2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana iş çıktı yarınaa .kafamçokkarıştı
yarın mutfak dolaplarım değişçek. sipariş vermiştik. yarın gelceklermiş.
hiç iş yapasımda yok napçam bılmem . kolum hala sızlıyor . yarına geçer inşallah:bbo:

gözün aydın canım demek bir erkek daha hadi bakalım sağlıkla kucağına al inşallah

DeliMavi hayırlı olsun canım

mavi gözün aydın demek prens seninkide hayırlı olsun.

Hayırlı olsun oğluşunopuyorumnanaktan

Bulantılar geçtikçe tatlı istekleri artıyor galiba boshayallersmile

Ben ilk zamanlarda bu yaşıma kadar yemediğim bulguru yedim sempatiksalakcinni

gözünn aydınnn canım hayırlı olsun

gözün aydın.. hayırlı olsun oğulcun :))

deli mavi gözün aydın .. sağlıkla gelsin oğluşunn

kızlar hepinize teşekkür ediyorum,Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

benim tatlıyla aram hiç yoktu. okadar sevmeme rağmen çikolata bıle yemedım. benım kızz.
bikaç gündür istiyo tatlı bısıyler :ecrin_bebek:

ooohhhh ii yapmışsın cnm, bende sabahın köründe kalktım kadın nedense saat 8 dedinmi bende ama nedense 9 a kadar kahvaltı keyfi yapıyo, bu bazen 9:30 bile oluyo, ay gıcık olmaya başladım bu kadına, öğlen yemek hazırlıyorum yemeklerden azcık azcık bırakıyo, bunlar kalsın ben akşam çıkarken yerim bunları dio, bide akşam çıkarkende yemek ısıtıyorum buna, yavaş yavaş sinirim zıplamaya başladı...

sabah daha eşimle kahvaltı yapıyoduk pat die geldi, bu sefer eşime otur dedim hiç rahatsız olma, kalktım kapıyı açtım, dedim gel otur dinlen sen biz eşimle kahvaltı yapıyoruz, sonrada sen yaparsın dedim, bana ne kaç kere dedim bu kadar erken gelme die...

slm kızlar... dun doktor a gıttım.. bebegımı gördum tekar.. o kadar çukulata yedım.. hiç istifını bozmadı... doktor oynadı bıraz ama rahatını asla bozmadı...

akşam balık aldım.. yerken karnım seyırmeye başladı... demek bebegım balık sevıyor..

testlerde bende kansızlık çıktı. öncekı degerlerin altına düşmüş.. kan hapını ikiye çıkardı... ve pekmez iç dedi... nasıl içcem ya(((

nalancımm kurabiyee oldumu çok merak ettim . değişik tarifleri seviyorum bnde.
tarif defterime eklicem denemek istiyorum bnde. güzele benziyoor gerçiii

Bende içiyorum sürekli içim yanıyor bir de buz gibi içiyorum valla boshayallersmile
Aslında birer sondamı taktırsak sempatiksalakcinni

ne iyi olur ha :sinifsinif:
in çık in çık belim ağırdı nan bilmiyorumkismile

kızlar hepinize teşekkür ediyorum,Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
amin canım

tahinle yesen pekmezi faydası olmaz mı acaba bilmiyorumkismile

nalancımm kurabiyee oldumu çok merak ettim . değişik tarifleri seviyorum bnde.
tarif defterime eklicem denemek istiyorum bnde. güzele benziyoor gerçiii

oldu cnm bende şimdi fotosunu çektim yemek sitesine eklicem birazdan...

çok hafif lezzetli ve çabuk hazırlanan bi kurabiye...

oh valla keyfe bak kadındaki. Niye kahvaltıyı sende yapıyor ki bu kadın? Evinde yapsın da gelsin bir kahvaltı keyfi eksikti valla sen iyi rahata alıştırmışsın.Bence konuş direk işe başla kahvaltını evde yap da gel zaman kaybı oluyor de.ayyyyy ne sinir kadınmış ya bu.Benim yeni kadın 9da geldi o gün biz 9-5 çalışıyoruz diyor.sanki şirketler tövbe yarabbim :) Benim eski ukraynalı olan eve girer girmez çantasını koyuppp saniyesinde işe başlıyordu hiç ara da vermiyordu.bir öğlen yemeğind eoturuyordu. Hiç aralıksız yapıp gidiyordu.

kıslar çok sıcak yanıyorum.
sabahları midem bulanmaya başladı sanırım havalardan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…