canim gözün aydingünaydın güzel anneler ve bebişleri.
dün doktoro gittik. ultrosona girdim. yavrucuğum kocaman olmuş. sırtını, karnını, ellerini parmaklarını,bacaklarını her şeyini gördük.
sonra doktorum bak sanki gülümsüyor dedi. dudaklarını gösterdi. çok ilginçti.
ben tabi kalbim güm güm cinsiyetini bekliyorum.
doktorum cinsiyetini söylemişmiydim dedi.
hayır ama kız değil mi dedim?
gülümseyerek kafa salladı.
bu arada benim edepsiz yavrum kıçını döndü veeeeeeee pipisini gösterdi.
oğlan dedi doktor, emin misiniz dedim evet dedi.
tabi sevindim ama bana kızmayın sakın ama gözlerim doldu.
çünkü etrafımdaki çoğu kişi hep kız demişti. içimden hep oğlanda olabilir demiştim ne kadar kız istesemde. hatta erkek ve kız için isimlerimiz çoktan hazırdı.
eşim tabi çok sevindi baba oğul şunu yapıcaz deyip durdu.
ama tabi erkekler anneye bağlı oluyor bu da benim mutluluğum oldu. senağlama
karnımı severken diyorum ki seni gidi seni anneni kandırdın.
yani ekşi aşermek, tatlıdan uzaklaşmak filan hepsi hikayeymiş.
allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.
süper bir kaynana olacağım. :roflol:
4 lü test sonucunu 10 gün sonra öğreneceğim.
bu arada 200 gram ve 13,6 cm boyu.
canim seninde gözün aydin kizin varmis oglunda olunca negüzel olucak bende haftaya carsamba gidicem ozaman ögrenicem cinsiyetini hakkimizda hayirlisi olsun:Saruboceq:bende yazayım doktor kontrolümün nasıl geçtiğini
dün hastaneye gittim oh dedim mis gibi bomboştu hiç beklemicem derken doktorum 2 tane sezeryana girdi 1 saatten uzun süre gelmesini bekledik
sonra dediki Aslı hanım beni bu kadar bekledi o zaman renklide bakalım ben tabi havalara uçtum zaten gönlümdende geçiyordu inşallah renkli ultrasonda bakar diye.
Neyse herşey yolundaymış parmaklarımızı saydı çok şükür bir eksiklik yok kesin ERKEK dedi. Beyefendi keyif yapıyordu yavrum bir kolunu almış kafasının altına bacaklarıda açmış ohhh miss gibi sere serpe yatıyordu kuzucuğum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra kısmetse.
canim artik bir orta yol bulursunuz bende kizimin adini aylarca aramistim merve koymaya karar vermistim dogum yapinca kayinbabam haber yollamis ben kizimin adini buldum adi elif olucak bizde kiramadik elif koyduk cokta hosuma gitmisti bunda daha hic düsünmedik dahaboshayallersmilekıslarr ben oğlumun adını mehmet emir koyacaktımmm ölee istiyodumm biz 3 kızız babamda öyle şeylere takılmazz isme filan karışmaz sanıyodumm ama anneme demişki ahmet zeki olacakkk naapcamm bennn kıramamda
tatlim cumaya ögrenirsin insallahGünaydın kasım ayının anneleri...
melodinin bebişinin cinsiyeti belli oldu mu?
Benimki belli olamadı malesef...Şükürler olsun üçlü testim iyi çıkmış...ama doktorum sezeryene girmek için ameliyathaneye giderken bakıverdi test sonucuma...cinsiyetinede cuma öğleden sonra uğra bakalım dedi...bana yine beklemek düştü yani....
Neyse geç olsunda güç olmasın...herhalde buradaki 80 hamileden en son ben öğreneceğim...
ben sağlık ocağına felan gitmedim, aşı falanda olmadım, olmayıda düşünmüyorum, dr.um bana böle bi durumdan bahsetmedi hiç, çok önemli olsa sölerdi herhalde...
kolay gelsin temizlik yapılır sende burda bizile sohbet edersin olur biter şeker.
ehe ehe babaların oğul tutkusu .. çınar güzel bir isim köklü görkemli bir ağaç ...
