2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocama bu akşam maç izletmedim, aşk-ı memnu yu izledim, haftaya bitiyo bakalım nasıl bi final yapmışlar çok merak ettim, yani sonunu biliyorum tabi ama bunlar nasıl bağlıcak onu merak ediyorum...

zemuszemuskızlar drdangeldım hersey yolundaymıs bebegımızın kız oldugu kesınlestı,

1 hafta onden gıdyormus 380gr olmus dudaklarını actı cok tatlıydı

Canım gözünaydın tekrardan
Günaydınlar herkeseeopuyorumnanaktan

Bir arkadaşım gebeliğinde sadece 4 kg almıştı:bbo:

O ne yaa,insan mıydı kendileri,şaştım kaldım:1shok:

Valla melodi topikçe merak ediyorduk bebeğinin cinsiyetini..Hayırlı olsun,kız ya da erkek sağlıkla doğsun annesi

Kızlar bu saatte yoksunuz hiçbiriniz doğal olarak,bense fırsat bulup ancak yazabiliyorum.Kayınvalidem bizde,bu sebepten pek uğrayamadım buraya..Bilmeme beni merak ettiniz mi-tatlicadiarzu-

bijjjjjuuuuuuuuu nirdesin loooooo sen....
gızz dedim ya akşam işim var diye, valla eve nası kendimi attım nası uyudum hiiç bilmiyorum -tatlicadiarzu-

günaydınlarrrrrrrr delikafadulden
eşim bilem çok yorulmuş geç gidicem dedi içerde uyuyo çoook acıktım biri bana kahvaltı hazırlasın -tatlicadiarzu-

kizlar kalktigimdan beri midem bulaniyor:bbo: dün kaynanama gitmistik görümcem dediki senin niye hic miden bulanmiyor nasil hamilesin nazar degdirdi galiba simdi cok fenayim:1no2: biraz uzanayim belki gecer

herkese günaydınlar...
zeyn, bulantı çok kotu bişey.. kesin nazar değmiş sana..
iyi tarafı şu, benim bulantılar geçer geçmez kilo almaya başladım.. hergün şişiyorum
aslında hamilelikten öncekiyle aynı yiyorum ama anlayamadım bu işi..

Günaydın kızlar, nasılsınız...

Kocamı demin işe yolladım ve gelim size bi bakim dedim, yemek yapacam birazdan, hhhoooooooofffffff.....-tatlicadiarzu-

günaydin arkadaslar bijo baba gel hemen hazirlayayim
10 dk ya ordayım kuşumm

Günaydın kızlar, nasılsınız...

Kocamı demin işe yolladım ve gelim size bi bakim dedim, yemek yapacam birazdan, hhhoooooooofffffff.....-tatlicadiarzu-
ayy keşke tek işimiz yemek yapmak olsa hiiç şikayet etmem valla nalancımm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…