2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim gözün aydin
canim seninde gözün aydin kizin varmis oglunda olunca negüzel olucak bende haftaya carsamba gidicem ozaman ögrenicem cinsiyetini hakkimizda hayirlisi olsun:Saruboceq:
canim artik bir orta yol bulursunuz bende kizimin adini aylarca aramistim merve koymaya karar vermistim dogum yapinca kayinbabam haber yollamis ben kizimin adini buldum adi elif olucak bizde kiramadik elif koyduk cokta hosuma gitmisti bunda daha hic düsünmedik dahaboshayallersmile
tatlim cumaya ögrenirsin insallah
ben sağlık ocağına felan gitmedim, aşı falanda olmadım, olmayıda düşünmüyorum, dr.um bana böle bi durumdan bahsetmedi hiç, çok önemli olsa sölerdi herhalde...

canim burda saglik ocagi yok ben sadece kadin doktoruma gidiyorum hic asi falanda olmadim bir problem cikmaz heralde:1shok:

bende öle yapıcam bugün buralardayım yani...

gider sonra içinden merak etme sen :roflol: :roflol:

bencede...:roflol:

finfikcim sabah kac kilo aldigimi kizimin kac kilo dogdugunu sormustun yazdim ama heralde gözden kacti tekrar yazayim kizimda 18kilo aldim kizim 3450gr dogdu dogumdan sonra 14 kiloyu hemen vermistimbayanssulusmile

yoo bi problem yok çok şükür.. bu yapılması gereken rutin bi kontrol.. bebeğin bütün organları inceliyolar bir sorun var mı diye.. 18 ve 21 yada 22. haftalar arasında yapılıyo sanırım..

1. düzey ayrıntılı ultrason rutin olanı, 2. düzey farklı merkezlerde farklı uzmanlar tarafından 1. de bı problem cıktıgı zaman uygulanıyo, sen 1.yı mı soruosun bu durumda ? çok şükür problem olmasın zaten hiçbi bebeğimizde..

bi problem yok ama benden direk 2. düzey ultrason istedi bilmiyorum ki bilmiyorumkismile

aşı karşıtlığı ile alakası yok, keyfimle alakalı bi durum o kadar...

kızlar tam 15 haftalık hamileyim
bel karın kasık ağrılarım çoğaldı
sizdede oluyormu. çok tedirgin oldum. sizlerede sorayım ddedim
birde cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir. ben ayın 25inde gidicem 17. haftada olucaz belli olur mu acaba

Biraz başım döndü kızlar sanırım pc başında çok durmaktan. ben çıkıyorum görüşürüz kendinize ii bakın bebişlerede tabiiiiiiiiiiii......öpe:gitme:rim ben onları.

bi problem yok ama benden direk 2. düzey ultrason istedi bilmiyorum ki bilmiyorumkismile
ben 2. düzey bayağ pahalı dıye bılıyorum cunku heryerde yapılamıo fln neden oyle bısı ıstedıgını de anlamadım burda kımseden oyle bısı ıstenmedı ısmdıye kadar sen ilksin, bi bilgim yok o yuzden..
aşı karşıtlığı ile alakası yok, keyfimle alakalı bi durum o kadar...

yok onu senın ıcın diil kızlar korkuoz yazmıslar ya ateş fln mı yapıomuş cok mu acıomuş onlara soylemıstım o yuzden ayrı paragraf actım hatta..
kurabıyeyı yaptın mı ?

herkese mrb yine ben geldimm umarın bütün anneler ve bebişer iidir bakıorum artık alış verişler başlamış.. ben sadece hastane çıkışı alacağım onuda burda içime sinmedi oğlumda bursadan alınmıştı bunuda ordan alacağım başkada bişi almıorum çünkü oğluşumun ölece duruo sadece size tek dieceğim tutlum çok almayın ben çok almıştım dierlerini giydiremedim bile çok çabuk büydükleri için bacakları içinde açılmıo küçük gelio alın ama çok küçük almayın derim sadece nacizene fikrimi sölemek istedim..

yazının büyük küçük olması bile dikkatını çektide ondan.eşimde başak aslında birçok insanın burcunu tahmin edebiliyorum seninkini böylece tahmin ettim.:1hug:

doğru tahmin valla, evet biraz takıntılı sayılırım, evdede her şeyin bi düzeni ve yeri var onların dışına çıkıldığı zaman hiç hoşlanmam, aslında benden ii asker olurmuş valla...-tatlicadiarzu-

benım gıbı şanslı bıkac kısı 13. hatada dırek ogrendı.. bazıları 15.. hala ogrenemeyenler de var.. bebeğinin keyfi bilir onu bişi soylemek zor yani :)
benım kasık agrım hep oluo hamılelıgımın basından berı cogalmadı da azalmadı da bazı gun cok aykata durursam fln daha cok agrıo ama genelde ınce bı sızı seklınde.

Benden de istedi aynı mı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benden istediği şu
II. Düzey 4D Ultrasonografi 150.00 TL ücreti de çok pahalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…