ben nalan kadar çalışkan değilim üşeniyorum, tarifleri tarif defterine bile yazamıyorum printerdan çıkarıp yapıştırıyorum. defter inglizce tariflerle dolu...
4.5 ay sonra da bak kasım annelerine nasıl bir havaii tipe bürüneceğiz :roflol:
goguslerım 2. ayda catladı benım daha kılo bıle almamıstım doktora gıttım hemen ama yapılcak bısı yok dedı anlamadı da nedenını ama karnımda fln catlak yok kremlenıorum da her gun bakalım işalla anama cekmemısımdır de catlamam.. annem aradı demın oğlumun ılk oyuncagını aldım dıyo :S agzından bı kere torunum lafı cıkmadı oglum dıo hep oğlu yok ya bana bırakmıcak oglumu dıye korkuom vallaha :) atlı karınca almış bı tane antıka, muzık kutusuymus aynı zamanda :)
kızlarrrrrrrr ben kaçarrrrrrrrrr benimki uyandiiiiiiiii öpüyom hepinizzzzzzzzii güzel kuşlarrrrr
:roflol::roflol: evet ABD nin obezlerını aratmayız buyuk ihtimalle:roflol::roflol:
gögüsler artik yavas yavas hazırlanıyor ya canim ondan olabilir birde küçükse memişlerin azicik büyümede çatlamiştir..bu arada karininda çatlak daha olursmadiysa bu güzel bir haber..kremi falan süremye devam et..benimki atlas haritasi gibioldu..eylülden sonra ki birde kremimide sürerdim ama fayda etmedi..bünyeden bünyeye degişişyor sanirim.
benimde annem hep kızım der eylüle kızım napıyor falan diye..sanrim onlar bizdende düşkün sbebebi bu
daha ne oyuncaklar alirsiniz allahınziniye
sanırım normal doğum olacak sabahtan beri hastanede olduğuna göre
Allah kolay doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah arkadaşın
ahh ahh ne güzel olrdu valla melcancim..bende sizlerle görüşmek çok isterdim valla..
ama bu göbişlerle denize giremem ben yaa koca bir göbek:))bacakalrim çatladi birde..
şu rennu diye bir krem varmiş çataklari gideriyormus dogumdan sonra falan alim diyorum varmi şimdiden göbişleri çatlayan
Hep somali açları gibi mi olacan (kendim o statüye girmiyorumsempatiksalakcinni) Birazda abd obezi olalım sempatiksalakcinni
Bu arada akşam şu face bende bakim ne zamandır girmiyorum..
kızlarrrrrrrr ben kaçarrrrrrrrrr benimki uyandiiiiiiiii öpüyom hepinizzzzzzzzii güzel kuşlarrrrr
21inden sonra istanbuldayım emmeee gelebilir miyim buluşmaya bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?