2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amannn bı de kek ve kurabıyelerle 1 kıloyu nası taşıcan nalanım sen kıyamam :) kocalarınız boyle şımartıyo ya sızı cok kıskanıom. benımkı hamıle kaldıgımdan berı hamılelıgıme ozel en ufak bır davranıs degısıklıgı gostermedı her zamankı gıbı davranıyo :)) ama ben de oyle ozel bı durum olmadıgından kusma bulantı fln o da haklı oyle bısı olsaydı o da ona gore davranırdı herhal delikafadulden

kızzz aferınn.. gozume gırdın sen.. neden yamyam annelerde tarıf paylasmıosun bakım o zaman, ne cevherler vardır sendeeeee...

hadi leyn ordannnn.. herkeısn ıcınden gecıo bebeklerının nasıl olcagı neye benzıycegı fln ben acık acık soruom dıye mı dalga gecıon, gelmıım yanına, aklını alırım:jeyyar:

Evet benimde aklımdan geçiyor bebeğimin nasıl olacağı banamı babasına mı benzeyeceği ( bana benzesin aklinialirimsmile ) ama esine sormak aklıma gelmezdi eylül çok güzel acaba doğacak olan nasıl olacak diye :roflol:

hadi leyn ordannnn.. herkeısn ıcınden gecıo bebeklerının nasıl olcagı neye benzıycegı fln ben acık acık soruom dıye mı dalga gecıon, gelmıım yanına, aklını alırım:jeyyar:

Evet benimde aklımdan geçiyor bebeğimin nasıl olacağı banamı babasına mı benzeyeceği ( bana benzesin aklinialirimsmile ) ama esine sormak aklıma gelmezdi eylül çok güzel acaba doğacak olan nasıl olacak diye :roflol:

Evet benimde aklımdan geçiyor bebeğimin nasıl olacağı banamı babasına mı benzeyeceği ( bana benzesin aklinialirimsmile ) ama esine sormak aklıma gelmezdi eylül çok güzel acaba doğacak olan nasıl olacak diye :roflol: [/QUOTE]

:roflol::roflol:

hoşgeldin melcancim..ben anca yemekerlimi yapabiliyom fırsatım bir tek onda var..
sen napıon canim ne varne yok

benim canım hiç bişey yapmak istemiyooo hele çalışmak hiç istemiyooo sıkıldım deniz istiyorummm sizlerleee görüşmek istiyorumm kaynatırıss oh ne güselll

haklısın cnm sana tamamen katılıyorum, çok saol cnm çok teşekkür ederim...

kız bendede bi belirti yok hiç olmadıda ama ilk bebeği düşürünce ister istemez üzerime titriyo tabi bu bebişe bi şi olmasın die....bende mecburen dediklerini dinliyorum...

benim canım hiç bişey yapmak istemiyooo hele çalışmak hiç istemiyooo sıkıldım deniz istiyorummm sizlerleee görüşmek istiyorumm kaynatırıss oh ne güselll

ahh ahh ne güzel olrdu valla melcancim..bende sizlerle görüşmek çok isterdim valla..
ama bu göbişlerle denize giremem ben yaa koca bir göbek:))bacakalrim çatladi birde..
şu rennu diye bir krem varmiş çataklari gideriyormus dogumdan sonra falan alim diyorum varmi şimdiden göbişleri çatlayan

kızlar ben kocama naz falan yapmıyroum belki oböyle algliyo olabilir ama dehşetbelim agriyor adim bile atamayacak duruma geiyorum..mutfakta yarim saatlik iş yapsam oturmazsam mahvoldum valla oda bana diyorki sende beni görünce ah uh yapıyon diyo...sanki maymunummkaydirigubbakcemile3

goguslerım 2. ayda catladı benım daha kılo bıle almamıstım doktora gıttım hemen ama yapılcak bısı yok dedı anlamadı da nedenını ama karnımda fln catlak yok kremlenıorum da her gun bakalım işalla anama cekmemısımdır de catlamam.. annem aradı demın oğlumun ılk oyuncagını aldım dıyo :S agzından bı kere torunum lafı cıkmadı oglum dıo hep oğlu yok ya bana bırakmıcak oglumu dıye korkuom vallaha :) atlı karınca almış bı tane antıka, muzık kutusuymus aynı zamanda :)

Teşekkür ederim esincim sen güzel gözle bakıp güzel görüyorsun etrafını kuşum :1hug:

ayy cnaim benim yok kızz güzeli görüpte güzel bakmak olmazmı..birde senin acayp bir havaii tipin var(güzel manada)valla maşşallhh..
anam bizim kasım analarin hepside güzel maşallah..surda 4.5 ay sonra facede bebişlerinizide görücem süper bişi yaa

ben nalan kadar çalışkan değilim üşeniyorum, tarifleri tarif defterine bile yazamıyorum printerdan çıkarıp yapıştırıyorum. defter inglizce tariflerle dolu...

4.5 ay sonra da bak kasım annelerine nasıl bir havaii tipe bürüneceğiz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…