Yapma arkadaşım kıyamam bak gelininin annesi bu formda olbabilir .Hepimiz bebişlerimiz için ne kadar hevesli ne kadar umutluyuz.Gelinin de annesi var üzülür ben çok çekiyorum kayınvalidemden üzülüyorum hep ağlıyorum sonra annem ağladığımı görür diye sabrediyorum. ben oğluma insan sevgisini öğretcem eşine sahip çıkmasını öğretcem. Gelinimi ezdirmem.
gider sonra içinden merak etme sen :roflol: :roflol:
Nalan canım sen başak burcumusun ? sadece merakdan soruyorum .
selam kızlar.. aranızda 2. düzey usg için fiyat alan var mı?
yoo bi problem yok çok şükür.. bu yapılması gereken rutin bi kontrol.. bebeğin bütün organları inceliyolar bir sorun var mı diye.. 18 ve 21 yada 22. haftalar arasında yapılıyo sanırım..
evet cnm yükselenimde öle, nerden annadın?
hızlı yazıcam diğeee dikkat etmiyorumm açıp kapatıyorum iş yerinde :)
1. düzey ayrıntılı ultrason rutin olanı, 2. düzey farklı merkezlerde farklı uzmanlar tarafından 1. de bı problem cıktıgı zaman uygulanıyo, sen 1.yı mı soruosun bu durumda ? çok şükür problem olmasın zaten hiçbi bebeğimizde..
yoo bi problem yok çok şükür.. bu yapılması gereken rutin bi kontrol.. bebeğin bütün organları inceliyolar bir sorun var mı diye.. 18 ve 21 yada 22. haftalar arasında yapılıyo sanırım..
Nalan doktorun unutmustur hatırlat mutlaka.. daha olmamış olman da cok normal cunku 20. hafta bıttıkten snr olunuomuş.. bunun nedenı normal dogum da olsa sezeryan da olsa ne kadar ıyı hastane temız yer olursa olsun en ufak bı pas vs. tetanoz yapıo bılıosun dogum esnasında olusabılcek bı durumu onlemek amacıyla yapılıo..
ayrıca kızlardakı bu ası karsıtlıgı nedır onu anlamadım :S benım iğne fobim var ona rağmen ses cıkarmıyorum amma korkak varmış, ben kendımı korkak zannederdım, heueheue :)))
ben 2. düzey bayağ pahalı dıye bılıyorum cunku heryerde yapılamıo fln neden oyle bısı ıstedıgını de anlamadım burda kımseden oyle bısı ıstenmedı ısmdıye kadar sen ilksin, bi bilgim yok o yuzden..bi problem yok ama benden direk 2. düzey ultrason istedi bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
aşı karşıtlığı ile alakası yok, keyfimle alakalı bi durum o kadar...
annadım cnm, alınmadın inşallah sadece dikkatimi çekti sorim bi dedim, merakımdan yani...opuyorumnanaktan
yazının büyük küçük olması bile dikkatını çektide ondan.eşimde başak aslında birçok insanın burcunu tahmin edebiliyorum seninkini böylece tahmin ettim.:1hug:
kızlar tam 15 haftalık hamileyim
bel karın kasık ağrılarım çoğaldı
sizdede oluyormu. çok tedirgin oldum. sizlerede sorayım ddedim
birde cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir. ben ayın 25inde gidicem 17. haftada olucaz belli olur mu acaba
ben 2. düzey bayağ pahalı dıye bılıyorum cunku heryerde yapılamıo fln neden oyle bısı ıstedıgını de anlamadım burda kımseden oyle bısı ıstenmedı ısmdıye kadar sen ilksin, bi bilgim yok o yuzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?