amannn bı de kek ve kurabıyelerle 1 kıloyu nası taşıcan nalanım sen kıyamam :) kocalarınız boyle şımartıyo ya sızı cok kıskanıom. benımkı hamıle kaldıgımdan berı hamılelıgıme ozel en ufak bır davranıs degısıklıgı gostermedı her zamankı gıbı davranıyo :)) ama ben de oyle ozel bı durum olmadıgından kusma bulantı fln o da haklı oyle bısı olsaydı o da ona gore davranırdı herhal delikafaduldenkarşıyamı geçecem, kocamın buna pek sıcak bakacağını sanmıyorum, bide elimde kek ve kurabiyelerle...
yarın için kadıköye gidecem diorum ne gerek var bu havada, ben seni hafta sonu götürürüm dio..:gitme:
ben de jamie oliver ve Gordon Ramsay'i çok seviyorum.. özellikle jamie'den çok şey öğrendiim. evlenmeden kocama dvdlerini indirtmiştim.. ilk tepkisi şuydu ahçı ahçı diyorsun, bu yakışıklı genç bir çocuk hahah çok hoşuma gitmişti jamie'yi kıskanması.
hadi leyn ordannnn.. herkeısn ıcınden gecıo bebeklerının nasıl olcagı neye benzıycegı fln ben acık acık soruom dıye mı dalga gecıon, gelmıım yanına, aklını alırım:jeyyar:
hadi leyn ordannnn.. herkeısn ıcınden gecıo bebeklerının nasıl olcagı neye benzıycegı fln ben acık acık soruom dıye mı dalga gecıon, gelmıım yanına, aklını alırım:jeyyar:
hoşgeldin melcancim..ben anca yemekerlimi yapabiliyom fırsatım bir tek onda var..
sen napıon canim ne varne yok
evet canim sadece yemekle alakalı degil..her işte çabuk olmak en güzeli şimdi birde bebişlerinizde oalcak..ozaman bu el çabuklugunun çok faydasini görüyosun..iki dakkada halletmen gerekiyor bazı durumlarda..
sen beceriklisin kız valla maşallah
amannn bı de kek ve kurabıyelerle 1 kıloyu nası taşıcan nalanım sen kıyamam :) kocalarınız boyle şımartıyo ya sızı cok kıskanıom. benımkı hamıle kaldıgımdan berı hamılelıgıme ozel en ufak bır davranıs degısıklıgı gostermedı her zamankı gıbı davranıyo :)) ama ben de oyle ozel bı durum olmadıgından kusma bulantı fln o da haklı oyle bısı olsaydı o da ona gore davranırdı herhal delikafadulden
kızzz aferınn.. gozume gırdın sen.. neden yamyam annelerde tarıf paylasmıosun bakım o zaman, ne cevherler vardır sendeeeee...
benim canım hiç bişey yapmak istemiyooo hele çalışmak hiç istemiyooo sıkıldım deniz istiyorummm sizlerleee görüşmek istiyorumm kaynatırıss oh ne güselll
fınfık bu arada sende çokgüzelsin kıı valla...kesin sana benzer bak görecen
ii akşamlar kizlar yarin görüşürüz..
kendinize ii bakin..
Teşekkür ederim esincim sen güzel gözle bakıp güzel görüyorsun etrafını kuşum :1hug:
bende kurabiyeyi yarın sabah yapıcam, bu akşam yapmak istemio cnm, evin içi 29.1 derece gösterio termostatta...
ayy cnaim benim yok kızz güzeli görüpte güzel bakmak olmazmı..birde senin acayp bir havaii tipin var(güzel manada)valla maşşallhh..
anam bizim kasım analarin hepside güzel maşallah..surda 4.5 ay sonra facede bebişlerinizide görücem süper bişi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?