2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah prensine cnm, gözünaydın, Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, kız erkek ne fark eder cnm yeterki sağlıklı olsun dimi, çok sevindim bebişinin ii olmasına, sağlıkla al kucağına inşallah...:Saruboceq:

hızlı yazıcam diğeee dikkat etmiyorumm açıp kapatıyorum iş yerinde :)

senı cok ıyı anlıyorum melodı, nıye kızalım, herkesın ıcınde bı ıxnsıyet yatıodu sonucta, ben de ılk erkek olcagını ogrendıgımde cok uzulmustum, doktor tesellı etmıstı, ama alıstım sımdı erkek anası olmaya, sen de bıkac gune sındırırsın haberı alısırsın sen de :))
hayırlı olsun oğlun..

gözünaydın cnm, maşallah kuzuna, sağlıkla al kucağına inşallah...opuyorumnanaktan

ben sağlık ocağına felan gitmedim, aşı falanda olmadım, olmayıda düşünmüyorum, dr.um bana böle bi durumdan bahsetmedi hiç, çok önemli olsa sölerdi herhalde...

Son düzenleme:

:jeyyar:

tulum takımlarında felan öyle indirim yok
böle kazak pantolon tulum taklımı yada pijama takımı vs ürünlerde % 50
ama çok güzellerr :asigim:
bebek arabası da baktım aklinialirimsmile
bebek arabası + oto koltuğu 750 tl mothercarede sositososito
beşikler harikaydıııı boshayallersmile
bide pda takımı :CüvCüv:
hoff ya hepsi güzeldi benim mekanım orası -tatlicadiarzu-

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

melodi canım hayırlı olsun prensinn . herşeyin yolunda olmasına sevındım. çok merak etmiştim seni :)

aslı yılmaz senınde gözün aydın senınde prensin geliyoorrmuş.

erkekler çoğaldııı :teytey:

ben sağlık ocağına felan gitmedim, aşı falanda olmadım, olmayıda düşünmüyorum, dr.um bana böle bi durumdan bahsetmedi hiç, çok önemli olsa sölerdi herhalde...

Nalan doktorun unutmustur hatırlat mutlaka.. daha olmamış olman da cok normal cunku 20. hafta bıttıkten snr olunuomuş.. bunun nedenı normal dogum da olsa sezeryan da olsa ne kadar ıyı hastane temız yer olursa olsun en ufak bı pas vs. tetanoz yapıo bılıosun dogum esnasında olusabılcek bı durumu onlemek amacıyla yapılıo..

ayrıca kızlardakı bu ası karsıtlıgı nedır onu anlamadım :S benım iğne fobim var ona rağmen ses cıkarmıyorum amma korkak varmış, ben kendımı korkak zannederdım, heueheue :)))

Ben kaçıyorum arkadaşlar...ama sizinle sohbet etmek bişeyler paylaşmak gerçekten çok güzel iyiki sizleri tanıdım...hele benim gibi elin memleketinde yapayalnız olanlar için o kadar değerli ki arkadaşlığınız anlatamam...buralardaki tek arkadaşım beni evine davet etti 4 aylık bir oğlu varki dünya tatlısı onu sevip biraz kendime geleceğim inş.

Bugün yine depresif başladım güne ailemi çoooook özledim deli gibi düşkün olduğum babamı 6 aydır görmüyorum gözümde yaş bitmiyor artık...daha istanbula gitmeden döneceğim günün acısı kaplıyor içimi...gurbetin kahrıyla uğraşmak çok zor...

