye ilgili durum ne olmus..ben malum takip edemiyorum fazla..umarim iyidir herşey

Amniyo yapılmış sonuç bekleyecek canım..

bu sefer sen bu tarafa gel de alışveriş yapalım bebeklere benım '' kazık'' mağazalarımdan :))

karşıyamı geçecem, kocamın buna pek sıcak bakacağını sanmıyorum, bide elimde kek ve kurabiyelerle...

yarın için kadıköye gidecem diorum ne gerek var bu havada, ben seni hafta sonu götürürüm dio..:gitme:

ben de jamie oliver ve Gordon Ramsay'i çok seviyorum.. özellikle jamie'den çok şey öğrendiim. evlenmeden kocama dvdlerini indirtmiştim.. ilk tepkisi şuydu ahçı ahçı diyorsun, bu yakışıklı genç bir çocuk hahah çok hoşuma gitmişti jamie'yi kıskanması.

kaydirigubbakcemile3kız valla şimdiki halinle küçüklügünün alakası yok demekkki..
baya bir degişmiş olmalisin..:)))
valla çirkin oluyorlarya ozaman şeker geliyorda büyüdükçe daha şeker oldukca onlar çirkin geliyor
amin canim allah bahtindan güldürsün melegimi
zaten bügün 4 te bir uyandi sabah 8 de uyudu..sıcaktan hela olmus yavrum

İyiyim esincim uykum vardı propa güldüm biraz açıldı kaydirigubbakcemile3

Amniyo yapılmış sonuç bekleyecek canım..[/QUOTE]

hadi leyn ordannnn.. herkeısn ıcınden gecıo bebeklerının nasıl olcagı neye benzıycegı fln ben acık acık soruom dıye mı dalga gecıon, gelmıım yanına, aklını alırım:jeyyar:

slm kıslaeee neler yapıtınızzz bakalım kekler kurabiyelerrr maşallahhh keşke herkess nalan gibim becerikli prop gibi becerikli enerjik asom yok bide onun gibim olsaaa

finfikcim sevindim keyfinin yerinde olmasina canim..
evet ya prop benide çok güldürdü valla..çatlak yaaaopuyorumnanaktan

tercih meselesi cnm...herkesin damak zevki farklı...

slm kıslaeee neler yapıtınızzz bakalım kekler kurabiyelerrr maşallahhh keşke herkess nalan gibim becerikli prop gibi becerikli enerjik asom yok bide onun gibim olsaaa

hoşgeldin melcancim..ben anca yemekerlimi yapabiliyom fırsatım bir tek onda var..
sen napıon canim ne varne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…