gözün aydın canım demek bir erkek daha hadi bakalım sağlıkla kucağına al inşallah
DeliMavi hayırlı olsun canım
mavi gözün aydın demek prens seninkide hayırlı olsun.
Hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan
Bulantılar geçtikçe tatlı istekleri artıyor galiba boshayallersmile
Ben ilk zamanlarda bu yaşıma kadar yemediğim bulguru yedim sempatiksalakcinni
gözünn aydınnn canım hayırlı olsun
gözün aydın.. hayırlı olsun oğulcun :))
deli mavi gözün aydın .. sağlıkla gelsin oğluşunn
Günaydın canmmm hem de ne iyi geldi yaa sersem gibiydim sabah zaten zor uyandım sanki işe ben gitcekmişim gibi kalktım bugün. Şimdi hafifledim resmen iyi oldu:) sen napıyosun canım kadın varmış sende de. pzartesi de bende vardı :)
perinatologa yönlendiriyor işte.2.düzey=detaylı ult. benimki de haftaya salı randevumum.
Detaylı Ultrasonografi,İkinci Düzey Ultrasonografi Fiyatları Detaylı Ultrason Perinatolog Perinatoloji Merkezi
selam kızlar şimdi doktor kontrolümden geldim ve cinsiyetini açıklıyorum: erkek
ikili testim temiz çıktığından üçlüye gerek duymadı..şimdilik çok şükür herşey yolunda....
Evet çalışmaya hazırlıyorum kendimi zemuszemus
Nalan gibi yapayım son 10 dakikam kaydirigubbakcemile3
masamda durur suyum baktıkça içerim
içtikçe şişerim
şiştikçe de işerim :roflol:
Bende içiyorum sürekli içim yanıyor bir de buz gibi içiyorum valla boshayallersmile
Aslında birer sondamı taktırsak sempatiksalakcinni
amin canımkızlar hepinize teşekkür ediyorum,Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
slm kızlar... dun doktor a gıttım.. bebegımı gördum tekar.. o kadar çukulata yedım.. hiç istifını bozmadı... doktor oynadı bıraz ama rahatını asla bozmadı...
akşam balık aldım.. yerken karnım seyırmeye başladı... demek bebegım balık sevıyor..
testlerde bende kansızlık çıktı. öncekı degerlerin altına düşmüş.. kan hapını ikiye çıkardı... ve pekmez iç dedi... nasıl içcem ya(((
alemsin valla şiir gibi yazmışsın, ilham gelmiş annaşılan...
bu arada iloş nerde ? Hiç göremedimm
nalancımm kurabiyee oldumu çok merak ettim . değişik tarifleri seviyorum bnde.
tarif defterime eklicem denemek istiyorum bnde. güzele benziyoor gerçiii
yazdıkça editledim böle sonuç ortaya çıktı :roflol:
oldu cnm bende şimdi fotosunu çektim yemek sitesine eklicem birazdan...
çok hafif lezzetli ve çabuk hazırlanan bi kurabiye...
oh valla keyfe bak kadındaki. Niye kahvaltıyı sende yapıyor ki bu kadın? Evinde yapsın da gelsin bir kahvaltı keyfi eksikti valla sen iyi rahata alıştırmışsın.Bence konuş direk işe başla kahvaltını evde yap da gel zaman kaybı oluyor de.ayyyyy ne sinir kadınmış ya bu.Benim yeni kadın 9da geldi o gün biz 9-5 çalışıyoruz diyor.sanki şirketler tövbe yarabbim :) Benim eski ukraynalı olan eve girer girmez çantasını koyuppp saniyesinde işe başlıyordu hiç ara da vermiyordu.bir öğlen yemeğind eoturuyordu. Hiç aralıksız yapıp gidiyordu.ooohhhh ii yapmışsın cnm, bende sabahın köründe kalktım kadın nedense saat 8 dedinmi bende ama nedense 9 a kadar kahvaltı keyfi yapıyo, bu bazen 9:30 bile oluyo, ay gıcık olmaya başladım bu kadına, öğlen yemek hazırlıyorum yemeklerden azcık azcık bırakıyo, bunlar kalsın ben akşam çıkarken yerim bunları dio, bide akşam çıkarkende yemek ısıtıyorum buna, yavaş yavaş sinirim zıplamaya başladı...
sabah daha eşimle kahvaltı yapıyoduk pat die geldi, bu sefer eşime otur dedim hiç rahatsız olma, kalktım kapıyı açtım, dedim gel otur dinlen sen biz eşimle kahvaltı yapıyoruz, sonrada sen yaparsın dedim, bana ne kaç kere dedim bu kadar erken gelme die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?