Benden de istedi aynı mı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benden istediği şu
II. Düzey 4D Ultrasonografi 150.00 TL ücreti de çok pahalı değil
evet benden istedigide bu.. bende bugun fiyat aldım 225 lira.. şaşırdımda fiyata.. normal mi diye öğrenmek istedim..
valla arkdaşlar kilolardan hiç korkmayın ben ilk hamile kaldığımda 54 kiloydum 75le doğuma girdim şimdi 4 aylık hamileyim 53 kiloyum teoriyi siz yapın artık:)Zeyn evet gözümden kaçtı galiba : )
Sabah kilo muhabbeti olunca tecrübeli anneye sorayım istedim.
Formuna kavuşmuşsun hemen ne güzel :icecream:
Benden de istedi aynı mı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benden istediği şu
II. Düzey 4D Ultrasonografi 150.00 TL ücreti de çok pahalı değil
benım gıbı şanslı bıkac kısı 13. hatada dırek ogrendı.. bazıları 15.. hala ogrenemeyenler de var.. bebeğinin keyfi bilir onu bişi soylemek zor yani :)
benım kasık agrım hep oluo hamılelıgımın basından berı cogalmadı da azalmadı da bazı gun cok aykata durursam fln daha cok agrıo ama genelde ınce bı sızı seklınde.
ben 2. düzey bayağ pahalı dıye bılıyorum cunku heryerde yapılamıo fln neden oyle bısı ıstedıgını de anlamadım burda kımseden oyle bısı ıstenmedı ısmdıye kadar sen ilksin, bi bilgim yok o yuzden..
yok onu senın ıcın diil kızlar korkuoz yazmıslar ya ateş fln mı yapıomuş cok mu acıomuş onlara soylemıstım o yuzden ayrı paragraf actım hatta..
kurabıyeyı yaptın mı ?
bizimde nişan falan vardı. o yüzden fazla ayakta kaldım ondan oldu galiba.
herkes normal diyor ama ilk bebeğim . tecribeszim. korktum birazcık :) inşallah bende öğrenirim bu ay cinsiyeetimizi :))
seninki kız mı erkek mı canım.
yok canım aşk olsun neden kırılayim :):1hug::1hug::1hug:
erkek bir ayıcığım var benim :))
Ay 2 saat uyumuşum ne güzel geldiiiiii:) Eşim aramasa daha uyurdum kesin:)napıyosunuz kızlar
ayy ben yanlış bılıyorum belkı de bılmıyorum.. bak saces da aynı seyı dusundu bı problem mı var dıye sordu cunku ıkıncı duzeyı bı problem gorundugu zaman ıstıolar dıye bılıorum..
Temel amaç bebeğin doğumsal kusurlar açısından taranmasıdır. Bu ultrasonografide saptanan doğumsal kusurlar (hidrosefali gibi) ve / veya doğumsal / kromozomal bir kusura işaret edebilecek işaretler (koryoid pleksus kisti, böbrek iletim kanallarında genişleme, amniyos sıvısının artması ya da azalmış olduğunun saptanması gibi) varlığında kesin tanı amacıyla anne adayı bir üst merkeze sevkedilir.
Bu üst merkezde doğumsal kusurların erken tanısı ve tedavisi konusunda Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisası üzerine ek olarak eğitim görümüş perinatoloji uzmanları tarafından ikinci düzey ultrasonografiyle tanı doğrulanır veya amniyosentez gibi ek bir girişimle tanıya gidilir. Bebeğin durumu hakkında bilgi bu aşamada verilir.
gebelık.org da da oyle yazıo ama belkkı yanlıs bılıorumdur ben.. ama s neınkının fıyatı fln normal evet benımkı de o kdr cunku..
Günaydın canmmm hem de ne iyi geldi yaa sersem gibiydim sabah zaten zor uyandım sanki işe ben gitcekmişim gibi kalktım bugün. Şimdi hafifledim resmen iyi oldu:) sen napıyosun canım kadın varmış sende de. pzartesi de bende vardı :)iyi geldimi bari cnm, günaydın bu arada...
perinatologa yönlendiriyor işte.2.düzey=detaylı ult. benimki de haftaya salı randevumum.hmmm ... benim doktorum hiç ayrıntılı bakmadı.. bazı ölçümler yapıyo tabide.. direk aynı hastanede baska dr a yönlendirdi 2. düzey icin.. zaten ikili testtede aynı dr. a yönlendirmişti.. anlayacaz bakalım 13 temmuzda neymiş :)
afiyet olsun canım canım :)yemek yiyip gelim ben, kadında acıkmaya başlamıştır...
ayyy canım benim. sağlıkla kucağınıza alın inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?