yiç yaaaaa ben de şekerpare yapamıyorum hiç yaaa. 2 kere denedim 2si de olmadı.şerbette sıkıntı oluyor galiba içine çektiremedim yoksa kurabiyesi güzel olmuştuakannehir valla istanbulda olsaydım soluğu sende almıştım..
ben de dizi keyfi yaptım yayıldım durdum -tatlicadiarzu- kışın bu evi hiç sevmiyorum soğuk oluyor ama yazın süper oluyor işte. dışarsı o kadar sıcak ki bi fotokopi cektirmeye gittim yandım valla eve geldim serinnn oh.
şimdi de yemeğimi tamamliyim ondan sonra şekerpare yapıcam :jeyyar:
slm kıslaeee neler yapıtınızzz bakalım kekler kurabiyelerrr maşallahhh keşke herkess nalan gibim becerikli prop gibi becerikli enerjik asom yok bide onun gibim olsaaa
caaaanımm ben gelidm geçmişi okudum anca bitti napıyosunnn :)asomm gelmiş
hadi ben dididyom kendinize ve bebeiklerinizee ii bakınnn
ay bende çıkıyorum iyi akşamlar herkesee
ay bende çıkıyorum iyi akşamlar herkesee
Çok sıcak yaa biraz güneş biraz gölge idare ettim artık.arkadaşlar da vardı zaten herkes şaşırıyor nasıl daha karnın bu kadarcık diye :)))) dedim ben hamile değilim sizi kandırıyorum kilo aldım çaktırmıyorum dedim :))))Yok canım yaa daha yapmadım. Şimdi kalktım daha mutfağa geçtim. Mercimek çorbasını düdüklüde yapcam zaten o hemen olur. makarnayla aynı anda hazır olur.salata malzemem de sirkeli suda bekliyor.ve çok açımm şuandaaso naptın kız güneşlendinmi, yemeklerini yaptınmı?
kizlar tatli tatli dediniz canimi cektirdiniz simdi kim kalkip yapicak
kız sen kayınpederinin yanında çalışmıyor musun ama kaynananla konuşmuyorsun, ne zor ya. ne yaptı ki, niye küstünüz?ayyyyy çok duygulandım ne güzel benim kaynana hamile oldumu bile bilmiyo bilse eminim düşsün yada kaybetsin bebeği diye elinden geleni yapar eminim o kadar yani
o kadarda diildirrrr belki torunnn hatırına barışırrr
aynen fınfık..Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu
şimdi program yoğun kızkardeşim hollanda'da okuyor o gelecek bir, artı bizimkiler, sonra kayınvalidemler, bir de arkadaşlar.. felan işim zor.. ondan söz veremiyorum iştee o zaman yalan olur yanı sen bıze gelırım dıcen kı bız de su gun bulusalım dıyelım yanı, sen gelebılır mıyım bılmıom dersen o iş yaş.. sen nıye nazlanıosun madem, cok mu yogun olcaksın burda?
nalan canım lımonlu pasta ıstedı hıc yaptın mı daha once ben hıc yapmadım guzel bı tarıf de bulamadım ınternette.. hmm bak cok canım ıstedı cıdden ona usenmıyorum mesela hemen kalkar yaparım tarıfını bulsam
Çok sıcak yaa biraz güneş biraz gölge idare ettim artık.arkadaşlar da vardı zaten herkes şaşırıyor nasıl daha karnın bu kadarcık diye :)))) dedim ben hamile değilim sizi kandırıyorum kilo aldım çaktırmıyorum dedim :))))Yok canım yaa daha yapmadım. Şimdi kalktım daha mutfağa geçtim. Mercimek çorbasını düdüklüde yapcam zaten o hemen olur. makarnayla aynı anda hazır olur.salata malzemem de sirkeli suda bekliyor.ve çok açımm şuandahepsi zor geliyor :)
sen naptın canım hazır seninkiler ne güzel.benimki makarna istedi diye yapmadım gündüzden gelmesine yakın yapayım diye.
prop ille pastamı olacek, limonlu parfe olmazmı???
canim bende yatmayi cok istiyorum küvete ama korkuyorum bebise birsey olur diyeCADIARZUhe bencede küveti doldur bol bol köpürt tuz da at içine sonra yat ohhh :gitme:
evim evim güzel evim :sinifsinif:
canim benimde gögüslerimin ucu bembeyaz oluyor sütmükü acaba:çok üzgünüm:Hatunlar akşamları tv karşısında falan uzandığınızda ayağınızın altına mutlaka 2 tane yastık koyun kan dolaşımı için.
Birde annemin arkadaşı söyledi göğüs uçlarınızda herhangi bir kabuk falan olursa ellemeyin süt akarmış ben baktım yoktu benimkinde ama dikkatli olmak lazım sonuçta tecrübeliler.
iyiyiz tatlim sen nerelerdesin neler yapiyorsunbayanssulusmilemeraba arkadaşlar nasılsınız.
kızına de kı bu yasına kadar ben senın ıstedıklerını yaptım artık sıra sende kalk bana guzel bı tatlı yap :)
canim bende yatmayi cok istiyorum küvete ama korkuyorum bebise birsey olur diyeCADIARZU
canim benimde gögüslerimin ucu bembeyaz oluyor sütmükü acaba:çok üzgünüm:
iyiyiz tatlim sen nerelerdesin neler yapiyorsunbayanssulusmile
benim kizim tembel okuldan geldi hemen disariya cikti :dilcikar:gene kendim yapicam mecburendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?