2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben nalan kadar çalışkan değilim üşeniyorum, tarifleri tarif defterine bile yazamıyorum printerdan çıkarıp yapıştırıyorum. defter inglizce tariflerle dolu...

hahahahahahaha :) ben oyle yapamıyorum kafam karısıo sonra olcu sıstemlerının farkından dolayı illa kendı olcumuze cevırmem lazım :)
birisi sen face de yoksun dımı kasım annelerınde ?

gögüsler artik yavas yavas hazırlanıyor ya canim ondan olabilir birde küçükse memişlerin azicik büyümede çatlamiştir..bu arada karininda çatlak daha olursmadiysa bu güzel bir haber..kremi falan süremye devam et..benimki atlas haritasi gibioldu..eylülden sonra ki birde kremimide sürerdim ama fayda etmedi..bünyeden bünyeye degişişyor sanirim.

benimde annem hep kızım der eylüle kızım napıyor falan diye..sanrim onlar bizdende düşkün sbebebi bu
daha ne oyuncaklar alirsiniz allahınziniye

yok esin annem bı ayrı.. ankaraya gıttım ya.. oglumla konusuorum bak oglum bu annanen fln dıyorum,, annem dedı kı sacmalama ne annanesı teyze fln desın en fazla dedı :S kardesım de daha 9 yasında patladı anneme oha anne sana teyze dıcekse bana ne dıcek dıye kaydirigubbakcemile3
1. annem daha 45 yasında gerckten de annane gıbı dııl gorsen 45 demezsın zaten
2.oğlu olmadıgı ıcın cok ımrenıo erkek olcanı duyunca odası benden bılezık takcam sana helal olsun kızıma erkek doguruo fln gıbım cumleler kurdu :) gör içindeki erkek aşkını

hoşçakal esin...
birisi ne zaman gelıodun sen ıstanbula ayarlıyalım hemen bı bulusma daha.. 26 sından once olsun plz tatıle gıdıoz 26sında

sanırım normal doğum olacak sabahtan beri hastanede olduğuna göre
Allah kolay doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah arkadaşın

normal doğum istiyodu bebek nazlandı :asigim:
sezeryana alınıcak hala gelmezse
sağlıklıca gelsin de :Saruboceq:

benim henüz çatlamadı cnm ama ben çatlamaya çok müsaitim...

Hep somali açları gibi mi olacan (kendim o statüye girmiyorumsempatiksalakcinni) Birazda abd obezi olalım sempatiksalakcinni

Bu arada akşam şu face bende bakim ne zamandır girmiyorum..

höyyt.. ben somalili açlar gıbı degılım fıstık gıbıyım.. fıstık gıbıydım.. su an kabak cekırdegı kıvamındayım

21inden sonra istanbuldayım emmeee gelebilir miyim buluşmaya bilemiyorum.

e o zaman yalan olur yanı sen bıze gelırım dıcen kı bız de su gun bulusalım dıyelım yanı, sen gelebılır mıyım bılmıom dersen o iş yaş.. sen nıye nazlanıosun madem, cok mu yogun olcaksın burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…