Bende de allaha şükür problem yok,ve iyiki bakıyor ne ne değil iyice bakıcak işte.Ben çok taraftaraım bakmasından dolayı, ondan kafanda şüpheler oluşmasın.Problem olsa doktor derdi şu sebepten dolayı bakalım diye.Bir an önce salı olsun bir şey de kalmadı bebeğimi özledim çok çok çok :)))))))))evet öle.. bende öle biliyorum zaten.. bu linkte 2. düzey ultrasonun yapılması gereken durumlar yazıyo ya.. arkadaslar o yuzden bi sorun mu var diye sordular sanırım.. bende böle problemler yok allahaşükür ama yinede garanti altına almak istiyolar heralde..
Bende de allaha şükür problem yok,ve iyiki bakıyor ne ne değil iyice bakıcak işte.Ben çok taraftaraım bakmasından dolayı, ondan kafanda şüpheler oluşmasın.Problem olsa doktor derdi şu sebepten dolayı bakalım diye.Bir an önce salı olsun bir şey de kalmadı bebeğimi özledim çok çok çok :)))))))))
şimdi tam olarka neyde indirim oldugunu anlamadım :))
wenicede sıfır yas grubunda hiç bişi yoktu :2:wenice de % 70 indirim varrr.
3lü zıbın aldım 30 dan 9 a inmiş. çok güsel şeyler var. ve çok uygun ..
bitanede woswoslu tşört aldım 6,5 tl . ( eşim woswos hastasıda görünce aldım bende kaydirigubbakcemile3 )
yoo bi problem yok çok şükür.. bu yapılması gereken rutin bi kontrol.. bebeğin bütün organları inceliyolar bir sorun var mı diye.. 18 ve 21 yada 22. haftalar arasında yapılıyo sanırım..
canim gözün aydin
canim seninde gözün aydin kizin varmis oglunda olunca negüzel olucak bende haftaya carsamba gidicem ozaman ögrenicem cinsiyetini hakkimizda hayirlisi olsun:Saruboceq:
canim artik bir orta yol bulursunuz bende kizimin adini aylarca aramistim merve koymaya karar vermistim dogum yapinca kayinbabam haber yollamis ben kizimin adini buldum adi elif olucak bizde kiramadik elif koyduk cokta hosuma gitmisti bunda daha hic düsünmedik dahaboshayallersmile
tatlim cumaya ögrenirsin insallah
canim burda saglik ocagi yok ben sadece kadin doktoruma gidiyorum hic asi falanda olmadim bir problem cikmaz heralde:1shok:
kızlar tam 15 haftalık hamileyim
bel karın kasık ağrılarım çoğaldı
sizdede oluyormu. çok tedirgin oldum. sizlerede sorayım ddedim
birde cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir. ben ayın 25inde gidicem 17. haftada olucaz belli olur mu acaba
dün akşam kurbi yapacaktım gittim hazır yapılmışını aldım bu akşam gidince yapayım bari boshayallersmile
Şu tarifi yapacam cokacimcoook
Tarifler: Tahinli Kurabiye - Dr. Oetker - Türkiye
selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
bugünde kurabiyelerden gidiyoruz bi ara kısır sevdalığı vardı acı, ekşi.. farkına mısınız tatlı şeylere yönelmeye başlıyoruz
Hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan
Bulantılar geçtikçe tatlı istekleri artıyor galiba boshayallersmile
Ben ilk zamanlarda bu yaşıma kadar yemediğim bulguru yedim sempatiksalakcinni
teşekkürler arkadaşlar.içime hep erkek doğuyordu ama yediklerime bakılırsa işaretler kızı gösteriyordu.turşu suyu içtim düşünün.tatlıyla hiç aram yok.yani demekki bunların hepsi uydurmaca
Evet çalışmaya hazırlıyorum kendimi zemuszemus
Nalan gibi yapayım son 10 dakikam kaydirigubbakcemile3
masamda durur suyum baktıkça içerim
içtikçe şişerim
şiştikçe de işerim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?