2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
perinatologa yönlendiriyor işte.2.düzey=detaylı ult. benimki de haftaya salı randevumum.

evet öle.. bende öle biliyorum zaten.. bu linkte 2. düzey ultrasonun yapılması gereken durumlar yazıyo ya.. arkadaslar o yuzden bi sorun mu var diye sordular sanırım.. bende böle problemler yok allahaşükür ama yinede garanti altına almak istiyolar heralde..

Bende de allaha şükür problem yok,ve iyiki bakıyor ne ne değil iyice bakıcak işte.Ben çok taraftaraım bakmasından dolayı, ondan kafanda şüpheler oluşmasın.Problem olsa doktor derdi şu sebepten dolayı bakalım diye.Bir an önce salı olsun bir şey de kalmadı bebeğimi özledim çok çok çok :)))))))))

bebişlerimizi göreceğimiz gün yaklaştıkça zaman hiç gecmiyo sanki..

belim kopuyoooooo laelaelaelaelae

şimdi tam olarka neyde indirim oldugunu anlamadım :))

3 lü tulum takımı almak istedim mesela
ama onlarda indirim yoktu
takımlarda indirim vardı tulum üst pantolon falan

wenicede sıfır yas grubunda hiç bişi yoktu :2:
hele erkek bebeye bi ürün bile yoktu

selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....

yoo bi problem yok çok şükür.. bu yapılması gereken rutin bi kontrol.. bebeğin bütün organları inceliyolar bir sorun var mı diye.. 18 ve 21 yada 22. haftalar arasında yapılıyo sanırım..

banada doktorum detaylı ultrasonun var demişti 22. haftada sanırım seninkide aynısı zaten

çok teşekkürler canım inşallah sende çarşamba öğrenmiş olursun

gösterirse olur tabikide benim oğlan 12-13. haftada belli etti hemen 16. haftada da tam kesinleşti

dün akşam kurbi yapacaktım gittim hazır yapılmışını aldım bu akşam gidince yapayım bari boshayallersmile

Şu tarifi yapacam cokacimcoook

Tarifler: Tahinli Kurabiye - Dr. Oetker - Türkiye

bugünde kurabiyelerden gidiyoruz bi ara kısır sevdalığı vardı acı, ekşi.. farkına mısınız tatlı şeylere yönelmeye başlıyoruz

selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....

Hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan

bugünde kurabiyelerden gidiyoruz bi ara kısır sevdalığı vardı acı, ekşi.. farkına mısınız tatlı şeylere yönelmeye başlıyoruz

Bulantılar geçtikçe tatlı istekleri artıyor galiba boshayallersmile

Ben ilk zamanlarda bu yaşıma kadar yemediğim bulguru yedim sempatiksalakcinni

teşekkürler arkadaşlar.içime hep erkek doğuyordu ama yediklerime bakılırsa işaretler kızı gösteriyordu.turşu suyu içtim düşünün.tatlıyla hiç aram yok.yani demekki bunların hepsi uydurmaca

Gidip çeşme başına şişemi doldurup geleyim bari..sempatiksalakcinni

Bu arada bol su içmeyi unutmasın kimse, bebekleri susuz bırakmayın
.

Hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan

Bulantılar geçtikçe tatlı istekleri artıyor galiba boshayallersmile

Ben ilk zamanlarda bu yaşıma kadar yemediğim bulguru yedim sempatiksalakcinni

haklısın bulantı varken insan tuzlu istiyor çok şükür hemen hemen herkes düzelmeye başladı

teşekkürler arkadaşlar.içime hep erkek doğuyordu ama yediklerime bakılırsa işaretler kızı gösteriyordu.turşu suyu içtim düşünün.tatlıyla hiç aram yok.yani demekki bunların hepsi uydurmaca

benimde tatlı ile aram yoktu hiç benimde erkek

Evet çalışmaya hazırlıyorum kendimi zemuszemus

Nalan gibi yapayım son 10 dakikam kaydirigubbakcemile3

sıcaklarda çalışmakta o kadar zor ki

masamda durur suyum baktıkça içerim
içtikçe şişerim
şiştikçe de işerim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…