2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiç yaaaaa ben de şekerpare yapamıyorum hiç yaaa. 2 kere denedim 2si de olmadı.şerbette sıkıntı oluyor galiba içine çektiremedim yoksa kurabiyesi güzel olmuştu
slm kıslaeee neler yapıtınızzz bakalım kekler kurabiyelerrr maşallahhh keşke herkess nalan gibim becerikli prop gibi becerikli enerjik asom yok bide onun gibim olsaaa

caaaanımm ben gelidm geçmişi okudum anca bitti napıyosunnn :)

nalan canım lımonlu pasta ıstedı hıc yaptın mı daha once ben hıc yapmadım guzel bı tarıf de bulamadım ınternette.. hmm bak cok canım ıstedı cıdden ona usenmıyorum mesela hemen kalkar yaparım tarıfını bulsam

aso naptın kız güneşlendinmi, yemeklerini yaptınmı?
Çok sıcak yaa biraz güneş biraz gölge idare ettim artık.arkadaşlar da vardı zaten herkes şaşırıyor nasıl daha karnın bu kadarcık diye :)))) dedim ben hamile değilim sizi kandırıyorum kilo aldım çaktırmıyorum dedim :))))Yok canım yaa daha yapmadım. Şimdi kalktım daha mutfağa geçtim. Mercimek çorbasını düdüklüde yapcam zaten o hemen olur. makarnayla aynı anda hazır olur.salata malzemem de sirkeli suda bekliyor.ve çok açımm şuandahepsi zor geliyor :)
sen naptın canım hazır seninkiler ne güzel.benimki makarna istedi diye yapmadım gündüzden gelmesine yakın yapayım diye.

melcancim aslicim bafocum bende anlamadim 16 yil nasil gecti
rabbim hepimize mutlu evlilikler nasip etsin:Saruboceq:

kız sen kayınpederinin yanında çalışmıyor musun ama kaynananla konuşmuyorsun, ne zor ya. ne yaptı ki, niye küstünüz?

Melodinin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba
Kendi bebeğimden daha çok merak ettim onu
aynen fınfık..
şimdi program yoğun kızkardeşim hollanda'da okuyor o gelecek bir, artı bizimkiler, sonra kayınvalidemler, bir de arkadaşlar.. felan işim zor.. ondan söz veremiyorum işte

benim hazırda kocam daha yeni çıkıyo iş yerinden karşıdan buraya gelene kadar 1 saat en az geçer, bende acıktım valla ya...

prop ille pastamı olacek, limonlu parfe olmazmı???

hayırrr parfe olmaz cheescake de olmaz onları bılıorum zaten :) offf ankarada leda pastanesı vardır çok eski bi pastane oranın lımonlu pastası dunyanın en guzel lımonlu pastasıdır ayyy buz gıbı olsa sımdı valla kendıme sınır oldum :)

he bencede küveti doldur bol bol köpürt tuz da at içine sonra yat ohhh :gitme:
evim evim güzel evim :sinifsinif:
canim bende yatmayi cok istiyorum küvete ama korkuyorum bebise birsey olur diyeCADIARZU
canim benimde gögüslerimin ucu bembeyaz oluyor sütmükü acaba:çok üzgünüm:
meraba arkadaşlar nasılsınız.
iyiyiz tatlim sen nerelerdesin neler yapiyorsunbayanssulusmile
kızına de kı bu yasına kadar ben senın ıstedıklerını yaptım artık sıra sende kalk bana guzel bı tatlı yap :)

benim kizim tembel okuldan geldi hemen disariya cikti :dilcikar:gene kendim yapicam mecburendelikafadulden

zeynnnn senın kızının yaş kac başı kac heralde kı oyun oynıcak bu yasta yemek yapcak dııl ya aaaa şaka yaptıydım ben tembel deme bakım kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…