Neyse Hepiniz ve bebekleriniz Allah'a emanet olun...görüşmek dileğiyle....

kizlar ben geldim gecmise bakayimda geleyim daha kahvaltida yapmadim cok acimcokacimcoook

ayy bu isim mevzusuna da takılıyorum.. ya bı aılede aynı ısımde ıkı kişi olmasının mantıgı nedır, yok babası ıstıo yok kayınpederı ıstıyo.. bu ne sacmalık ya.. benım de nufus cuzdanımda ıkı ısım var bırı babannemın adı, babam koymus anneme de laf soyletmemıs, ulan nıye o ısmı hayatım boyunca tasımak zorunda bırkaıosunz kı benı bı de oglumun nufus cuzdanında da yazıcak hatta sımdı, ben sıldırmeyı dusunuyorum dogum yapmadan once..
bı de benım yumurtam benım spermim size isim koyma hakkını kım verio nerden alıosunuz demek gelıo ıcımden, sız kımsınız yaaa anası babası dururken..
allaha cok şükür eşim aılesıne demıs kı sakın bı tane bıle ısım soylemeyın koymayı dusunuosam da koymam demısi onlar susuo.. annem de zavallım doruk ısmı cok guzel begenıyorum dıyıverdı eşim ona da telefonda ben de begenıodum doruk ısmını ama sen ıstedıgın ıcın koymıcam sımdı lutfen anne sen de fıkır verme demıs :)))))

şimdi tam olarka neyde indirim oldugunu anlamadım :))

wenice de % 70 indirim varrr.
3lü zıbın aldım 30 dan 9 a inmiş. çok güsel şeyler var. ve çok uygun ..
bitanede woswoslu tşört aldım 6,5 tl . ( eşim woswos hastasıda görünce aldım bende kaydirigubbakcemile3 )

gözünaydın cnm, maşallah kuzuna, sağlıkla al kucağına inşallah...opuyorumnanaktan

sağol canım benim

sağol canım evet erkek topiği oldu burası Allahtan arada az da olsa kızlarda var

ay sinir oldum şu dr.a, ya iki dakika bakıversin nolcek yani, sanki 3 saat mi sürecek bakması, 5 dak.bile sürmez, neyse dediğin geç olsun ama güç olmasın cnm, testin ii çıkmış gözünaydın bu arada...

bencede çınar ismi güzel, hoş bi tercih...

seni en ii ben anlayabilirim sanırım bende dinmyor bu hasret gözyaşı ufffffff melankolik olduk iica hadi sana ii oturmalar canım kendine ii bak.:1hug::1hug:

gerçekten beklemek zor geliyor hepimize bencede çınar ismi güzel
günaydın nalancığım hoşgeldin
sizin evde her hafta temizlik var anlaşılan maşallah

saol cnm, bugün temizlikçi bende, bi sonraki hafta kendim şöle bi üstünden geçiyorum napim, bizim burda dev bi inşaat yapılıyo onun pisliğide bizim evin içine kadar gelio tabi...

günaydın canım hoş geldinnn derttt etme kendine başın geçti heralde biz sohbet ederiz zaman geçer arada kontrol edersin

başım geçti ii yim valla bugün, bende öle yapıcam zaten burda takılırım zaman geçer...

sen çınar çınar diye konuşup babaya alıştırırsan ses etmez emin ol. bir süre sonra da hoşuna gider.. benim taktiğim

canım kolay gelsin valla evde birisinin temizlik yapması bile yetiyo bilirim..

evet aynen öle ya, hapis oluyosun odaya, rahat takılamıyosun, bi de onun peşinden koşturuyorsun...

hoşgeldin tatlim..

maşallah ne titiz insansin yaw..herhafta temizlik dipköşe
yorma sakin kendini ama...

beni bişeye sürmüorum elimi walla

saol tatlım, bi hafta dip köşe 1 hafta kaynananın gördüğü yerler dielim biz ona...

nalancım hoşgeldinn opuyorumnanaktan
keşke evde olsam bende temizlik yapsam boshayallersmile
temizlik ve deterjana aşerdim galibasempatiksalakcinni

hoş bulduk cnm, gel cnm bizde şu anda bol bol deterjan kokusu mevcut, koklar koklar nefsini köreltirsin, ama maalesef temizlik yaptırmam onu baştan bil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…