2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeyn evet gözümden kaçtı galiba : )
Sabah kilo muhabbeti olunca tecrübeli anneye sorayım istedim.
Formuna kavuşmuşsun hemen ne güzel :icecream:

Zeyn evet gözümden kaçtı galiba : )
Sabah kilo muhabbeti olunca tecrübeli anneye sorayım istedim.
Formuna kavuşmuşsun hemen ne güzel :icecream:
valla arkdaşlar kilolardan hiç korkmayın ben ilk hamile kaldığımda 54 kiloydum 75le doğuma girdim şimdi 4 aylık hamileyim 53 kiloyum teoriyi siz yapın artık:)

Benden de istedi aynı mı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benden istediği şu
II. Düzey 4D Ultrasonografi 150.00 TL ücreti de çok pahalı değil

ayy ben yanlış bılıyorum belkı de bılmıyorum.. bak saces da aynı seyı dusundu bı problem mı var dıye sordu cunku ıkıncı duzeyı bı problem gorundugu zaman ıstıolar dıye bılıorum..

Temel amaç bebeğin doğumsal kusurlar açısından taranmasıdır. Bu ultrasonografide saptanan doğumsal kusurlar (hidrosefali gibi) ve / veya doğumsal / kromozomal bir kusura işaret edebilecek işaretler (koryoid pleksus kisti, böbrek iletim kanallarında genişleme, amniyos sıvısının artması ya da azalmış olduğunun saptanması gibi) varlığında kesin tanı amacıyla anne adayı bir üst merkeze sevkedilir.

Bu üst merkezde doğumsal kusurların erken tanısı ve tedavisi konusunda Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisası üzerine ek olarak eğitim görümüş perinatoloji uzmanları tarafından ikinci düzey ultrasonografiyle tanı doğrulanır veya amniyosentez gibi ek bir girişimle tanıya gidilir. Bebeğin durumu hakkında bilgi bu aşamada verilir.

gebelık.org da da oyle yazıo ama belkkı yanlıs bılıorumdur ben.. ama s neınkının fıyatı fln normal evet benımkı de o kdr cunku..

bizimde nişan falan vardı. o yüzden fazla ayakta kaldım ondan oldu galiba.
herkes normal diyor ama ilk bebeğim . tecribeszim. korktum birazcık :) inşallah bende öğrenirim bu ay cinsiyeetimizi :))
seninki kız mı erkek mı canım.

ben 10 gün önce gittiğimde bebeğim 160 grammış . az mı yoksa bilmiyorumkismile
dünde sağlık ocağında hemşire kaç haftalık diye kağıda bakıyodu hesap yapçaktı. bende söyledim. şaşırdılar bravoo dediler. hiç böyle gününde söyleyen olmadıydı , biz bile gününü bilmiyorduk falan dediler
çizelge sağolsun hihoyyyt

bel ağrısı artan varmı ya bide geceleri sürekli bacakalarıma kramp giriyo. nesefsim kesiliyo.astımlı anne olmakda ne zormuş :)))))

hııı annadım ben yannış annamışım sorry,

yaptım ama içleri boş duruyo şu an daha reçelini koymadım, kapıcıyı yolladım bakkala ordan böğürtlen yada ahududu reçeli al die bulamamış, ben belki sonra markete gidicem ordan alırım dedi, onu bekliyorum bakalım gidip alacakmı, alamazsa çilek yada vişne koyacam artık napim,

sonra fotosunu çeker koyarım, çokta basit yapılıyomuş biliyomusun, cevizleri kırıp havanda dövmemle birlikte 1 saatte fırına vermiştim bile, 10 dakikada fırında durdu ve oldu acayip lezzetli bi kurabiye ki ben reçelsiz tattım merakımdan...

hmmm ... benim doktorum hiç ayrıntılı bakmadı.. bazı ölçümler yapıyo tabide.. direk aynı hastanede baska dr a yönlendirdi 2. düzey icin.. zaten ikili testtede aynı dr. a yönlendirmişti.. anlayacaz bakalım 13 temmuzda neymiş :)

iyi geldimi bari cnm, günaydın bu arada...
Günaydın canmmm hem de ne iyi geldi yaa sersem gibiydim sabah zaten zor uyandım sanki işe ben gitcekmişim gibi kalktım bugün. Şimdi hafifledim resmen iyi oldu:) sen napıyosun canım kadın varmış sende de. pzartesi de bende vardı :)

perinatologa yönlendiriyor işte.2.düzey=detaylı ult. benimki de haftaya salı randevumum.
Detaylı Ultrasonografi,İkinci Düzey Ultrasonografi Fiyatları Detaylı Ultrason Perinatolog Perinatoloji Merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…